Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

az çeşitle güzel yemişsin afiyet olsun

meü güzel spor harika::::)))))

Dünde ben baķtım inanır misin şok oldum hep evli kadinlar ya yeni hamile yada dogum yapmis kocasi onu aldatiyo. Gercekten çok iğrenc insan kimseye güvenemiyo böyleleri yüzünden

Dünde ben baķtım inanır misin şok oldum hep evli kadinlar ya yeni hamile yada dogum yapmis kocasi onu aldatiyo. Gercekten çok iğrenc insan kimseye güvenemiyo böyleleri yüzünden
Allah hayırlılarıyla karşılaştırsın bizi ,bizide kendi nefsimizden korusun korkunç şeyler

hayırlı akşamlar kızlar benim düzenim pek yok bu ara ama düzene koyacam inşallah bu günde dışardaydık yememem gereken bişey yedim çok acıkmıştım ve 70in altına düşünce yicem demiştim
menüm
09.00
2çatal peynir
3 lokma ekmek
şekersiz cay
ara
3 çatal kavun
14.00
2 dilim pizza (normalde orta boy bitane bitirirdim)
2 dilim tavuk
4 5 parmak patates
20.30
az üzüm 1 nektarin
3 litreden fazla su
dısarda bol yürüdüm

kızlar bu arada ben hiç jillian yapmadım yapsam zorlarmı beni 4 ay olcak doğum yapalı sezeryan oldum

aslında hep sağlıklı şeyler yemişsin ama niye gözüme çok gözüktü bilmiyorum belki ben menümü çok sade tutuyorum ondan kankicim

yine güzel yine güzel

pizza mı düzene koymazsan seni geçiciim. bu kadar kolay olmamalı hadi asıl iplere zorlayalım birbirimizi

Güzel olmuş. Aferin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…