kız bu nasıl menü.Menü
11.00 simit
14.00 patlamış mısır
15.00 dondurma
19.00 yoğurt karpuz çörek semizotu
3 litre su
1 saat yürüyüş
güzel olmuş. hatta bana az bile gözüktü. sporuna bayıldım. ben de 88,5 ile başladım. bir ay oldu ve şimdi 83 üm. burası gerçekten çok faydalı oluyor. ama muhakkak menülerini paylaş, insanı acayip gaza getiriyor. zaten listeye girebilmek için menü paylaşımı ve katılım zorunluluğu var. bu da insanda görev bilinci oluşturuyor ve bir süre sonra o senin düzenin oluyor. bir defyzanur faktörü var. katılım yapmazsan dövüyor
neyin keyfi buMenü
11.00 simit
14.00 patlamış mısır
15.00 dondurma
19.00 yoğurt karpuz çörek semizotu
3 litre su
1 saat yürüyüş
Listeye girmek için deneme süresi en az iki hafta canım.bir şey sormak istiyorum düzenli ve sık paylaşım yaparsam önümüzdeki cuma listeye girermiyim? çok istiyorum çünkü...
anlıyorum.. fakat daha önce bir kez daha listeye girmiştim epey sene oldu ama ozamanda böyleydi ancak paylaşımlarımın düzgün ve yoğun oluşu nedeniyle kaptan beni ikinci cumaya almıştı onun için sordum..Listeye girmek için deneme süresi en az iki hafta canım.
Ve yeni arkadaslara senin nezdinde söyliyim listeye giren yeni üyeler ilk iki ay izin kullanamiyorlar.
diyetisyen bana 9 a kadar kahvaltını yapıp bitir demişti neden bilmiyorum ama .Herkeze iyi günlerr :) birsey sormak isteyim bu zayifalama sürecinde erken kalkmak önemli mi?
hoş geldin canım 1.sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen ve oradaki formu doldurup burda paylaşman gerekiyor.Hayırlı günler herkese!...
Ben aranıza yeni katılıyorum ne yapmam gerekiyor? Form doldurmaktan falan bahsediliyordu nasıl yapacağım?
Hosgeldinn :) bende yeniyim benimde 75-65 arasi bi yolculugum var. Basarilar sana :)Kullanıcı Adı : Milaka
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:16 aylık 1 tane oğlum var.
Yaşadığınız şehir:Konya
Boyunuz :161
Kilonuz:75
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :
Doğumdan sonra hamilelikte aldığım kilolarımı bir türlü motive olup veremedim.Biliyorum ki kafaya koymak ve inanmak bu işin en önemli noktası. Ve ben bunu doğumdan sonra bir türlü yapamadım yani kafama koyup bir türlü diyete başlayamadım.Ama artık çok bunaldım eski halime dönmek istiyorum inşallah.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Başta sağlığım için ve dolapta bekleyen bütün kıyafetlerimin içerisine girebilmek için!:)
geçmiş olsun canım. güzel olmuş listen ama kahvaltı nerde
geçmiş olsun canım ,bilmiyordum bende menü derdine düştüm nolur kusuruma bakma olur muCanım iyi değilim o yüzden geç kalkıyorum, geç kalkınca da birşey yiyemiyorum, en erken 13:00 gibi yiyorum
, @Hafize_isvicre menüler nerde bakim. takipteyim bu haftaayrıca
geçen hafta cezaları yapan pek olmayınca çok bozuldum bu hafta söyleyip geçtim
Beni bir kaç gün özürlü sayın, hastayım, hiç halim yok, o yüzden pek uğrayamıyorum.
tekrar hoş geldin aramıza birlikte güzel güzel zayıflarız inşalahKullanıcı Adı : Milaka
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:16 aylık 1 tane oğlum var.
Yaşadığınız şehir:Konya
Boyunuz :161
Kilonuz:75
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :
Doğumdan sonra hamilelikte aldığım kilolarımı bir türlü motive olup veremedim.Biliyorum ki kafaya koymak ve inanmak bu işin en önemli noktası. Ve ben bunu doğumdan sonra bir türlü yapamadım yani kafama koyup bir türlü diyete başlayamadım.Ama artık çok bunaldım eski halime dönmek istiyorum inşallah.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Başta sağlığım için ve dolapta bekleyen bütün kıyafetlerimin içerisine girebilmek için!:)
geçmiş olsun canım ,bilmiyordum bende menü derdine düştüm nolur kusuruma bakma olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?