sevgili kaptanım. dün internetimde sorun olduğu için giremedim. hala da sorun var oradan buradan bağlanmaya çalışıyorum. ancak fikrimi ifade etmek isterim. takım ortalaması olarak yerlerdeyiz evet. ama yeni üye alımını durdurarak bu sorunu çözemeyiz sadece devam ettiririz. ben listeye yeni girmiş biriyim ve takımı yukarılarda görmek istiyorum. bunun yolu yeni ve aktif üyeleri listeye dahil etmek diye düşünüyorum. listeye dahil etmemek sadece yeni arkadaşlara değil listede olup gayret edenlere de haksızlık olur. açıkçası ben listeye yeni girecek üyeleri hevesle beklemekteydim ve oldukça hayal kırıklığına uğradım.Gayet güzel ozetlemissin durumu canım.
Bozulmani gerektirecek birşey yazdığımı düşünmüyorum feyzacim ayrıca katilimi ve paylaşımı yada takıma karşı sorumluluğunu yerine getirmeyen kişiler alinmazken sennneden alindin onuda anlamış değilim canım. Ama takım içinde olan herkes sorumlu takımın başarısından. Kaptan yada yardımcı olmak gerekmiyor illaki.
Takım Ortalaması 3 haftadir yüzde otuzun altında takımın karne notu 40 toparlanmak gerekiyor ben yanlızca bunu anlatmaya çalışıyorum.
biz bu konuyu kapatmıştık amasevgili kaptanım. dün internetimde sorun olduğu için giremedim. hala da sorun var oradan buradan bağlanmaya çalışıyorum. ancak fikrimi ifade etmek isterim. takım ortalaması olarak yerlerdeyiz evet. ama yeni üye alımını durdurarak bu sorunu çözemeyiz sadece devam ettiririz. ben listeye yeni girmiş biriyim ve takımı yukarılarda görmek istiyorum. bunun yolu yeni ve aktif üyeleri listeye dahil etmek diye düşünüyorum. listeye dahil etmemek sadece yeni arkadaşlara değil listede olup gayret edenlere de haksızlık olur. açıkçası ben listeye yeni girecek üyeleri hevesle beklemekteydim ve oldukça hayal kırıklığına uğradım.ayrıca listeye girmeyi beklemek çok heyecan verici oluyor. kendimden biliyorum. listeye gireceğim hafta köyde olduğum için tartılamamıştım ve sırf listeye girmek için baskül arayarak köyü birbirine katmıştım yeni eklenecek arkadaşların da aynı duyguları paylaştığını düşünüyorum. tüm sınıfı sıra dayağına çekmenin bir anlamı yok bence saygılarımla....
sevgili kaptanım. dün internetimde sorun olduğu için giremedim. hala da sorun var oradan buradan bağlanmaya çalışıyorum. ancak fikrimi ifade etmek isterim. takım ortalaması olarak yerlerdeyiz evet. ama yeni üye alımını durdurarak bu sorunu çözemeyiz sadece devam ettiririz. ben listeye yeni girmiş biriyim ve takımı yukarılarda görmek istiyorum. bunun yolu yeni ve aktif üyeleri listeye dahil etmek diye düşünüyorum. listeye dahil etmemek sadece yeni arkadaşlara değil listede olup gayret edenlere de haksızlık olur. açıkçası ben listeye yeni girecek üyeleri hevesle beklemekteydim ve oldukça hayal kırıklığına uğradım.ayrıca listeye girmeyi beklemek çok heyecan verici oluyor. kendimden biliyorum. listeye gireceğim hafta köyde olduğum için tartılamamıştım ve sırf listeye girmek için baskül arayarak köyü birbirine katmıştım yeni eklenecek arkadaşların da aynı duyguları paylaştığını düşünüyorum. tüm sınıfı sıra dayağına çekmenin bir anlamı yok bence saygılarımla....
başladığımdan beri birkez bile kaçamak yapmadım üçhafta oldu çikolata yemedim düşünkendime hedef koydum senin gibi. bende 65i gördüğümde bir minik paket sütlü çikolata yiyeceğim hadi bakalım kim önce kapacak kaçamağı
rakibe doymadınhahaaayytt bir rakip daha edindim de senin karşında hiç şansım yok yahu :)) hadi bakalım o zaman....
sevgili kaptanım. dün internetimde sorun olduğu için giremedim. hala da sorun var oradan buradan bağlanmaya çalışıyorum. ancak fikrimi ifade etmek isterim. takım ortalaması olarak yerlerdeyiz evet. ama yeni üye alımını durdurarak bu sorunu çözemeyiz sadece devam ettiririz. ben listeye yeni girmiş biriyim ve takımı yukarılarda görmek istiyorum. bunun yolu yeni ve aktif üyeleri listeye dahil etmek diye düşünüyorum. listeye dahil etmemek sadece yeni arkadaşlara değil listede olup gayret edenlere de haksızlık olur. açıkçası ben listeye yeni girecek üyeleri hevesle beklemekteydim ve oldukça hayal kırıklığına uğradım.ayrıca listeye girmeyi beklemek çok heyecan verici oluyor. kendimden biliyorum. listeye gireceğim hafta köyde olduğum için tartılamamıştım ve sırf listeye girmek için baskül arayarak köyü birbirine katmıştım yeni eklenecek arkadaşların da aynı duyguları paylaştığını düşünüyorum. tüm sınıfı sıra dayağına çekmenin bir anlamı yok bence saygılarımla....
Evet canım doğum günü vardıGündüze bakıp aa çok az olmus sanki dicektimm aksami gordümm. Aksami bilipte mi gündüz az yedinn :))
neyse kızlarr ben kaçar temizlenmeyi bekleyen fasulyeler beni çağırıyorrr
rakibe doymadın
kızlar burada olduğumuz için şanslıyız. birkaçgündür kötüyüm açıkçası az verdim diye epeyde keyfim kaçtı ama burası var ümidiyle kendime geldim. yani motivasyonumuz düşmesin takımımıza asılalım birlikte başaracağız göreceksiniz takıma ve buraya değer verirsek çok kısa sürede toparlanacak takım ve dolayısıyla biz..
herkese iyi geceler güzellikler. kırdıysam affedin..
hiç kimse beni bu kadar hafife almamıştıyenilen pehlivan güreşe doymazmış :))) mom hatiyle rakip olunurmu kızım 2 şer 3 er veriyo kiloları ohooo trambolini de var :))) seni geçmek daha kolay :)))
hiç kimse beni bu kadar hafife almamıştı
trambolini fyzanurda alacaktı hüner trambolindeyse işin çok zor betülcümhiç kimse beni bu kadar hafife almamıştı
ne demek gelirim tabiii ki ne kadar vercenn kızzz ona göreebenim evde süpürülüp silincek yardıma gelsene :))
Kankicim bana sahip çık. Bugün yarın gelir misafirleramin hadi bakalım.... haftaya alcaz boyumuzun ölçüsünü :)
Aynenüstüne kene çıkar diye demiarkadaşlarla ağaçlık bir yerdeysek onlar çimlere oturuyor ben ayakta dikiliyorum
Ben odadaki kulağı az duyan teyzeyim canım. Geriden geliyorumbiz bu konuyu kapatmıştık ama
trambolini fyzanurda alacaktı hüner trambolindeyse işin çok zor betülcüm
Kankicim bana sahip çık. Bugün yarın gelir misafirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?