Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bir şey sormak istiyorum düzenli ve sık paylaşım yaparsam önümüzdeki cuma listeye girermiyim? çok istiyorum çünkü...

bir şey sormak istiyorum düzenli ve sık paylaşım yaparsam önümüzdeki cuma listeye girermiyim? çok istiyorum çünkü...
Listeye girmek için deneme süresi en az iki hafta canım.
Ve yeni arkadaslara senin nezdinde söyliyim listeye giren yeni üyeler ilk iki ay izin kullanamiyorlar.

Listeye girmek için deneme süresi en az iki hafta canım.
Ve yeni arkadaslara senin nezdinde söyliyim listeye giren yeni üyeler ilk iki ay izin kullanamiyorlar.
anlıyorum.. fakat daha önce bir kez daha listeye girmiştim epey sene oldu ama ozamanda böyleydi ancak paylaşımlarımın düzgün ve yoğun oluşu nedeniyle kaptan beni ikinci cumaya almıştı onun için sordum..

Hayırlı günler herkese!...
Ben aranıza yeni katılıyorum ne yapmam gerekiyor? Form doldurmaktan falan bahsediliyordu nasıl yapacağım?

Hayırlı günler herkese!...
Ben aranıza yeni katılıyorum ne yapmam gerekiyor? Form doldurmaktan falan bahsediliyordu nasıl yapacağım?
hoş geldin canım 1.sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen ve oradaki formu doldurup burda paylaşman gerekiyor.

Kullanıcı Adı : Milaka
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:16 aylık 1 tane oğlum var.
Yaşadığınız şehir:Konya
Boyunuz :161
Kilonuz:75
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :
Doğumdan sonra hamilelikte aldığım kilolarımı bir türlü motive olup veremedim.Biliyorum ki kafaya koymak ve inanmak bu işin en önemli noktası. Ve ben bunu doğumdan sonra bir türlü yapamadım yani kafama koyup bir türlü diyete başlayamadım.Ama artık çok bunaldım eski halime dönmek istiyorum inşallah.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Başta sağlığım için ve dolapta bekleyen bütün kıyafetlerimin içerisine girebilmek için!:)

Hosgeldinn :) bende yeniyim benimde 75-65 arasi bi yolculugum var. Basarilar sana :)

tekrar hoş geldin aramıza birlikte güzel güzel zayıflarız inşalahbu arada her akşam menülerimizi topluca paylaşıyoruz , içtiğimiz suyu ve yapıyorsak sporuda yazıyoruz. sana yazmışken diğer yeni gelen arkadaşlara da senin aracılığınla söyleyim menülerinizi lütfen saatleri belirterek yazmaya çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…