Illaki kendi yaptigi da oluyordur tabi. Her ünlünün hizmetcisi yok sonucta
Evet ya masallah kadina... Biz daha dogurmadan bu hallerdeyiz
Bu resim bende sok etkisi yaratti
Ceren Hindistan - bebegi 20 günlük.
20 günlük lohusa böyle mi olur
ben uykudan kalktim hemen yapiyorumHaftalik menü paylasim tablosu - 07.08.-13.08.
[TR][tr][/tr] [TD]İsim[/TD] [TD]Cuma[/TD] [TD]Cumartesi[/TD] [TD]Pazar[/TD] [TD]Pazartesi[/TD] [TD]Salı[/TD] [TD]Çarşamba[/TD] [TD]Perşembe[/TD] [TR][/TR] [TD]E-brulim[/TD] [TD]
[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR] [TD]kaleydoskop[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR] [TD]AKovser[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR] [TD]melanyfonik[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR] [TD]fyzanur[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR] [TD]hsevda[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR] [TD]Hafize_isvicre[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR] [TD]Simlal[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR] [TD]mom hati[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR] [TD]btlbetul[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR] [TD]edersoy[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR] [TD]haldenlos[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR] [TD]semraanne[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR] [TD]gunes-86[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR]
PAYLASILMAMIS MENÜ BASINA 20 JJ UYGULANMASI RICA OLUNUR
[/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
Hakkinda hayirlisi canim, bize sonra mutlaka haber ver. Hersey gönlünce olsun
Aaa bak bu hic aklimiza gelmemisti. Desene fazlaliklar yok oldukac kilosun peki simdi?
Günaydın kızlar hayırlı sabahlarr :)
Kilo bildirimi yapiyorum
Eski kilo: 74.0
Yeni kilo: 73.6
Fark: 400g
Yüzde: %0.54
Gecen haftaya göre biraz az verdim. Ama canımı sıkmıyorumm haftaya bunu telafi edicem inşallah :)) Ayrıca jillian gercekten vücudumu gözle görülür derecede sıkılaştırdı kızlar 6.gününde olmama rağmenn hala inanamıyorum kaslarım açıldı yokuşları tek nefeste cıkıyorum artikk
Kilo bildirimi
Kilom sabit ( her ne kadar regl den olduğunu bilsem de üzüldüm(
Günaydın kizlar kili verenleri tebrik ediyorum
Ben bu yüzde işini anlamadım geçen hafta yaptım çok kusuratli bişey çıktı beri bana yapsın hayrina sonra ogretsin
Gecen hafta
69.5
Bu hafta
68.6
Fark
900 gr
Mesaj sayısı 45 den fazla
Emziren annelerin haftada 500 gr vermeleri idealmiş az verdim diye sıkıntı yapmıyorum böyle g
Allah kolaylik versin hakkinda hayirlisi olsun canim
kilo bildirimim gecen hafta 65.2
bu hafta 64.9
fark 300
bu yüzdeyi nasil hesapliyorduk kizlar
kilo bildirimi
eski kilo 69.1
yeni kilo 68.8
fark 300
mesaj sayım 50
(Kızlar fenalardayım ya regl oldum birde üstüne ölüyorum ağrıdan düzeleceğim derken beter oldum..) akşam iyi olursam gireceğim inş.
Kizlar linke bir göz atin, belki ilginizi ceken bir yazidir :)
http://www.hurriyet.com.tr/yeni/gida-muhendisleri-butun-rezilligi-anlatti-612
Yaa ama üzülme, bak regl'in bitince nasil düsecek hemen kilon :)
Muhtesem sonuc, senin adina sevindim canim. Eminim ki bu seni daha da azimlendirmistir :)
Peki jilliani agirliklarla mi yapiyorsun?
Canim tebrik ederim cok güzel vermissin. Ortalaman 1,29%, nasil hesaplandigini asagiya yazacagim.
Sagol canim, Allah razi olsun :-*
Tebrikler canim :) seninde ortalaman 0,46%
Ortalaman nasil hesaplanir:
Eski kilo - Yeni kilo = xy
xy * 100 = X
X / eski kilo
Örnek (@semraanne'nin kilosundan yola cikiyorum)
69,5-68,6 = 0,9
0,9*100 = 90
90/69,5 = 1,294 ≈ 1,29%
hadi Allah kolaylık versin güzel bir gün olur senin için inşallah :)
canım sen spor yapıyosun ya sende ki kas şişkinliğide olabilir, belki o yüzden az çıkmışsındır
kilo bildirimi
geçen hafta 78.6
bu hafta 78.4
mesaj sayısı 43
ee her zaman kendi yapmıyordur tabi, ama oğlu bille pizzasını kendi yapabiliyor yani... anası bilmese oğlu nerden bilecek... yani uğraşıyo insanlar... ne kadar zayıf o kadın yaaa bi de iki çocuğu var ben öliim yaa...
