Hosgeldinn :) bende yeniyim benimde 75-65 arasi bi yolculugum var. Basarilar sana :)
anladım canım çabuk iyileşirsin inşallah, Allah şifa versinÖnemli değil canım, ne kusuru.. Çok teşekkür ederim bu arada.. Çok halsizim bilgisayar başına geçemiyorum pek, o yüzden gelip menü de yazamıyorum
anladım canım çabuk iyileşirsin inşallah, Allah şifa versin
canım çok geçmiş olsun. allah şifa versinÖnemli değil canım, ne kusuru.. Çok teşekkür ederim bu arada.. Çok halsizim bilgisayar başına geçemiyorum pek, o yüzden gelip menü de yazamıyorum
hoş geldin aramıza:))Kullanıcı Adı : Milaka
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:16 aylık 1 tane oğlum var.
Yaşadığınız şehir:Konya
Boyunuz :161
Kilonuz:75
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :
Doğumdan sonra hamilelikte aldığım kilolarımı bir türlü motive olup veremedim.Biliyorum ki kafaya koymak ve inanmak bu işin en önemli noktası. Ve ben bunu doğumdan sonra bir türlü yapamadım yani kafama koyup bir türlü diyete başlayamadım.Ama artık çok bunaldım eski halime dönmek istiyorum inşallah.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Başta sağlığım için ve dolapta bekleyen bütün kıyafetlerimin içerisine girebilmek için!:)
mercimek köftesi, bisküvi, dondurmabugün menüm
8:00= 2 yumurtadan peynirli omlet
1 dilim tb ekmeği
1 zeytin
domates,salatalık
11:karpuz
12:20= 2 köfte
2dilim tb ekmeği
5 kaşık semiz otu yemeği
2 bardak ayran
domates
14:00=2 bisküvi
15.57=1 tabak güveçte patlıcan yemeği
4 kaşık yoğurt
1dilim tb.ekmeği
bi kaç tane yaban mersini
17.10=2 tane mercimek köftesi
2 top dondurma
yine çok yedim ya öff. 2.5 litre su içtim .
çok güzel olmuş canım. bu gidişle hedefine kısa sürede ulaşırsın:))Bugünkü menüm
Sabah 830
2 domates
2 haşlanmış yumurta
Beşi bir yerde çayı
10:00 1 nescafe
Öğle 13:30
4 köfte
3 kaşık yoğurt
16:00 1 nescafe
Akşam 19 00
1 tabak Yeşil fasulye yemeği
3 kaşık yoğurt
1.5 litre su, yarım saat yürüyüş
bugünkü menüm
sabah: az sütlü kahve
12.20: 1 dilim peynir, salatalık domates
14.30: bir nektarin, bir domates
16.30: 4 etiform, az sütlü kahve
19.00: 5 büyük köfte(fırında), yağsız salata, 5 kaşık yoğurt
su:2,5 litre
spor: dışarıda 1 saat tempolu yürüyüş
not: 1 sütlü kahve daha içerim
İnşallah hepimiz ulaşalım:) elimden geldiğince bozmamaya çalışıyorumçok güzel olmuş canım. bu gidişle hedefine kısa sürede ulaşırsın:))
Bugünkü menüm:
12:00 kahvalti
Ac karnina bitki cayi
1 haslanmis yumurta
Az sekerli cay
Az kasar
Domates
5 zeytin
2 tane Kuruİncir
15:00 taze fasulye, üzüm
19:30 3 köfte, az pilav ,yoğurt
20:00 şekersiz kahve
2.5 litre su
2 saat yürüyüş hedef 10000 adım
canım çayı şekersiz içmeni ve kaşar yerine beyaz peynir yemeni tavsiye ederim. bir de inciri şeker oranı yüksek olduğu için ara öğünde ye bence. pilavın pirinç mi bulgur mu bilmiyorum ama diyetlerde bulguru tavsiye ediyorlar. bunun dışında güzel görünüyor. sporun süper olmuşBugünkü menüm:
