Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canimm ya cok gecmis olsunn kac haftalikti senin, benimde 1 ay once oldu biliyorsun 5aylikti kaybettigimde hayatimin en aci gunuydu diyebilirim ama insan nefes aldigi surece her acinin ustesinden gelebiliyor ama destek olan yalniz birakilmamakta cok onemli bu sekilde daha cabuk atlatiliyor tekrardan cok cokk gecmis olsun iyi haberlerini bekliyorum insallah

Günaydin canim daha dün basladim. Yazlikta olduğum için çok ilkel yöntemlerlede olsa ölçülerimi aldım E-brulim de sormustu fırsat olmadı yazamadim. Resmimi falanda cektim
0

Yeniymissin hadi bakalimm kolay gelsin diyeyim bizde baslayacagiz yakinda ayyy insallah faydasini gorursun hepimize ornek olursun canim benim merakla haberlerini bekleyecegim

Bugunku menum

Sabah
1yumurta
Zey.peyn.domates
1dilim ekmek
Cay tek sekerli

Ara
4dilim karpuz
Kahve latte
Dondurma 3y.k.

Aksam
1tab.tavuk sote
1bar.ayran
1dilim ekmek
Dondurma (cikolatali birseydi yememem gerekirdi)

Spor
Mekik sadece

Su
2.5-3lt.

Sağ ol canım... Seni çok iyi anlıyorum, ALLAH sabır versin. Göbeğin büyüyor, hamileliğe iyice adapte oluyorsun, bebeğini hissediyorsun derken hayırlısı... Rabbim büyük... Benimki daha yeniydi gülüm 3-5 haftalık falan, doktor görememişti. Ilgilendiğin için sağ ol

Bugunku menum

Sabah
1yumurta
Zey.peyn.domates
1dilim ekmek
Cay tek sekerli

Ara
4dilim karpuz
Kahve latte
Dondurma 3y.k.

Aksam
1tab.tavuk sote
1bar.ayran
1dilim ekmek
Dondurma (cikolatali birseydi yememem gerekirdi)

Spor
Mekik sadece

Su
2.5-3lt.
2 öğün dondurmayı geçtimde çayda şekerin ne işi var? 30 jj seni kendine getirir

Canim benim boyum 157 kilom 74.
Gögüs sıkıntım var bayağı sığdıramıyorum hic bi yere
boyumuz aynıymış 2cm uzunum onuda sayma bendede göğüs sıkıntısı var aldırıp kurtulacam sonunda

kız daha yolun başındasın. hemen bir dur demelisin bu stresten yemelere.

Kaçamaksız gün geçiremez oldum @fyzanur benim bi kulağımı çeksinn
bugünde yaparsan çekerim valla çok pis ceza verirrim sana sporların da kurtaramaz seni

Ben artık ceza dağıtmıyorum zeynebim.
noldu kız daha dün dağıtıyodun kim sıktı senin canını

canım beni dahil etme olur mu

Feyzacim goruntu olarak istoyorsan okey ama biliyorsun ricky cik escinsel ayolll o senle benle ilgilenmez sekerimm
eşcinsel olmasa ilgilenecek sanki isterimde isterim her türlü isterimmm
Hayırlı sabahlar 4. takımın şeker kızları

Eki Görüntüle 1603354
sana da hayırlı sabahlar bidenem benim

Günaydın herkese
günaydınnnnnn,bebişler nasıl kız

noldu kız daha dün dağıtıyodun kim sıktı senin canını
Zeynepcim beni ikna etti kuzum, ceza dagitmaya devam edecegim. Artik isteyen yapar, istemeyen yapmaz herkesin kendine kalmis. Sonucta ben cezalari babamin hayrina dagitmiyorum

Nasil gidiyor dersler tatlim? Sinavin ne zaman senin?

Zeynepcim beni ikna etti kuzum, ceza dagitmaya devam edecegim. Artik isteyen yapar, istemeyen yapmaz herkesin kendine kalmis. Sonucta ben cezalari babamin hayrina dagitmiyorum

Nasil gidiyor dersler tatlim? Sinavin ne zaman senin?
ikna ettiğini gördüm de niye kızdığını merak ettim oda burdan yazılmaz tabi benim sınavım martta . sende durum ne moralin bozuk , alıngan bi yapıda gördüm seni

ikna ettiğini gördüm de niye kızdığını merak ettim oda burdan yazılmaz tabi benim sınavım martta . sende durum ne moralin bozuk , alıngan bi yapıda gördüm seni

bana muhtemelen :) protesto ediyorum yazdım ya dün :))

Iyilik canım çok şükür ama beni mahvediyolar uykusizbuykusuz geziyorum iste aslında benim bu bebiş lerle erimem lazımdı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…