ne demek gelirim tabiii ki ne kadar vercenn kızzz ona göree
Tamam canim gidicem insallahh :))ne demek hasta oldumm niye kendine dikkat etmiyosun sennnçok geçmiş olsun canım , geçmezse ihmal etme pazartesi kesin doktora git
Meyve toparladi tatlim aynenn :)ah geçmiş olsun tatlımm başıma geldi biliyorum daha yeni toparlanıyorum. dikkat et meyve ye bitki çayları iç
Cok sagol canim ayynen hemen toparlanmam lazimm rakibim çok dişliiÇok geçmiş olsun canım, ALLAH acil şifalar versin. Çok kötüysen muhakkak doktora git ve hemen toparlanmaya bak, daha seninle çok işimiz var kuzum
Sagol tatlim insallaaahh :))Geçmiş olsun canım, suya ağırlık ver iyi olursun inşallah
Çok inandırıcı yazmışinandın mı sen buna şimdikesin yer bişeyler
İşte maalesef kimilerinin metabolizması daha iyi çalışıyor, sen motivasyonunu hep böyle yüksek tut, hedeflediğin kiloya ulaştığında sende onlar kadar olmasada kaçamak yapacaksın :)burası iyi geliyor bana amacımı hatırlıyorum herkez benim gibi uğraşıyorsa buna değer diyorum. yoksa çevremdekiler homili gırtlak tumba yatak... hayır yedikleri nereye gidiyor onu da anlamıyorum ki kürdan gibiler....
Ben olsam delirirdim herhalde :)ayy bende kaşınırım... ama en son evi karınca basınca onlarla yaşamayı öğrendim :)))
Bencede bu göbüş gitsin :)o göbiş o elbise sığacak arkadaşş o kadarrrbenimde zayıfken içine girebildiğim bir pantolonum var hedefim onun içine sığabilmek bende zaten her beden kıyafet var desem yalan olmaz bi sabit kalamadım kii
ayyyy böcekten falan bende çok korkarımm havada uçan yerde kaçann çığlığı basarım yanii en çokta hamam böceklerinden korkarım geçen gece bina girişinde gördümmm bastımm çığlığı eşimdee kızıyor ne korkuyon diyyeee hayret bişi korkuyorum arkadaş napiimmm
bi tane olsa korkmam belki... ama bunlar koloniyedi bir de destek kuvvet olarak kanatlılarını çağarmışlardı yaaaa yaaa... düşünsene kabuslar evi gibiydi... detan karınca kıran la Allah beni affetsin çok günaha girdim ama onlarla da yani yaşanmıyordu.......... ıyyyy.....
ben kelebektende korkarım ki... geçen girmiş eve kelebekten kaçarken halı bi kaydı laap diye yere yapıştım... hayır bu bünyeyle nereye kaçıyon desene :))) kolum hala geçmedi :)))
Maşallah maşallahKızlarr ne güzelsiniz yaaa valla hasta hasta gülme krizine girdim yazıları okuyuncaaaiyi geldi valla toparlandim bi kendime geldimm :))
yeşil çayımı içiyimde gidi süpüriim şu evi..
aaa para da istiyo kız hayır babında dedim ohoooo :)) insanlık ölmüüüş...
Kizz ebruuu masallaah sana ay birde gobegim var diyo o gobek degil gobekcikk resmen sen beni gorsen dersin 5 aylik gebeÇok inandırıcı yazmış
İşte maalesef kimilerinin metabolizması daha iyi çalışıyor, sen motivasyonunu hep böyle yüksek tut, hedeflediğin kiloya ulaştığında sende onlar kadar olmasada kaçamak yapacaksın :)
Ben olsam delirirdim herhalde :)
Bencede bu göbüş gitsin :)
Eki Görüntüle 1606826
Benim atamama huyum var canım, hep zayıflayınca giyerim dediğim kıyafetlerim var o yüzden benim dolabımda da her beden mevcut :)))
Aynı ben :))) böcekler korkutucu gerçekten, halbuki onlarda bizden korkuyor :) başımdan geçen bir olayı anlatayım - tam aptala malum olur dedikleri şey bu olsa gerek. Bir kaç sene önce bahçede oturuyorum kısa şortumla ve güneşin tadını çıkartıyorum. Yerde büyükcene bir örümcek ama benden uzağa gidiyor, kendi kendime neyse gidiyor zaten dedim ve gözlerimi kapattım. Hayal gücüm sağolsun örümceğin bacağımdan çıktığını hayal ettim, tabi o panikle gözlerimi açıp yerimden fırlamam bir oldu. Bahçede dört döndüm o örümcek yüzünden. Gerçektende bacağımdan yukarıya çıkıyordu :/
koptum ya ALLAH iyiliğini versin.
