- 7 Eylül 2013
- 471
- 667
- 53
Oda var bende canim :) ama bi biraz anormal geldi ne biliyim kas falanda yok heralde oradabenim her yanım yağ ayol nereme sinir olcağımı bile kestiremiyorum :))
Oda var bende canim :) ama bi biraz anormal geldi ne biliyim kas falanda yok heralde orada
benim teyzeminde var söyleyeyim de denesin bihemoroit için nar kürü: 1 nar 6 parçaya bölünür, içi çıkarılır, kabukları yarım lt su ile yaklaşık 10 dk( iyice suyu çıkıncaya kadar) kaynatılır. sıkıntı çok büyük değilse sadece sabahları içilir. çok büyükse sabah akşam da içilebilir. kaynatılan kabuklar dolapta saklanıp 6 sefere kadar kullanılabilir. şifa Allahtan@mom hati galiba senin sıkıntın vardı değil mi?
allah şifa versin canım:))eveet çok teşekkür ederim tatlımm malzemeleri alıp hemen deneyeceğim
orası neresi kız. valla vücudumda baya aradım ama bulamadımKizlar belimin alti kalcamin az üst bölgesinde acayip yağlanma ve kalınlaşma var orayi nasil eritebilirim gördükçe deli oluyorum yaa :-(
canım çok geçmiş olsun. allah şifa versin en kısa zamanda. polikistik bir arkadaşım vardı. şimdi üçüncü bebeğini doğurdu. inşallah sen de kucağına alırsın en yakın zamanda. tabi hepimize allah nasip etsin hayırlısıylakizlar doktordan geldim muayene oldum hsg cekmeyelim dedi vaz gecti. muayenede polikistik overle uyumlu görüntü var önce onu bi halledelim dedi ilac basladi.
altı üstü küçük bir ısırık magnum yedim
çok geçmiş olsun canım , çabucak iyileşip kucağına minik bir bebiş alırsın tez vakitte inşallahkizlar doktordan geldim muayene oldum hsg cekmeyelim dedi vaz gecti. muayenede polikistik overle uyumlu görüntü var önce onu bi halledelim dedi ilac basladi.
altı üstü küçük bir ısırık magnum yedimhaa bide 3 dilim yumurtalı ekmek vurun benii vurunn
başka sorum yok hakim bey :)
böyle yırtamazsın
Gecmis olsun canimm :)kizlar doktordan geldim muayene oldum hsg cekmeyelim dedi vaz gecti. muayenede polikistik overle uyumlu görüntü var önce onu bi halledelim dedi ilac basladi.
Ahahha biliyodum o sadece bende varorası neresi kız. valla vücudumda baya aradım ama bulamadım
insallah canim benimle beraber isteyen herkese insallahcanım çok geçmiş olsun. allah şifa versin en kısa zamanda. polikistik bir arkadaşım vardı. şimdi üçüncü bebeğini doğurdu. inşallah sen de kucağına alırsın en yakın zamanda. tabi hepimize allah nasip etsin hayırlısıyla
sen hakettin vurulmayi hemde persembe günü yedin bunlarialtı üstü küçük bir ısırık magnum yedimhaa bide 3 dilim yumurtalı ekmek vurun benii vurunn
insallah feyzacim sagollçok geçmiş olsun canım , çabucak iyileşip kucağına minik bir bebiş alırsın tez vakitte inşallah
sagol canimGecmis olsun canimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?