Gönderirim tabi ki. Sağol canım inşallah.eskişehir'de bir yıl yaşamıştım canım 2004 te. çok güzel anarım oradaki günlerimi:)) inşallah senin için de hayırlı olur. fotolar gönder bize özledim valla oraları
Redbull ic belki kanatlandirirsıkıldım sıkıldımmmm uçmak istiyorummmmmmmmm
de gettttRedbull ic belki kanatlandiririyyy ne kadar igrenc bir espri
Kagithanede kesinti olmayacskmis canim hadi sanslisin
ben kagithanedeyim tatlim
sabah evden cikarken vrdida durakta kadinlar konusurken duydum 30 saat sular olmayacak diye insallah bizim orda degildir yaa
turkiyede iscinin yaninda olmak icin mahkeme sart tatlim genelde mahkeme iscinin yaninda.
ama cogu ia yerlerinde isci hakki malesef yokk
Canım maşallah yaa ne kadar zamanda verdin o 10 kiloyu ?
Vaayy ebrucum yine iyiymis sen ne is yapiyosun 30gun izin cok iyiymis yada ayni is yerinde cok uzun zanandirmi cslisiyorsunnDün basladim 3 hafta izinden sonra, senelik 30 gün izin hakkim var - 4 günüm kaldi sene sonuna kadar
Herkesin cevap vermesi bekleniyormus canim :)Eşleşme ve rakip uygulaması olcak mı ki acaba :)
3 senedir aynı iş yerinde çalışıyorum kuzum, burada izin süresi iş verene kalmış birazda. Kanunen 24 günden daha az olmuyor. Ben bir şirkette halkla ilişkiler/muhasebecilik arası bir şey yapıyorum.Vaayy ebrucum yine iyiymis sen ne is yapiyosun 30gun izin cok iyiymis yada ayni is yerinde cok uzun zanandirmi cslisiyorsunn
Sen yurtdisinda falanmisin yoksa burda 14gun cunku yasal olarak3 senedir aynı iş yerinde çalışıyorum kuzum, burada izin süresi iş verene kalmış birazda. Kanunen 24 günden daha az olmuyor. Ben bir şirkette halkla ilişkiler/muhasebecilik arası bir şey yapıyorum.
İyi akşamlar canlar
bugünkü menüm
Sabah 830
2 yumurtadan omlet
1 domates
1 kibrit kutusu peynir
Beşi bir yerde çayı
Öğle 1330
5 kaşık kabak yemeği
1 domates
Akşam19 00
5 köfte
2 litre su yarım saat yürüyüş
Gecmis olsun canim dikkatli ol tabiikide önce sağlık. Zaten abartı şeyler yemiyosun genelde. Demekki bünyeden bünyeye değisiklik yapiyokızlar dün gece rahatsızlandım demekki her bünye kaldıramıyor tek yönlü beslenme işini bugün bütün gün yattım kendimde değildim hala da pek iyi olduğum söylenemez o sebepten vazgeçiyorum haliyle normal yemeye devam.. bugünkü menümü yazıp yatacağım
sabah
2yumurtayla omlet
5 zeytin
salatalık
domates
ara
bir avuç ceviz
öğle
2 kabak dolması
yoğurt
ara
bir elma
akşam
tavuk ızgara
salata
2litre su
not: sağlığınıza dikkat edin hiçbirşeye benzemiyor acısı
iyi geceler güzeller..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?