Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oh maşallah gencecik yaşında büyütmüşsün çocukları. çok güzel. darısı başımıza inşallah:))

puan bi gelsinde ben yine gelirim senin başına inşallah

Selamın aleyküm arkadaşlar,

Hayırlı bir başlangıç yapiim dedim.

Kilo : 75.5 - 76 arası çok yersem 77- 78 kaptırıp gidiyor....
Boy : 1.58
Hedef : 50 - gülmeyelim lütfen - 60 a tavım ama olsun çaktırmamam lazım.....

Hobilerim : çukulata, kola

Fobilerim : tartı, plates, spor,diyet

yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.... artık önümüzdeki maçlar bakıciğiz efenim....

hoş geldin aleyküm selam, arkadaşlar bende arkadaşı kendimce tanıtmak istiyorum , ona grubumuzun müzmin tombişi diyeceğiz
hobilerin ve fobilerin beni benden aldııı götürdü
tatlım 1.sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul etmen ve oradaki formu doldurup burda paylaşman gerekiyor .

oh maşallah gencecik yaşında büyütmüşsün çocukları. çok güzel. darısı başımıza inşallah:))
aynen tatlım.. aslında çok yıpratıyor insanı gençken hayata atılmak. ama şuan arkama yaslanmışım oğluşum sütlü kahve yapıp getirmiş elimde kitabım.. keyif zamanındayım artık.. değer diyorum içimden.. herşeye..
çok zor zamanların ardından gelen bir keyif.. inşallah sizde yorulmadan yaşayacaksınız o evreleri..

kız sen ne dertli konuşuyosun öyle , gerçekten öyleysen Allah iç huzuru versin oyy kıyamam

çok tatlısın yahu. inanır mısın bir an kendimi okuyorum sandım. boy kilo yaş hobiler fobiler bu kadar benzerlik olur :)
hoşgeldin. yenisin sanırım..

canım hoş geldin. süper bir başlangıç olmuş sen bakma fyzanur a. biz kaptırmayız sana o ünvanı

ikametgah nüfus cüzdanı fotokopisi sabıka kaydı felam da istiyonuz mu :) dur okiim geliim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…