Illaki kendi yaptigi da oluyordur tabi. Her ünlünün hizmetcisi yok sonucta
Evet ya masallah kadina... Biz daha dogurmadan bu hallerdeyiz
Bu resim bende sok etkisi yaratti
Ceren Hindistan - bebegi 20 günlük.
20 günlük lohusa böyle mi olur
Haftalik menü paylasim tablosu - 07.08.-13.08.
[TR][/TR][TR][tr][/tr][tr][/tr] [TD]İsim[/TD] [TD]Cuma[/TD] [TD]Cumartesi[/TD] [TD]Pazar[/TD] [TD]Pazartesi[/TD] [TD]Salı[/TD] [TD]Çarşamba[/TD] [TD]Perşembe[/TD] [TR][/TR][TR][/TR] [TD]E-brulim[/TD] [TD]
[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/TR] [TD]kaleydoskop[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/TR] [TD]AKovser[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/TR] [TD]melanyfonik[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/TR] [TD]fyzanur[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/TR] [TD]hsevda[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/TR] [TD]Hafize_isvicre[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/TR] [TD]Simlal[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/TR] [TD]mom hati[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/TR] [TD]btlbetul[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/TR] [TD]edersoy[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/TR] [TD]haldenlos[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/TR] [TD]semraanne[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/TR] [TD]gunes-86[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/TR]
PAYLASILMAMIS MENÜ BASINA 20 JJ UYGULANMASI RICA OLUNUR
[/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
selanikli :)) kızım baksan göbüşüme dersin ki 5 aylık hamile.... 9 aydan 5 aya indirebildim ama boyutunu :)) mekik çok işe yarıyor..... yakında baklavalarım çıkacak :)))
Canim 2 kg luk diye okudum biyerde. Ama ben 1 kg luk kullaniyorum inan bazı hateketlerde 1 kg luk bile zorluyo
Geçen hafta:68.2
bu hafta: 69.9
fark:+1.7
yüzde:2.49
+1,7 mi?
Katilim yetersiz... Menü paylasimi yok... Üstüne üstlük birde 1 hafta icinde nerdeyse 2 kilo almissin. Asla moralini bozmak yada sevkini kirmak gibi bir amacim yok ama bence sen zayiflamak icin elinden geleni yapmiyorsun canim. Ben seni bu konuda bir kac defa da uyardim ama hic bir degisiklik olmadi...
@Hafize_isvicre canim seninde menülerin yok?
Kendinizi biraz toparlayin kizlar,gogo2405 kaptanimin da dedigi gibi burada ne yapiyorsaniz kendiniz icin yapiyorsunuz.
Bu hafta da baksanız,ona göre diskalifiye etseniz. Çünkü uzun bir aradan sonra 2 gündür daha iyi oldum. Bu hafta olmasi gerektiği şekilde davranacagim. Söz, son bir şans. Hatta 2-3 gün bile yeter. Yoksa eleyin beni
gorusmem bitti canim.oyle cok kurumsal bi yer degil muhasebe isi. bir iki gun icinde donecekler belki evde durmamak icin kabul ederim bakalim.
bu arada muhasebe bilgim yok bi tanidik vasitasiyla olacak orada ogretecekler
5 li rakamlari gördüm tekrardan cok şükür
su reglm bitsin anlariz zatenn.
Ama ben bi 57leri girmeden rahat edemicemm
tebriklerr az olsun bizim olsun
onemli olan vermis olman
saglik olsun haftaya guzel sonuclar alman dilegimle
tebrik ederim
amin cnm sagolasin
tebrik ederim
oncelikle tebrik ederim ve gecmis olsun tatlim bende reglim ve fenalardayimmm
ay dun ben okudum onu midem kalkti. zaten disarida yemek yemegi evlendim evleneli sevmiyorum simdi daha bi kotu bakar oldum
sagolasin cnm
tatlim birdahaki haftalarda verdigin grami ve yuzdeyide eklersen sevinirim.
tebrik ederimmm
aman bazilarininki genetikkbenim kuzenim oyle hicte kiskanmiyorum kadin dedigin biraz ele avuca gelmeli ayol
sanki baskasina dogurtmusss
Not :Bende hurriyet okuyorum kuzumm
bence yeterli paylasimda bulunmuyan menu paylasimi yapmayan ve bildirimde bulunmayan arkadaslari gerekli sekillerde de uyardiysak diskalifiye edelim
youtubeda 8 dk gobek eritme videosu var bi bayan sezeryan gobisini oyle eritmis bak istersen
1 kg iidir ii
gunescim eger katilimin iyi olsa menu oaylasimlarin yerinde olsa kilo alman problem degil biliyorsunki bizler elimizden gelen destegi veriyoruz ancak sen kendin icin bisey yapmiyorsan bizim senin icin yapabilecegimiz bisey kalmiyor.
