aynen öyle iyi oldu yediğimbide almasan boşuna içinde kalacaktı
canım çok geçmiş olsun. allah şifa versin
bende seni özledimmmmmmmMerhaba..
Nasılsınız ?
Gelemiyorum özledim de..
canım gün içerisinde hem makarna hem patates yemişsin gerçi porsiyonlar az ama diyette tavsiye edilmiyor pek. bir de kahvaltının miktarlarını yazmamışsınBenim menüm:
Sabah (09:00)
menemen
peynir
2 dilim ekmek
şekersiz çay
Öğlem(13:30)
3 kaşık makarna
erik
Akşam(17:30)
1 tavuk but yanında bir iki dilim patates
Yoğurt
Su 2 litre
spora yarın başlıyorum inşallah
güzel olmuş.ben elma yiyince çok acıkıyorum sende öyle olmuyor mu ?Selam kızlar hastalara geçmiş olsun
Bugünkü menüm
08:00
1 dilim tam b ekmeği
2 zeytin
Domates salatalık
Biraz lor biraz beyaz peynir
Ara
Yarım mısır
Küçük 1 elma
Öğle
1 tabak etli güveç
3 kaşık pilav
Ara
3 küçük elma
Akşam
1 kase çorba
4 kaşık yumurtalı soğan
1 dilim ekmek
Spor daha yapmadım 45 dakika yürüyüş yapacam 200 de ip atladım
2 litre su
bugünkü menüm
13.00: 1 yumurta, çeyrek dilim peynir, salatalık, domates, az sütlü kahve
15.30: az sütlü kahve
17.00: 1 domates
19.00: 5 servis kaşığı kabak yemeği, 4 yemek kaşığı yoğurt
su.2,5 lt
spor: bugün belim ağırdığı için spor yapamadım malesef
aslında kızartmaya kadar bence gayet güzelmiş. bir de çok erken yemişsin. tekrar acıkmayacak mısın?bugün menüm
8:00= 1 yumurta
3zeytin
2dilim kepek ekmeği
2 kk süzme peynir
10.00=1.5 yumurtadan sucuklu yumurta
3dilim kepek ekmeği
2 kk süzme peynir
13.30=6kaşık patlıcan yemeği
4kaşık yoğurt
1dilim kepek ekmeği
domates,salatalık
15.55=biber kızartması ( 4 biber + 5 kaşık domates)
karpuz
1dilim ekmek
19.00= karpuz
2 .5 litre su içtim . bugünde ekmeği çok kaçırdım bi gün düzeldiğini görcem mi bu menülerin
:)) ya baksana kahvaltı saatime. dün gece film partisi yaptık sabaha kadar. tabi öğlende uyandım. yemeğe vakit kalmadıgüzel olmuş.ben elma yiyince çok acıkıyorum sende öyle olmuyor mu ?
tamam ben gibi ne bulursan tıkmada azıcık yemek ye arkadaş aç yatıyosunbenim gözüm tutmadı bu menüyü pehhh
hoş geldin canım. aslında insanların öyle saçma tepkiler vereceği bir kilon da yok yani. boş ver moral bozucuları. sağlıkla zayıflarken gençliğinin tadını da çıkartmayı unutma:))4.TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Upsyydaisy
İsim (İsteğe Bağlı ):Rabia
Yaşınız :19
Medeni Durumunuz :Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: İzmir-Ankara
Boyunuz :162
Kilonuz:64.5
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : Ortaokuldan beri toplu bir insanım ama özellikle geçen bir senede üniversiteyi başka şehirde okumam sebebiyle yurt yemekeleri ve dışardan yemek yüzünden beş kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Genç bir kızım ve bu yaşımda istediğim gibi giyinmek her giydiğimin yakışmasını istiyorum göbeğimden nefret ediyorum ve onu saklama çabalarımdan sıkıldım etrafımdaki insanların çok güzelsin ama biraz kilo vermelisin demesinden sıkıldım kendi öz babamın bile tatil boyunca yağ bağlamışşın ayı gibi olmuşsun yürürken dikkat et kilon var ya gibi sözleri de beni çok incitti bel fıtığım var ve alakası olmamasına rağmen insanlar biraz külo ver ondandır diyip duruyor. Kısacası ben de 19 yasşında çıtır bir genç kız olmak istiyorum.
nesi güzel toplam 7 dilim ekmek var menüdeaslında kızartmaya kadar bence gayet güzelmiş. bir de çok erken yemişsin. tekrar acıkmayacak mısın?
partimiiiiiiiii:)) ya baksana kahvaltı saatime. dün gece film partisi yaptık sabaha kadar. tabi öğlende uyandım. yemeğe vakit kalmadıbu arada elma beni de acıktırıyor. içindeki şimdi hatırlayamadığım bir madde mide asidini tetikliyormuş ve acıktırıyormuş. canan karatay ın yalancısıyım valla
biz de seni özledik canım. nasıl oldun. iyi misin biraz daha.Merhaba..
