Canimm ya cok gecmis olsunn kac haftalikti senin, benimde 1 ay once oldu biliyorsun 5aylikti kaybettigimde hayatimin en aci gunuydu diyebilirim ama insan nefes aldigi surece her acinin ustesinden gelebiliyor ama destek olan yalniz birakilmamakta cok onemli bu sekilde daha cabuk atlatiliyor tekrardan cok cokk gecmis olsun iyi haberlerini bekliyorum insallahGünaydin canlarimnasilsiniz bakalim?
Güzel bir gününüz olsun
Kuzu bazi kellogslarda cok seker oluyor, baktin mi hic ona?
Sporun harika
Hurma diyetine tartin ne diyecek cok merak ediyorum
Kendini bilen insana bayiliyorum ben ya
Allah bagislasin canim, gencecikte anne olmussun ne güzel... Varsin kilo alma sebebin böyle güzel bir seyden dolayi olsun, hic canini síkma derim hem sen istikrarli bir insansin, o kilolarindan en kisa zamanda kurtulacagina eminim
Emziriyorsan yediklerin az gibi geldi bana ama yoksa menünü cok begendim
Tesekkür ederim gülümizin öncesi düsük yasadim o yüzden doktora gidip her seyin yolunda oldugunu ögrenirsem rahat rahat jillana baslarim. Estagfurullah bitanem neden öyle diyorsun kendine kizacagin yerde düzeltmeye calis. Misafir olunca insan kendini tutamiyor, bunu bende cok yasiyorum maalesef. Önemli olan bu noktada kendine kizmak degil, bir seyleri düzeltmeye calismak. Mesela bugün yediysen yarin az yiyip dengeyi saglamak yada yediklerine göre sporunu arttirmak. Yiyip yiyip pisman olanlardan olmayalim tatlim, yediysek bunun arkadasinda duralim ve bunu telafi etmek icin elimizden gelen cabayi sarfedelim bir daha yüzünü asik görmek istemiyorum
Bak iste dengeyi ne güzel saglamissin
Katiliyorum sana,btlbetul cok tatli
Hayirli olsun canim, yeni evinizde güle güle, agiz tadiyla oturun insallah. Kendine birden yüklenme, yavas yavas halledersin islerini. Insallah is konusunda da gönlüne göre bir yer cikar
Kolay gelsin kuzumkimin mevlüdü bilmiyorum ama hayirlisi olsun insallah
0Günaydin canim daha dün basladim. Yazlikta olduğum için çok ilkel yöntemlerlede olsa ölçülerimi aldımE-brulim de sormustu fırsat olmadı yazamadim. Resmimi falanda cektim
Sağ ol canım... Seni çok iyi anlıyorum, ALLAH sabır versin. Göbeğin büyüyor, hamileliğe iyice adapte oluyorsun, bebeğini hissediyorsun derkenCanimm ya cok gecmis olsunn kac haftalikti senin, benimde 1 ay once oldu biliyorsun 5aylikti kaybettigimde hayatimin en aci gunuydu diyebilirim ama insan nefes aldigi surece her acinin ustesinden gelebiliyor ama destek olan yalniz birakilmamakta cok onemli bu sekilde daha cabuk atlatiliyor tekrardan cok cokk gecmis olsun iyi haberlerini bekliyorum insallah
2 öğün dondurmayı geçtimde çayda şekerin ne işi var?Bugunku menum
Sabah
1yumurta
Zey.peyn.domates
1dilim ekmek
Cay tek sekerli
Ara
4dilim karpuz
Kahve latte
Dondurma 3y.k.
Aksam
1tab.tavuk sote
1bar.ayran
1dilim ekmek
Dondurma (cikolatali birseydi yememem gerekirdi)
Spor
Mekik sadece
Su
2.5-3lt.
boyumuz aynıymış 2cm uzunum onuda saymaCanim benim boyum 157 kilom 74.
Gögüs sıkıntım var bayağı sığdıramıyorum hic bi yere
kız daha yolun başındasın. hemen bir dur demelisin bu stresten yemelere.
bugünde yaparsan çekerim valla çok pis ceza verirrim sanaKaçamaksız gün geçiremez oldum@fyzanur benim bi kulağımı çeksinn
noldu kız daha dün dağıtıyodun kim sıktı senin canınıBen artık ceza dağıtmıyorum zeynebim.
canım beni dahil etme olur muLÜTFEN HERKES KANKİ VE RAKİP EŞLEMESİNİ UYGULAYALIM /UYGULAMAYALIM SEKLİNDE YORUMLARINDA BULUNSUN
UYGULAMAK İSTEMEYEN ARKADAŞLARI UYGULAMAYA DAHİL ETMEYECEGİZ.
