Geçen hafta:69
Bu hafta:68.4
Fark:600 gr
Yüzde:0.86
Günaydın kızlar :)
olsun canım sabit olmakta yeter regl ken almadığına şükret .Kilo bildirimi
Kilom sabit ( her ne kadar regl den olduğunu bilsem de üzüldüm(
çok güzel vermişsinGünaydın kizlar kili verenleri tebrik ediyorum
Ben bu yüzde işini anlamadım geçen hafta yaptım çok kusuratli bişey çıktı beri bana yapsın hayrina sonra ogretsin
Gecen hafta
69.5
Bu hafta
68.6
Fark
900 gr
Mesaj sayısı 45 den fazla
Emziren annelerin haftada 500 gr vermeleri idealmiş az verdim diye sıkıntı yapmıyorum böyle g
kilo bildirimim gecen hafta 65.2
bu hafta 64.9
fark 300
bu yüzdeyi nasil hesapliyorduk kizlar
o halsizlik felan ondandır belki regl bitincede geçmezse kesin hastaneye gidiyosun böyle olmaaaaaaazzkilo bildirimi
eski kilo 69.1
yeni kilo 68.8
fark 300
mesaj sayım 50
(Kızlar fenalardayım ya regl oldum birde üstüne ölüyorum ağrıdan düzeleceğim derken beter oldum..) akşam iyi olursam gireceğim inş.
tebrik ederimmmkilo bildirimi
geçen hafta 78.6
bu hafta 78.4
mesaj sayısı 43
hadi Allah kolaylık versin güzel bir gün olur senin için inşallah :)
canım sen spor yapıyosun ya sende ki kas şişkinliğide olabilir, belki o yüzden az çıkmışsındır
yok kız bende bu mide varken uçmam ama inşallah uçarımtaktım kızım sana kafayı geççem seni 5 ayda sürse geçecem :))) sen bu arada buhar olup uçarmışın :))
Okurken bile kötü oluyorsun, birde yiyoruzE-brulim
senin o paylaştığın linki midem almadı zaten kurt kelimesini duyunca bi kaşıntı tutuyor beni
yemiyelim işte artık... kendimiz yapalım misler gibi ne yiceksek.... dışardakiler cıss.... koskoca Ebru Şallı bile kendi yapıyo üşenmiyo...Okurken bile kötü oluyorsun, birde yiyoruz
hazir gidaya hayir kesinlikle katiliyorum . bende her seyimi kendim yapiyorumyemiyelim işte artık... kendimiz yapalım misler gibi ne yiceksek.... dışardakiler cıss.... koskoca Ebru Şallı bile kendi yapıyo üşenmiyo...
Tesekkur ederim canimm kesinlikle dediğin gibi oldu. Bide evet ağırlıkla yapıyorum. Sitelerde 2 kg dambıl yazıyo ama ben 1 kg luk şişelerle yapıyorum. Ağırlık jillian yaparken önemli bi faktör benceMuhtesem sonuc, senin adina sevindim canim. Eminim ki bu seni daha da azimlendirmistir :)
Peki jilliani agirliklarla mi yapiyorsun?
Hmm olabilir canim tesekkur ederim :)) 10 gün sonra staja başlayacağim jilliana devam ederim ama inşallah yemekler çok yağlı olmaz korkuyorum açıkçası düzenimi bozacağım içinncanım sen spor yapıyosun ya sende ki kas şişkinliğide olabilir, belki o yüzden az çıkmışsındır
Cok haklisin... Ebru Salliya gelince bence yaptiriyordur :)yemiyelim işte artık... kendimiz yapalım misler gibi ne yiceksek.... dışardakiler cıss.... koskoca Ebru Şallı bile kendi yapıyo üşenmiyo...
Agirlik kollar icin önemli bencede. Bende bu sefer ki jillian serüvenimi agirliklarla yapmayi planliyorum :)Tesekkur ederim canimm kesinlikle dediğin gibi oldu. Bide evet ağırlıkla yapıyorum. Sitelerde 2 kg dambıl yazıyo ama ben 1 kg luk şişelerle yapıyorum. Ağırlık jillian yaparken önemli bi faktör bence
Cok haklisin... Ebru Salliya gelince bence yaptiriyordur :)
Agirlik kollar icin önemli bencede. Bende bu sefer ki jillian serüvenimi agirliklarla yapmayi planliyorum :)
güldürdün beniee her zaman kendi yapmıyordur tabi, ama oğlu bille pizzasını kendi yapabiliyor yani... anası bilmese oğlu nerden bilecek... yani uğraşıyo insanlar... ne kadar zayıf o kadın yaaa bi de iki çocuğu var ben öliim yaa...