b3n bu sartlar altinda diskalifiye edilmenden yanayim ebru ve goncanin fikirlerini bilemem tabiki.
eger uygunsa arkadaslari diskalifiye edebiliriz ebrum benden onay var
Bu hafta süresi listeye girmeye uygun olan üyeler var ama takımda 3 haftadır süren bir ciddiyetsizlikte var aynı zamanda. Yarışmanın yeterince ciddiye alınmadığını düşünüyorum. En başta seaBahAR olmak üzere pek çok kişi ciddi emek veriyor bu yarışlara ve ben kimsenin emeğini görmezden gelmek istemiyorum. Tabiki benim kadar ve hatta daha fazla ebru ve zeynebinde söz hakkı var ama ben takımda gerçek bir yarışma ciddiyeti gorene kadar listeye kimseyi almayı düşünmüyorum. Listede olan arkadaşlar için de aynı şeyler geçerli yeterli ciddiyeti göstermeyen yada ben ayrılmak istiyorum diyen varsa diskalifiye etmenin yada takımdan çıkarmanın uygun olduğunu düşünüyorum.
Bu takım yeri geldi iki uyeyle bile kaldı. Kimse bir başkası için zayiflamaya cabalamiyor herkes kendisi için burda.
Ve şöyle düşünüyorum gerçekten takımla birlikte kilo vermek isteyen listede olsun yada olmasın zayiflar.
Bu hafta da baksanız,ona göre diskalifiye etseniz. Çünkü uzun bir aradan sonra 2 gündür daha iyi oldum. Bu hafta olmasi gerektiği şekilde davranacagim. Söz, son bir şans. Hatta 2-3 gün bile yeter. Yoksa eleyin beni
Tamam, mümkünse, eski günlerin hatrına. Şimdi yürüyüşe çıkıyorum bakın
sadece benim fikrimle olmaz zaten canim gonca ve ebrunun düşünceside onemli.
ebru seni defalarca uyarmis eger kurallara uygunsa son bi sans verilir ancak diger turluau diger arkadaslarada haksizlik etmemize neden olur
Bence de listeye girde, niye başkalarına laf atıyorsun, vardır bi durumlarıkızlar daha iyiyim biraz okumaya çalıştım bu haftada listeye yazılmamışım.. Ve gitgide motivemi kaybediyorum listeye alınmayı rica ediyorum benim bu motiveyi yakalamam aylarımı aldı kurallara göre paylaşımları yeterliyse 2.hafta alınmıyormu ? takıma geldiğimden beri her hafta cuma listeye ismi yazılan üyeleri burada hiç görmüyorum hiçbir paylaşımları yok lütfen bu işe bir çözüm bulunsun yahut Beni başka takıma gönderin böyle devam etmek istemiyorum kızlar artık yarışmak istiyorum beni anlayacağınızı düşünüyorum bana bu cuma için listeye gireceğim söylendi ama yine yokum..
ben motivemi kaybedersem diyet falan kalmaz olan bana olur. lütfen ..
kimseye laf atmış değilim durum ortada kaptanın ve diğer ilgilenen arkadaşlarımızın uyarılarını görmeyecek kadar az giriyorsun sanırım..Bence de listeye girde, niye başkalarına laf atıyorsun, vardır bi durumları
Şakayla öyle soyledim ya. Haklisiniz.Gerçekten belli bir süredir çok kötüydum. Gruptan Özür dilerim ama en büyük kötülüğü kendime yaptigimin farkindayim ama çok şükür toparladım.kimseye laf atmış değilim durum ortada kaptanın ve diğer ilgilenen arkadaşlarımızın uyarılarını görmeyecek kadar az giriyorsun sanırım..
