Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haklısın canım, birkaç haftadır psikolojik olarak çok kötü durumdaydım,kiloyada böyle yansıdı. inş yarından itibaren kendimi toparlamış olarak ve daha iyi bir şekilde burda olacağım
Zeynebinde dediği gibi birimizin karar vermesiyle olacak bir şey değil canım, madem dişini tırnağına tak ve takımda kalmak için elinden geleni yap lütfen.

Dökülüyoruz

Hayırlısı olsun zeynebim, olmazsa geçici süreliğine başlarsın.

57 yi en kısa zamanda göreceğine de eminim kuzum :) sen şimdiye kadar neyi yaparım dedin de başarmadın ki :)

Hürriyete bende hergün bir göz atarım, her türlü bilgi oluyor.

Canım niye hemen moralini bozuyorsun? Yapma lütfen böyle

sadece benim fikrimle olmaz zaten canim gonca ve ebrunun düşünceside onemli.
ebru seni defalarca uyarmis eger kurallara uygunsa son bi sans verilir ancak diger turluau diger arkadaslarada haksizlik etmemize neden olur
Yazdım yazdım sildim, kimseyi kırmak istemiyorum. Geçmişe bakıp ona göre değerlendirme yapalım. Kıyamıyorum da kimseye ama başkalarına haksızlıkta yapılmasına karşıyım.

süper motive ettin beni canım benim :)))

Bence de listeye girde, niye başkalarına laf atıyorsun, vardır bi durumları
Güneşcim mom hati 'nin haklı yönleri var. Kızın hiç bir menüsü eksik değil, paylaşımı da yerinde. Rahatsız olmasına rağmen paylaşımlarını aksatmadı ve dediği gibi listede olan bazı arkadaşlardan daha çok önemsiyor burasını.

ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

KAYNAK: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-109#post-41741300
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

GENEL
Performans uygulaması 13. turumuz, ceza alan takım olmadan sona erdi. Bütün yarışmacıları tebrik ediyorum.
Detayları linkten takip edebiirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iflama-yarismasi.638656/page-12#post-41747244
14. turumuzun da en az bu kadar başarılı geçmesini dilerim.

2. TAKIM
Lütfen yeni üyelerin hedef kilo takibini dikkatli yapın. Böyle toplu hedef listesi verildiğinde tek tek kontrol etmek benim için de ekstradan iş oluyor.
Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene de sizin takımda böyle bir toplu liste hedef düzeltmesi yapmıştım, ancak devamında kontrol sağlamayınca problem çözülmüş olmuyor.

Size önerim şu: Yeni üye hedef takibi yardımcı kaptanın net görevi olabilir. Bir kişiye net görev tanımı yapıldığında gözden kaçma ihtimalinin düşük olduğunu düşünüyorum. Elbette karar sizindir.

Yazdığınız hedeflerle ilgili notlarım var. Şimdi sırayla gidiyorum.
cemre cemre: 400. etapta yarışmaya katıldığında hedef kilosu 50 olarak verilmiş. Şimdi 61 diyorsunuz.
Hedef kilo ile ilgili bölümü okursanız, böyle bir düzeltme yapamayacağımı anlayabilirsiniz.
hepberanın hedefi listemde 60 görünüyor, 55 olarak düzeltiyorum. Kendisini de azmi için tebrik ediyorum.
losefar da hedef kilosu belirtilmemiş üyelerdendi, bu şekilde düzelmiş oldu.
lusyen32 nin hedefi listemde 60 görünüyor, 59 olarak düzeltiyorum. Kendisini de azmi için tebrik ediyorum.
secret_88: Listemde hedefi 53 olarak görünüyor. Hedefine yaklaştığı için 54 olarak revize edemiyorum.
uhs hedefi listemde 60 görünüyor, 58 olarak düzeltiyorum. Kendisini de azmi için tebrik ediyorum.
Diğer üyelerin hedefleri zaten bildirdiğiniz şekilde listemde yazıyor.
Bilginize.

3. TAKIM
3.Takım üyelerinden Olvidos mezun oldu. Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlari.126756/page-48#post-41755767
Başarı hikayesini aşağıda linkini vermiş olduğum başlığımızda paylaşmasını rica ediyoruz. (Mecburi değildir.)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/

4. TAKIM
Bildirim listenizde 5 tane diskalifiye var. Aynı durum 418. etapta 2. takımda da olmuştu.
Siz bir üye aldığınızda ben de arka planda bir çok iş yapıyorum. Üyeyi önce üye listesine, sonra sıralama listesine ve en son da analiz raporuna ekliyorum. Yani tek bir üye benim için üç işlem anlamına geliyor. Diskalifiye edilince de bunları tek tek silip, diskalifiye listesine taşıyorum. Özetle bir arpa boyu çukurlu yol.
Elbette biliyorum bir üyeyi diskalifiye etmek kimsenin severek yapacağı bir iş değildir ve yine biiyorum ki siz kaptanlarım en son noktaya gelmeden diskalifiye kararını vermiyorsunuz.
Sadece yeri gelmişken, sizin nezdinizde bütün takımlardan bir ricada bulunmak istiyorum. Deneme süresini en az iki hafta olarak belirledik biliyorsunuz. Buradaki "en az" sözünden yola çıkarak, gerek diskalifiye gerekse bir sürü angarya iş çıkmaması adına üyenizin aktifliğinden ve size fayda sağlayacağından emin olmadan almayın listelerinize, lütfen.

ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 421. Etap birincisi; 6. Takımdan kaldi2sene arkadaşımızdır.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.

CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların güncel üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..

Şu ana kadar ceza puanı alan takımlar:
4. Takım : 1 Ceza Puanı (287. etap değerlendirme raporu)
8. Takım : 1 Ceza Puanı (306. etap değerlendirme raporu)
14. Takım : 1 Ceza Puanı (404. etap değerlendirme raporu)
BİLGİ:

Etap değerlendirme raporu; takımların Karar Defteri'nde yazılı olan kararlara uyumunun denetlenmesidir. İlgili kararlar yarışmanın başlangıcından bu yana sisteme dahil olmuş yaklaşık 1.300 kişinin oybirliği ile alınmış kararlardır. Kararları değiştirebilir, yeni kararlar önerebilir ve oylamaya sunabilirsiniz.
Oylama hakkının istisnaları; ceza puanı uygulamasının yanısıra, benim gönüllü olarak hazırladığım aylık sıralama listesi ve mezuniyet karnesi koşullarıdır.

Anlatmaya çalıştığım konuyu açıklar belki.

Yazılanları gördüğüm için mom hati yi listeye ekledim saat 8 e kadar zaman varya 8 e 20 kala düzelttim.

Bugünkü menüm
09. 30: bir dilim beyaz peynir domates salatalık
12.30: az sütlü kahve, 5 etiform
16.00: az sütlü kahve
20.00: 1 küçük Kıymalı pide,bir kase Yoğurtlu kabak salatası
Su : 2lt
Gündüze bakıp aa çok az olmus sanki dicektimm aksami gordümm. Aksami bilipte mi gündüz az yedinn :))

Senin menülerinide sporlarinida cok beğeniyorm tebrik ederim betülcüm :))

Kızlar tatsız konuları artık bir kenara bırakıp diyetimize odaklanalım. Bu kilolar gidecek ve bunun için elimizden geleni yapalım.

Sen ne şekersin böyle :) bizde seni seviyoruz Ben takımda ki en uyuz kişiyi bile seviyorum, biz burada bir aile gibiyiz :)

inşallah ebrucum bu hafta çok daha hırslıyım inşallah başaracağım
başlayalım tabiii ki seve seve olur vallahii
Tamam tatlım o zaman pazartesiyi not alıyorum :) yaşasın jillian :)

Yazılanları gördüğüm için mom hati yi listeye ekledim saat 8 e kadar zaman varya 8 e 20 kala düzelttim.
Iyi yaptın canım, umarım bu mom hatinin moralini yerine getirir :)
mom hati kuzum gözün aydın :-*

Bugünkü menüm

Sabah 10:00
250 gr. kadar yoğurt
1 tk bal
1-2 yk keten tohumu

Öğlen 14:00
1 elma
1 şeftali

Akşam 17:00
1 ekmek arası paneli balık
1 yk remulad sos
1 yaprak marul

Su: 2 lt
Spor: 6 km yürüyüş

Kızlar eve yeni geldim sayılır, biraz dinleneyim yine gelirim.

bugünü menüm
sabah
1 h.yumurta
peynir,zeytin,domates
çay

ara
çay
1kurabiye
1kase çekirdek

akşam
3kepçe tarhana
1 dilim ekmek

spor
25mekik

su
2.5 - 3 lt.

Bugünkü menüm
09. 30: bir dilim beyaz peynir domates salatalık
12.30: az sütlü kahve, 5 etiform
16.00: az sütlü kahve
20.00: 1 küçük Kıymalı pide,bir kase Yoğurtlu kabak salatası
Su : 2lt
tatlım sütlü kahveyi bende çok severim ama light sütle yapınca keyfim kaçıyor. menün yine pek hafif olmuş maşallah

Menünden sağlık akıyo canım yürüyüsü eşinle yaptın sanirim 6 km tek kolay kolay tek basina olmaz çunkuu :)) bu arada tesekkur ederim sende cokk tatlisin

menü harika sporda öyle

çok teşekkür ederim canım nasıl iyi geldi anlatamamm. teşekkürler kaptanım gogo2405

ebrulim menün çok güzel 6 km yürüyüşe hayran kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…