Bol hareketli olmusCanım dünü temizlik günü ilan ettim. Çamaşır suyu çarptı galibahiç bişi yiyemedim sonra da dışarı çıktık. Sonuçta böyle bi gün oldu
Amin canım güzel bir gün olsun inşallah
Herkese güzel bir gün diliyorum
Aksam yemegini saat kacta yedin canim? Yumurtali bir yemek nasil bir sey ki :)Günaydın kizlar dünkü menumu yazayım
Kahvaltım
1 dilim ekmek
Peynir
Ara 1 küçük elma
Öğle
8 9 dilim sucuk
Salatalık
Turşu
Ara
Biraz peynirli çubuk
Akşam
1 tabak yumurtalı bir yemek
1 dilim ekmek
Ara
2 dilim karpuz ve dondurma
Aksam yemegini saat kacta yedin canim? Yumurtali bir yemek nasil bir sey ki :)
Afiyet olsun canim. Youtube sagolsun bana senin cag'in nasil bir sey oldugunu gösterdi :)Geç yedim biraz saat 8e geliyordu yumurtalı yemek bilmezsiniz diye öyle yazdım cağ diye bişey var biraz turşu yada pancar gibi dusun salamura sonra haslaniyo yumurtayla pisiriloyor
Afiyet olsun canim. Youtube sagolsun bana senin cag'in nasil bir sey oldugunu gösterdi :)
Hic denemedim canim, neye benziyor? Yumurtali olan seyleri genelde begenirim :)Tadi güzel ama
Sanki biraz kalorili olmuş ama az da olmuş gibi bilemedimGünaydın kizlar dünkü menumu yazayım
Kahvaltım
1 dilim ekmek
Peynir
Ara 1 küçük elma
Öğle
8 9 dilim sucuk
Salatalık
Turşu
Ara
Biraz peynirli çubuk
Akşam
1 tabak yumurtalı bir yemek
1 dilim ekmek
Ara
2 dilim karpuz ve dondurma
menü süper ve spor mükemmel10.
Menü:
kahvaltı
1 yumurta
1 parça peynir
1köz biber
ara
bir avuç leblebi
öğlen
2 zeytinyağlı enginar (tuzsuz)
2 köz biber
ara
duble kahve
akşam
1 parça et
1 enginar
Su : 2lt
Yeşil çay : 4 bardak
Form çayı : 1 tane 7 otlu çay
Spor:
1 saat yürüyüş
30 mekik
40 yan bacak hareketi
20 geriyye bacak hareketi
10 eğil kalk
20 kol hareketi
bel mel hareketleri............
menü süper ve spor mükemmel
azıcık kafadan:)) dün su perileri çarptı sanırım beni. kendimi temizliğe verdim. çamaşır suyunu içmiş kadar oldumHayirdir canim hasta falan misin? Gündüz çok az yemişsin
ay 60 mışlar mı dedi biri11.
teşekkür ederiiim... altmışları görmek için sabırsızlanıyorum...
ay 60 mışlar mı dedi biri
herkese merhaba ebrulim hosgeldin
Herkese güzel bir gün diliyorum
kizlar haftasonu köydeydim tarlada calistim iki gün sonrada nöbete gittim nasilsiniz görüsmeyeli . dün nöbet sonrasi gene doktora gittim pco tavan yapmis ilac basliyoruz.
herkese merhaba ebrulim hosgeldin
Hosbuldum canim sende hosgeldin. Cok gecmis olsunkizlar haftasonu köydeydim tarlada calistim iki gün sonrada nöbete gittim nasilsiniz görüsmeyeli . dün nöbet sonrasi gene doktora gittim pco tavan yapmis ilac basliyoruz.
geçmiş olsun...
tesekkür ederim kizlar bizimde imtihanimiz böyle iste ne yapalim Allah sifa versin insallah tez zamandaHosbuldum canim sende hosgeldin. Cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?