Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçen hafta:69
Bu hafta:68.4
Fark:600 gr
Yüzde:0.86

Günaydın kızlar :)

Kilo bildirimi
Kilom sabit ( her ne kadar regl den olduğunu bilsem de üzüldüm(
olsun canım sabit olmakta yeter regl ken almadığına şükret .
çok güzel vermişsin
kilo bildirimim gecen hafta 65.2
bu hafta 64.9
fark 300
bu yüzdeyi nasil hesapliyorduk kizlar

kilo bildirimi
eski kilo 69.1
yeni kilo 68.8
fark 300
mesaj sayım 50
(Kızlar fenalardayım ya regl oldum birde üstüne ölüyorum ağrıdan düzeleceğim derken beter oldum..) akşam iyi olursam gireceğim inş.
o halsizlik felan ondandır belki regl bitincede geçmezse kesin hastaneye gidiyosun böyle olmaaaaaaazzkilon için tebrik ederim
kilo bildirimi
geçen hafta 78.6
bu hafta 78.4

mesaj sayısı 43
tebrik ederimmm

hadi Allah kolaylık versin güzel bir gün olur senin için inşallah :)

canım sen spor yapıyosun ya sende ki kas şişkinliğide olabilir, belki o yüzden az çıkmışsındır

taktım kızım sana kafayı geççem seni 5 ayda sürse geçecem :))) sen bu arada buhar olup uçarmışın :))

Muhtesem sonuc, senin adina sevindim canim. Eminim ki bu seni daha da azimlendirmistir :)
Peki jilliani agirliklarla mi yapiyorsun?
Tesekkur ederim canimm kesinlikle dediğin gibi oldu. Bide evet ağırlıkla yapıyorum. Sitelerde 2 kg dambıl yazıyo ama ben 1 kg luk şişelerle yapıyorum. Ağırlık jillian yaparken önemli bi faktör bence

canım sen spor yapıyosun ya sende ki kas şişkinliğide olabilir, belki o yüzden az çıkmışsındır
Hmm olabilir canim tesekkur ederim :)) 10 gün sonra staja başlayacağim jilliana devam ederim ama inşallah yemekler çok yağlı olmaz korkuyorum açıkçası düzenimi bozacağım içinn

Günaydın herkese

Özür dilerim gelemedim, haber de veremedim, fırsatım olmadı gelmeye doğrusu..
Şimdi de yazıp çıkmak zorundayım hemen, geçmişi sonra okurum..

Eski kilo - 53.8

Yeni kilo - 53.4

Fark - 0.400

Ortalama - 0.74%

Mesaj sayısını sayıp daha sonra yazarım..

yemiyelim işte artık... kendimiz yapalım misler gibi ne yiceksek.... dışardakiler cıss.... koskoca Ebru Şallı bile kendi yapıyo üşenmiyo...
Cok haklisin... Ebru Salliya gelince bence yaptiriyordur :)

Tesekkur ederim canimm kesinlikle dediğin gibi oldu. Bide evet ağırlıkla yapıyorum. Sitelerde 2 kg dambıl yazıyo ama ben 1 kg luk şişelerle yapıyorum. Ağırlık jillian yaparken önemli bi faktör bence
Agirlik kollar icin önemli bencede. Bende bu sefer ki jillian serüvenimi agirliklarla yapmayi planliyorum :)

Cok haklisin... Ebru Salliya gelince bence yaptiriyordur :)

Agirlik kollar icin önemli bencede. Bende bu sefer ki jillian serüvenimi agirliklarla yapmayi planliyorum :)

ee her zaman kendi yapmıyordur tabi, ama oğlu bille pizzasını kendi yapabiliyor yani... anası bilmese oğlu nerden bilecek... yani uğraşıyo insanlar... ne kadar zayıf o kadın yaaa bi de iki çocuğu var ben öliim yaa...

güldürdün beni

Illaki kendi yaptigi da oluyordur tabi. Her ünlünün hizmetcisi yok sonucta
Evet ya masallah kadina... Biz daha dogurmadan bu hallerdeyiz

Bu resim bende sok etkisi yaratti
Ceren Hindistan - bebegi 20 günlük.
20 günlük lohusa böyle mi olur

çocuğu ben mi doğurdum acaba :)))

***4.TAKIM 426.ETAP ***

AKovser (/53.8/53.4/0.4/%0.74)
gunes-86 (/68.2/ / /%)
fyzanur (/67.1/66.7/0.4/%0.60)
Hsevda (/65.2/64.9/0.3/%0.46)
Hafize_isvicre (/68.6/ / /% )
simlal (/81.9/0/0/%0) kilosu sabit
edersoy (/78.2/0/0/%0) kilosu sabit
btlbetul (/73.6/72.4/1.2/%1.63)

4.takım ortalaması %

gogo2405
geçen hafta :67.1
bu hafta : 66.7
fark: 400

Geçen hafta:69
Bu hafta:68.4
Fark:600 gr
Yüzde:0.86

Günaydın kızlar :)

Günaydın bu mesaj eşim tarafından yazılıyor
Kilo bildirimi geçen hafta ile aynı

Kilo bildirimi
Kilom sabit ( her ne kadar regl den olduğunu bilsem de üzüldüm(

kilo bildirimim gecen hafta 65.2
bu hafta 64.9
fark 300
bu yüzdeyi nasil hesapliyorduk kizlar

kilo bildirimi
eski kilo 69.1
yeni kilo 68.8
fark 300
mesaj sayım 50
(Kızlar fenalardayım ya regl oldum birde üstüne ölüyorum ağrıdan düzeleceğim derken beter oldum..) akşam iyi olursam gireceğim inş.

kilo bildirimi
geçen hafta 78.6
bu hafta 78.4

mesaj sayısı 43

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum sabit kalanlara Allah tan azim diliyorum.

Haftalik menü paylasim tablosu - 07.08.-13.08.

[tr][/tr] [TD]İsim[/TD] [TD]Cuma[/TD] [TD]Cumartesi[/TD] [TD]Pazar[/TD] [TD]Pazartesi[/TD] [TD]Salı[/TD] [TD]Çarşamba[/TD] [TD]Perşembe[/TD] [TR][/TR] [TD]E-brulim[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR] [TD]kaleydoskop[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR] [TD]AKovser[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR] [TD]melanyfonik[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR] [TD]fyzanur[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR] [TD]hsevda[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]-[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR] [TD]Hafize_isvicre[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR] [TD]Simlal[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR] [TD]mom hati[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR] [TD]btlbetul[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR] [TD]edersoy[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR] [TD]haldenlos[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR] [TD]semraanne[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR] [TD]gunes-86[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR]
[TR]

PAYLASILMAMIS MENÜ BASINA 20 JJ UYGULANMASI RICA OLUNUR

[/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…