Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar

Ben regl olmadim
3 gun gecikti
Hic gecikmezdi

Bayram oldugu icin acik eczane de yoktu... Bos yere heveslenmekten korkuyorum
Canıııım hayırlısı olsun, inşallah boş yere heveslenmezsin. Ay ben bile heyecanlandım şimdi yarın sabah hemen test yap ve hayırlı haberlerle gel inşallah

Henüz gelmediler bayram tatili yüzünden Ama internette bir kaç hareket gördüm gelsinler bbaşlayacağım.

Ekmek keşke sabah olsaymış.
Hareketleri bizimle de paylaş canım, belki yapmak isteyen olur

Ekmeği erken yedim ama işte keşke beyaz ekmek olmasaydı

bu menüye yorum yapmak istemiyorum karar veremedim
Sana göre az biliyorum

ben bu adamı çok seviyorum, yarın buna başlıycam 1kiloluk iki dambılım var
Süpermiş, bende izinden sonra buna başlayayım. Inşallah sende faydasını görürsün

emek veren herkes görsün inşallah :)

Eveeett işte böyle sıkı sıkı sarılmalı ki kilolar gitsin

Menün güzel canım ama 5i 1 yerde, form çay gibi çaylar bağırsak mukozasına zarar verdiği için biryerden sonra bağırsak tembelliğine sebep olabiliyormuş. O yuzden bence günde 2 bardak içme. hatta her gün de içme. Arada, ağır yediğinde falan tüketsen daha sağlıklı olur.

kız sen haftada bir mi uğruyosun bana mı öyle geldi

Kızlarrrr, hadi bana yardımcı olun. Bu yaz tatilimi iyi geçirmek istiyorum. Malum rejim, spor yapmak ve kitap okumak ve gfilm izlemek gibi. Bana önerebileceğiniz güzel filmler ya da yabancı (İngilizce) diziler var mı acaba?

hangi tarz dizi seviyosun

hadi arkadaşlar yardımcı olalım bende kopya çekmiş olurum çünkü bizim tatil yerinde de malesef internet,tv yok pc yi götürüp yanımızada hardiski alıp yabancı dizi veya film izliyoruz geçen sene game of thrones izlemiştik (gerçi son sezonu izlemiycez çok batırdılar)

yabancı dizi olarak merlin ve breaking bad önerebilirim bittikleri zaman çok üzülmüştük eminim çok beğenirsin

Teşekkürler, ben de criminal mins ı öneririm.

Farketmez, farklı türler denerim
fantastik olarak :
merlin (en sevdiğim,komik)
supernaturel
grimm
witches of east end
being human
lost girl
teen wolf
bunların dışındada fantastik var da bunlar en sevdiklerim.

fantastik olmayanlar:

dexter(muhteşem bence kesin izle )
the blacklist

çok izlediğim var ama en sevdiğim bunlar.

yabancı film olarak amir khan filmlerini çok beğeniyorum Peekay,Taare Zameen Par çok güzeldi
7.numaralı hücre(ağlamaktan çatlamıştım resmen)
alaycı kuş
evdeki düşman (korku)

şimdilik film olarak aklıma gelenler

birde yabancı dizi şimdi hatırladım halen çekimleri devam eden the walking dead ve hannibal var onlar da süper

ekleme yapıyorum : prıson break

hint flmlerini hiç sevmiyorum ama en kaliteli olanlar amir khan ın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…