Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kagithanede kesinti olmayacskmis canim hadi sanslisin s.gaziyede simdi yarin 5 te gelecek demisler insallah daha da gec saate almazlar

Iyi aksamlar cümleten :)
Bugünkü menüm
Sabah 12 00 kahvalti
1 haslanmis yumurta
Bitki cayi
Sögüs salata
1kk süzme peynir
4 zeytin
1 dilim tam bugday ekmegi

Öglen 15 00
1 dilim tereyagli ekmek

Aksam 20 00
3 kasik taze fasulye
1 er tane kozlenmis patlican közlenmis biber
1 tane nektari
Yarim dilim tam bugday ekmegi

30 dk jillian
1 saat yuruyus
2.5 litre su

kızlar dün gece rahatsızlandım demekki her bünye kaldıramıyor tek yönlü beslenme işini bugün bütün gün yattım kendimde değildim hala da pek iyi olduğum söylenemez o sebepten vazgeçiyorum haliyle normal yemeye devam.. bugünkü menümü yazıp yatacağım
sabah
2yumurtayla omlet
5 zeytin
salatalık
domates

ara
bir avuç ceviz

öğle
2 kabak dolması
yoğurt

ara
bir elma

akşam
tavuk ızgara
salata

2litre su

not: sağlığınıza dikkat edin hiçbirşeye benzemiyor acısı
iyi geceler güzeller..

Vaayy ebrucum yine iyiymis sen ne is yapiyosun 30gun izin cok iyiymis yada ayni is yerinde cok uzun zanandirmi cslisiyorsunn
3 senedir aynı iş yerinde çalışıyorum kuzum, burada izin süresi iş verene kalmış birazda. Kanunen 24 günden daha az olmuyor. Ben bir şirkette halkla ilişkiler/muhasebecilik arası bir şey yapıyorum.

Kızlar bugün pek aklım başımda değil, bir sersemlik var üstümde. Menülerinizi yarın yorumlayacağım.

Bugünkü menüm

Sabah 09:00
1 kabak çekirdekli simit

Öğlen 13:00
Meyveli yoğurt

Akşam 19:00
1 dilim tost ekmeğine 2 ince dilim salam

Su: 2 lt
Spor: 3 km yürüyüş

Menüm kötü farkındayım, sıcaktan canım pek bir şey istemiyor birde diyete tam anlamıyla adapte olamadım henüz :/ inşallah bir kaç güne toparlarım.

3 senedir aynı iş yerinde çalışıyorum kuzum, burada izin süresi iş verene kalmış birazda. Kanunen 24 günden daha az olmuyor. Ben bir şirkette halkla ilişkiler/muhasebecilik arası bir şey yapıyorum.
Sen yurtdisinda falanmisin yoksa burda 14gun cunku yasal olarak

Bugunku menum
Sabah
1yum.
Zeyt.peyn.domates
1dilim ekmek
Cay

Ogle
2kurabiye
3c.b.cay
Cekirdek 1avuc

Aksam
1kase corba
3y.k.manti
1su b.ayran
4 dilim karpuz

Spor
25mekik
100 ipsiz atlama

Su
2 lt.

Cok guzel bir menu olmus canim hafif olmus yani supperr

Gecmis olsun canim dikkatli ol tabiikide önce sağlık. Zaten abartı şeyler yemiyosun genelde. Demekki bünyeden bünyeye değisiklik yapiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…