Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah limonlu su
Kahvalti: 1 yumurta domates salatalik biber cok az peynir 4 zeytin ve yesil cay

Öğlen : yoğurtlu semiz otu salatasi

Ara öğün : yarım yesil elma ve yesil cay

Akşam : yesil salata

2.5 litre su
1 saat yürüyüş

Ilk paylastıgım menü biraz geç oldu ama bu arada aksam 6 dan sonra yememeye dikkat ediyorum

Kesinlikle işe yaradı :)) hosbuldum araniza katildigim icin gercekten mutluyum birlikten kuvvet dogar virabismillah bu sefer kesinlikle olacak diyorum

biraz az olmuş gibi geldi bana doyduysan sorun yok tabi , sporun güzel olmuş

Bu gazla bende günlük yediklerimi yazayim :)
Sabah limonlu bitki cayi(ac karnina)
Kahvalti
Bi kac zeytin ceviz yaş kekikli salata (yaş kekik acayip yağ yakıyormus ayrica salatayada yakisiyor)
Az peynir
Bi bardak sekersiz cay
Haslanmis yumurta
Öğlen
Karpuz
2 bucuk litre alkali su
1.5 saat yürüyüş
Pilates bandiyla göğüs egzersizleri

Aksam
salata azda zeytinyagli fasulye

Hoşgeldinn aramıza:))burası sana da faydalı olacaktır çünkü akşam yazmak durumunda olduğundan pek bir şey yiyemiyorsun :))

Tesekkur ediyorum bende öyle umuyorum herkeze basarilar :))
hoşgeldin bende yeniyim birlikte motivasyonla vereceğiz diliyorum
kabak yoğurt derken yoğurtlu kabak yemeğimi anlayamadımkinoada iyi protein varmış diye biliyorum . beğendim menünü .
evet canım kabak yemeği ve yoğurt.
kinoa yı hem protein hem hazmı kolay diye tercih ediyorum. teşekkürler
..

hem altıdan önce hem de sadece salata ben ölürüm herhalde açlıktan

güzel olmuş. hatta bana az bile gözüktü. sporuna bayıldım. ben de 88,5 ile başladım. bir ay oldu ve şimdi 83 üm. burası gerçekten çok faydalı oluyor. ama muhakkak menülerini paylaş, insanı acayip gaza getiriyor. zaten listeye girebilmek için menü paylaşımı ve katılım zorunluluğu var. bu da insanda görev bilinci oluşturuyor ve bir süre sonra o senin düzenin oluyor. bir de fyzanur faktörü var. katılım yapmazsan dövüyor

Tesekkur ederim tavsiyelerin icin :) yazmak gercekten iyi geliyo hele paylasmak kesinlikle sevklendirici :) ayrica menülere bakip fikir aliyorum iyi oluyo. Buranın en iyi faydalarindan bitaneside bu :))

Menü
11.00 simit
14.00 patlamış mısır
15.00 dondurma
19.00 yoğurt karpuz çörek semizotu
3 litre su
1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…