- 8 Haziran 2015
- 225
- 165
- 18
- 35
teşekkür ederim canım :) katılımları az olanlar atıldı onların yerine bu arkadaşlar çağırıldı , bu kez katılımı mesaj sayısı felan yeterli olmayanlar alınmıycak listeye .
kızlar benim pc yok bu ara. bende cepten giriyorum ama çok zor hem cevap yazması hem okuması benim gözler zaten problemli. birkaç güne gelecek pc ozaman rahat olacağım.. birde spor sorunum var onuda hallettim bugün. sporu sevmediğimden eve tranbolin aldım hergün onunla çalışacağım yarım saat..
ne zaman diyete başlasam peklik yaşıyorum kızlar bir öneriniz var mıdır hemoroid gibi korkunç bir sorunla başetmekteyim..
hepinizi okuyorum takipteyim ancak yazamıyorum dediğim gibi birkaç güne sık yazmaya başlayacağım
Merhaba ben de tanıtayım kendimi 24 yaşındayım bekarım burada 2. Haftam çok sevdim burayı tıpı bu sene bitirdim tusa hazırlanıyorum tusta ne kadar çok kilo alımı o kdar çok puan iddiasını yıkmaya çalışıyorum ders çalıştığım dersaneye gittiğim için katılımım az olabilir ama bir buçuk ay sonra hem atamam olacak hem sınavım geçmiş olacak o zaman daha çok yazarım inşallah :) herkese Kaçamaksız diyetli günler diliyorum
merhaba kizlar iki haftadir katilimim pek yok saglik sorunlari sebebiyle. bu persembe hsg yani rahim filmi cekilecek dualariniza ihtiyacim var . her sey olumlu gecer insallah
bende kendimi tanitayim. 30 yasindayim 12 senedir acil tip teknikeri olarak calisiyorum. isimi severek yapiyorum. bi ay sonra ucuncu evlilik yil dönümümüzü kutlayacagiz ( tabii ben kilise görevli olarak gitmezsem ). cocugum yok polikistik over hastasiyim. bi dis gebelik gecirdim, insallah Allah benimle birlikte isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip eder...
sanırım herkes kendini tanıtıyor bende hati.
29 yaşında 12 senelik evli 10(erkek) ve yedi (kız) yaşlarında iki çocuk sahibiyim.
ev hanımıyım dışarıdan okuyorum üniyi. çocuklar ev eş derken kendini ihmal edenlerdenim.. nihayetinde çarşamba günü başladığım diyetimin 7.günündeyim başlangıç kilom 73.6. birlikte sonuna kadar gideceğiz diliyorum...
ben rabia 19 yaşındayım izmirde üniversite okuyorum ikinci seneme geçtim bölümüm ingiliz dili ve edebiyatı. yaz tatili boyunca ankarada evdeyim. bekarım. 64,5 kiloyum sizlerin yardımıyla neler olacak merak ediyorumKizlar Gunaydinnn
Bakiyorum ki katilim oldukca az.
Evet günlük 5 mesaj seysimiz var ama ben kk ya geldigimden beri bu kurala uymuyorum cunku sadece 5 mesajla sinirlamiyorum.
Ne kadar cok burda olursam diger arkadaslarimdan daha cok sey kaparim daha cok muhabbet ederim onlara karsi daha cok sorumlulugum olur diye hep 5 mesajdan fazlasinda burda olmusumdur.
Herkes yeni mi pek bakamadim ama isterseniz birbirimizi taniyalim.
Ozel hayatlarimizdan bilgiler verelim sadece saglikli beslenme uzerine degil her konuda birbirimize danisabiliriz.
