Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugünkü menüm
sabah: 1 haşlanmış yumurta, çeyrek dilim beyaz peynir, salatalık, domates, biber
15.00: sütlü türk kahvesi, 5 etiform
19.00: bir tabak yeşil fasulye, 5 kaşık yoğurt
22.30: sütlü kahve
su: 2, 5 lt
spor: deliler gibi temizlik yürüyüşe çıkacaktım ama halim takatim kalmadı

salamla, makarna işi bozmuş biraz galibasu, spor süper

ooo süpersin ya. tam benlik menü

bu bir çeşit detoks mu acaba? Dahlia_ canım sen de yapmıştın galiba. ben de mi yapsam ki acaba. nedir faydası?

Valla canım detoks gibi de geçiyor ama diyet diyorum :))
ben 6 gün yaptım 2.900gr verdim demiyorum tartıda azaldı.. verdim diyemem çünkü 6 gün için çok fazla bence, ödem falan gitti diye düşünüyorum.. yemeğe başladığımda 700 gr arttı, yani kısa hesap yaparsam 2 kg kadar verdim diyebilirim, kaç hafta geçti hep aynı kiloda kaldım.. yani aniden geri alma sözkonusu değil.. son günlerde artmış kilom, tabi böyle saçma sapan beslenirsen olacağı bu :))

Rahatlamak, detoks gibi vücudunu temizlemek istiyorsan yap derim.. ama şunu da belirtmek istiyorum ters tepip kilo veremeyenler de oldu.. E-brulim o kadar dedi bende ters teper falan diye dediği de oldu :))
Yapacaksan tam yap yoksa beklediğin etkiği göremeyebilirisin canım :) Güçlü irade lazım ona, ben nasıl yaptım hala inanamıyorum, kaç gündür yapayım diyorum bitürlü beceremiyorum :))

Günaydın kızlar doktor hastane nöbet derken nerdeyse bir haftadır ugrayamadim nasılsınız nasıl gidiyor

sağ ol canım. hurma çok sağlıklı bir yiyecek gerçi. mantıklı geldi bana. du bakalım cesaretimi toplarsam yapayım ben de

***4.TAKIM 424.ETAP ***

Parfym (/72.2/ / /%)izne ayrılmak istiyor
AKovser (/53.8 / / /%)
gunes-86 (/68.3/ / /%)
fyzanur (/66.5/ / /%)
Hsevda (/65.1/ / /%)
Hafize_isvicre (/68.4/ / /%)
simlal (/84.2/ / /% )

4.takım ortalaması %

herkese merhaba ben yarışmaya katılmak isteyenler topiğine yazmıştım buraya çağırıldım engin bilgilerinizle yarışma hakkında biraz aydınlanabilir miyim :)

herkese merhaba ben yarışmaya katılmak isteyenler topiğine yazmıştım buraya çağırıldım engin bilgilerinizle yarışma hakkında biraz aydınlanabilir miyim :)
Ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz birde form var alintilayip doldurursan seviniriz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…