Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlar hastalara geçmiş olsun
Bugünkü menüm
08:00
1 dilim tam b ekmeği
2 zeytin
Domates salatalık
Biraz lor biraz beyaz peynir
Ara
Yarım mısır
Küçük 1 elma
Öğle
1 tabak etli güveç
3 kaşık pilav
Ara
3 küçük elma
Akşam
1 kase çorba
4 kaşık yumurtalı soğan
1 dilim ekmek
Spor daha yapmadım 45 dakika yürüyüş yapacam 200 de ip atladım
2 litre su

bugünkü menüm
13.00: 1 yumurta, çeyrek dilim peynir, salatalık, domates, az sütlü kahve
15.30: az sütlü kahve
17.00: 1 domates
19.00: 5 servis kaşığı kabak yemeği, 4 yemek kaşığı yoğurt
su.2,5 lt
spor: bugün belim ağırdığı için spor yapamadım malesef

bugün menüm
8:00= 1 yumurta
3zeytin
2dilim kepek ekmeği
2 kk süzme peynir

10.00=1.5 yumurtadan sucuklu yumurta
3dilim kepek ekmeği
2 kk süzme peynir

13.30=6kaşık patlıcan yemeği
4kaşık yoğurt
1dilim kepek ekmeği
domates,salatalık

15.55=biber kızartması ( 4 biber + 5 kaşık domates)
karpuz
1dilim ekmek

19.00= karpuz

2 .5 litre su içtim . bugünde ekmeği çok kaçırdım bi gün düzeldiğini görcem mi bu menülerin

canım gün içerisinde hem makarna hem patates yemişsin gerçi porsiyonlar az ama diyette tavsiye edilmiyor pek. bir de kahvaltının miktarlarını yazmamışsın yine de dengeli bir beslenme olmuş. suyun çok güzel

güzel olmuş.ben elma yiyince çok acıkıyorum sende öyle olmuyor mu ?

tamam ben gibi ne bulursan tıkmada azıcık yemek ye arkadaş aç yatıyosun benim gözüm tutmadı bu menüyü pehhh

aslında kızartmaya kadar bence gayet güzelmiş. bir de çok erken yemişsin. tekrar acıkmayacak mısın?

güzel olmuş.ben elma yiyince çok acıkıyorum sende öyle olmuyor mu ?

tamam ben gibi ne bulursan tıkmada azıcık yemek ye arkadaş aç yatıyosun benim gözüm tutmadı bu menüyü pehhh
:)) ya baksana kahvaltı saatime. dün gece film partisi yaptık sabaha kadar. tabi öğlende uyandım. yemeğe vakit kalmadıbu arada elma beni de acıktırıyor. içindeki şimdi hatırlayamadığım bir madde mide asidini tetikliyormuş ve acıktırıyormuş. canan karatay ın yalancısıyım valla

hoş geldin canım. aslında insanların öyle saçma tepkiler vereceği bir kilon da yok yani. boş ver moral bozucuları. sağlıkla zayıflarken gençliğinin tadını da çıkartmayı unutma:))

aslında kızartmaya kadar bence gayet güzelmiş. bir de çok erken yemişsin. tekrar acıkmayacak mısın?
nesi güzel toplam 7 dilim ekmek var menüde

partimiiiiiiiii bende istiyoruuuuuuuummm

yalan falan değil valla , ara yapıyım yemek saatine kadar dayanıyım diye yiyorum bi kaç dk sonra soluğu mutfakta alıyorum

senin baban banada fil diyodur birlikte güzelce zayıflıycaz inşallah üzülme

ohhh mısırlar, pilavlar... şenlik varmış bugün. neyse ki miktarlar az. ay mısırı görünce gözüm döndü valla. bu haftayı bi atlatalım yiycem ben de

nesi güzel toplam 7 dilim ekmek var menüde

partimiiiiiiiii bende istiyoruuuuuuuummm

yalan falan değil valla , ara yapıyım yemek saatine kadar dayanıyım diye yiyorum bi kaç dk sonra soluğu mutfakta alıyorum
anaaammm bak fark etmemişim ekmekleri. 3 dilimden fazla ekmek yoookkkk. cumaya ne kaldı şurda

fazla yememişsi canım bel ağrısı çok zor bilirim geçmiş olsun

ekmek fazla olmuş canım ve çok sık yiyosunsık ye ama miktarı azalt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…