günaydin kizlar 24 saatlik bi nöbet maratonunu geride birakip eve geldim
hemen dünkü menümü yaziyorum
sabah 09:00
bi parca tavada yumurta
iki dilim kepek ekmek
iki dilim peynir
cayuc zeytin
öglen 12:45
firinda besamel soslu kusbasi bi parcanin yarisi
ezo gelin corba dört kasik
iki catal ekmek kadayifi
15:30 iki dilim karpiuz
18:00
bi iki catal patatesli et yemegi
salata
iki kasik domates corbasi#
21:00 karpuz
3 litre su
24 saat nöbet spor icin yeter mi
canım başın sağolsun. ben de kuzenlerimle kardeş gibi yakınımdır. çok üzüldüm. allah mekanını cennet etsinGünaydın kizlarr
Bugun kuzenimin ölüm yildönümü o nedenle diger günlerden daha buruğum.
Allahim bizleri sevdiklerimizle kinamasin insallah.
Bugün fazlaca disarida olacagim kuzenimi ziyaret amcamlara gidis vs.vs. mevludumuz haftasonu olacak.
Aman ne bilim paylasmak istedim.
Sizlerde bugunun persembe oldugunu unutmayin ve kesinlikle geridonusu olmayan kacamaklar yapmayin malum yarin cuma bugunku kacamaklarin geridonusu yokkk
Saglicakla kalinn
dün akşam şu bir aylık programa başlıyım dedim. 50 tane yaptım ama bacaklarım bağımsızlıklarını ilan etti. artık benden ayrı takılıyorlarşeyda coşkun der ki bu hareketi yarım yapın... yani tam çömelmeyin o zaman üst bacak öne doğru kalınlaşırmış.... yarım yapın yani dizleriniz hafif bükülsün diye göstermişti...
dün akşam şu bir aylık programa başlıyım dedim. 50 tane yaptım ama bacaklarım bağımsızlıklarını ilan etti. artık benden ayrı takılıyorlar
sana da günaydın canım. münün oldukça zengin olmuş ama o kadar nöbetten sonra sana da enerji lazım yanigünaydin kizlar 24 saatlik bi nöbet maratonunu geride birakip eve geldim
hemen dünkü menümü yaziyorum
sabah 09:00
bi parca tavada yumurta
iki dilim kepek ekmek
iki dilim peynir
cayuc zeytin
öglen 12:45
firinda besamel soslu kusbasi bi parcanin yarisi
ezo gelin corba dört kasik
iki catal ekmek kadayifi
15:30 iki dilim karpiuz
18:00
bi iki catal patatesli et yemegi
salata
iki kasik domates corbasi#
21:00 karpuz
3 litre su
24 saat nöbet spor icin yeter mi
dün akşam şu bir aylık programa başlıyım dedim. 50 tane yaptım ama bacaklarım bağımsızlıklarını ilan etti. artık benden ayrı takılıyorlar
aa leslie yi çok severim. bir ara sürekli yapıyordum. bu aralar pek bi tembelleştim. halim olursa dışarıda yürümeye çalışıyorum.hee sen squart diyosuuun bende leslie nin bir aylık programı var dedin sandım... onu çok önermedi yaa şeyda coşkun... ben o kadına inanırım... yere yatıp yüz üstü bacağı geriye doğru havaya kaldırmayı söyledi bunu yapın dedi... kalça ve üst bacağı en iyi bu çalıştırır dedi.... onu yapmaya çalışıcam ben bakalım
şeyda coşkun yapmayın mı diyor. neden ki acaba? kalçayı acayip şekillendiriyor diyorlar. üst bacak da sıkılaşıyormuş. gerçi ben de leslie yi tercih ederim ama benimki tembel işi biraz bu aralarhee sen squart diyosuuun bende leslie nin bir aylık programı var dedin sandım... onu çok önermedi yaa şeyda coşkun... ben o kadına inanırım... yere yatıp yüz üstü bacağı geriye doğru havaya kaldırmayı söyledi bunu yapın dedi... kalça ve üst bacağı en iyi bu çalıştırır dedi.... onu yapmaya çalışıcam ben bakalım
aa leslie yi çok severim. bir ara sürekli yapıyordum. bu aralar pek bi tembelleştim. halim olursa dışarıda yürümeye çalışıyorum.
şeyda coşkun yapmayın mı diyor. neden ki acaba? kalçayı acayip şekillendiriyor diyorlar. üst bacak da sıkılaşıyormuş. gerçi ben de leslie yi tercih ederim ama benimki tembel işi biraz bu aralar
e hadi bi cesaret başlayalımsıcaklarda dışarda yürünmüyor... hadi lesliye başlayalım...
zaten ben yarım çömelebiliyorumyapmayın demiyor... üst bacağı öne doğru kalınlaştırıyor diyor .... yarım çömelerek yapmak doğrusuymuş...
e hadi bi cesaret başlayalımama ben bugün ya yapamam ya da akşam yapabilirim. ben yarın katılıyım sana
hemoroit için nar kürü: 1 nar 6 parçaya bölünür, içi çıkarılır, kabukları yarım lt su ile yaklaşık 10 dk( iyice suyu çıkıncaya kadar) kaynatılır. sıkıntı çok büyük değilse sadece sabahları içilir. çok büyükse sabah akşam da içilebilir. kaynatılan kabuklar dolapta saklanıp 6 sefere kadar kullanılabilir. şifa Allahtanmom hati galiba senin sıkıntın vardı değil mi?
eveet çok teşekkür ederim tatlımm malzemeleri alıp hemen deneyeceğimhemoroit için nar kürü: 1 nar 6 parçaya bölünür, içi çıkarılır, kabukları yarım lt su ile yaklaşık 10 dk( iyice suyu çıkıncaya kadar) kaynatılır. sıkıntı çok büyük değilse sadece sabahları içilir. çok büyükse sabah akşam da içilebilir. kaynatılan kabuklar dolapta saklanıp 6 sefere kadar kullanılabilir. şifa Allahtanmom hati galiba senin sıkıntın vardı değil mi?
Kizlar belimin alti kalcamin az üst bölgesinde acayip yağlanma ve kalınlaşma var orayi nasil eritebilirim gördükçe deli oluyorum yaa :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?