benimde boyum 159 , kilo vermeye 76 ya da 75 le başladım hatırlayamadım şimdi ama senin dediğin gibi kötü bişeyle karşılaşmadım çok şükür . beyinsizler bazen işe yarıyor gaza getiriyor o açıdan bakaramıza hoş geldin birbirimizi motive edip birlikte fit kızlar oluruz inşallah
Kesinlikle işe yaradı :)) hosbuldum araniza katildigim icin gercekten mutluyum birlikten kuvvet dogar virabismillah bu sefer kesinlikle olacak diyorum
biraz az olmuş gibi geldi bana doyduysan sorun yok tabi , sporun güzel olmuşSabah limonlu su
Kahvalti: 1 yumurta domates salatalik biber cok az peynir 4 zeytin ve yesil cay
Öğlen : yoğurtlu semiz otu salatasi
Ara öğün : yarım yesil elma ve yesil cay
Akşam : yesil salata
2.5 litre su
1 saat yürüyüş
Ilk paylastıgım menü biraz geç oldu ama bu arada aksam 6 dan sonra yememeye dikkat ediyorum
Disimi sıkmam lazım ama insan alısıyo bide cuma gunü kınamız var elbisem güzel dursun dimibiraz az olmuş gibi geldi bana doyduysan sorun yok tabi , sporun güzel olmuş
ben aç kalırsam en fazla ertesi gün ne var ne ok yerim gözüm döner ,öyle olmasındaDisimi sıkmam lazım ama insan alısıyo bide cuma gunü kınamız var elbisem güzel dursun dimi
Kullanici Adı: melanyfonik
isim:zehra
Medeni Durum:Bekar
Yaşadığım şehir:Istanbul (okuduğum şehir Sakarya)
Boy:157
Kilo:76
Hedef kilo:65
Kilo alma hikayesi: Sinav dönemleri strese bağlı olarak sürekli yedim. Yemekle motive ettim yemekle mutlu oldum. Tabi durumun ehemmiyetini anlayana kadar 10 kilo almistim. Daha sonra ufak çapta insülin direnci çıktı vermem zorlasti kilolarimi. Bol kiyafetlerle hep kamufle etmeye calistim. Göğüslerimde biraz büyük olunca hepten sıgmamaya basladim kiyafetlere kilom artinca regl düzenimde bozuldu anlayacaginiz hayatim alt üst oldu. Bir gün okulda laboratuvar dersim var önlüğümü evde unutmuşum. Hoca askidaki önlüklerden birini giyebileceğimi söyledi. Laboratuvarda önlüğün düğmelerini kapatmak zorunludur. tabi ben önlüğün düğmelerini kapatamadığım gibi içinede sığmadim. Asistan hocamin kıs kıs gülmesine maruz kalarak yerin dibine girdim. O gün hıc bisey bogazimdan gecmedi. Cikarken önlüğü çantama attim karar verdim ben o önlüge sigacagim hatta uzerimde bol bile duracak.
Kilo vermeyi istiyorum çünkü: bazamın altına kaldırdığım bi valiz kıyafeti tekrardan dolabıma çıkarmak istiyorm
Karnımı göğüslerimi kamufle etmeden yaz günü mahveden korseler takmadan rahatca gezmek istiyorum. Babamin sürekli sen önce bi zayifla gibi espriler yapmasindan kurtulmak istiyorum. Ve sonunda o önlüğün içine sığmak istiyorum :)
hoşgeldin bende yeniyim birlikte motivasyonla vereceğiz diliyorumTesekkur ediyorum bende öyle umuyorum herkeze basarilar :))
evet canım kabak yemeği ve yoğurt.kabak yoğurt derken yoğurtlu kabak yemeğimi anlayamadımkinoada iyi protein varmış diye biliyorum . beğendim menünü .
