bu yorumu ilk kim yapacak diyodummallahhh doktor var aramızda. hemen bedava doktor bulmuş mahalle teyzesi moduna geçebilirim
oh maşallah gencecik yaşında büyütmüşsün çocukları. çok güzel. darısı başımıza inşallah:))sanırım herkes kendini tanıtıyor bende hati.
29 yaşında 12 senelik evli 10(erkek) ve yedi (kız) yaşlarında iki çocuk sahibiyim.
ev hanımıyım dışarıdan okuyorum üniyi. çocuklar ev eş derken kendini ihmal edenlerdenim.. nihayetinde çarşamba günü başladığım diyetimin 7.günündeyim başlangıç kilom 73.6. birlikte sonuna kadar gideceğiz diliyorum...
puan bi gelsinde ben yine gelirim senin başına inşallahBenden sana tavsiye tıpı isteme ne garezin var kendine önce kazanmak için çalışacaksın sırf 1. Sınıfı bile geçmek için öss ye çalıştığından daha çok çalışacaksın :) bu böyle katlanıp gidiyor.bak okul bitti bu sefer de tusa çalışıyorum çalış babam çalış :))ben olsam ingilizce ve ya matematik öğretmenliği isterdim mis gibi 3 ay tatili var :)
bu yorumu ilk kim yapacak diyodummilk soruda senden gelsin ozaman ben arkadan gelirim
azıcık sıkışsın nolacak mış hıhhhsıkıştırmayalım doktorumuzu hemen.
sıkıştırmayalım doktorumuzu hemen.
hoş geldin aleyküm selam, arkadaşlar bende arkadaşı kendimce tanıtmak istiyorum , ona grubumuzun müzmin tombişi diyeceğizSelamın aleyküm arkadaşlar,
Hayırlı bir başlangıç yapiim dedim.
Kilo : 75.5 - 76 arası çok yersem 77- 78 kaptırıp gidiyor....
Boy : 1.58
Hedef : 50 - gülmeyelim lütfen - 60 a tavım ama olsun çaktırmamam lazım.....
Hobilerim : çukulata, kola
Fobilerim : tartı, plates, spor,diyet
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.... artık önümüzdeki maçlar bakıciğiz efenim....
aynen tatlım.. aslında çok yıpratıyor insanı gençken hayata atılmak. ama şuan arkama yaslanmışım oğluşum sütlü kahve yapıp getirmiş elimde kitabım.. keyif zamanındayım artık.. değer diyorum içimden.. herşeye..oh maşallah gencecik yaşında büyütmüşsün çocukları. çok güzel. darısı başımıza inşallah:))
kız sen ne dertli konuşuyosun öyle , gerçekten öyleysen Allah iç huzuru versin oyy kıyamamaynen tatlım.. aslında çok yıpratıyor insanı gençken hayata atılmak. ama şuan arkama yaslanmışım oğluşum sütlü kahve yapıp getirmiş elimde kitabım.. keyif zamanındayım artık.. değer diyorum içimden.. herşeye..
çok zor zamanların ardından gelen bir keyif.. inşallah sizde yorulmadan yaşayacaksınız o evreleri..
çok tatlısın yahu. inanır mısın bir an kendimi okuyorum sandım. boy kilo yaş hobiler fobiler bu kadar benzerlik olur :)Selamın aleyküm arkadaşlar,
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.... artık önümüzdeki maçlar bakıciğiz efenim....
aa ne utanıcan. o kadar okumuşsun biraz övgü hakkın yaniUtanıyorum hanımlar :)
kız ne derdi baksana keyifle kahvesini yudumluyor. değil mikız sen ne dertli konuşuyosun öyle , gerçekten öyleysen Allah iç huzuru versin oyy kıyamam
sen ne bilirsin cahallll seniii
canım hoş geldin. süper bir başlangıç olmuşSelamın aleyküm arkadaşlar,
sen ne bilirsin cahallll seniii
hhahah , o ünvanı kendi koymuş hoşuma gitti grubumuza kaptım kızı hemen vermedim öteki gruplara
hoş geldin aleyküm selam, arkadaşlar bende arkadaşı kendimce tanıtmak istiyorum , ona grubumuzun müzmin tombişi diyeceğiz
hobilerin ve fobilerin beni benden aldııı götürdü
tatlım 1.sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul etmen ve oradaki formu doldurup burda paylaşman gerekiyor .
hıhh seni nasıl tanıycaz yazmazsann hee bu millet merakını nasıl giderecek söyle bana nasıl nasılikametgah nüfus cüzdanı fotokopisi sabıka kaydı felam da istiyonuz mu :) dur okiim geliim...
öyle tabi tatlım artık dertlenmiyoruzaa ne utanıcan. o kadar okumuşsun biraz övgü hakkın yani
kız ne derdi baksana keyifle kahvesini yudumluyor. değil mimom hati ciğim
en miniğimiz sen misin kızbende ankaradayım neresindesin merak ettim hepimiz kararlıyız özellikle ben diyeti sürekli bozsamda yine başa yine başa dönüyorum bıkmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?