Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menün de sporunda güzel olmuş
mercimek köftesi, bisküvi, dondurma yediğin o karpuzun miktarı neydi acaba
kardeşim nerdeyse ağzıma tıktı mercimek köftelerini vicdanım çok rahatsız
çok güzel olmuş menün , karbonhidratta proteinde kararında ,ama su az olmuş susuz olmaaazzz

kuru inciri yemişsin çayda şeker neyine diycektim ki sporunu gördüm eritmişsindir geriye kalanlar güzel olmuş.
hastaysan sorun yok canım sen iyi olmana bak
Bugün ki menü

10:00
2 tane ballı pankek

17:00
2 servis kaşığı keşkek

Su bilmiyorum, spor yok
çok az olmuşşş

Tesekkur ederim inanirmisin bu boyun ve bel agrisi yuzunden mahvoldum kamburum cikcak yakinda öne eyilmekten

ben oldum bilebiraz ,küçülttürüp kurtulacam bi gün

Ben çok araştırdım göğüs küçültmeyi. Cesaret edemiyorum bir türlü. Sonuç istediğim gibi olmayabilir diye. En çokta istediğim çamaşırı alamamak üzüyor.

Rahatsızım kendime ayrı yemek yapmayı gözüm almadı.
geçmiş olsun canım. göğüs küçültme operasyonunu bir arkadaşım çok araştırmıştı. doğumdan önce kesinlikle tavsiye etmemişlerdi. hatta biz annem için de baya araştırdık. çok sırt ağrısı çekiyor ama doktor hiç tavsiye etmedi. çok zor bir durum malesef

Gerçekten öyle. Zayıflayınca rahatladım diye umuyorum.

kızlar geldim evime yarım tam gaz diyete devam bugunkü menümü paylaşayım
kahvaltı
2 dilim kadar ekmek
3 4 catal reçel
az peynir domates
öğle 1 porsiyom sarma 1 bardak ayran
ara karpuz 1 şeker
akşam
4 kaşık müsli ile süt
su ne kadar içtim
bilmiyorum
spor yok 45 dakika şimdi yüreyecem inşallah

canım farklı bi menü olmuş öğlen iyi yemişsin sora üst üstte olmuş sanki biraz

çok beğendim canım hiç ekmek yok süper bence

canım menü güzel ama sabah kahvaltıyı geç yapmışsın ben olsam saat 3 te yemezdim 6 7 gibi akşam yemeğini yerdim ama spor iyi

hadi bakalım hayırlı olsun. yarın tam gaz başlıyorsun o zaman

hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsun. dikkat edin kendinize sağlık herşeyden önemli..
ben menümü yazayım
sabah
peynir
zeytin
haşlanmış yumurta
bir dilim ekmek
bir salatalık

ara
bir knor çabuk çorba

öğlen
tavuk ızgara salata
yoğurt

ara
2 kayısı

akşam
yulaf
süt

2litre su
1soda
1kahve

spor yok

Ben çok araştırdım göğüs küçültmeyi. Cesaret edemiyorum bir türlü. Sonuç istediğim gibi olmayabilir diye. En çokta istediğim çamaşırı alamamak üzüyor.
Bende deli oluyorum onaa internetten biraz arastirdim bu gögüs kaslari çalışırsa orada biriken yağlar eriyormuş. Bende pilates bandı aldim belirli hareketleri var onlari tekrarlıyorum belki biraz sıkılaştırır toparlar diye

Bende bugün yulaf aldım tok tutsun diyee sen nasıl kullaniyorsun kimileri yoğurda süte falan karıştırıyormuş

Çok güzel ahh ah bende yürüyüş yapmayı özledim.Oğlum doğduktan sonra hiç düzenli yürüyüş yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…