Sataşmayalim lütfenbu grup hep gergin yahu :) bence mom hati haklı... yenileri listeye almıcam demek haksızlık olur... en aktif yeni gelenler... listedeki bazı isimleri 10 gündür hiç görmedim yani :) ismi var cismi yok...
aynen tatlım kaptan kim bilmiyorum gogo sanırım ama o da hergün gelmiyor denetlemiyor izinli belki bilemiyorum kimse bize neler olduğunu anlatmadı belki ondan kimseyi suçluyor değilim zeyzey var ebrulim var onlar kontrol ediyor genelde geldiğimden beri bir karışıklık mutlaka açıklama yapılmadığı için yada ben kaçırdım olabilir.. asıl anlamadığım her hafta listeye yazılan kişileri grupta hiç görememek. sadece kilo bildirimi için uğrayan üyeleri hiiç saymıyorum. tüm bunlar yetmiyor birde üç hafta bekledikten sonra sorumSuzluk yapan bazı üyeler yüzünden takıma girememe gibi bir durum oluşunca e yeter diyor insan bi yerde... tekrar söylüyorum derdim kimseyi suçlamak değil derdim takım toplansın ilerleyelim..kaç kişi yönetiyor bu grubu onuda anlamış değilim :))
doğrudur elbette her insanın böyle dönemleri olur zaten ben kimseyi suçluyor değilim biran önce kalkıp yola devam edelim istiyorum. hepimiz için..Şakayla öyle soyledim ya. Haklisiniz.Gerçekten belli bir süredir çok kötüydum. Gruptan Özür dilerim ama en büyük kötülüğü kendime yaptigimin farkindayim ama çok şükür toparladım.
kimseye laf atmış değilim durum ortada kaptanın ve diğer ilgilenen arkadaşlarımızın uyarılarını görmeyecek kadar az giriyorsun sanırım..
bu grup hep gergin yahu :) bence mom hati haklı... yenileri listeye almıcam demek haksızlık olur... en aktif yeni gelenler... listedeki bazı isimleri 10 gündür hiç görmedim yani :) ismi var cismi yok...
kaç kişi yönetiyor bu grubu onuda anlamış değilim :))
aynen tatlım kaptan kim bilmiyorum gogo sanırım ama o da hergün gelmiyor denetlemiyor izinli belki bilemiyorum kimse bize neler olduğunu anlatmadı belki ondan kimseyi suçluyor değilim zeyzey var ebrulim var onlar kontrol ediyor genelde geldiğimden beri bir karışıklık mutlaka açıklama yapılmadığı için yada ben kaçırdım olabilir.. asıl anlamadığım her hafta listeye yazılan kişileri grupta hiç görememek. sadece kilo bildirimi için uğrayan üyeleri hiiç saymıyorum. tüm bunlar yetmiyor birde üç hafta bekledikten sonra sorumSuzluk yapan bazı üyeler yüzünden takıma girememe gibi bir durum oluşunca e yeter diyor insan bi yerde... tekrar söylüyorum derdim kimseyi suçlamak değil derdim takım toplansın ilerleyelim..
rica ediyorum lütfen bilakis kimsenin üzerine basmak falan değil niyetim niçin öyle olsun ? tersine gruba alınmam gereken sürede kurallara uydum ve şimdi tam gruba girecekken paylaşım yapmayanlar sorumsuzluk yapanlar sebebiyle "gruba bir süre kimseyi almamak" önerisi ve fikriyle benim hakkım yenmiş sizin tabirinizle üzerime basılmış olunmuyor mu? rica ediyorum tekrar okuyun kötü bir niyetle yazılmadı hiçbiri..arkadaslar takimin 1. sayfasinda kaptan ve yardimcilarinin isimleri var.
sizlerin geldigi zaman ben izindeydim ebru ve gonca burdaydi ebru izindeyke gonca burdaydi simdi gonca izinde ebru ve ben burdayiz. bunu anlamak bu kadar zor olmamali.Ayrica takim icin bisi yapmak icin yonetici olmaya gerek yokk takim isek herkes hem kendi payina hem takimi icin elinden gelen herseyi yapacakk
listede olup geleni gormedik falan dilan tarzindaki cumleleriniz icin ise sunu soylemek istiyorum listede adi olupta gelmeyen gelemeyen 3 kisi var ve bizler takima deger veren ciddiye alan kisileri bazen kendi insiyatifimizde idare edebiliyoruz hastalik aile sorunlari vs gibi durumlarda destek vermeye calisiyoruz bu durumlar sizler icinde gecerli ancak bunu takim icinde yada arka planda ozel mesajlasmalardada konusabiliyoruz.
Kisileri yargilarken yorum yaparken lutfen oncelikler neden diye sorgulayalim.
Farkindaysaniz kurallara uymayanlar hakkinda gerekli islemleri yapiyoruz kisiler diskalifiye etmek kolay degil gerekli uyarilarin yapilmasi lazim ama sirf o gelmiyor biz niye gelelim niye eklenmeyelim tarzinda yorumlar hos degil.
Yenilerin listeye girme isteklerini hakli buluyorum ama bunu savunma seklini yanlis buluyorum.
Takim olarak lutfen takimimizdaki kisilerin uzerlerine basarak biseyler yapmayalim hep birlikte el ele dusuncelerimizi paylasarak hareket edelim.
Anlayisiniz icin tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?