Canıııım hayırlısı olsun, inşallah boş yere heveslenmezsin. Ay ben bile heyecanlandım şimdiKizlar
Ben regl olmadim
3 gun gecikti
Hic gecikmezdi
Bayram oldugu icin acik eczane de yoktu... Bos yere heveslenmekten korkuyorum
Hareketleri bizimle de paylaş canım, belki yapmak isteyen olurHenüz gelmediler bayram tatili yüzünden Ama internette bir kaç hareket gördüm gelsinler bbaşlayacağım.
Ekmek keşke sabah olsaymış.
Sana göre az biliyorumbu menüye yorum yapmak istemiyorum karar veremedim
Süpermiş, bende izinden sonra buna başlayayım. Inşallah sende faydasını görürsünben bu adamı çok seviyorum, yarın buna başlıycam 1kiloluk iki dambılım var
emek veren herkes görsün inşallah :)Canıııım hayırlısı olsun, inşallah boş yere heveslenmezsin. Ay ben bile heyecanlandım şimdiyarın sabah hemen test yap ve hayırlı haberlerle gel inşallah
Hareketleri bizimle de paylaş canım, belki yapmak isteyen olur
Ekmeği erken yedim ama işte keşke beyaz ekmek olmasaydı
Sana göre az biliyorum
Süpermiş, bende izinden sonra buna başlayayım. Inşallah sende faydasını görürsün
Eveeett işte böyle sıkı sıkı sarılmalı ki kilolar gitsinHello arladaşlar. Ben iki gündür bayram derken, dışarı gezmesi derken iyice berbat oldum. Ama yarın başlıyorummmm. hem bizim 30 günlük spor, hem spor salonu, hem de rejimmmm ve gitsin bu ay tekrar kilolar. ben tam 1 Nisan da başlamıştım. 6 kilo falan gitti çok sükür. ama yorgunluk, iş, güç derken bir yerden sonra gevşedim farkındayım. ama cok şükür ramazanı da atlattık ve tatiiiillll artık. inş bu ay umutluyum kendimden. Haydi görüşürüz canlar.
A neler gerekli ben de hazırlığımı yapayımYarına hazırlıklar başladıUzun zamandır görmüyordum kendilerinii
Menün güzel canım ama 5i 1 yerde, form çay gibi çaylar bağırsak mukozasına zarar verdiği için biryerden sonra bağırsak tembelliğine sebep olabiliyormuş. O yuzden bence günde 2 bardak içme. hatta her gün de içme. Arada, ağır yediğinde falan tüketsen daha sağlıklı olur.Benim bugünki menüm ise şöyle:
Kahvaltı 9:00
2 yumurta
Avuç içi kadar peynir
8 zeytin
Domates-Salatalık
Közlenmiş kırmızı biber
2 Kayısı
2 bardak doğadan 5 i bir yerde
Ara 15:00
Yarım Şeftali
4 tane kayısı
2 kibrit kutusu peynir
Akşam 18:00
1 tabak kaşar peynirli domates çorbası
2400 lt su (İçmekten midem bulanıyor artık)
Spor
Leslie 1 Mile
50 twist
20 jj
1 saat dışarıda tempolu yürüyüş
seni gidi seniiiimenüme ekleme : bitter çikolata miktarı yazmıycam
kız sen haftada bir mi uğruyosun bana mı öyle geldiHello arladaşlar. Ben iki gündür bayram derken, dışarı gezmesi derken iyice berbat oldum. Ama yarın başlıyorummmm. hem bizim 30 günlük spor, hem spor salonu, hem de rejimmmm ve gitsin bu ay tekrar kilolar. ben tam 1 Nisan da başlamıştım. 6 kilo falan gitti çok sükür. ama yorgunluk, iş, güç derken bir yerden sonra gevşedim farkındayım. ama cok şükür ramazanı da atlattık ve tatiiiillll artık. inş bu ay umutluyum kendimden. Haydi görüşürüz canlar.
Yok canıııımmmmm, sana öyle gelmişkız sen haftada bir mi uğruyosun bana mı öyle geldi
takibe aldım seni şuandan itibarenYok canıııımmmmm, sana öyle gelmiş
Ayyyyyyytakibe aldım seni şuandan itibaren
AyyyyyyyArtık kaçış yok Hep burdayım
hangi tarz dizi seviyosunKızlarrrr, hadi bana yardımcı olun. Bu yaz tatilimi iyi geçirmek istiyorum. Malum rejim, spor yapmak ve kitap okumak ve gfilm izlemek gibi. Bana önerebileceğiniz güzel filmler ya da yabancı (İngilizce) diziler var mı acaba?
Farketmez, farklı türler denerimhangi tarz dizi seviyosun
Kızlarrrr, hadi bana yardımcı olun. Bu yaz tatilimi iyi geçirmek istiyorum. Malum rejim, spor yapmak ve kitap okumak ve gfilm izlemek gibi. Bana önerebileceğiniz güzel filmler ya da yabancı (İngilizce) diziler var mı acaba?
Teşekkürler, ben de criminal mins ı öneririm.hadi arkadaşlar yardımcı olalım bende kopya çekmiş olurum çünkü bizim tatil yerinde de malesef internet,tv yok pc yi götürüp yanımızada hardiski alıp yabancı dizi veya film izliyoruz geçen sene game of thrones izlemiştik (gerçi son sezonu izlemiycez çok batırdılar)
yabancı dizi olarak merlin ve breaking bad önerebilirim bittikleri zaman çok üzülmüştük eminim çok beğenirsin
fantastik olarak :Farketmez, farklı türler denerim
ekleme yapıyorum : prıson breakfantastik olarak :
merlin (en sevdiğim,komik)
supernaturel
grimm
witches of east end
being human
lost girl
teen wolf
bunların dışındada fantastik var da bunlar en sevdiklerim.
fantastik olmayanlar:
dexter(muhteşem bence kesin izle )
the blacklist
çok izlediğim var ama en sevdiğim bunlar.
hint flmlerini hiç sevmiyorum ama en kaliteli olanlar amir khan ın benceyabancı film olarak amir khan filmlerini çok beğeniyorum Peekay,Taare Zameen Par çok güzeldi
7.numaralı hücre(ağlamaktan çatlamıştım resmen)
alaycı kuş
evdeki düşman (korku)
şimdilik film olarak aklıma gelenler
birde yabancı dizi şimdi hatırladım halen çekimleri devam eden the walking dead ve hannibal var onlar da süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?