Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

inandın mı sen buna şimdi kesin yer bişeyler
Çok inandırıcı yazmış

İşte maalesef kimilerinin metabolizması daha iyi çalışıyor, sen motivasyonunu hep böyle yüksek tut, hedeflediğin kiloya ulaştığında sende onlar kadar olmasada kaçamak yapacaksın :)

ayy bende kaşınırım... ama en son evi karınca basınca onlarla yaşamayı öğrendim :)))
Ben olsam delirirdim herhalde :)

Bencede bu göbüş gitsin :)

Benim atamama huyum var canım, hep zayıflayınca giyerim dediğim kıyafetlerim var o yüzden benim dolabımda da her beden mevcut :)))

Aynı ben :))) böcekler korkutucu gerçekten, halbuki onlarda bizden korkuyor :) başımdan geçen bir olayı anlatayım - tam aptala malum olur dedikleri şey bu olsa gerek. Bir kaç sene önce bahçede oturuyorum kısa şortumla ve güneşin tadını çıkartıyorum. Yerde büyükcene bir örümcek ama benden uzağa gidiyor, kendi kendime neyse gidiyor zaten dedim ve gözlerimi kapattım. Hayal gücüm sağolsun örümceğin bacağımdan çıktığını hayal ettim, tabi o panikle gözlerimi açıp yerimden fırlamam bir oldu. Bahçede dört döndüm o örümcek yüzünden. Gerçektende bacağımdan yukarıya çıkıyordu :/

koptum ya ALLAH iyiliğini versin.

Kızlarr ne güzelsiniz yaaa valla hasta hasta gülme krizine girdim yazıları okuyuncaaa iyi geldi valla toparlandim bi kendime geldimm :))
Maşallah maşallah

Kizz ebruuu masallaah sana ay birde gobegim var diyo o gobek degil gobekcikk resmen sen beni gorsen dersin 5 aylik gebe

Kizz ebruuu masallaah sana ay birde gobegim var diyo o gobek degil gobekcikk resmen sen beni gorsen dersin 5 aylik gebe
Canım sağ ol da o elbiseden öyle azıcık duruyor jillianın bana çok faydası oldu zamanında şimdi de gideceğini ümit ediyorum sende çok sonuç alacaksın, buna eminim ne göbek kalacak ne bir şey

ayva göbişi tatlım o çok sevimliama istiyosan gider azimli kızsın her şeyi başarırsın Allahın izniyle

bugün menüm
8:00=1 yumurta
1kk peynir
2dilim kepek ekmeği
2 zeytin , domates

10:30=3kuru erik
1 bardak light süt

12:00=5 kaşık kuru fasulye
domates
1dilim kepek ekmeği
1kepçe şehriye çorbası
5kaşık süzme yoğurt

ara: 4 hurma
1 bardak tarçınlı süt

16:30= 5 kaşık patlıcan oturtması(yağsız yapıldı)
3kaşık yoğurt
1dilim kepek ekmeği
domates

18:30=2 avuç içi kadar et
1 bardak ayran

su: 2.5litre
spor: 30 dk stepper
1 bardak sütlü kahve

ayva göbişi tatlım o çok sevimliama istiyosan gider azimli kızsın her şeyi başarırsın Allahın izniyle
Ver gazı kuzum

Senin menüler yine çoğalmış gülüm, maşallah yani ama senin bünye anca bu tarz beslenmeden anlıyor. Ne kadar çok yersen o kadar çok veriyorsun

Rakibim böyle güzel menü olmaz ama beni geçeceksin :))

korku filmi senaryosu gibi........ bacağa tımanan örümcek....... kız sen zayıfmışsın ne işin var burda kış kışşş...

Ayy ninemmm sen yetmis yasindaydin dimi elinmi tutmuyor kiz kalk yap iste oyle aferin

bu gün çok halsiz ruhsuz cansızım yahu.... yağtım ama bir de bana sor... mıy mıy kendimden soğudum valla.... hava çok sıcak yağsam mı yağmasam mı derdinde yağmur havası ..

Benim bugünkü menüm
Sabah 830
1 domates
1 salatalık
2 yumurtadan omlet

Öğle 14:00
200 gr tavuk ızgara
3 kaşık yoğurt

Akşam 19 00
5 kaşık Yeşil fasulye
3 kaşık yoğurt
1 domates

2 litre su yarım saat yürüyüş

bu günkü menüm

sabah
1 domates
1 salatalık
1 biberde az yağlı salata
peynir
1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi

ara 1parça ananas

öğle 1 kase kıymalı patlıcan yemeği

ara 1 armut

akşam 1 kase kıymalı patlıcan yemeği

su 2 lt
yeşil çay 1 bardak

spor sabah 25 jj

akşam 30 dk yürüyüş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…