Bugünkü menüm
09. 30: bir dilim beyaz peynir domates salatalık
12.30: az sütlü kahve, 5 etiform
16.00: az sütlü kahve
20.00: 1 küçük Kıymalı pide,bir kase Yoğurtlu kabak salatası
Su : 2lt
Zeynebinde dediği gibi birimizin karar vermesiyle olacak bir şey değil canım, madem dişini tırnağına tak ve takımda kalmak için elinden geleni yap lütfen.Haklısın canım, birkaç haftadır psikolojik olarak çok kötü durumdaydım,kiloyada böyle yansıdı. inş yarından itibaren kendimi toparlamış olarak ve daha iyi bir şekilde burda olacağım
Dökülüyoruz***4.TAKIM 426.ETAP ***
AKovser (/53.8/53.4/0.4/%0.74)
gunes-86 (/68.2/ 69.9/ +1.7/%-2.49)
fyzanur (/67.1/66.7/0.4/%0.60)
Hsevda (/65.2/64.9/0.3/%0.46)
Hafize_isvicre (/68.6/ / /% )bildirimde bulunmadı
simlal (/81.9/0/0/%0) kilosu sabit
edersoy (/78.2/0/0/%0) kilosu sabit
btlbetul (/73.6/72.4/1.2/%1.63)
4.takım ortalaması % 0.12
Hayırlısı olsun zeynebim, olmazsa geçici süreliğine başlarsın.
gorusmem bitti canim.oyle cok kurumsal bi yer degil muhasebe isi. bir iki gun icinde donecekler belki evde durmamak icin kabul ederim bakalim.
bu arada muhasebe bilgim yok bi tanidik vasitasiyla olacak orada ogretecekler
5 li rakamlari gördüm tekrardan cok şükür
su reglm bitsin anlariz zatenn.
Ama ben bi 57leri girmeden rahat edemicemm
ay dun ben okudum onu midem kalkti. zaten disarida yemek yemegi evlendim evleneli sevmiyorum simdi daha bi kotu bakar oldum
sanki baskasina dogurtmusss
Not :Bende hurriyet okuyorum kuzumm
bence yeterli paylasimda bulunmuyan menu paylasimi yapmayan ve bildirimde bulunmayan arkadaslari gerekli sekillerde de uyardiysak diskalifiye edelim
eger uygunsa arkadaslari diskalifiye edebiliriz ebrum benden onay var
Canım niye hemen moralini bozuyorsun? Yapma lütfen böylekızlar daha iyiyim biraz okumaya çalıştım bu haftada listeye yazılmamışım.. Ve gitgide motivemi kaybediyorum listeye alınmayı rica ediyorum benim bu motiveyi yakalamam aylarımı aldı kurallara göre paylaşımları yeterliyse 2.hafta alınmıyormu ? takıma geldiğimden beri her hafta cuma listeye ismi yazılan üyeleri burada hiç görmüyorum hiçbir paylaşımları yok lütfen bu işe bir çözüm bulunsun yahut Beni başka takıma gönderin böyle devam etmek istemiyorum kızlar artık yarışmak istiyorum beni anlayacağınızı düşünüyorum bana bu cuma için listeye gireceğim söylendi ama yine yokum..
ben motivemi kaybedersem diyet falan kalmaz olan bana olur. lütfen ..
Yazdım yazdım sildim, kimseyi kırmak istemiyorum. Geçmişe bakıp ona göre değerlendirme yapalım. Kıyamıyorum da kimseye ama başkalarına haksızlıkta yapılmasına karşıyım.
sadece benim fikrimle olmaz zaten canim gonca ve ebrunun düşünceside onemli.
ebru seni defalarca uyarmis eger kurallara uygunsa son bi sans verilir ancak diger turluau diger arkadaslarada haksizlik etmemize neden olur
süper motive ettin beni canım benim :)))Ay evde sabahtan beri elektirik yok. Telden de çok zor oluyor. Bir sürü şeyler paylasilmis, Kurallar hatirlatilmis ve cok güzel olmuş bence. Teşekkürler. Ebrucum ellerine sağlık çizelge için. Hadi bakalım yeni bir hafta başlıyor. Hepimiz için yağların erdiği, mutluluk dolu bir hafta olsun
GüneşcimBence de listeye girde, niye başkalarına laf atıyorsun, vardır bi durumları
Yazılanları gördüğüm için mom hati yi listeye ekledim saat 8 e kadar zaman varya 8 e 20 kala düzelttim.Güneşcimmom hati 'nin haklı yönleri var. Kızın hiç bir menüsü eksik değil, paylaşımı da yerinde. Rahatsız olmasına rağmen paylaşımlarını aksatmadı ve dediği gibi listede olan bazı arkadaşlardan daha çok önemsiyor burasını.
