Motive olayım diye geldimmmm, yoksa hurma yalan olucak
valla sen daha iyi bilirsin ama hurmalı diyeti tasvip etmiyorum... sonra bir açılcan hiç birimiz tutamıcaz seni... demedi deme....
kevsercim bunu hurma yerine kuru incirle yapabiliyo muyuz yoksa illa hurma mı olmalı?Yok canım daha önce de yaptım, öyle birşey olmuyor, aksine mide küçüldüğü için çok yemeği almıyor. azıcık yeyip duruyorsun
hem 6 günde tartıda 2.900 gr fark gördüm, tekrar yapmaya değer yanii, sonrasında saçmalamasaydım çok güzeldi
sen böyle anlatınca yapasım geldi hurmayı benim kadar sevrn yoktur 4-5 çeşiti var bende özellikle sütle uyumu müthiştirСanım burda karışmak hakkımızz istediğini söylee
Daha önce denedim canım, hatta çok iyi geldi, diyet değil de detoks gibi düşün..
Halsiz bırakmıyor, öğün atlamadan tam listeye uyduğun zaman aç kalmıyorsun da.. ben bugün tam yapamadım, canım yemek istemedi açıkcası o yüzden şimdi acıktım birazzsaat çok geç bu saatte yenmez birşey
aslında 3 öğün her öğüne 7 hurma yemem gerek te yiyemedim işte..
Hem hurma, hem yeşilçay ikisi de halsizliği önlüyor, en önemlisi yeşil çay tabi, günde 2 bardak bu diyetin kuralı..
Bir elma limon çayı içtim ilave olarak bu gün, onun da tarçını olduğu için tok tuttu :))
kevsercim bunu hurma yerine kuru incirle yapabiliyo muyuz yoksa illa hurma mı olmalı?
bende bu hafta yapmayı düşünüyorum , dayanabilcem mi bakalımsen böyle anlatınca yapasım geldi hurmayı benim kadar sevrn yoktur 4-5 çeşiti var bende özellikle sütle uyumu müthiştir
sen böyle anlatınca yapasım geldi hurmayı benim kadar sevrn yoktur 4-5 çeşiti var bende özellikle sütle uyumu müthiştir
tamam canım ben bugün kuru incir aldımda hurmayı unuttum , illa hurmayla yapılıyosa hurma alıyımBilmiyorum ki canım, aynı etkiği gösterir mi acaba ?
İnternette bakarım ben, merak ettim şimdii
bende bu hafta yapmayı düşünüyorum , dayana bilcem mi bakalım
mutfaktan ne istersem kardeşime odaya özel getirtirim ozamanYaparsınnn sennnnnn, mutfaktan uzak durman gerek, yoksa mümkün olmuyor maaleseff
tamam canım ben bugün kuru incir aldımda hurmayı unuttum , illa hurmayla yapılıyosa hurma alıyım
ben rejimdeyim deyince banada fil rejimi mi diyorlarahhh ahhhh olsun sonunda biz kazanacağız.....
olmaaaa.... ısrar ettiler kavga ettim :)) zaten zor bişi yapıyorum ne ısrar ediyon dimi.... ben şişman kalayım istiyo hainler :)) açken ben ben değilim.... bir daha teklif etmeye korkarlar zannımca..
ayy rejimdeyim deyince gülüyolar bana yaaa... tabi 350 bininci kez olunca...haklılar yani... rejşme girip kilo alıp çıkana napılır gülünür....
mutfaktan uzak durmak ne mümkünYaparsınnn sennnnnn, mutfaktan uzak durman gerek, yoksa mümkün olmuyor maaleseff
mutfaktan ne istersem kardeşime odaya özel getirtirim ozaman
öyle yapıyım ozaman , hurmayı internetten sürekli aldığım bir yer var ordan alıcam oda bi kaç günde geliyor , o yüzden demiştim evde varken incirle yapsammı diye .Bence sen hurmayla yap, yani bilmediğin birşeyi yapmış olma, incirin diyette yenilmesi öneriliyor da sadece incirle nasıl olur bilemedim..
bi pilava göz ucuyla bak saçlarını yolarım seninO kadar da değilll
Gir alacağını al ve hemen çıkk
Ben şimdi gidiyorum mutfakla savaşa, hurmamı çayımı alıp kaçıcamm ama yeşil ve elma limonlu çayımı yapana kadar nasıl dayanırım bilmiyorum
birlikte yapalımmı kibende bu hafta yapmayı düşünüyorum , dayanabilcem mi bakalım
canım kağıda 7 günede artı koymuşum yazarken 7 diye saymışım artıları galiba , eksi koymadığımdan belli zaten eksiğinin olmadığı
mutfaktan uzak durmak ne mümkün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?