En güzelini yapıyorsun, kendini fazla kısıtlamak zorunda kalmıyorsun ne güzelSağol canimm yiyoz yiyoz sonra spor yapiyoz iste
Çok haklısın canım, ekmeksiz daha iyi olurdu ama dayanamadım görünceAhh aksamki köfte ekmeksiz olaymıs nasil güzel olurmusss. Ama gündüz az yemissjn zaten canimm afiyet olsunn :))
kuzucuugumm whatsapptan konuştuumuz için burdan es geçtim
Ben artık ceza dağıtmıyorum zeynebim.Kızlarr
Ebrum sağolsun menüleri elden geçirdiği için ceza veya yorum kısmına girmiyorum ve bir sonraki mesajımda hemen rakip ve kanki eşleşmesinden bahsetmek istiyorum
Uygulayalım bence güzel olur :)LÜTFEN HERKES KANKİ VE RAKİP EŞLEMESİNİ UYGULAYALIM /UYGULAMAYALIM SEKLİNDE YORUMLARINDA BULUNSUN
UYGULAMAK İSTEMEYEN ARKADAŞLARI UYGULAMAYA DAHİL ETMEYECEGİZ.
1. Kanki eslesmesi
Kanki eslesmesinde esler birbirinden sorumlu olucaklar. Takimdaki herkesin menulerine yorum yapilacak onerilerde bulunulacak ancak esine karsi daha fazla sorumlu olacak hatalarini düzeltecek varsa kacamak ertesi gun icin oncelikle esi ona oneride bulunacak herekirse takim olarak el atacagiz.
Kisacasi takim olarak takim arkadaslariyla ilgilenilecek ancak kankisine karsi daha yakindan ilgi gosterilecek.
2. Rakip Eslesmesi
Rakip eslesmesini yaparken kilolarin birbirine yakin olmasi göz onunda bulunduruldu. Cunku 50li kilolardaki biri ile 70 li kilolardaki kisi ayni oranda kilo veremeyebiliyor.
bu nedenle yakin kilolular eslesme yapildi.
Her cuma kilo bildiriminde rakiplerin kilolarina bakilacak ve 1. Secilecek. Ancak takiminda kurali oldugu gibi saglikliksiz diyetler önermiyoruz.
ayrica rakip oldugunuz esinize karsi kankinizden destek alabilirsiniz
Eslesmeleri öyle yaptimki sizin rakibinizin kankisleride birbirlerine rakip dolayisiyla birbirlerine bu sekilde destek vermeleri daha güzel bir hal oluyor
.Örnek vererek aciklamak istiyorum
Goonca ile pembe rakip
wemba ile de elif
Goncanin kankisi wemba
pembenin ise elif
Dolayisiyla goncanin kankisi rakibinin kankisi ile rakip olacak
Anlasilmayan bir durum varsa lutfen sorunuzzz yada eklemek istediginiz birseyy
Ben artık ceza dağıtmıyorum zeynebim.
Ben buna bayıldımm ne zaman başlıyoruuzzLÜTFEN HERKES KANKİ VE RAKİP EŞLEMESİNİ UYGULAYALIM /UYGULAMAYALIM SEKLİNDE YORUMLARINDA BULUNSUN
1. Kanki eslesmesi
Kanki eslesmesinde esler birbirinden sorumlu olucaklar. Takimdaki herkesin menulerine yorum yapilacak onerilerde bulunulacak ancak esine karsi daha fazla sorumlu olacak hatalarini düzeltecek varsa kacamak ertesi gun icin oncelikle esi ona oneride bulunacak herekirse takim olarak el atacagiz.
Kisacasi takim olarak takim arkadaslariyla ilgilenilecek ancak kankisine karsi daha yakindan ilgi gosterilecek.
2. Rakip Eslesmesi
Rakip eslesmesini yaparken kilolarin birbirine yakin olmasi göz onunda bulunduruldu. Cunku 50li kilolardaki biri ile 70 li kilolardaki kisi ayni oranda kilo veremeyebiliyor.
Her cuma kilo bildiriminde rakiplerin kilolarina bakilacak ve 1. Secilecek. Ancak takiminda kurali oldugu gibi saglikliksiz diyetler önermiyoruz.
