Aldim canim gögüslerimde ve karin bölgemde 2 santim oynama olmus göguslerimide diklestirdi sanki birazz. Verdigim kilodanda olabilir ama gercekten jillianin faydasini hissediyorum canimTebrik ederim canim, az da olsa hic vermemekten iyidir. Jillanin bu kadar kisa sürede üstünde olumlu etki yaratmasina cok sevindim. Tekrar ölcülerini aldin mi peki? Bir fark var mi?
basladik canim da tek bi ay yetmiyor belki alti ay kullanmam gerekecek ilacigeçmiş olsun , niye böyle oluyo bu hastalık ya ilaca da başlatmıştı doktor seni ,ona rağmen mi böyle olmuş
canim sanada gecmis olsunIyi olmana sevindim kuzum, bende iyiyim şükür. Dün gittim doktora, düşükten geriye parça kalmamış. Herşey temizmiş şükür.
amin canim tesekkur ederim insallahHosgeldin canim cok gecmis olsun insallah tedavilerin sonucuna hayirlisiyla ulaşırsınn
Allah kolaylik versin hakkinda hayirlisi olsun canimKizlar gunaydinnnn
Bugun benim icin yogun bir gunn.
az sonra cikicam ve once direksiyon dersine sonrada is gorusmesine gececegim.
3 yada 4 gibi evde olurum elimden geldigince ugramaya takip etmeye calisacagim.
Bana hayirlisi icin dua edinn
Öpüldünüzz
Yaa ama üzülme, bak regl'in bitince nasil düsecek hemen kilon :)Kilo bildirimi
Kilom sabit ( her ne kadar regl den olduğunu bilsem de üzüldüm(
Muhtesem sonuc, senin adina sevindim canim. Eminim ki bu seni daha da azimlendirmistir :)Aldim canim gögüslerimde ve karin bölgemde 2 santim oynama olmus göguslerimide diklestirdi sanki birazz. Verdigim kilodanda olabilir ama gercekten jillianin faydasini hissediyorum canim
Canim tebrik ederim cok güzel vermissin. Ortalaman 1,29%, nasil hesaplandigini asagiya yazacagim.Günaydın kizlar kili verenleri tebrik ediyorum
Ben bu yüzde işini anlamadım geçen hafta yaptım çok kusuratli bişey çıktı beri bana yapsın hayrina sonra ogretsin
Gecen hafta
69.5
Bu hafta
68.6
Fark
900 gr
Mesaj sayısı 45 den fazla
Emziren annelerin haftada 500 gr vermeleri idealmiş az verdim diye sıkıntı yapmıyorum böyle g
Sagol canim, Allah razi olsun :-*canim sanada gecmis olsun
Tebrikler canim :) seninde ortalaman 0,46%kilo bildirimim gecen hafta 65.2
bu hafta 64.9
fark 300
bu yüzdeyi nasil hesapliyorduk kizlar
Gecmis olsun canimkilo bildirimi
eski kilo 69.1
yeni kilo 68.8
fark 300
mesaj sayım 50
(Kızlar fenalardayım ya regl oldum birde üstüne ölüyorum ağrıdan düzeleceğim derken beter oldum..) akşam iyi olursam gireceğim inş.
aman kızarmışta yok kız ben seni sinirlendirmek için düzeltiyodum yoksa bende düzgün konuşmuyorumBeni düzelttigin icin tesekkür ederimyurtdisinda dogup büyümüs biri olarak ana dilimi elimden geldigince düzgün konusmaya gayret ediyorum... Türkiyede dogup büyüyen vatandaslar sürcülisan ederken benim hata yapmam da kacinilmaz oluyor
Goncam ben bu hafta listeye girmek istemiyorum, kilom sabit. Haftaya verirsem öyle girerim.
Harikasindemek keciboynuzunu yemesen ucmustun tebrik ederim canim
Herkesin zayif noktasi farklidir kuzum, sende bir türlü su ortalamayi hesaplamayi ögrenemedim mesela
0,60% tebrik ederim
Süper
Esinize katilimini arttirmazsa diskalifiye olacagini iletirseniz sevinirim, ayrica burasi kadinlar kulübü, es de olsa burda erkeklerin isi yok!
Kizmadim canim, üzerimden istedigin kadar prim yapabilirsinaman kızarmışta yok kız ben seni sinirlendirmek için düzeltiyodum yoksa bende düzgün konuşmuyorumsen şu yüzdenin nasıl hesaplandığını söylede panoma yapıştırıveriyim
kızarsan kız seviyorum seni kızdırmayı pek tatlı oluyosunKizmadim canim, üzerimden istedigin kadar prim yapabilirsin
Yüzde hesabini bir önce ki mesajimda yazdim
tesekkürler canim bi ögrenemedim su yüzde isiniKizlar linke bir göz atin, belki ilginizi ceken bir yazidir :)
http://www.hurriyet.com.tr/yeni/gida-muhendisleri-butun-rezilligi-anlatti-612
Yaa ama üzülme, bak regl'in bitince nasil düsecek hemen kilon :)
Muhtesem sonuc, senin adina sevindim canim. Eminim ki bu seni daha da azimlendirmistir :)
Peki jilliani agirliklarla mi yapiyorsun?
Canim tebrik ederim cok güzel vermissin. Ortalaman 1,29%, nasil hesaplandigini asagiya yazacagim.
Sagol canim, Allah razi olsun :-*
Tebrikler canim :) seninde ortalaman 0,46%
Ortalaman nasil hesaplanir:
Eski kilo - Yeni kilo = xy
xy * 100 = X
X / eski kilo
Örnek (semraanne 'nin kilosundan yola cikiyorum)
69,5-68,6 = 0,9
0,9*100 = 90
90/69,5 = 1,294 ≈ 1,29%
Gerekirse kizarim tabi... Sevdigimi hem severim, hem döverimkızarsan kız seviyorum seni kızdırmayı pek tatlı oluyosun
hadi Allah kolaylık versin güzel bir gün olur senin için inşallah :)Kizlar gunaydinnnn
Bugun benim icin yogun bir gunn.
az sonra cikicam ve once direksiyon dersine sonrada is gorusmesine gececegim.
3 yada 4 gibi evde olurum elimden geldigince ugramaya takip etmeye calisacagim.
Bana hayirlisi icin dua edinn
Öpüldünüzz
olsun fevzanur benim manevi rakibim olur napalım artık....
Günaydın kızlar hayırlı sabahlarr :)
Kilo bildirimi yapiyorum
Eski kilo: 74.0
Yeni kilo: 73.6
Fark: 400g
Yüzde: %0.54
Gecen haftaya göre biraz az verdim. Ama canımı sıkmıyorumm haftaya bunu telafi edicem inşallah :)) Ayrıca jillian gercekten vücudumu gözle görülür derecede sıkılaştırdı kızlar 6.gününde olmama rağmenn hala inanamıyorum kaslarım açıldı yokuşları tek nefeste cıkıyorum artikk
Gerekirse kizarim tabi... Sevdigimi hem severim, hem döverim
Tebrik ederim kuzumkilo bildirimi
geçen hafta 78.6
bu hafta 78.4
mesaj sayısı 43
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?