Kiz sen afyonlumusun?
hiii anladim :) Bu da bir basari, eminim ki o göbek tam anlamiyla gidecek... Sen bu gidisle kas bile yaparsin :)))selanikli :)) kızım baksan göbüşüme dersin ki 5 aylık hamile.... 9 aydan 5 aya indirebildim ama boyutunu :)) mekik çok işe yarıyor..... yakında baklavalarım çıkacak :)))
hiii anladim :) Bu da bir basari, eminim ki o göbek tam anlamiyla gidecek... Sen bu gidisle kas bile yaparsin :)))
Eline sağlık canım bayağı emek vermişsinn :))Haftalik menü paylasim tablosu - 07.08.-13.08.
[TR][tr][/tr] [TD]İsim[/TD] [TD]Cuma[/TD] [TD]Cumartesi[/TD] [TD]Pazar[/TD] [TD]Pazartesi[/TD] [TD]Salı[/TD] [TD]Çarşamba[/TD] [TD]Perşembe[/TD] [TR][/TR] [TD]E-brulim[/TD] [TD]
[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR] [TD]kaleydoskop[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR] [TD]AKovser[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR] [TD]melanyfonik[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR] [TD]fyzanur[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR] [TD]hsevda[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR] [TD]Hafize_isvicre[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR] [TD]Simlal[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR] [TD]mom hati[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR] [TD]btlbetul[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR] [TD]edersoy[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR] [TD]haldenlos[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR] [TD]semraanne[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR] [TD]gunes-86[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR]
PAYLASILMAMIS MENÜ BASINA 20 JJ UYGULANMASI RICA OLUNUR
[/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
Vuuu abartiya kacilmadigi sürece bayanlarda da karin kaslari cok fenaaaeskiden spor salonuna gitmişliğim var o dönem hafif göbüşte kaslar oluşmaya başlamıştı onlar belirginleşmeye başladı yine... çok hoşlar seksüü olacam da işte yağlar bir gitse.... ebru şallı pabucumu yesin hıhhh :))
Tesekkür ederim canimEline sağlık canım bayağı emek vermişsinn :))
Vuuu abartiya kacilmadigi sürece bayanlarda da karin kaslari cok fenaaa
Olcan olcan, tas cikarcan ebruya
Tesekkür ederim canim
Gayesi olanin gayreti olur :)ayyy inşallah :)) çok uçuk bir hayal oldu sanki çaktırma :)))
***4.TAKIM 426.ETAP ***
AKovser (/53.8 / / /%)
gunes-86 (/68.2/ / /%)
fyzanur (/67.1/66.7/0.4/%0.60)
Hsevda (/65.2/64.9/0.3/%0.46)
Hafize_isvicre (/68.6/ / /% )
simlal (/81.9/0/0/%0) kilosu sabit
edersoy (/78.2/0/0/%0) kilosu sabit
btlbetul (/73.6/72.4/1.2/%1.63)
4.takım ortalaması %
Tebrik ederim kuzumOrtalama: 0,25%
Tesekkur ederim canimm kesinlikle dediğin gibi oldu. Bide evet ağırlıkla yapıyorum. Sitelerde 2 kg dambıl yazıyo ama ben 1 kg luk şişelerle yapıyorum. Ağırlık jillian yaparken önemli bi faktör bence
Canim 2 kg luk diye okudum biyerde. Ama ben 1 kg luk kullaniyorum inan bazı hateketlerde 1 kg luk bile zorluyobende sormak istiyordum ne zamandır jillian videolarında kullandıkları dambıllar kaç kg lık mış biliyormusunuz
