Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydınnnnn kızlar hareketli bir şarkıyla günü açalımmmm
Sen baya baya begeniyorsun bunu

ikna ettiğini gördüm de niye kızdığını merak ettim oda burdan yazılmaz tabi benim sınavım martta . sende durum ne moralin bozuk , alıngan bi yapıda gördüm seni
Bosver be gülüm konu uzayipta tatsizlik ciksin istemiyorum, amacim burda kimseyi üzmek yada kirmak degil
Hayirlisi olsun insallah en güzel sekilde gecer sinavin
Iyiyim sükür, moralim bozuk degil, ben bunu alinganlik olarakta nitelendirmiyorum canim sadece biraz fazla duygusalim galiba Sanal alemde yanlis anlasilmalar/algilamalar da olabiliyor...

beğenmek mi ölüyorum sıpaya

y

sen baya kızdın herhalde bana... oysaki ben esprili olarak söylemiştim... günün menüleri dikkate alınınca benim kaçamağım devede kulak kalıyor babında... bu kadar sorun olcaksa gruba daha alınmadım zaten çıkabilirim problem yok yani.... bende gerildim bak şimdi... böyle olcaksa hiç olmasın daha iyi.... ben kendi başıma da takılırım no problemo...

Öf be, vay be... kelimelerin kifayetsiz kaldigi nokta

Ben sana kizmadim canim, konuyu inan uzatmakta istemiyorum. Takimdan ayrilmiyorsunduymayayim bir daha böyle seyler... Hepimiz burada hedefimize ulasmak icin cabaliyoruz, elimizden geldigince birbirimizi destekliyoruz ve bu hep böyle kalacak. Sorun yok yani, kilolara karsi savasa devam

Senin bir sey yaptigin yok, gerginlikte yok. RELAX kizlar hersey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…