Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hadi inşallahh ☺

Kesinlikle canım bende birtürlü inanamıyordum göğüslerimin küçüleceğine hatta bunun için egzersizler falan yapıyordum. Ama yıllar önceydi zayıflayınca ben bile inanamamıştım yeni hallerine! Şimdi ise hiç sorma onca kiloyu alınca kendilerinden geçtiler. Ama inşallah güzel günler bizi bekliyor

ooo yürüyüş süper!
Zeytin ve üzüme dikkat et canım.Zeytinda çok fazla yağ üzümde de çok şeker vardır.

Evet canım doktor matofin vermisti 6 ay kullan dedi tabi ben kullanamadm

İlacını mutlaka kullan. Açlık krizleri ile başa çıkmaya çok yardımcı oluyor. Zayıflayınca zaten insülin direnci ortadan kalkıyor.

Bende dambıl aldım. Onlarla çalışıyorum.

İlacını mutlaka kullan. Açlık krizleri ile başa çıkmaya çok yardımcı oluyor. Zayıflayınca zaten insülin direnci ortadan kalkıyor.

Bende dambıl aldım. Onlarla çalışıyorum.
Evet aslında duruyo öyle başlasam iyi olacak. Evet dambılda duymuştumm zayıflama yolunda her spor mübah

Benim menüm:
Sabah (09:00)
menemen
peynir
2 dilim ekmek
şekersiz çay

Öğlem(13:30)
3 kaşık makarna
erik

Akşam(17:30)
1 tavuk but yanında bir iki dilim patates
Yoğurt

Su 2 litre
spora yarın başlıyorum inşallah

Kizlarr

Herkese iyi geceler.

Yaklasik 1 aydir gelemedim öncelikle hepinizden Özür diliyorum. elbette kendimce nedenlerim var.

Gelelim takima masallah o kadar cok yeni arkadas gelmiski tanidik bir iki kisiyi gorebildim yeni arkadaslari görmek beni cok mutlu etti hepiniz hosgeldiniz takimin cici kizlari.

Fyzanurcum sanirim sen ilgileniyorsun takimla suan o nedenle cooook ama cooookk tesekkur ederim emegine saglik kuzummm

Elimden geldigince kopmamaya calisacagim burdan ama ailesel durumlarimiz var ben elimden geleni yapacagim.

Hepinizi öpüyorum kizlarrr
Saglicakla kalinn

Ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz birde form var alintilayip doldurursan seviniriz canım.
birkaç günlüğüne izmirdeydim ve foruma giremedim kendi kendime uygulamaya çalıştığım diyet de sekteye uğradı ve sanırım verdiğim bir kilocuk da geri geldi morallerim acayip bozuk hiç başaramayacakmışım gibi hissediyorum ((

4.TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : Upsyydaisy
İsim (İsteğe Bağlı ):Rabia
Yaşınız :19
Medeni Durumunuz :Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: İzmir-Ankara
Boyunuz :162
Kilonuz:64.5
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : Ortaokuldan beri toplu bir insanım ama özellikle geçen bir senede üniversiteyi başka şehirde okumam sebebiyle yurt yemekeleri ve dışardan yemek yüzünden beş kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?

Genç bir kızım ve bu yaşımda istediğim gibi giyinmek her giydiğimin yakışmasını istiyorum göbeğimden nefret ediyorum ve onu saklama çabalarımdan sıkıldım etrafımdaki insanların çok güzelsin ama biraz kilo vermelisin demesinden sıkıldım kendi öz babamın bile tatil boyunca yağ bağlamışşın ayı gibi olmuşsun yürürken dikkat et kilon var ya gibi sözleri de beni çok incitti bel fıtığım var ve alakası olmamasına rağmen insanlar biraz külo ver ondandır diyip duruyor. Kısacası ben de 19 yasşında çıtır bir genç kız olmak istiyorum.

hoş geldin canım,bundan sonra daha sık gelirsin inşallahben sadece menülerle ilgileniyorum ,gogo burda olduğu için liste paylaşımını felan yine o yapıyor.

rabiacim hosgeldin tatlim. bu yolda en onemli sey moealini yuksek turmak motivasyonunu saglamak. istediğimiz herseyi yapabiliriz biz kadiniz ayol biz.
hemen bu düşüncelerden siyril tatlim. seni heyecanlandiracak ve keyfini yerine getirecek seyi hemen soylim
bende buraya geldigimde 64.5 kiloydum ve hedefim 55 ti. azim istek sabirla 57lerr kadar düştüm ve mezun oldum tatlim. ben 5 ayda falan mezun oldum ama ozel nedenlerdrn dolayi takimdan ayri kalmistim. peki sen neden yapamayasin hemde yaain 19 yani kilo vermeye dahada elverislisin.
sakin ama sakin ac kalmak yok saglikli beslenme ile kilo verelim olur mu ?
Haydi bakalim

hoş geldin canım,bundan sonra daha sık gelirsin inşallahben sadece menülerle ilgileniyorum ,gogo burda olduğu için liste paylaşımını felan yine o yapıyor.

olsun canim benim ilgilenmen yeterli Harikasın

vallaha bugun başlıyorum kahvaltıyı mükemmel hazırladım ama şu anda güzel mi güzel bir boyoz bana göz kırpıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…