Eslesmeleri öyle yaptimki sizin rakibinizin kankisleride birbirlerine rakip dolayisiyla birbirlerine bu sekilde destek vermeleri daha güzel bir hal oluyor
Goonca ile pembe rakip
wemba ile de elif
Goncanin kankisi wemba
pembenin ise elif
Kesinlikle uygulayalım zamanında çok faydasını gördük takımcaLÜTFEN HERKES KANKİ VE RAKİP EŞLEMESİNİ UYGULAYALIM /UYGULAMAYALIM SEKLİNDE YORUMLARINDA BULUNSUN
1. Kanki eslesmesi
2. Rakip Eslesmesi
Goonca ile pembe rakip
wemba ile de elif
Goncanin kankisi wemba
pembenin ise elif
Harikaİyi akşamlar kızlar
Sabah 830
2 yumurtadan omlet
1 domates
2 bardak şekersiz çay
Öğle1330
4 köfte
Akşam 19 00
200 gr tavuk sote
3 kaşık yoğurt
2 litre su yarım saat yürüyüş
Süpermenüm
sabah
1 elma 5 hurma
ara
bir avuç ceviz
2hurma
öğle
tavuk salata
ara
3 hurma
akşam
7 hurma
bir kase yoğurt
2.5 litre su
2soda
1filtre kahve
spor
30 dakika trambolin
30 dakika jillian level 1
Peki balım öyle yaparım
canımın içi sen cezalarını vermeye devam et isteyen uygular istemeyen uygulamaz.
Hepimizin burda olma amacı birlikte zayıflamak iyi cümlelerle motivasyon için burda degilimzki gerçeklerle ileriye dönük motivasyon sağlamak için buradayız.
Bence cezaların etkili bunu daha önceki gruplarda cok kez duyduk öyle değil mi kuzucugummm
Öpüyorum çok seni
Cokk güzel çok hafif sporunda cok iyi olmus canimmm. Eslesmede rakibim olursan yandımmmmenüm
sabah
1 elma 5 hurma
ara
bir avuç ceviz
2hurma
öğle
tavuk salata
ara
3 hurma
akşam
7 hurma
bir kase yoğurt
2.5 litre su
2soda
1filtre kahve
spor
30 dakika trambolin
Senin istikrarına bayılıyorum canimmİyi akşamlar kızlar
Sabah 830
2 yumurtadan omlet
1 domates
2 bardak şekersiz çay
Öğle1330
4 köfte
Akşam 19 00
200 gr tavuk sote
3 kaşık yoğurt
2 litre su yarım saat yürüyüş
Sen benim cezalarima karsi mi geliyorsun?
Canin sagolsun, sen yapma madem... sonucta bana yapmiyorsun :)
menüm
sabah
1 elma 5 hurma
ara
bir avuç ceviz
2hurma
öğle
tavuk salata
ara
3 hurma
akşam
7 hurma
bir kase yoğurt
2.5 litre su
2soda
1filtre kahve
spor
30 dakika trambolin
betülcüm aradığın seyi çoğu zaman aradığın zaman bulamazsın kiii
...........
Senin istikrarına bayılıyorum canimm
Ben buna bayıldımm ne zaman başlıyoruuzz
Kesinlikle uygulayalım zamanında çok faydasını gördük takımcaHarika
Süper
Peki balım öyle yaparım
kız sende El Halık oku ben onu okuya okuya buldum biraz geç oldu ama sokakta kalmakta vardı ...
Şefin menüsü
Sabah
1 yumurta
1 parça peynir
2 köz biber
ara
3 naneli polo şeker
2 salatalık
öğlen
1 ayran
yarım paket elmalı form bisküvi (3 adet)
ara
duble kahve
akşam
2 köz patlıcan
3 köz biber
Su : 2 litre
Yeşil Çay : 2 bardak
Spor;
30 mekik
40 bacak hareketi
50 JJ
20 kol hareketi
10 eğil kalk - elimle ayak parmak ucuma dokunup doğrulup elleri havaya kaldırma kesinbununda otantik bir adı vardır da ben bilemicem şimdi -
bunlardan önce de sabah dağattığım evcağızı süpürdüm sildim toz aldım bu da bi spor neticede.....
LÜTFEN HERKES KANKİ VE RAKİP EŞLEMESİNİ UYGULAYALIM /UYGULAMAYALIM SEKLİNDE YORUMLARINDA BULUNSUN
1. Kanki eslesmesi
2. Rakip Eslesmesi
Goonca ile pembe rakip
wemba ile de elif
Goncanin kankisi wemba
pembenin ise elif
güzel olmuş canım menün de sporun da :)
Feyzacim goruntu olarak istoyorsan okey ama biliyorsun ricky cik escinsel ayolll o senle benle ilgilenmez sekerimmbunun gibi bi koca istiyorum ver Allahım verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?