o nasıl bi bünyeymiş öyleBen yedikçe acıkanlardanım :) sabah yumurta yiyince acıkmıyorum bıraksan 3-4 kadar yemicem öğle yemeğini :)
O kadar olur tabiki :) görmedim saymıyorum :)
Hahhaha bravo canimmm süper özenlisinnmerak etme yemekler susuzdu ,çorba kepçem minikti,1 kaşık sıvı yağ ile 3 gözleme yapıldı 1i yendi (pişirirken yağsız pişirildi)nasılım
Hic sormaaa :)) bugunde böyle olsunnnsenin protein diyeti olmuş karbonhidrat diyetibeğendim menünü alinazikte pek severim
Ohh bol proteinli azz ve özz afiyet olsun canimm :))Listeye ben de girmeyi çok istiyordum
Sorun değil burdan hep birbirimize destek oluyoruz ama insan listeye gircem diye daha çok asılıyor vermeye çalışıyor
neyse bugünkü menüm
Sabah 830
1 salatalık
2 yumurtadan omlet
Öğle 14:30
200 gr tavuk sote
1 domates
Akşam
5 kaşık kabak yemeği
3 kaşık yoğurt
2 litre su yarım saat yürüyüş
Bence de süperHahhaha bravo canimmm süper özenlisinn
protein diyetini bekliyorum ama bakalım kaç gün yapabileceksin aklımda o unutmamHic sormaaa :)) bugunde böyle olsunnn
Öğlen biraz karbonhidrat oranı yükselmiş ama misafirlikte oluyor öyle ya. Yurursen iyi olur biraz dengelemis olursun. 1 de yeşil çay iç
zararlı mıymış emzireneCanim emzirdigim için içemiyorum yeşil cay ama 1 saat yuruyecem başlıyorum simdi
zararlı mıymış emzirene
Gayet güzel ozetlemissin durumu canım.Yeniler diye bahsedilince ister istemez bi acıklama yapmak istedim. Listeye alınmak ve alınmamak arasındaki farkı bilmiyorum ama ben kesinlikle buraya gelince kilo verdim ve motivasyonum arttı. Alınırım yada alınmam ama kimse burda bana yeni muamelesi yapmadı gayet ilgilendiler. O yüzden herkesin hakkı büyük burda. Kimseye bi cevap olarak yazmadım sadece hislerimi paylasmak istedim hepinizi cokk seviyorumm
Bozulmani gerektirecek birşey yazdığımı düşünmüyorum feyzacim ayrıca katilimi ve paylaşımı yada takıma karşı sorumluluğunu yerine getirmeyen kişiler alinmazken sennneden alindin onuda anlamış değilim canım. Ama takım içinde olan herkes sorumlu takımın başarısından. Kaptan yada yardımcı olmak gerekmiyor illaki.böyle herkesi zan altında bırakmak biraz acımazsızca bence , sen kaptansın kurallara uymayanı tek tek uyarırsın
sonrada uymaya devam etmiyorsa atarsın gruptan olur biter sonrada yenisi gelir oda uymuyorsa bir daha yenisi gelir , yeni üyeleri listeye almam diyorsun katılımı güzel olanında motivasyonunu sen kaçırıyorsun örnek momhati , kimden rahatsız oluyorsan söyle bizde ona göre yolumuza bakalım , ben yazdıklarına çok bozuldum açıkçası , benden bir rahatsızlık duyuluyorsa bunun genellenerek değil bizat söylenmesini isterim .
kızlar daha iyiyim biraz okumaya çalıştım bu haftada listeye yazılmamışım.. Ve gitgide motivemi kaybediyorum listeye alınmayı rica ediyorum benim bu motiveyi yakalamam aylarımı aldı kurallara göre paylaşımları yeterliyse 2.hafta alınmıyormu ? takıma geldiğimden beri her hafta cuma listeye ismi yazılan üyeleri burada hiç görmüyorum hiçbir paylaşımları yok lütfen bu işe bir çözüm bulunsun yahut Beni başka takıma gönderin böyle devam etmek istemiyorum kızlar artık yarışmak istiyorum beni anlayacağınızı düşünüyorum bana bu cuma için listeye gireceğim söylendi ama yine yokum..
ben motivemi kaybedersem diyet falan kalmaz olan bana olur. lütfen ..
Kiz proteinden güzel sey mi varr :)) tabi araliklari cok o sikintii. Staj baslamadan yapmaya baslamam lazimm :))protein diyetini bekliyorum ama bakalım kaç gün yapabileceksin aklımda o unutmam
Kim olaki?ehee taş sahibine ulaştı demek ki :)
Oo hayirli olsun baslamissin jilliana. Menünde sapsağlıklı olmuss afiyet olsun canimm :))menüm
sabah
yulaf+ süt
ara
ceviz badem fındık bir avuç kadar
öğle
zeytinli yumurta salatası
ıspanak püre
ara
bir kase baharatlı yoğurt
akşam
tavuk ızgara
3kaşık bulgur pilavı
2.5litre su
2soda
spor
leslie 1 mil
jillian 30 dakika
bugün menüm
8:10= 1yumurta
1.5dilim tb ekmeği
3zeytin
1.5kk peynir
domates,sivri biber
12:00= 6kaşık kabak yemeği
5kaşık yoğurt
1dilim tb ekmeği
salata
2kepçe çorba
14:10=5kuru erik
1 çay bardağı süt
18:30=1 tane peynirli gözleme
1 kase süzme yoğurt
8kaşık kuru fasulye
salata
2litre su. 2 fincan sütlü Türk kahvesi . 20dk stepper
Menüm
09.00 1 kayısı 1 bardak su ile
10.00 2 dilim peynir 2dilim ekmek yoğurt 2 zeytin domates salatalık
14.00 az yağlıve tuzlu patlamış mısır
18.00 1dilim ekmek 1 parça tavuk eti salata Yoğurtlu Semiz otu
1 buçuk saat yürüyüş
3 litre su
Nasilim, motive olmuş gibiyim dimi. Yorumları alayım ve yorumlayayım bakalım
Hayırlı aksamlar kızlar okudum mesajları bende haftaya listeye girmeyi çok istiyorum bu 3 ayda ciddi kilo verdim ve dahada vermem lazım bugünkü menume gelecek olursak ogleden sonra misafirlige davetliydim o yüzden öğlen ve akşam yemedim yediklerim de fazla gelmez umarım
Sabah
08:30
1 haşlanmış yumurta
1 domates ve az peynir
Şekersiz çay
Ekmek yok
12:00
Küçük paket çubuk kraker
16:30
Küçük kase kısır
1 ppaça
1dilim kek
Az turşu
1 küçük kurabiye
Akşam yemedim bişey yememde
2 buçuk litre su
1 saat yürüyüş yapacam bebisin uyumasini bekliyorum
Listeye ben de girmeyi çok istiyordum
Sorun değil burdan hep birbirimize destek oluyoruz ama insan listeye gircem diye daha çok asılıyor vermeye çalışıyor
neyse bugünkü menüm
Sabah 830
1 salatalık
2 yumurtadan omlet
Öğle 14:30
200 gr tavuk sote
1 domates
Akşam
5 kaşık kabak yemeği
3 kaşık yoğurt
2 litre su yarım saat yürüyüş
menüm
sabah
yulaf+ süt
ara
ceviz badem fındık bir avuç kadar
öğle
zeytinli yumurta salatası
ıspanak püre
ara
bir kase baharatlı yoğurt
akşam
tavuk ızgara
3kaşık bulgur pilavı
2.5litre su
2soda
spor
leslie 1 mil
jillian 30 dakika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?