Ne dersiniz ?
sagol canim tesekkür ederimdualarimiz seninle sevdacim
canim evlendigimimden bu yana hic korunmadik, bi defa tedavi denedik oda dis gebelikle sonuclandi maalesef Allah hayirlisini versinnice mutlu senelere o zaman.
bir cok pko hastalari cocuk sahibi olabiliyor kuzum hic denedinizmi ki
anladim canim ben genel bi kayıt alicam musait olunca hem herkesin katilimina bi bakmis olurum
tatlim bende de pc var internet yok daha once netten giren biri olarak telefona alismak zor oldu ama alistim mecbur. insallah katilimi fazlalastirabilirsin oncelikle kendin için daha verimli olacak
merhaba cnm memnun olduk.
peki sana hitap edebilecegimiz bi isim var mi ?
dualarimiz seninle sevdacim
nice mutlu senelere o zaman.
bir cok pko hastalari cocuk sahibi olabiliyor kuzum hic denedinizmi ki
masallah masallah hem 2 cocuk hem dışardan uni tebrikler.
saglikli kilo vermelerrr
canım aile olarak bizim de hemoroit sorunumuz var. hatta sülale olarak. benim son zamanlarda çok sıkıntım olmadı ama ablam özellikle doğumdan sonra çok zor zamanlar geçirdi. bir patlıcan kürü , bir de nar kürü yaptı. hatta nar küründen sonra sorunu neredeyse yok oldu. nasıl yapıldığını öğrenip sana yazarım. inşallah şifa olur.kızlar benim pc yok bu ara. bende cepten giriyorum ama çok zor hem cevap yazması hem okuması benim gözler zaten problemli. birkaç güne gelecek pc ozaman rahat olacağım.. birde spor sorunum var onuda hallettim bugün. sporu sevmediğimden eve tranbolin aldım hergün onunla çalışacağım yarım saat..
ne zaman diyete başlasam peklik yaşıyorum kızlar bir öneriniz var mıdır hemoroid gibi korkunç bir sorunla başetmekteyim..
hepinizi okuyorum takipteyim ancak yazamıyorum dediğim gibi birkaç güne sık yazmaya başlayacağım
canım nerelerdesin özledik valla. bu arada çok az ama biraz kalorili olmuş menünDünki menüm
Kahvalti
2 dilim siyah ekmek
2 yumurta
Öglen karisik salata
1 tabak sebzeli makarna
Aksam patlamis misir
Su 1.5 lt spor yok
tıp mı bende istiyorum bendeee , benim yaş biraz geçti ama yinede istiyorumMerhaba ben de tanıtayım kendimi 24 yaşındayım bekarım burada 2. Haftam çok sevdim burayı tıpı bu sene bitirdim tusa hazırlanıyorum tusta ne kadar çok kilo alımı o kdar çok puan iddiasını yıkmaya çalışıyorum ders çalıştığım dersaneye gittiğim için katılımım az olabilir ama bir buçuk ay sonra hem atamam olacak hem sınavım geçmiş olacak o zaman daha çok yazarım inşallah :) herkese Kaçamaksız diyetli günler diliyorum
kötü bişey çıkmaz inşallah canım , Allah şifa versin , sağlıklı bebişler versin inşallahmerhaba kizlar iki haftadir katilimim pek yok saglik sorunlari sebebiyle. bu persembe hsg yani rahim filmi cekilecek dualariniza ihtiyacim var . her sey olumlu gecer insallah
2 çocukla okuyosun maşallah diyim de nazar değmesinsanırım herkes kendini tanıtıyor bende hati.
29 yaşında 12 senelik evli 10(erkek) ve yedi (kız) yaşlarında iki çocuk sahibiyim.
ev hanımıyım dışarıdan okuyorum üniyi. çocuklar ev eş derken kendini ihmal edenlerdenim.. nihayetinde çarşamba günü başladığım diyetimin 7.günündeyim başlangıç kilom 73.6. birlikte sonuna kadar gideceğiz diliyorum...
en miniğimiz sen misin kızben rabia 19 yaşındayım izmirde üniversite okuyorum ikinci seneme geçtim bölümüm ingiliz dili ve edebiyatı. yaz tatili boyunca ankarada evdeyim. bekarım. 64,5 kiloyum sizlerin yardımıyla neler olacak merak ediyorumkkya uzun süredir giriyorum ve burada canım ciğerim bir ablamı kazandım. cuma yarışmasını daha önce görmüştüm ama cesaret edememiştim bu sefer kararlıyım :)
sagol canim tesekkür ederim
canim evlendigimimden bu yana hic korunmadik, bi defa tedavi denedik oda dis gebelikle sonuclandi maalesef Allah hayirlisini versin
anlayamadığım bir şekilde hep diyete girdiğimde oluyor tatlım ya. lifli beslensemde fayda etmiyor.. normalde doğumsonrası bende çok kötü zamanlar geçirdim ama geçmişti. yeniden kabusum oldu bu hemoroid. şimdi bir kayısı çayı aldım eczacımın önerisiyle bakalım.. ama çok sevinirim şu kür'ü öğrenebilirsen.. teşekkürler çok..canım aile olarak bizim de hemoroit sorunumuz var. hatta sülale olarak. benim son zamanlarda çok sıkıntım olmadı ama ablam özellikle doğumdan sonra çok zor zamanlar geçirdi. bir patlıcan kürü , bir de nar kürü yaptı. hatta nar küründen sonra sorunu neredeyse yok oldu. nasıl yapıldığını öğrenip sana yazarım. inşallah şifa olur.