Hosbuldumm :) evet katiliyorm kesinlikle :)Hoşgeldinn aramıza:))burası sana da faydalı olacaktır çünkü akşam yazmak durumunda olduğundan pek bir şey yiyemiyorsun :))
Motivasyon kesinlikle herseyyhoşgeldin bende yeniyim birlikte motivasyonla vereceğiz diliyorum
evet canım kabak yemeği ve yoğurt.
kinoa yı hem protein hem hazmı kolay diye tercih ediyorum. teşekkürler..
bu aralar iştahım yok. ama yinede dikkat ediyorum zorlada olsa yiyorum kalorimetre bugünkü menüme 1100 kalori dedi bende yeterlidir diye düşündüm..çok az olmuş sanki. acıkmayacak mısın?
hem altıdan önce hem de sadece salataSabah limonlu su
Kahvalti: 1 yumurta domates salatalik biber cok az peynir 4 zeytin ve yesil cay
Öğlen : yoğurtlu semiz otu salatasi
Ara öğün : yarım yesil elma ve yesil cay
Akşam : yesil salata
2.5 litre su
1 saat yürüyüş
Ilk paylastıgım menü biraz geç oldu ama bu arada aksam 6 dan sonra yememeye dikkat ediyorum
Yok canım akrabamben aç kalırsam en fazla ertesi gün ne var ne ok yerim gözüm döner ,öyle olmasındakına senin mi ?
Ya söyle bisey var ben ne kadar az yersem o kadr erken kalkiyorum o kadar zinde oluyorum sorun bende mi bilmiyorum amahem altıdan önce hem de sadece salataben ölürüm herhalde açlıktan
güzel olmuş. hatta bana az bile gözüktü. sporuna bayıldım. ben de 88,5 ile başladım. bir ay oldu ve şimdi 83 üm. burası gerçekten çok faydalı oluyor. ama muhakkak menülerini paylaş, insanı acayip gaza getiriyor. zaten listeye girebilmek için menü paylaşımı ve katılım zorunluluğu var. bu da insanda görev bilinci oluşturuyor ve bir süre sonra o senin düzenin oluyor. bir deBu gazla bende günlük yediklerimi yazayim :)
Sabah limonlu bitki cayi(ac karnina)
Kahvalti
Bi kac zeytin ceviz yaş kekikli salata (yaş kekik acayip yağ yakıyormus ayrica salatayada yakisiyor)
Az peynir
Bi bardak sekersiz cay
Haslanmis yumurta
Öğlen
Karpuz
2 bucuk litre alkali su
1.5 saat yürüyüş
Pilates bandiyla göğüs egzersizleri
Aksam
salata azda zeytinyagli fasulye
yani bir süre sonra bıkkınlık oluşturmuyorsa iyidir. insanın kendini tanıması önemli. ben akşam yemeğinde doymazsam gece tırtıklıyorum muhakkakYa söyle bisey var ben ne kadar az yersem o kadr erken kalkiyorum o kadar zinde oluyorum sorun bende mi bilmiyorum ama
Yaa tabiki canım cok fazla sey cekiyo yemek istiyorum ama kendimi tutmam lazımyani bir süre sonra bıkkınlık oluşturmuyorsa iyidir. insanın kendini tanıması önemli. ben akşam yemeğinde doymazsam gece tırtıklıyorum muhakkak
Tesekkur ederim tavsiyelerin icin :) yazmak gercekten iyi geliyo hele paylasmak kesinlikle sevklendirici :) ayrica menülere bakip fikir aliyorum iyi oluyo. Buranın en iyi faydalarindan bitaneside bu :))güzel olmuş. hatta bana az bile gözüktü. sporuna bayıldım. ben de 88,5 ile başladım. bir ay oldu ve şimdi 83 üm. burası gerçekten çok faydalı oluyor. ama muhakkak menülerini paylaş, insanı acayip gaza getiriyor. zaten listeye girebilmek için menü paylaşımı ve katılım zorunluluğu var. bu da insanda görev bilinci oluşturuyor ve bir süre sonra o senin düzenin oluyor. bir defyzanur faktörü var. katılım yapmazsan dövüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?