Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzum masallahh bu ara yemek eksik olmuyo menündenn ) senin vardir bi bildigin demek istiyorumm

Aaa olmuyo ama böyle ne kadar az yemissinn sevgili rakibimm

Bugunku menumm
Sabah 12 00
1 haslanmis yumurta
Sarmsakli körili domates sote cok az yagla
1 kk peynir
4 zeytin
Az salata
1 dilim ekmek
Bitki cayi

Öglen 15 30
1 seftali
1 salkim üzüm

Aksam 17 30
Yarim tabak tavuk izgara
2 kasik pilav
Az salata
1 kase yogurt

2 litre su
Yarim saat jillian
1 saat yürüyüs

çok güzel olmuş betülü geçeceksin cumaya

Ver gazı kuzum

Senin menüler yine çoğalmış gülüm, maşallah yani ama senin bünye anca bu tarz beslenmeden anlıyor. Ne kadar çok yersen o kadar çok veriyorsun
eski düzenime döndüm canım yine diyet listeme uyup 6 öğün besleniyorum , bakalım yine işe yarıycak mı cuma görcez

ya yemeği artır ya sporu azalt ben nasıl geçicem seni

güzel olmuş

korku filmi senaryosu gibi........ bacağa tımanan örümcek....... kız sen zayıfmışsın ne işin var burda kış kışşş...
Senaryoyla kalsaydı keşke, bizzat korku filmini yaşadım
Hedefime ulaşana kadar devam hem feyzayı bırakıp hiç bir yere gitmem

Süper bir menü

Düzenli olmuş beğendim

Keşke pilav ve ekmeği hayatımızdan tamamen çıkartabilsek ama azar azar yediğin için sorun olmaz. Güzel menü canım jilliandaşım

eski düzenime döndüm canım yine diyet listeme uyup 6 öğün besleniyorum , bakalım yine işe yarıycak mı cuma görcez
Ben işe yarayacağına eminim tatlım

ne demek kış kış ,kuruyup çöpe dönse de gidemez bir yere o giderse bende giderim
Feyza nereye ben oraya

Bu da benim menüm

Sabah 11:00
2 yumurtadan kıymalı yumurta
1 bardak süt

Akşam 18:30
4 ızgara köfte
Bol domates, salatalık, roka
3 yk soğan salatası (az yağlı)
3 parmak kadar pide

1,5 lt su
Spor maalesef yapamadım, kendimi ruhen jilliana hazırlıyorum

gidemezsin tabiilk defa senin menün canımı çektirdi roka hariç hepsi sevdiğim şeyler.roka sanada çok acı gelmiyo mu

Pideyi görmüyorum onun dışında bil proteinli yeşillikli süper bi menü olmus canım afiyet olsunn :)) jillian deneyimlerini de bi an önce bekliyorzz :))

forumda bir derdim var kısmına girdim okudukça millete kudurdum kudurdum çıktım o nasıl bi bölümdür ya , hele o evli olduğu halde başka kızla mesajlaşıyo diye dert yanmışlar, adamlara saydım saydım kudurdumdiyet kısmının dışında ki bölümler bana ters miş anladım

İyi akşamlar..

Günlerdir kaçaktım geri döndüm sonunda

İnternetsiz yaşıyorum diyebilirim kaç gündür, hiç vaktim olmuyordu..

Menüm

Kahvaltı yok (kaç gündür yapıyordum bugün fırsat olmadı)

Öğlen
1 dilim ekmekle et patates yemeği (6-7 küp et o kadar da patates)

Ara
1 dilim ekmek (alışverişten geldim ölüyordum açlıktan birşey bulamadım ekmek yedim )

Akşam
3 Izgara et, 1 domates

Ara
1 fincan çay

1lt su

afiyet olsun canım menü güzel ama çok sık yıyosun

slm canım afiyet olsun kankam
menüne gelecek olursam düzeltecek hiç bi sey yok çok güzel çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…