Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benim teyzeminde var söyleyeyim de denesin bi

kizlar doktordan geldim muayene oldum hsg cekmeyelim dedi vaz gecti. muayenede polikistik overle uyumlu görüntü var önce onu bi halledelim dedi ilac basladi.

kizlar doktordan geldim muayene oldum hsg cekmeyelim dedi vaz gecti. muayenede polikistik overle uyumlu görüntü var önce onu bi halledelim dedi ilac basladi.
canım çok geçmiş olsun. allah şifa versin en kısa zamanda. polikistik bir arkadaşım vardı. şimdi üçüncü bebeğini doğurdu. inşallah sen de kucağına alırsın en yakın zamanda. tabi hepimize allah nasip etsin hayırlısıyla

çok geçmiş olsun canım , çabucak iyileşip kucağına minik bir bebiş alırsın tez vakitte inşallah

insallah canim benimle beraber isteyen herkese insallah
altı üstü küçük bir ısırık magnum yedimhaa bide 3 dilim yumurtalı ekmek vurun benii vurunn
sen hakettin vurulmayi hemde persembe günü yedin bunlari

çok geçmiş olsun canım , çabucak iyileşip kucağına minik bir bebiş alırsın tez vakitte inşallah
insallah feyzacim sagoll

bugünkü menüm
12.00: 5 kaşık yoğurt, 4 kaşık lifalif
12.30: az sütlü kahve
15.00: 1 kase yoğurt, 5 etiform, yarım ceviz
17.00: az sütlü kahve, yarım ceviz
18.50: 1 tabak sebzeli tavuk sote, yağsız salata
su: 2,5 lt
spor yapamadım

kızlar ben eve geç döneceğim artık menülerinize gelince yorum yaparım bana müsade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…