Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Spor süper canım! Cuma günü büyük bir fark bekliyorum senden:)
Benim de eliptik bisikletim serviste onu bekliyorum.yoksa başka türlü spor zor çocuk olunca dışarı çıkamıyorum yürüyüşe. Ancak bisikletle yapabiliyorum spor.

Ahh bu durum kanayan yaram hergun niyet ediyorum ama birtürlü erken kalkamiyorum

Merak etme canım evlenince bir de çocuk olunca zaten uyuyamayacaksın.Uyku sever birisi olarak inan hasret kaldım geç saatte uyanmaya.Oğlum sağolsun doğduğundan beri saat 6 bilemedin 7 de ayakta sekiz buçuk dokuzda uyanmak bile hayal benim için

Menüm
sabah
yulaf+süt

ara
meyveli activia

öğle
taze mısırlı şnitzelli salata

ara
bir kase yoğurt
3 hurma

akşam
tavuk ızgara
salata

ara
elma
bir avuç ceviz

2kilo su
2madensuyu

(Spor yok fakat sabahtan buyana temizlik yapıyorum)

Benim menüm
Sabah 08:00
yoğurt kürü:3 kaşık yoğurt,1er çay kaşığı zencefil,tarçın,zerdeçal
kahvaltı:
domates-salatalık-yeşil biber
beyaz peynir
Şekersiz çay
2 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen 13:00
1 bardak tarçınlı süt yulafla beraber

14:00
Çoban salata
1 dilim tam buğday ekmeği

15:00
2 erik
1 elma

akşam17:30
1 kase cacık
5-6 kaşık közlenmiş patlıcan yemeği

18:00
1 top dondurma
1 tane şekerpare

kızlaaar benim tek vazgeçilmezim tatlılar! herşeye dayanıyorum tatlıya dayanamıyorum!

1.5 lt su
bugün yine spor yok
Oğlum uyuyunca biraz egzersiz yapayım demiştim ama halim kalmadı bu seferde...
Şimdi yatmadan tekrar yoğurt kürümü uyguluycam.

Kızlar bu yoğurt Kürünü mutlaka deneyin normal yemenize devam etseniz bile yağ yaktırıyor.

3 kaşık yoğurt
1 silme çay kaşığı tarçın
1 silme çay kaşığı zencefil
1 silme çay kaşığı zerdeçal

Sabah aç karna ve akşam yatmadan önce yenecek.

Valla burda bakınca pek bi heves ettim :)))

kızlar koca bir külah dondurma yedim çok suçlu hissediyorum kendimi gidip gece gece bugün yapmadığım jillianı yapayım bari ceza niyetine ((

süt tozu ya da şeker kullanmıyorum canım. az süt derken de dörtte bir oranında süt kullanıyorum. böylece bir bardak sütle 4 bardak kahve içebiliyorum:)) tatildeyim .arkadaşlarla sabahladığımız için geç kalktım. bugünlük böyle yaniyok valla elimi sürmedim yemeğe. kahveyle baya dost olduk ama:))

afiyetler olsun o zamann seker kullanmaman buyuk avantaj

Sabah erken saatte canım hiç bir şey istemiyor maalesef. 6,5 da kalıyorum ama 10,5 dan önce yiyemiyorum

eskiden benimde oyleydi ama alistirdim kendimi tatlim. hem erken kahvalti metobolizmayi canlandirir bence en gec 9 da yap derim

Ahh bu durum kanayan yaram hergun niyet ediyorum ama birtürlü erken kalkamiyorum

kacta yatiyorsun peki evlimisin bekarmisin çalışıyormusun

benim hep böyle yaa tatildeyim ya geç yatıp geç kalkıyorum

tatil bitince erkene donecekmisin peki

sevindim o zaman cnm süt kullanmanada kacamak yapmamanada malum tatilde zorr

Kizlar Gunaydinnn

Bakiyorum ki katilim oldukca az.
Evet günlük 5 mesaj seysimiz var ama ben kk ya geldigimden beri bu kurala uymuyorum cunku sadece 5 mesajla sinirlamiyorum.
Ne kadar cok burda olursam diger arkadaslarimdan daha cok sey kaparim daha cok muhabbet ederim onlara karsi daha cok sorumlulugum olur diye hep 5 mesajdan fazlasinda burda olmusumdur.
Herkes yeni mi pek bakamadim ama isterseniz birbirimizi taniyalim.
Ozel hayatlarimizdan bilgiler verelim sadece saglikli beslenme uzerine degil her konuda birbirimize danisabiliriz.

Ne dersiniz ?

Son düzenleme:
Isterseniz once ben baslimm

Adim zeynep 2 sene once kk ile tanistim.

5. takimda 5 aylik bir serüven ardindan mezun oldum. 64.5 ile basladim 56 küsürlere indim 57 diyorum ben.
Uzun surede kilo verdigim icin mezun olduktan sonra abuk subuk beslenmeme ragmen kilo almadim. Bir takim sorunlarim nedeniyle bir kac ay gelemedim.
Daha sonra bu takima 4. takima kaptan yardimcisi olarak geldim ve burda devam ediyorum.

2 senelik evli ve kocasina asik bi kadinim.
cocugum yok egitmenim ancak suan calismiyorum.yasim 26

Simdilik benden bu kadar kizlar tanistikca aciliriz oldu mu

2 ya da 3 hafta önce toplu diskalifiye yaptık bir sürü kişi gönderildi gruptan , üyelerin büyük kısmı en fazla 2 haftalık ondan böyle . biraz zaman geçince katılım artar diye düşünüyorum .ebruyla parfym de izinli onlarda haftaya felan gelirler.

bende tanıtıyım kendimi bari
bende 25 yaşındayım bekarım . buraya gelmeden önce 76 kiloydum . bi kaç kilo verdikten donra buraya başladım . şimdi 67 kiloyum . iktisat okuyordum ama bıraktım şimdi tıp ya da diş hekimliği için hazırlanıyorum , bu yüzden katılımım biraz düşe bilirelimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum . hepinizi seviyoruuuuuuuuuummm

aa nden ki ben bi gecmise bakim musait olunca.

memnun oldum o zamann :)
hakkinda hayirlisi diyorum tatlim istedigin bölümde okuman ve istedigin alanda calisman kadar guzel bisey yok bahtin acik olsun

aa nden ki ben bi gecmise bakim musait olunca.

memnun oldum o zamann :)
hakkinda hayirlisi diyorum tatlim istedigin bölümde okuman ve istedigin alanda calisman kadar guzel bisey yok bahtin acik olsun
teşekkür ederim canım :) katılımları az olanlar atıldı onların yerine bu arkadaşlar çağırıldı , bu kez katılımı mesaj sayısı felan yeterli olmayanlar alınmıycak listeye .

kızlar benim pc yok bu ara. bende cepten giriyorum ama çok zor hem cevap yazması hem okuması benim gözler zaten problemli. birkaç güne gelecek pc ozaman rahat olacağım.. birde spor sorunum var onuda hallettim bugün. sporu sevmediğimden eve tranbolin aldım hergün onunla çalışacağım yarım saat..
ne zaman diyete başlasam peklik yaşıyorum kızlar bir öneriniz var mıdır hemoroid gibi korkunç bir sorunla başetmekteyim..
hepinizi okuyorum takipteyim ancak yazamıyorum dediğim gibi birkaç güne sık yazmaya başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…