Illaki kendi yaptigi da oluyordur tabi. Her ünlünün hizmetcisi yok sonuctaee her zaman kendi yapmıyordur tabi, ama oğlu bille pizzasını kendi yapabiliyor yani... anası bilmese oğlu nerden bilecek... yani uğraşıyo insanlar... ne kadar zayıf o kadın yaaa bi de iki çocuğu var ben öliim yaa...
Illaki kendi yaptigi da oluyordur tabi. Her ünlünün hizmetcisi yok sonucta
Evet ya masallah kadina... Biz daha dogurmadan bu hallerdeyiz
Bu resim bende sok etkisi yaratti
Ceren Hindistan - bebegi 20 günlük.
20 günlük lohusa böyle mi olur
Kiz sen afyonlumusun?çocuğu ben mi doğurdum acaba :)))
Günaydınlaaar,
14.08.2015
Başlangıç 75,70
Toplam Giden 3,30
Eski kilo 73,60
Yeni kilo 72,40
Fark 1,20
Ortalama 1,63
Mesaj Sayısı 35 - fazlası vardır eksiği yoktur , inanmayan sayar :) -
Haftanın özeleştirisi beni yavaşlatan keçiboynuzu oldu. Olmayaydı eyiydi. Kilo aldırmadı ama vücuttan atılması sindirilmesi zor bir yicek. Metabolizmayı durdurdu resmen. Bu kilo kaybına engel oldu...
Bu hafta sporumu gayet güzel yaptım kendime bir aferin diyorum
kaçamak gözle görülmeyecek seviyede o kadarına zaten izin veriyorum çünkü sonra daha büyük bir açılış yapabilirim :) bu konuda da bana aferin...
Menülerimde bence oldukça makuldü....
ayyy ben altmışları ne zaman görücem yaaa.... kilo almak ne kadar kolay ve zevkliyse vermekte bir o kadar eziyetli yorucu stresli......ve heyecanlı....
şşş rakibem ensende hissediyor musun ayak seslerimi.... her hafta biraz daha yaklaşıcam sana nihahhahaaa....fyzanur A şehrinden B şehrine giden araç ile c şehrinden B şehrine giden araç kaç saat sonra karşılaşır soruları gibi olduk biz. bakalım kaç zaman sonra yetişçem sana :))
gogo2405
geçen hafta :67.1
bu hafta : 66.7
fark: 400
Geçen hafta:69
Bu hafta:68.4
Fark:600 gr
Yüzde:0.86
Günaydın kızlar :)
Günaydın bu mesaj eşim tarafından yazılıyor
Kilo bildirimi geçen hafta ile aynı
Günaydın kızlar hayırlı sabahlarr :)
Kilo bildirimi yapiyorum
Eski kilo: 74.0
Yeni kilo: 73.6
Fark: 400g
Yüzde: %0.54
Gecen haftaya göre biraz az verdim. Ama canımı sıkmıyorumm haftaya bunu telafi edicem inşallah :)) Ayrıca jillian gercekten vücudumu gözle görülür derecede sıkılaştırdı kızlar 6.gününde olmama rağmenn hala inanamıyorum kaslarım açıldı yokuşları tek nefeste cıkıyorum artikk
Kilo bildirimi
Kilom sabit ( her ne kadar regl den olduğunu bilsem de üzüldüm(
Günaydın kizlar kili verenleri tebrik ediyorum
Ben bu yüzde işini anlamadım geçen hafta yaptım çok kusuratli bişey çıktı beri bana yapsın hayrina sonra ogretsin
Gecen hafta
69.5
Bu hafta
68.6
Fark
900 gr
Mesaj sayısı 45 den fazla
Emziren annelerin haftada 500 gr vermeleri idealmiş az verdim diye sıkıntı yapmıyorum böyle g
kilo bildirimim gecen hafta 65.2
bu hafta 64.9
fark 300
bu yüzdeyi nasil hesapliyorduk kizlar
kilo bildirimi
eski kilo 69.1
yeni kilo 68.8
fark 300
mesaj sayım 50
(Kızlar fenalardayım ya regl oldum birde üstüne ölüyorum ağrıdan düzeleceğim derken beter oldum..) akşam iyi olursam gireceğim inş.
kilo bildirimi
geçen hafta 78.6
bu hafta 78.4
mesaj sayısı 43
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum sabit kalanlara Allah tan azim diliyorum.Günaydın herkese
Özür dilerim gelemedim, haber de veremedim, fırsatım olmadı gelmeye doğrusu..
Şimdi de yazıp çıkmak zorundayım hemen, geçmişi sonra okurum..
Eski kilo - 53.8
Yeni kilo - 53.4
Fark - 0.400
Ortalama - 0.74%
Mesaj sayısını sayıp daha sonra yazarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?