- 27 Ocak 2013
- 228
- 230
- 103
Menün güzel olmus
makarna çok azdı 4 bulguruda az yağlı yapmıştım ama müsliyi seviyorumSende benim gibi karbonhidrat seviyorsun galiba
Biraz fazla olmus hem makarna hem müsli birde bulgur
Biraz güleyim dedim ama pek şe yaramadı :))
Eki Görüntüle 1593267 Eki Görüntüle 1593268 Eki Görüntüle 1593269 Eki Görüntüle 1593270 Eki Görüntüle 1593271 Eki Görüntüle 1593272
salamla, makarna işi bozmuş biraz galibaBugünkü menüm
09:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
3 dilim salam
2 zeytin
biraz peynir
domates salatalık roka
çay
12:30
4 kaşık makarna salatası
1 kase çorba
14:00
3 kayısı
16:00
3 kaşık musli ile süt
19:30
1 kase cacık
küçük tabak sebzeli bulgur pilavı
3 litre su
Spor daha yapmadım
yürüyüş yapar 100 ip atlarim
güzel menü ama o bisküviler ne bisküvisi acabaBugpnki menüm
Sabah 1 dilim ekmek
2 dilim peynir
3 cerri domates
Öglen
3-4 tane bisküvi
1 avuc badem
Aksam
5-6 kasik pilav
2 tavuk budu
3kasik yogurt
Su 1.5lt spor yok
ooo süpersin ya. tam benlik menüHerkese iyi akşamlar
Sabah 8 00
1 domates
2 haşlanmış yumurta
1 bardak beşi bir yerde çayı
11.00 1 nescafe
Öğle 13:30
5 kaşık yeşil fasulye
3 kaşık yoğurt
15:00 1 nescafe
Akşam 19 00
Tavuk sote
3 kaşık yoğurt
1.5 litre su (yatana kadar 2 litreye tamamlarım) 80 ip atlama 50 mekik
bu bir çeşit detoks mu acaba?İyi akşamlar kızlar
Ben bugün üç öğün hurma ve yoğurt yedim. Yeşil çay içtim. Spor yok fırsat bulamadım. 2100 su
bu bir çeşit detoks mu acaba?Dahlia_ canım sen de yapmıştın galiba. ben de mi yapsam ki acaba. nedir faydası?
Sağ elin benim başıma :)İyi akşamlar kızlar
Ben bugün üç öğün hurma ve yoğurt yedim. Yeşil çay içtim. Spor yok fırsat bulamadım. 2100 su
sağ ol canım. hurma çok sağlıklı bir yiyecek gerçi. mantıklı geldi bana. du bakalım cesaretimi toplarsam yapayım ben deValla canım detoks gibi de geçiyor ama diyet diyorum :))
ben 6 gün yaptım 2.900gr verdim demiyorum tartıda azaldı.. verdim diyemem çünkü 6 gün için çok fazla bence, ödem falan gitti diye düşünüyorum.. yemeğe başladığımda 700 gr arttı, yani kısa hesap yaparsam 2 kg kadar verdim diyebilirim, kaç hafta geçti hep aynı kiloda kaldım.. yani aniden geri alma sözkonusu değil.. son günlerde artmış kilom, tabi böyle saçma sapan beslenirsen olacağı bu :))
Rahatlamak, detoks gibi vücudunu temizlemek istiyorsan yap derim.. ama şunu da belirtmek istiyorum ters tepip kilo veremeyenler de oldu..E-brulim o kadar dedi bende ters teper falan diye dediği de oldu :))
Yapacaksan tam yap yoksa beklediğin etkiği göremeyebilirisin canım :) Güçlü irade lazım ona, ben nasıl yaptım hala inanamıyorum, kaç gündür yapayım diyorum bitürlü beceremiyorum :))
allah kolaylık versin canım. burada yaz rehaveti var valla. herkes mayışıkGünaydın kızlar doktor hastane nöbet derken nerdeyse bir haftadır ugrayamadim nasılsınız nasıl gidiyor
sağ ol canım. gaza getiriyorsun bizi
Ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz birde form var alintilayip doldurursan seviniriz canım.herkese merhaba ben yarışmaya katılmak isteyenler topiğine yazmıştım buraya çağırıldım engin bilgilerinizle yarışma hakkında biraz aydınlanabilir miyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?