Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba ben de tanıtayım kendimi 24 yaşındayım bekarım burada 2. Haftam çok sevdim burayı tıpı bu sene bitirdim tusa hazırlanıyorum tusta ne kadar çok kilo alımı o kdar çok puan iddiasını yıkmaya çalışıyorum ders çalıştığım dersaneye gittiğim için katılımım az olabilir ama bir buçuk ay sonra hem atamam olacak hem sınavım geçmiş olacak o zaman daha çok yazarım inşallah :) herkese Kaçamaksız diyetli günler diliyorum

merhaba kizlar iki haftadir katilimim pek yok saglik sorunlari sebebiyle. bu persembe hsg yani rahim filmi cekilecek dualariniza ihtiyacim var . her sey olumlu gecer insallah

bende kendimi tanitayim. 30 yasindayim 12 senedir acil tip teknikeri olarak calisiyorum. isimi severek yapiyorum. bi ay sonra ucuncu evlilik yil dönümümüzü kutlayacagiz ( tabii ben kilise görevli olarak gitmezsem ). cocugum yok polikistik over hastasiyim. bi dis gebelik gecirdim, insallah Allah benimle birlikte isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip eder...

sanırım herkes kendini tanıtıyor bende hati.
29 yaşında 12 senelik evli 10(erkek) ve yedi (kız) yaşlarında iki çocuk sahibiyim.
ev hanımıyım dışarıdan okuyorum üniyi. çocuklar ev eş derken kendini ihmal edenlerdenim.. nihayetinde çarşamba günü başladığım diyetimin 7.günündeyim başlangıç kilom 73.6. birlikte sonuna kadar gideceğiz diliyorum...

teşekkür ederim canım :) katılımları az olanlar atıldı onların yerine bu arkadaşlar çağırıldı , bu kez katılımı mesaj sayısı felan yeterli olmayanlar alınmıycak listeye .

anladim canim ben genel bi kayıt alicam musait olunca hem herkesin katilimina bi bakmis olurum

tatlim bende de pc var internet yok daha once netten giren biri olarak telefona alismak zor oldu ama alistim mecbur. insallah katilimi fazlalastirabilirsin oncelikle kendin için daha verimli olacak

merhaba cnm memnun olduk.
peki sana hitap edebilecegimiz bi isim var mi ?

merhaba kizlar iki haftadir katilimim pek yok saglik sorunlari sebebiyle. bu persembe hsg yani rahim filmi cekilecek dualariniza ihtiyacim var . her sey olumlu gecer insallah

dualarimiz seninle sevdacim

nice mutlu senelere o zaman.
bir cok pko hastalari cocuk sahibi olabiliyor kuzum hic denedinizmi ki

sanırım herkes kendini tanıtıyor bende hati.

masallah masallah hem 2 cocuk hem dışardan uni tebrikler.
saglikli kilo vermelerrr

ben rabia 19 yaşındayım izmirde üniversite okuyorum ikinci seneme geçtim bölümüm ingiliz dili ve edebiyatı. yaz tatili boyunca ankarada evdeyim. bekarım. 64,5 kiloyum sizlerin yardımıyla neler olacak merak ediyorum kkya uzun süredir giriyorum ve burada canım ciğerim bir ablamı kazandım. cuma yarışmasını daha önce görmüştüm ama cesaret edememiştim bu sefer kararlıyım :)

Ece diyebilirsin cnm

canım aile olarak bizim de hemoroit sorunumuz var. hatta sülale olarak. benim son zamanlarda çok sıkıntım olmadı ama ablam özellikle doğumdan sonra çok zor zamanlar geçirdi. bir patlıcan kürü , bir de nar kürü yaptı. hatta nar küründen sonra sorunu neredeyse yok oldu. nasıl yapıldığını öğrenip sana yazarım. inşallah şifa olur.

tıp mı bende istiyorum bendeee , benim yaş biraz geçti ama yinede istiyorum

kötü bişey çıkmaz inşallah canım , Allah şifa versin , sağlıklı bebişler versin inşallah
2 çocukla okuyosun maşallah diyim de nazar değmesin ne demek kendini ihmal ediyosun etmeyeceksiinnn

en miniğimiz sen misin kızbende ankaradayım neresindesin merak ettim hepimiz kararlıyız özellikle ben diyeti sürekli bozsamda yine başa yine başa dönüyorum bıkmadan

sagol canim tesekkür ederim

canim evlendigimimden bu yana hic korunmadik, bi defa tedavi denedik oda dis gebelikle sonuclandi maalesef Allah hayirlisini versin

lannnn özele girmeyiinnnn utanıyorummm

anlayamadığım bir şekilde hep diyete girdiğimde oluyor tatlım ya. lifli beslensemde fayda etmiyor.. normalde doğumsonrası bende çok kötü zamanlar geçirdim ama geçmişti. yeniden kabusum oldu bu hemoroid. şimdi bir kayısı çayı aldım eczacımın önerisiyle bakalım.. ama çok sevinirim şu kür'ü öğrenebilirsen.. teşekkürler çok..

doktorlarda mı çare olmadı ya bende de başlangıç var , kronik kabızım

güzel düşünmüşsün zeynepcim kan can gelsin bakalım ekibimize. üst sıralara çıkalım inş. sonra da gelsin birincilik
ben de kendimi tanıtayım o zaman.
istanbulda yaşıyorum. 31 yaşındayım. 5 yıllık evliyim. çocuğum yok. türk dili ve edebiyatı öğretmeniyim. yüksek lisansımı psikoloji üzerine yaptım. sıkıntısı olan arkadaşlar üzerinde staj yapabilirim gerçi kelin ilacı olsa başına sürermiş:)) buraya 29 haziranda katıldım. başlangıç kilom 88,5 idi. hatta buraya başlamadan önce 90'ı da gördüm bu sabah tartıldığımda 82,1 idim. burası benim için gerçekten çok faydalı oldu. arkadaşların hem motive edici hem de uyarıcı yorumları süper oluyor. o yüzden ben de elimden geldiğince menülere yorum yapmaya çalışıyorum. sağ olsun fyzanur hiç peşimizi bırakmadı. ona da hem beni buraya davet ettiği hem de ekibi canlı tutmaya çalıştığı için tekrar teşekkür ediyorum

allahhh doktor var aramızda. hemen bedava doktor bulmuş mahalle teyzesi moduna geçebilirim

canım allah gönlüne göre versin inşallah her şey çok güzel olur senin için

Benden sana tavsiye tıpı isteme ne garezin var kendine önce kazanmak için çalışacaksın sırf 1. Sınıfı bile geçmek için öss ye çalıştığından daha çok çalışacaksın :) bu böyle katlanıp gidiyor.bak okul bitti bu sefer de tusa çalışıyorum çalış babam çalış :))ben olsam ingilizce ve ya matematik öğretmenliği isterdim mis gibi 3 ay tatili var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…