Gündüze bakıp aa çok az olmus sanki dicektimm aksami gordümm. Aksami bilipte mi gündüz az yedinn :))Bugünkü menüm
Senin menülerinide sporlarinida cok beğeniyorm tebrik ederim betülcüm :))menüm;
sabah
1 haşlama yumurta
2 minik domates
1 parça peynir
1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi
ara
4 hurma
öğlen
1 kase yoğurtlu kara buğday
ara
2 minik salatalık
akşam
su 2 lt
yeşil çay 2 bardak
spor
75 jj
30 mekik
20 öne arkaya bacak hareketi
40 kol hareketi
Senin menülerinide sporlarinida cok beğeniyorm tebrik ederim betülcüm :))
Sen ne şekersin böyle :) bizde seni seviyoruzYeniler diye bahsedilince ister istemez bi acıklama yapmak istedim. Listeye alınmak ve alınmamak arasındaki farkı bilmiyorum ama ben kesinlikle buraya gelince kilo verdim ve motivasyonum arttı. Alınırım yada alınmam ama kimse burda bana yeni muamelesi yapmadı gayet ilgilendiler. O yüzden herkesin hakkı büyük burda. Kimseye bi cevap olarak yazmadım sadece hislerimi paylasmak istedim hepinizi cokk seviyorumm
Tamam tatlım o zaman pazartesiyi not alıyorum :) yaşasın jillian :)inşallah ebrucum bu hafta çok daha hırslıyım inşallah başaracağım
başlayalım tabiii ki seve seve olur vallahii
Iyi yaptın canım, umarım bu mom hatinin moralini yerine getirir :)Yazılanları gördüğüm için mom hati yi listeye ekledim saat 8 e kadar zaman varya 8 e 20 kala düzelttim.
bugün iyi hissediyorum öğleden beri tatlım bir daha yeme düzenimi bozmam..Oo hayirli olsun baslamissin jilliana. Menünde sapsağlıklı olmuss afiyet olsun canimm :))
tatlım sütlü kahveyi bende çok severim ama light sütle yapınca keyfim kaçıyor. menün yine pek hafif olmuş maşallahBugünkü menüm
Menünden sağlık akıyo canım yürüyüsü eşinle yaptın sanirim 6 km tek kolay kolay tek basina olmaz çunkuu :)) bu arada tesekkur ederim sende cokk tatlisinBugünkü menüm
Sabah 10:00
250 gr. kadar yoğurt
1 tk bal
1-2 yk keten tohumu
Öğlen 14:00
1 elma
1 şeftali
Akşam 17:00
1 ekmek arası paneli balık
1 yk remulad sos
1 yaprak marul
Su: 2 lt
Spor: 6 km yürüyüş
Kızlar eve yeni geldim sayılır, biraz dinleneyim yine gelirim.
Listede olmayanlar giremiyor öyle mi?Gencler ben bu aksam rakip ve kenki eslesmesini yapiyorum kimseden itiraz yokkk hersey güzel olacak haydi bakalimmmm
Kurabiye çekirdek 25 mekikte gitmistir insallah :)) afiyet olsun canimmbugünü menüm
sabah
1 h.yumurta
peynir,zeytin,domates
çay
ara
çay
1kurabiye
1kase çekirdek
akşam
3kepçe tarhana
1 dilim ekmek
spor
25mekik
su
2.5 - 3 lt.
menü harika sporda öylemenüm;
sabah
1 haşlama yumurta
2 minik domates
1 parça peynir
1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi
ara
4 hurma
öğlen
ara
2 minik salatalık
akşam
su 2 lt
yeşil çay 2 bardak
spor
75 jj
30 mekik
20 öne arkaya bacak hareketi
40 kol hareketi
çok teşekkür ederim canım nasıl iyi geldi anlatamamm. teşekkürler kaptanımKızlar tatsız konuları artık bir kenara bırakıp diyetimize odaklanalım. Bu kilolar gidecek ve bunun için elimizden geleni yapalım.
Sen ne şekersin böyle :) bizde seni seviyoruzBen takımda ki en uyuz kişiyi bile seviyorum, biz burada bir aile gibiyiz :)
Tamam tatlım o zaman pazartesiyi not alıyorum :) yaşasın jillian :)
Iyi yaptın canım, umarım bu mom hatinin moralini yerine getirir :)
mom hati kuzum gözün aydın :-*
Bugünkü menüm
Sabah 10:00
250 gr. kadar yoğurt
1 tk bal
1-2 yk keten tohumu
Öğlen 14:00
1 elma
1 şeftali
Akşam 17:00
1 ekmek arası paneli balık
1 yk remulad sos
1 yaprak marul
Su: 2 lt
Spor: 6 km yürüyüş
Kızlar eve yeni geldim sayılır, biraz dinleneyim yine gelirim.
Canım tarihler uygun ama geçen hafta kilo bildirmemis o yüzden haftaya alırız listeye.
Gencler ben bu aksam rakip ve kenki eslesmesini yapiyorum kimseden itiraz yokkk hersey güzel olacak haydi bakalimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?