Hadi inşallahh ☺
Bugünkü menüm:
12:00 kahvalti
Ac karnina bitki cayi
1 haslanmis yumurta
Az sekerli cay
Az kasar
Domates
5 zeytin
2 tane Kuruİncir
15:00 taze fasulye, üzüm
19:30 3 köfte, az pilav ,yoğurt
20:00 şekersiz kahve
2.5 litre su
2 saat yürüyüş hedef 10000 adım
Evet canım doktor matofin vermisti 6 ay kullan dedi tabi ben kullanamadm
Bende dambıl aldım. Onlarla çalışıyorum.Bende deli oluyorum onaa internetten biraz arastirdim bu gögüs kaslari çalışırsa orada biriken yağlar eriyormuş. Bende pilates bandı aldim belirli hareketleri var onlari tekrarlıyorum belki biraz sıkılaştırır toparlar diye
Evde çok vaktim oluyo bende yürüyüş cikiyorum :) sağol canım şu şekerden bi türlü vazgeçemiyorm :))ooo yürüyüş süper!
Zeytin ve üzüme dikkat et canım.Zeytinda çok fazla yağ üzümde de çok şeker vardır.
Evet aslında duruyo öyle başlasam iyi olacak. Evet dambılda duymuştumm zayıflama yolunda her spor mübahİlacını mutlaka kullan. Açlık krizleri ile başa çıkmaya çok yardımcı oluyor. Zayıflayınca zaten insülin direnci ortadan kalkıyor.
Bende dambıl aldım. Onlarla çalışıyorum.
Bende önceleri aldırmayıp kullanmadım. Bir aydır kullanıyorum. O tatlı krizleri filan azaldı.Evet aslında duruyo öyle başlasam iyi olacak. Evet dambılda duymuştumm zayıflama yolunda her spor mübah
Yaaa kesinlikle basliyorum yarın sağol canimm ❤❤Bende önceleri aldırmayıp kullanmadım. Bir aydır kullanıyorum. O tatlı krizleri filan azaldı.
birkaç günlüğüne izmirdeydim ve foruma giremedim kendi kendime uygulamaya çalıştığım diyet de sekteye uğradı ve sanırım verdiğim bir kilocuk da geri geldi morallerim acayip bozuk hiç başaramayacakmışım gibi hissediyorumIlk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz birde form var alintilayip doldurursan seviniriz canım.
hoş geldin canım,bundan sonra daha sık gelirsin inşallahKizlarr
Herkese iyi geceler.
Yaklasik 1 aydir gelemedim öncelikle hepinizden Özür diliyorum. elbette kendimce nedenlerim var.
Gelelim takima masallah o kadar cok yeni arkadas gelmiski tanidik bir iki kisiyi gorebildim yeni arkadaslari görmek beni cok mutlu etti hepiniz hosgeldiniz takimin cici kizlari.
Fyzanurcum sanirim sen ilgileniyorsun takimla suan o nedenle cooook ama cooookk tesekkur ederim emegine saglik kuzummm
Elimden geldigince kopmamaya calisacagim burdan ama ailesel durumlarimiz var ben elimden geleni yapacagim.
Hepinizi öpüyorum kizlarrr
Saglicakla kalinn
birkaç günlüğüne izmirdeydim ve foruma giremedim kendi kendime uygulamaya çalıştığım diyet de sekteye uğradı ve sanırım verdiğim bir kilocuk da geri geldi morallerim acayip bozuk hiç başaramayacakmışım gibi hissediyorum((
hoş geldin canım,bundan sonra daha sık gelirsin inşallahben sadece menülerle ilgileniyorum ,gogo burda olduğu için liste paylaşımını felan yine o yapıyor.
günaydııııııııııııııınnnnnnnnnGünaydinnnnn
Takimimin cici güzel ve gelecegin fit kizlari
Guzel bir hafta saglikli kilo vermeler diliyorum
Yüzünüzden gülücükler eksik olmasinn
Öpüldünüzz
vallaha bugun başlıyorum kahvaltıyı mükemmel hazırladım ama şu anda güzel mi güzel bir boyoz bana göz kırpıyor resmen
rabiacim hosgeldin tatlim. bu yolda en onemli sey moealini yuksek turmak motivasyonunu saglamak. istediğimiz herseyi yapabiliriz biz kadiniz ayol biz.
hemen bu düşüncelerden siyril tatlim. seni heyecanlandiracak ve keyfini yerine getirecek seyi hemen soylim
bende buraya geldigimde 64.5 kiloydum ve hedefim 55 ti. azim istek sabirla 57lerr kadar düştüm ve mezun oldum tatlim. ben 5 ayda falan mezun oldum ama ozel nedenlerdrn dolayi takimdan ayri kalmistim. peki sen neden yapamayasin hemde yaain 19 yani kilo vermeye dahada elverislisin.
sakin ama sakin ac kalmak yok saglikli beslenme ile kilo verelim olur mu ?
Haydi bakalim
yüz verme çakalavallaha bugun başlıyorum kahvaltıyı mükemmel hazırladım ama şu anda güzel mi güzel bir boyoz bana göz kırpıyor resmen
iki ısırık aldım allahtan biraz bayatlamış da sevmedimyüz verme çakalanefsini köreltecek kadar ye de sonra birden saldırma , ben yemezsem saldırıyorum
bide almasan boşuna içinde kalacaktıiki ısırık aldım allahtan biraz bayatlamış da sevmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?