yarımdı :)çok sağlıklı çok güzel bir menü , süt mısır azıcıktır inşallah, menüye darbeyi son dakika indirmemiş ol lütfen
tartıdan sonra yiyelim ozamankardeşinin ağzına tep bence onu:)) benim dolapta da bravo var. tut kendini bacım. cumaya az kaldı
çok güzelmenüm
sabah
yulaf+süt
ara
yeşil elma
öğle
zeytinyağlı enginar
havuç salata
ara
bir avuç ceviz
akşam
tavuk ızgara
kinoa
azönce süt mısır
2litre su
1soda
spor
yarım saat trambolin
lesliyle 1 mil
Teşekkür ederim :)Squat daha çok kalçayı ve üst bacağı şekillendirmeye yarıyor :)squat nedir? ne işe yarar ? merak ettim. bu arada menün çok güzell
incelme mi şekillendirme mi. öğrenmek için soruyorum hiç bilgim yok.. yani incelip sonra uygulamak mı gerekiyor yoksa şekillendirme dediğiniz incelme midir?S
Teşekkür ederim :)Squat daha çok kalçayı ve üst bacağı şekillendirmeye yarıyor :)
üzüm bir ufak salkım oldu az kalorili dediğim şey de biraz gofret paketi zaten az kaloriydi baktım ben birazcık yedim ama akşam dedemin karısı açım diye ağzıma ağzıma krakeri dayadı kendimi çok kötü hissediyorum yedim beş altı tane krips baharatlımenün ve sporun güzel olmuş
bende zorlanıyorum , su şişesi önümde olmasa hiç içmem de aramam da
üzümün miktaıyla az kalorili ne yediğini merak ettimyürüyüş yaptın mı ?
makarna , kızartma ,üzüm çok kalorili şeyler
menün çok güzel olmuş ama su az olmuş
yağ biberi dediğin ne anlamadım ama gerisi güzel olmuş , sporunda çok iyi helal olsun sana
incelme mi şekillendirme mi. öğrenmek için soruyorum hiç bilgim yok.. yani incelip sonra uygulamak mı gerekiyor yoksa şekillendirme dediğiniz incelme midir?
hemen bakıyorum çok teşekkürler canımmHem inceltip hem şekillendiriyor :) istediğin zaman başlayabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/fitim-fitsin-fit-squat.788615/
Burda daha güzel anlatmışlar :)
Hala usluyum... aferim banaa.... ilk giden 5 kilo da bir güzel kıyafet.... 10 kilo olunca 2 kıyafet 15 olunca 3 güzel kıyafet, 20 verirsem çıplak gezicem :)))) neyi başardığımı herkezin görmesi lazım :))) bi daha ki seçimlerde oyunuzu bana verin taağaam mıı....
ben bilmem börek mörek nerde bu millet... bize de sıcak Allah Allah....
ölmek var dönmek yok inşallah.......
direne direne kazanacağız.....
yiyorum zey zey dediğin her şeyi yiyorum ama yetmiyorgözüm aç sanırım
kızlar bir tane süt mısır kaç kalori bilen varmı çocuklara yaptım canım çekti henüz akşam yemeğimi yemedim
Kizlar android yada ios gibi işletim sistemi oallan telefonlarda bi program var muhtemelen bilenleriniz vardir my fitness pal diye. Kilonuzu boyunuzu kilo hedefinizi yaziyosunuz günlük kaç kalori yemeniz gerektigini hesapliyo ayrica yemek günlüğu tutuyo. Yediginiz herseyin kalorisini buluyo ona gore günlük almanız gereken kaloriden düşüyo. Kisacasi tavsiye ediyorum :))
Çok haklısın canım, yerimde sayıyorum hep, benimki 1 ileri 2 geri
Güya Ramazandan sonra toparlanıcaktım, o kadar şey üst üste geldi ki kendimi unuttum..
Günaydın kizlarr
Bugun kuzenimin ölüm yildönümü o nedenle diger günlerden daha buruğum.
Allahim bizleri sevdiklerimizle kinamasin insallah.
Bugün fazlaca disarida olacagim kuzenimi ziyaret amcamlara gidis vs.vs. mevludumuz haftasonu olacak.
Aman ne bilim paylasmak istedim.
Sizlerde bugunun persembe oldugunu unutmayin ve kesinlikle geridonusu olmayan kacamaklar yapmayin malum yarin cuma bugunku kacamaklarin geridonusu yokkk
Saglicakla kalinn
S
Teşekkür ederim :)Squat daha çok kalçayı ve üst bacağı şekillendirmeye yarıyor :)
incelme mi şekillendirme mi. öğrenmek için soruyorum hiç bilgim yok.. yani incelip sonra uygulamak mı gerekiyor yoksa şekillendirme dediğiniz incelme midir?
Allah rahmet eylesin kuzenciğine..... Allah ailesine sabır versin........
yazdıktan sonra farkettim :)tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan çıkar gibi bişi olmuş :)))
allah rahmet eylesin canim kalanlarina sabir versin insallahGünaydın kizlarr
Bugun kuzenimin ölüm yildönümü o nedenle diger günlerden daha buruğum.
Allahim bizleri sevdiklerimizle kinamasin insallah.
Bugün fazlaca disarida olacagim kuzenimi ziyaret amcamlara gidis vs.vs. mevludumuz haftasonu olacak.
Aman ne bilim paylasmak istedim.
Sizlerde bugunun persembe oldugunu unutmayin ve kesinlikle geridonusu olmayan kacamaklar yapmayin malum yarin cuma bugunku kacamaklarin geridonusu yokkk
Saglicakla kalinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?