Olur mu hic öyle sey gülüm, 300-500 ne kadar oldugu önemli degil, önemli olan gitmesi. Böyle hirsli oldukca da hep daha güzel basarilara imza atarsinteşekkür ederim ebruşum ama pek tebrik edilecek bir yanımda yok yaa bu hafta kötü gittim yerimde saymışım denilebilir ama bu hafta hırslıyım Allahın izniyle haftaya cuma çok daha iyi olacağımm
***4.TAKIM 426.ETAP ***
AKovser (/53.8 / / /%)
gunes-86 (/68.2/ / /%)
fyzanur (/67.1/66.7/0.4/%0.60)
Hsevda (/65.2/64.9/0.3/%0.46)
Hafize_isvicre (/68.6/ / /% )
simlal (/81.9/0/0/%0) kilosu sabit
edersoy (/78.2/0/0/%0) kilosu sabit
btlbetul (/73.6/72.4/1.2/%1.63)
4.takım ortalaması %
Tebrik ederim kuzumOrtalama: 0,25%
Bilmiyorum canim, gonca gelmesini bekleyelim - ben izinde uzak kaldigim icin takip edemedim.Ben bu hafta listeye girecek miyim :)
SIRA | İSİM | YAŞ | BOY | BAŞL. KG | GÜNCEL KG | HEDEF KG |
1 | Gogo2405 | 38 | 167 | 77 | mezun | 63.0 |
2 | zey zey | 26 | 170 | - | mezun | 55.0 |
3 | E-brulim | 27 | 165 | 74.5 | 62.5 izinli | 58.0 |
4 | Efsun64 | 24 | 153 | 83.7 | 78.0 izinli | 65.0 |
5 | AKovser | 20 | 153 | 57 | 53.4 | 48.0 |
6 | EceminKahveAskii | 21 | 157 | 59.6 | 57.9 izinli | 55.0 |
7 | Hoptiri | 24 | 174 | 89 | 86.1 izinli | 70 |
8 | CHRKSSNGHN | 27 | 173 | 72.4 | 70.5 izinli | 63.0 |
9 | Parfym | 29 | 165 | 79 | 72.2 izinli | 56 |
10 | gunes-86 | 29 | 158 | 74 | 68.2 | 57 |
11 | fyzanr | 25 | 159 | 71.9 | 66.7 | 49 |
12 | hsevda | 30 | 164 | 67.9 | 64.9 | 56 |
13 | Hafize_isvicre | 25 | 163 | 73.0 | 68.6 | 55 |
14 | Simlal | 31 | 160 | 88.0 | 81.9 | 69 |
15 | edersoy | 36 | 164 | 79.0 | 78.2 | 60 |
16 | btlbetul | 33 | 158 | 75.6 | 72.4 | 50 |
Bu hafta süresi listeye girmeye uygun olan üyeler var ama takımda 3 haftadır süren bir ciddiyetsizlikte var aynı zamanda. Yarışmanın yeterince ciddiye alınmadığını düşünüyorum. En başta seaBahAR olmak üzere pek çok kişi ciddi emek veriyor bu yarışlara ve ben kimsenin emeğini görmezden gelmek istemiyorum. Tabiki benim kadar ve hatta daha fazla ebru ve zeynebinde söz hakkı var ama ben takımda gerçek bir yarışma ciddiyeti gorene kadar listeye kimseyi almayı düşünmüyorum. Listede olan arkadaşlar için de aynı şeyler geçerli yeterli ciddiyeti göstermeyen yada ben ayrılmak istiyorum diyen varsa diskalifiye etmenin yada takımdan çıkarmanın uygun olduğunu düşünüyorum.Bilmiyorum canim, gonca gelmesini bekleyelim - ben izinde uzak kaldigim icin takip edemedim.
+1,7 mi?Geçen hafta:68.2
bu hafta: 69.9
fark:+1.7
yüzde:
Haklısın canım, birkaç haftadır psikolojik olarak çok kötü durumdaydım,kiloyada böyle yansıdı. inş yarından itibaren kendimi toparlamış olarak ve daha iyi bir şekilde burda olacağım+1,7 mi?
Katilim yetersiz... Menü paylasimi yok... Üstüne üstlük birde 1 hafta icinde nerdeyse 2 kilo almissin. Asla moralini bozmak yada sevkini kirmak gibi bir amacim yok ama bence sen zayiflamak icin elinden geleni yapmiyorsun canim. Ben seni bu konuda bir kac defa da uyardim ama hic bir degisiklik olmadi...
Hafize_isvicre canim seninde menülerin yok?
Kendinizi biraz toparlayin kizlar,gogo2405 kaptanimin da dedigi gibi burada ne yapiyorsaniz kendiniz icin yapiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?