Kızlar size foto atayım mi önce sonra 19 kilo farkla
10 dk dolmadan düzenle diyip silersin canım , 10 dk geçerse kaldıramazsın10 kilo farkla diyecektim kendi fotografimi sonra kaldirabiliyor muyuz
Sen baya baya begeniyorsun bunugünaydınnnnn kızlar hareketli bir şarkıyla günü açalımmmm
Bosver be gülüm konu uzayipta tatsizlik ciksin istemiyorum, amacim burda kimseyi üzmek yada kirmak degilikna ettiğini gördüm de niye kızdığını merak ettim oda burdan yazılmaz tabibenim sınavım martta . sende durum ne moralin bozuk , alıngan bi yapıda gördüm seni
beğenmek mi ölüyorum sıpayaSen baya baya begeniyorsun bunu
Bosver be gülüm konu uzayipta tatsizlik ciksin istemiyorum, amacim burda kimseyi üzmek yada kirmak degil
Hayirlisi olsun insallah en güzel sekilde gecer sinavin
Iyiyim sükür, moralim bozuk degil, ben bunu alinganlik olarakta nitelendirmiyorum canim sadece biraz fazla duygusalim galibaSanal alemde yanlis anlasilmalar/algilamalar da olabiliyor...
Sen baya baya begeniyorsun bunu
Bosver be gülüm konu uzayipta tatsizlik ciksin istemiyorum, amacim burda kimseyi üzmek yada kirmak degil
Hayirlisi olsun insallah en güzel sekilde gecer sinavin
Iyiyim sükür, moralim bozuk degil, ben bunu alinganlik olarakta nitelendirmiyorum canim sadece biraz fazla duygusalim galibaSanal alemde yanlis anlasilmalar/algilamalar da olabiliyor...
hepimiz olmuşuz minik tosbağalar , bizim protestoya yüzümüz mü var kızebruşum zıpla derse zıplıycaz itiraz istemem kuzumun morali zaten bozuk bide biz mi bozacaz beni dellendirmeyinnnn o ne derse yapılacakkkk
Daha verilecek 7 8 kilo varinsan gençleşiyor diyolar hakkaten sanki arada yaş farkı var gibi yani... süper maşallah tütütütüühh.....
hiç okadar yok kız fıstık gibisin maşallahDaha verilecek 7 8 kilo var
Ay Sağol canim benim vermem gerekiyo ya eski kiloma var daha biraz belden göbekte gitse fena olmaz hiçhiç okadar yok kız fıstık gibisin maşallah
Öf be, vay be... kelimelerin kifayetsiz kaldigi nokta
Ben sana kizmadim canim, konuyu inan uzatmakta istemiyorum. Takimdan ayrilmiyorsunsen baya kızdın herhalde bana... oysaki ben esprili olarak söylemiştim... günün menüleri dikkate alınınca benim kaçamağım devede kulak kalıyor babında... bu kadar sorun olcaksa gruba daha alınmadım zaten çıkabilirim problem yok yani.... bende gerildim bak şimdi... böyle olcaksa hiç olmasın daha iyi.... ben kendi başıma da takılırım no problemo...
Senin bir sey yaptigin yok, gerginlikte yok. RELAX kizlar hersey yolunda
vermek istiyosan bi kaç kilo daha ver her şey kociş için galibaAy Sağol canim benim vermem gerekiyo ya eski kiloma var daha biraz belden göbekte gitse fena olmaz hiç
Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz icinseviyorum ben tatli cadi betülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?