Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

üzüm bir ufak salkım oldu az kalorili dediğim şey de biraz gofret paketi zaten az kaloriydi baktım ben birazcık yedim ama akşam dedemin karısı açım diye ağzıma ağzıma krakeri dayadı kendimi çok kötü hissediyorum yedim beş altı tane krips baharatlı

ilahi senn.
Aman kilolar gitsinde 1 degil 3 5 elbise alirsin zaten.akim ona götürüyor ister istemez

yiyorum zey zey dediğin her şeyi yiyorum ama yetmiyor gözüm aç sanırım

mevsimseldir o zaman tatlim sikma canini gecer

kızlar bir tane süt mısır kaç kalori bilen varmı çocuklara yaptım canım çekti henüz akşam yemeğimi yemedim

ben fat secreti kullaniyorum 2 yildir cokda memnunum tavsiye ederim sekerler

Çok haklısın canım, yerimde sayıyorum hep, benimki 1 ileri 2 geri

Güya Ramazandan sonra toparlanıcaktım, o kadar şey üst üste geldi ki kendimi unuttum..

neyseki gec degil haydi toparlan kuzucum

Günaydın kizlarr

Bugun kuzenimin ölüm yildönümü o nedenle diger günlerden daha buruğum.
Allahim bizleri sevdiklerimizle kinamasin insallah.

Bugün fazlaca disarida olacagim kuzenimi ziyaret amcamlara gidis vs.vs. mevludumuz haftasonu olacak.

Aman ne bilim paylasmak istedim.

Sizlerde bugunun persembe oldugunu unutmayin ve kesinlikle geridonusu olmayan kacamaklar yapmayin malum yarin cuma bugunku kacamaklarin geridonusu yokkk

Saglicakla kalinn

Allah rahmet eylesin kuzenciğine..... Allah ailesine sabır versin........

S

Teşekkür ederim :)Squat daha çok kalçayı ve üst bacağı şekillendirmeye yarıyor :)

şeyda coşkun der ki bu hareketi yarım yapın... yani tam çömelmeyin o zaman üst bacak öne doğru kalınlaşırmış.... yarım yapın yani dizleriniz hafif bükülsün diye göstermişti...

bu günde uslu durucam ama malum günler geliverdi.... bakalım nasıl olcak.... aman çook şüküür gözüm yollarda kalmıştı... hava değişimlerinden zannımca iyice sapıttı bünyem.....

allah rahmet eylesin canim kalanlarina sabir versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…