12:00 kahvalti
Ac karnina bitki cayi
1 haslanmis yumurta
Az sekerli cay
Az kasar
Domates
5 zeytin
2 tane Kuruİncir
15:00 taze fasulye, üzüm
19:30 3 köfte, az pilav ,yoğurt
20:00 şekersiz kahve
2.5 litre su
2 saat yürüyüş hedef 10000 adım
Kullanici Adı: melanyfonik
isim:zehra
Medeni Durum:Bekar
Yaşadığım şehir:Istanbul (okuduğum şehir Sakarya)
Boy:157
Kilo:76
Hedef kilo:65
Kilo alma hikayesi: Sinav dönemleri strese bağlı olarak sürekli yedim. Yemekle motive ettim yemekle mutlu oldum. Tabi durumun ehemmiyetini anlayana kadar 10 kilo almistim. Daha sonra ufak çapta insülin direnci çıktı vermem zorlasti kilolarimi. Bol kiyafetlerle hep kamufle etmeye calistim. Göğüslerimde biraz büyük olunca hepten sıgmamaya basladim kiyafetlere kilom artinca regl düzenimde bozuldu anlayacaginiz hayatim alt üst oldu. Bir gün okulda laboratuvar dersim var önlüğümü evde unutmuşum. Hoca askidaki önlüklerden birini giyebileceğimi söyledi. Laboratuvarda önlüğün düğmelerini kapatmak zorunludur. tabi ben önlüğün düğmelerini kapatamadığım gibi içinede sığmadim. Asistan hocamin kıs kıs gülmesine maruz kalarak yerin dibine girdim. O gün hıc bisey bogazimdan gecmedi. Cikarken önlüğü çantama attim karar verdim ben o önlüge sigacagim hatta uzerimde bol bile duracak.
Kilo vermeyi istiyorum çünkü: bazamın altına kaldırdığım bi valiz kıyafeti tekrardan dolabıma çıkarmak istiyorm
Karnımı göğüslerimi kamufle etmeden yaz günü mahveden korseler takmadan rahatca gezmek istiyorum. Babamin sürekli sen önce bi zayifla gibi espriler yapmasindan kurtulmak istiyorum. Ve sonunda o önlüğün içine sığmak istiyorum :)
Çok çok çok üzgünüm. Bu günlerde bel ağrısı çekiyorum. Genelde yataktayım. O yüzden paylaşımlar aksıyor.AKovser ,
Hafize_isvicre
suzito,
Rumeysa2izmir
edersoy
hsevda
upsydaisyy
başka unuttuğum varsa onlar da üstüne alınsın
menülerrrrrrrrrr nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee layyyyyynnnnnnnnnnnnnn
Tesekkur ederimm :) haklisin kasar bayagi yagli oluyo sekere cok duskumum cayda bi turlu birakamiyorumm pilavda pirinc pilavi vallacanım çayı şekersiz içmeni ve kaşar yerine beyaz peynir yemeni tavsiye ederim. bir de inciri şeker oranı yüksek olduğu için ara öğünde ye bence. pilavın pirinç mi bulgur mu bilmiyorum ama diyetlerde bulguru tavsiye ediyorlar. bunun dışında güzel görünüyor. sporun süper olmuş
Seni çok iyi anlıyorum. Benimde göğüsler büyük insanı olduğundan da fazla gösteriyor. Bel sırt ağrısı da çabası. İnşallah başarılı olursun.
Çok çok çok üzgünüm. Bu günlerde bel ağrısı çekiyorum. Genelde yataktayım. O yüzden paylaşımlar aksıyor.
Yes
Tesekkur ederimm :) haklisin kasar bayagi yagli oluyo sekere cok duskumum cayda bi turlu birakamiyorumm pilavda pirinc pilavi vallagün icinde yemegi cok kacirinca spora veriyorum kendimi oyle rahatlatiyorm vicdanimi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?