Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar burada olduğumuz için şanslıyız. birkaçgündür kötüyüm açıkçası az verdim diye epeyde keyfim kaçtı ama burası var ümidiyle kendime geldim. yani motivasyonumuz düşmesin takımımıza asılalım birlikte başaracağız göreceksiniz takıma ve buraya değer verirsek çok kısa sürede toparlanacak takım ve dolayısıyla biz..
herkese iyi geceler güzellikler. kırdıysam affedin..

Haklı tabi ama kaybeden biz kazanan o olacak. Ama kazanmaya geldim, döndüm

Hayırlı olsun artık listedeymissin.

Merhaba 4. Takımın Cici Kızlarııı ,

Rakip ve Kanki eşleşmelerini tamamladım

Listeye bazı arkadaşları dahil etmedim

Dahil edilmeyen arkadaşlar

AKovser
gunes-86
Hafize_isvicre
haldenlos

Akovser, gunes ve hafize paylaşım yetersizliğinden dolayı listeye dahil edilmedi.
Haldenlos ise düzensiz katılımı nedeniyle eklenmedi. ( 2 yada 3günde bir takıma gelmesi sebebiyle )

Bu eşleşmelerde kankinize destek rakibinize gücünüzü varlığınızı hissettirmeniz amacıyla yapılmaktadır. Dolayısıyla katılımı yetersiz ve düzensiz olan kişilerin eşleri bu uygulamadan yararlanamayacagından listeye eklenmedi.

2 hafta sonra liste güncellenecektir ve listeye eklenmeyen arkadaşlarda durumlarına göre listeye dahil edilecek, listede olan arkadaşlarda yine durumlarına göre listeden çıkarılacaktır.

Eşleşmelere ait açıklamayı aşağıdaki mesajımda tekrar açıklıyor olacagım lütfen okuyalımm

E hadi hayırlı ve ugurlu olsun diyelimmm

1. Kanki eslesmesi

Kanki eslesmesinde esler birbirinden sorumlu olucaklar. Takimdaki herkesin menulerine yorum yapilacak onerilerde bulunulacak ancak esine karsi daha fazla sorumlu olacak hatalarini düzeltecek varsa kacamak ertesi gun icin oncelikle esi ona oneride bulunacak herekirse takim olarak el atacagiz.

Kisacasi takim olarak takim arkadaslariyla ilgilenilecek ancak kankisine karsi daha yakindan ilgi gosterilecek.

2. Rakip Eslesmesi

Rakip eslesmesini yaparken kilolarin birbirine yakin olmasi göz onunda bulunduruldu. Cunku 50li kilolardaki biri ile 70 li kilolardaki kisi ayni oranda kilo veremeyebiliyor.
bu nedenle yakin kilolular eslesme yapildi.
Her cuma kilo bildiriminde rakiplerin kilolarina bakilacak ve 1. Secilecek. Ancak takiminda kurali oldugu gibi saglikliksiz diyetler önermiyoruz.

Olur mu hic öyle sey gülüm, 300-500 ne kadar oldugu önemli degil, önemli olan gitmesi. Böyle hirsli oldukca da hep daha güzel basarilara imza atarsin Kiz pazartesi jilliana baslayalim mi?
su jillian isine baslayalim bari bu kadar etkiliyse
bitter nerede
menün güzel olmus
güzel menü güzel spor
masaallah bebegin oldugu halde gayet güzel

güzel olmus

süperr
Bugünkü menüm
09. 30: bir dilim beyaz peynir domates salatalık
12.30: az sütlü kahve, 5 etiform
16.00: az sütlü kahve
20.00: 1 küçük Kıymalı pide,bir kase Yoğurtlu kabak salatası
Su : 2lt
bi sey yememissin gene ama

sporun karsisinda gözlerim acik kaldi

bugünü menüm
sabah
1 h.yumurta
peynir,zeytin,domates
çay

ara
çay
1kurabiye
1kase çekirdek

akşam
3kepçe tarhana
1 dilim ekmek

spor
25mekik

su
2.5 - 3 lt.
cekirdek haric güzel canim
bence cok hos olacak

bu günkü menüm
sabah 09:00
bi catal peynir bin parca simit
bi bardak cay
14:00
kenndi yaptigim ekmekten bi parca
bi kasik tulum peyniri bi parca örgü peynir
yedi zeytin
16:00 kücük yesil elma
19:00
esim icin hazirladigim sucuklu yumurtadan bi parca
bi bardak cay
domates ve salatalik
iki bucuk litre su
bi saat yürüyüs

Ye
Yemiş misin yememismisin çözemedim ya,ama bin parça simit çok olmuş, 500 falan olaydı iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…