sen yine ortalarda yoksun hıh nerelerdesin bakıyımDünki menüm
Kahvalti
2 dilim siyah ekmek
2 yumurta
Öglen karisik salata
1 tabak sebzeli makarna
Aksam patlamis misir
Su 1.5 lt spor yok
doktorlarda mı çare olmadı ya bende de başlangıç var , kronik kabızımanlayamadığım bir şekilde hep diyete girdiğimde oluyor tatlım ya. lifli beslensemde fayda etmiyor.. normalde doğumsonrası bende çok kötü zamanlar geçirdim ama geçmişti. yeniden kabusum oldu bu hemoroid. şimdi bir kayısı çayı aldım eczacımın önerisiyle bakalım.. ama çok sevinirim şu kür'ü öğrenebilirsen.. teşekkürler çok..
doktora gidecek kadar kötü değilim canım şuan benimde başlangıç fakat eskiden yaşadığım için korkuyorum biraz..doktorlarda mı çare olmadı ya bende de başlangıç var , kronik kabızım
güzel düşünmüşsün zeynepcim kan can gelsin bakalım ekibimize. üst sıralara çıkalım inş. sonra da gelsin birincilikIsterseniz once ben baslimm
Adim zeynep 2 sene once kk ile tanistim.
5. takimda 5 aylik bir serüven ardindan mezun oldum. 64.5 ile basladim 56 küsürlere indim 57 diyorum ben.
Uzun surede kilo verdigim icin mezun olduktan sonra abuk subuk beslenmeme ragmen kilo almadim. Bir takim sorunlarim nedeniyle bir kac ay gelemedim.
Daha sonra bu takima 4. takima kaptan yardimcisi olarak geldim ve burda devam ediyorum.
2 senelik evli ve kocasina asik bi kadinim.
cocugum yok egitmenim ancak suan calismiyorum.yasim 26
Simdilik benden bu kadar kizlar tanistikca aciliriz oldu mu
allahhh doktor var aramızda. hemen bedava doktor bulmuş mahalle teyzesi moduna geçebilirimMerhaba ben de tanıtayım kendimi 24 yaşındayım bekarım burada 2. Haftam çok sevdim burayı tıpı bu sene bitirdim tusa hazırlanıyorum tusta ne kadar çok kilo alımı o kdar çok puan iddiasını yıkmaya çalışıyorum ders çalıştığım dersaneye gittiğim için katılımım az olabilir ama bir buçuk ay sonra hem atamam olacak hem sınavım geçmiş olacak o zaman daha çok yazarım inşallah :) herkese Kaçamaksız diyetli günler diliyorum
canım allah gönlüne göre versin inşallah her şey çok güzel olur senin içinmerhaba kizlar iki haftadir katilimim pek yok saglik sorunlari sebebiyle. bu persembe hsg yani rahim filmi cekilecek dualariniza ihtiyacim var . her sey olumlu gecer insallah
tıp mı bende istiyorum bendeee , benim yaş biraz geçti ama yinede istiyorum
kötü bişey çıkmaz inşallah canım , Allah şifa versin , sağlıklı bebişler versin inşallah
2 çocukla okuyosun maşallah diyim de nazar değmesinne demek kendini ihmal ediyosun etmeyeceksiinnn
en miniğimiz sen misin kızbende ankaradayım neresindesin merak ettim hepimiz kararlıyız özellikle ben diyeti sürekli bozsamda yine başa yine başa dönüyorum bıkmadan
lannnn özele girmeyiinnnn utanıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?