Nasılsınız ?
Gelemiyorum özledim de..
senin baban banada fil diyodur4.TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Upsyydaisy
İsim (İsteğe Bağlı ):Rabia
Yaşınız :19
Medeni Durumunuz :Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: İzmir-Ankara
Boyunuz :162
Kilonuz:64.5
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : Ortaokuldan beri toplu bir insanım ama özellikle geçen bir senede üniversiteyi başka şehirde okumam sebebiyle yurt yemekeleri ve dışardan yemek yüzünden beş kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Genç bir kızım ve bu yaşımda istediğim gibi giyinmek her giydiğimin yakışmasını istiyorum göbeğimden nefret ediyorum ve onu saklama çabalarımdan sıkıldım etrafımdaki insanların çok güzelsin ama biraz kilo vermelisin demesinden sıkıldım kendi öz babamın bile tatil boyunca yağ bağlamışşın ayı gibi olmuşsun yürürken dikkat et kilon var ya gibi sözleri de beni çok incitti bel fıtığım var ve alakası olmamasına rağmen insanlar biraz külo ver ondandır diyip duruyor. Kısacası ben de 19 yasşında çıtır bir genç kız olmak istiyorum.
ohhh mısırlar, pilavlar... şenlik varmış bugün. neyse ki miktarlar az. ay mısırı görünce gözüm döndü valla.Selam kızlar hastalara geçmiş olsun
Bugünkü menüm
08:00
1 dilim tam b ekmeği
2 zeytin
Domates salatalık
Biraz lor biraz beyaz peynir
Ara
Yarım mısır
Küçük 1 elma
Öğle
1 tabak etli güveç
3 kaşık pilav
Ara
3 küçük elma
Akşam
1 kase çorba
4 kaşık yumurtalı soğan
1 dilim ekmek
Spor daha yapmadım 45 dakika yürüyüş yapacam 200 de ip atladım
2 litre su
anaaammm bak fark etmemişim ekmekleri. 3 dilimden fazla ekmek yoookkkk. cumaya ne kaldı şurdanesi güzel toplam 7 dilim ekmek var menüde
partimiiiiiiiiibende istiyoruuuuuuuummm
yalan falan değil valla , ara yapıyım yemek saatine kadar dayanıyım diye yiyorum bi kaç dk sonra soluğu mutfakta alıyorum
fazla yememişsi canım bel ağrısı çok zor bilirim geçmiş olsunbugünkü menüm
13.00: 1 yumurta, çeyrek dilim peynir, salatalık, domates, az sütlü kahve
15.30: az sütlü kahve
17.00: 1 domates
19.00: 5 servis kaşığı kabak yemeği, 4 yemek kaşığı yoğurt
su.2,5 lt
spor: bugün belim ağırdığı için spor yapamadım malesef
öyle açlık hissetmedim canım acıkmıyorumgüzel olmuş.ben elma yiyince çok acıkıyorum sende öyle olmuyor mu ?
tamam ben gibi ne bulursan tıkmada azıcık yemek ye arkadaş aç yatıyosunbenim gözüm tutmadı bu menüyü pehhh
ekmek fazla olmuş canım ve çok sık yiyosunsık ye ama miktarı azaltbugün menüm
8:00= 1 yumurta
3zeytin
2dilim kepek ekmeği
2 kk süzme peynir
10.00=1.5 yumurtadan sucuklu yumurta
3dilim kepek ekmeği
2 kk süzme peynir
13.30=6kaşık patlıcan yemeği
4kaşık yoğurt
1dilim kepek ekmeği
domates,salatalık
15.55=biber kızartması ( 4 biber + 5 kaşık domates)
karpuz
1dilim ekmek
19.00= karpuz
2 .5 litre su içtim . bugünde ekmeği çok kaçırdım bi gün düzeldiğini görcem mi bu menülerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?