Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sevgili kaptanım. dün internetimde sorun olduğu için giremedim. hala da sorun var oradan buradan bağlanmaya çalışıyorum. ancak fikrimi ifade etmek isterim. takım ortalaması olarak yerlerdeyiz evet. ama yeni üye alımını durdurarak bu sorunu çözemeyiz sadece devam ettiririz. ben listeye yeni girmiş biriyim ve takımı yukarılarda görmek istiyorum. bunun yolu yeni ve aktif üyeleri listeye dahil etmek diye düşünüyorum. listeye dahil etmemek sadece yeni arkadaşlara değil listede olup gayret edenlere de haksızlık olur. açıkçası ben listeye yeni girecek üyeleri hevesle beklemekteydim ve oldukça hayal kırıklığına uğradım. ayrıca listeye girmeyi beklemek çok heyecan verici oluyor. kendimden biliyorum. listeye gireceğim hafta köyde olduğum için tartılamamıştım ve sırf listeye girmek için baskül arayarak köyü birbirine katmıştım yeni eklenecek arkadaşların da aynı duyguları paylaştığını düşünüyorum. tüm sınıfı sıra dayağına çekmenin bir anlamı yok bencesaygılarımla....

biz bu konuyu kapatmıştık ama

hahaaayytt bir rakip daha edindim de senin karşında hiç şansım yok yahu :)) hadi bakalım o zaman....

naber kanka.... kaçamak yok demi....gözüm üzerinde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…