- 7 Eylül 2013
- 471
- 667
- 53
kizlar cogunuzun kahvaltisi cok gec bugune özel mi hep böyle mi eger böyleyse neden acabaa ??
Ahh bu durum kanayan yaramhergun niyet ediyorum ama birtürlü erken kalkamiyorum
Valla burda bakınca pek bi heves ettim :)))Merak etme canım evlenince bir de çocuk olunca zaten uyuyamayacaksın.Uyku sever birisi olarak inan hasret kaldım geç saatte uyanmaya.Oğlum sağolsun doğduğundan beri saat 6 bilemedin 7 de ayaktasekiz buçuk dokuzda uyanmak bile hayal benim için
sevmediğimden öyle oldu yoksa açtımPatlican yemeğini birkaç çatalla bırakmissin tebrikler :))
benim hep böyle yaa tatildeyim ya geç yatıp geç kalkıyorumkizlar cogunuzun kahvaltisi cok gec bugune özel mi hep böyle mi eger böyleyse neden acabaa ??
süt tozu ya da şeker kullanmıyorum canım. az süt derken de dörtte bir oranında süt kullanıyorum. böylece bir bardak sütle 4 bardak kahve içebiliyorum:)) tatildeyim .arkadaşlarla sabahladığımız için geç kalktım. bugünlük böyle yani
tatlim ben uzun suredir yoktum sen nerelerdesin neyin var bakimm
3 kucuk elma yerine 2 kucuk elma =1 elma daha ii olurdu cnm
az sutpu kahve derken seker var mi ?
sut mu sut tozu mu cnm ?
bu arada kahvaltin cok gec degilmi ?
calisiyor falanmisin ?
uuu o ekmekler nedir öyle birde o aucuklara o kadar ekmek hic gitmis mi sonrasinda da biber kizartmasi aksami karpuzla gecirmen telafi olur mu bilemedim
film partisinde neler yedin sekerim kacirdin mi bakalim
kahvalti cok gec degil mi cnm ?
bu arada bulgur pilavi sislik yapar ama yeterli su icersen sorun olmaz bilgine tatlim
cnm besi bir yerde cayi kahvaltidan yadim saat once icmen metobolizmayi hızlandırır diye biliyorum. hatta metobolizmaya yonelik caylarin hepsi bu sekilde tüketilir sen bilerek mi kahvaltiyla iciyorsun yoksa bilmedigimiz bi durum varsa banada aktarirsan sevinirim
birde nescafe nasil 3 u bir arada mi 2 si bi arada mi sade mi
kahvaltin hem gec hem simitle salam olmamis cnm ama sporuna bayildimmm
yahu hic bisi yememissin ki cok sagliksiz olmus.
bi insana az yemekte cok gemekte kilo aldirir cnm topla kendini
ben de çok severim yüzmeyiiiiSpora bende çok özendim. Özellikle yüzmeye.
Beşi bir yerde çayını zayıflatması ve ya metabolizmayı hızlandırması için içmiyorum cnm tadını beğendiğim için içiyorum tabi aç karna da içilebilir belki metabolizmayı hızlandırabilir.nescafeler de ikisi bir arada :) şeker kullanmıyorum :)
Sabah erken saatte canım hiç bir şey istemiyor maalesef. 6,5 da kalıyorum ama 10,5 dan önce yiyemiyorum
Ahh bu durum kanayan yaramhergun niyet ediyorum ama birtürlü erken kalkamiyorum
benim hep böyle yaa tatildeyim ya geç yatıp geç kalkıyorum
süt tozu ya da şeker kullanmıyorum canım. az süt derken de dörtte bir oranında süt kullanıyorum. böylece bir bardak sütle 4 bardak kahve içebiliyorum:)) tatildeyim .arkadaşlarla sabahladığımız için geç kalktım. bugünlük böyle yaniyok valla elimi sürmedim yemeğe. kahveyle baya dost olduk ama:))
2 ya da 3 hafta önce toplu diskalifiye yaptık bir sürü kişi gönderildi gruptan , üyelerin büyük kısmı en fazla 2 haftalık ondan böyle . biraz zaman geçince katılım artar diye düşünüyorum .ebruyla parfym de izinli onlarda haftaya felan gelirler.Kizlar Gunaydinnn
Bakiyorum ki katilim oldukca az.
Evet günlük 5 mesaj seysimiz var ama ben kk ya geldigimden beri bu kurala uymuyorum cunku sadece 5 mesajla sinirlamiyorum.
Ne kadar cok burda olursam diger arkadaslarimdan daha cok sey kaparim daha cok muhabbet ederim onlara karsi daha cok sorumlulugum olur diye hep 5 mesajdan fazlasinda burda olmusumdur.
Herkes yeni mi pek bakamadim ama isterseniz birbirimizi taniyalim.
Ozel hayatlarimizdan bilgiler verelim sadece saglikli beslenme uzerine degil her konuda birbirimize danisabiliriz.
Ne dersiniz ?
bende tanıtıyım kendimi bariIsterseniz once ben baslimm
Adim zeynep 2 sene once kk ile tanistim.
5. takimda 5 aylik bir serüven ardindan mezun oldum. 64.5 ile basladim 56 küsürlere indim 57 diyorum ben.
Uzun surede kilo verdigim icin mezun olduktan sonra abuk subuk beslenmeme ragmen kilo almadim. Bir takim sorunlarim nedeniyle bir kac ay gelemedim.
Daha sonra bu takima 4. takima kaptan yardimcisi olarak geldim ve burda devam ediyorum.
2 senelik evli ve kocasina asik bi kadinim.
cocugum yok egitmenim ancak suan calismiyorum.yasim 26
Simdilik benden bu kadar kizlar tanistikca aciliriz oldu mu
2 ya da 3 hafta önce toplu diskalifiye yaptık bir sürü kişi gönderildi gruptan , üyelerin büyük kısmı en fazla 2 haftalık ondan böyle . biraz zaman geçince katılım artar diye düşünüyorum .ebruyla parfym de izinli onlarda haftaya felan gelirler.
bende tanıtıyım kendimi bari
bende 25 yaşındayım bekarım . buraya gelmeden önce 76 kiloydum . bi kaç kilo verdikten donra buraya başladım . şimdi 67 kiloyum . iktisat okuyordum ama bıraktım şimdi tıp ya da diş hekimliği için hazırlanıyorum , bu yüzden katılımım biraz düşe bilirelimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum . hepinizi seviyoruuuuuuuuuummm
teşekkür ederim canım :) katılımları az olanlar atıldı onların yerine bu arkadaşlar çağırıldı , bu kez katılımı mesaj sayısı felan yeterli olmayanlar alınmıycak listeye .
aa nden ki ben bi gecmise bakim musait olunca.
memnun oldum o zamann :)
hakkinda hayirlisi diyorum tatlim istedigin bölümde okuman ve istedigin alanda calisman kadar guzel bisey yok bahtin acik olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?