1. Kanki eslesmesi
Kanki eslesmesinde esler birbirinden sorumlu olucaklar. Takimdaki herkesin menulerine yorum yapilacak onerilerde bulunulacak ancak esine karsi daha fazla sorumlu olacak hatalarini düzeltecek varsa kacamak ertesi gun icin oncelikle esi ona oneride bulunacak herekirse takim olarak el atacagiz.
Kisacasi takim olarak takim arkadaslariyla ilgilenilecek ancak kankisine karsi daha yakindan ilgi gosterilecek.
2. Rakip Eslesmesi
Rakip eslesmesini yaparken kilolarin birbirine yakin olmasi göz onunda bulunduruldu. Cunku 50li kilolardaki biri ile 70 li kilolardaki kisi ayni oranda kilo veremeyebiliyor.
bu nedenle yakin kilolular eslesme yapildi.
Her cuma kilo bildiriminde rakiplerin kilolarina bakilacak ve 1. Secilecek. Ancak takiminda kurali oldugu gibi saglikliksiz diyetler önermiyoruz.
ayrica rakip oldugunuz esinize karsi kankinizden destek alabilirsiniz
Eslesmeleri öyle yaptimki sizin rakibinizin kankisleride birbirlerine rakip dolayisiyla birbirlerine bu sekilde destek vermeleri daha güzel bir hal oluyor
.Örnek vererek aciklamak istiyorum
Goonca ile pembe rakip
wemba ile de elif
Goncanin kankisi wemba
pembenin ise elif
Dolayisiyla goncanin kankisi rakibinin kankisi ile rakip olacak
Anlasilmayan bir durum varsa lutfen sorunuzzz yada eklemek istediginiz birseyy
eşcinsel olmasa ilgilenecek sankiFeyzacim goruntu olarak istoyorsan okey ama biliyorsun ricky cik escinsel ayolll o senle benle ilgilenmez sekerimm
sana da hayırlı sabahlar bidenem benim
günaydınnnnnn,bebişler nasıl kızGünaydın herkese
Zeynepcim beni ikna etti kuzum, ceza dagitmaya devam edecegim. Artik isteyen yapar, istemeyen yapmaz herkesin kendine kalmis. Sonucta ben cezalari babamin hayrina dagitmiyorumnoldu kız daha dün dağıtıyodun kim sıktı senin canını
ikna ettiğini gördüm de niye kızdığını merak ettim oda burdan yazılmaz tabiZeynepcim beni ikna etti kuzum, ceza dagitmaya devam edecegim. Artik isteyen yapar, istemeyen yapmaz herkesin kendine kalmis. Sonucta ben cezalari babamin hayrina dagitmiyorum
Nasil gidiyor dersler tatlim? Sinavin ne zaman senin?
Günaydın herkese
günaydınnnnn kızlar hareketli bir şarkıyla günü açalımmmm
ikna ettiğini gördüm de niye kızdığını merak ettim oda burdan yazılmaz tabibenim sınavım martta . sende durum ne moralin bozuk , alıngan bi yapıda gördüm seni
kıııızzz protesto mu ettin ebruşumu senbana muhtemelen :) protesto ediyorum yazdım ya dün :))
kıııızzz protesto mu ettin ebruşumu sen
hepimiz olmuşuz minik tosbağalar , bizim protestoya yüzümüz mü var kızben anarşikim :))
boyumuz aynıymış 2cm uzunum onuda saymabendede göğüs sıkıntısı var aldırıp kurtulacam sonunda
bugünde yaparsan çekerim valla çok pis ceza verirrim sanasporların da kurtaramaz seni
noldu kız daha dün dağıtıyodun kim sıktı senin canını
canım beni dahil etme olur mu
eşcinsel olmasa ilgilenecek sankiisterimde isterim her türlü isterimmm
sana da hayırlı sabahlar bidenem benim
günaydınnnnnn,bebişler nasıl kız
peşlerinde koştura koştura diyosunIyilik canım çok şükür ama beni mahvediyolar uykusizbuykusuz geziyorum iste aslında benim bu bebiş lerle erimem lazımdı da
at at merak ettimKızlar size foto atayım mi önce sonra 19 kilo farkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?