Maşallah maşallah
Canım sağ ol da o elbiseden öyle azıcık duruyorKizz ebruuu masallaah sana ay birde gobegim var diyo o gobek degil gobekcikk resmen sen beni gorsen dersin 5 aylik gebe
ayva göbişi tatlım o çok sevimliÇok inandırıcı yazmış
İşte maalesef kimilerinin metabolizması daha iyi çalışıyor, sen motivasyonunu hep böyle yüksek tut, hedeflediğin kiloya ulaştığında sende onlar kadar olmasada kaçamak yapacaksın :)
Eki Görüntüle 1606826
Benim atamama huyum var canım, hep zayıflayınca giyerim dediğim kıyafetlerim var o yüzden benim dolabımda da her beden mevcut :)))
Aynı ben :))) böcekler korkutucu gerçekten, halbuki onlarda bizden korkuyor :) başımdan geçen bir olayı anlatayım - tam aptala malum olur dedikleri şey bu olsa gerek. Bir kaç sene önce bahçede oturuyorum kısa şortumla ve güneşin tadını çıkartıyorum. Yerde büyükcene bir örümcek ama benden uzağa gidiyor, kendi kendime neyse gidiyor zaten dedim ve gözlerimi kapattım. Hayal gücüm sağolsun örümceğin bacağımdan çıktığını hayal ettim, tabi o panikle gözlerimi açıp yerimden fırlamam bir oldu. Bahçede dört döndüm o örümcek yüzünden. Gerçektende bacağımdan yukarıya çıkıyordu :/
Maşallah maşallah
Ver gazı kuzumayva göbişi tatlım o çok sevimliama istiyosan gider azimli kızsın her şeyi başarırsın Allahın izniyle
Senin menüler yine çoğalmış gülüm, maşallah yani ama senin bünye anca bu tarz beslenmeden anlıyor. Ne kadar çok yersen o kadar çok veriyorsunbugün menüm
8:00=1 yumurta
1kk peynir
2dilim kepek ekmeği
2 zeytin , domates
10:30=3kuru erik
1 bardak light süt
12:00=5 kaşık kuru fasulye
domates
1dilim kepek ekmeği
1kepçe şehriye çorbası
5kaşık süzme yoğurt
ara: 4 hurma
1 bardak tarçınlı süt
16:30= 5 kaşık patlıcan oturtması(yağsız yapıldı)
3kaşık yoğurt
1dilim kepek ekmeği
domates
18:30=2 avuç içi kadar et
1 bardak ayran
su: 2.5litre
spor: 30 dk stepper
1 bardak sütlü kahve
Rakibim böyle güzel menü olmaz ama beni geçeceksin :))bugün menüm
8:00=1 yumurta
1kk peynir
2dilim kepek ekmeği
2 zeytin , domates
10:30=3kuru erik
1 bardak light süt
12:00=5 kaşık kuru fasulye
domates
1dilim kepek ekmeği
1kepçe şehriye çorbası
5kaşık süzme yoğurt
ara: 4 hurma
1 bardak tarçınlı süt
16:30= 5 kaşık patlıcan oturtması(yağsız yapıldı)
3kaşık yoğurt
1dilim kepek ekmeği
domates
18:30=2 avuç içi kadar et
1 bardak ayran
su: 2.5litre
spor: 30 dk stepper
1 bardak sütlü kahve
Çok inandırıcı yazmış
Eki Görüntüle 1606826
Maşallah maşallah
Ayy ninemmm sen yetmis yasindaydin dimi elinmi tutmuyor kiz kalk yap iste oyle aferin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?