Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

valla sen daha iyi bilirsin ama hurmalı diyeti tasvip etmiyorum... sonra bir açılcan hiç birimiz tutamıcaz seni... demedi deme....

Yok canım daha önce de yaptım, öyle birşey olmuyor, aksine mide küçüldüğü için çok yemeği almıyor. azıcık yeyip duruyorsun

hem 6 günde tartıda 2.900 gr fark gördüm, tekrar yapmaya değer yanii, sonrasında saçmalamasaydım çok güzeldi

kevsercim bunu hurma yerine kuru incirle yapabiliyo muyuz yoksa illa hurma mı olmalı?

sen böyle anlatınca yapasım geldi hurmayı benim kadar sevrn yoktur 4-5 çeşiti var bende özellikle sütle uyumu müthiştir

ben rejimdeyim deyince banada fil rejimi mi diyorlar

mutfaktan ne istersem kardeşime odaya özel getirtirim ozaman

O kadar da değilll
Gir alacağını al ve hemen çıkk
Ben şimdi gidiyorum mutfakla savaşa, hurmamı çayımı alıp kaçıcamm ama yeşil ve elma limonlu çayımı yapana kadar nasıl dayanırım bilmiyorum

Bence sen hurmayla yap, yani bilmediğin birşeyi yapmış olma, incirin diyette yenilmesi öneriliyor da sadece incirle nasıl olur bilemedim..
öyle yapıyım ozaman , hurmayı internetten sürekli aldığım bir yer var ordan alıcam oda bi kaç günde geliyor , o yüzden demiştim evde varken incirle yapsammı diye .

bi pilava göz ucuyla bak saçlarını yolarım senin al kaç hemen mahalle kadınları gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…