Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Feyzacim cok cesitli guzel bir menu olmus boyle kalabalik olunca cok gibi geliyor ama herseyden azar azar yemissin sevdimmmm

Menun cok guzel canimm hafif orantili olmus hersey

Yalnizca patlican yemegi pek icime sinmedi ama umarim cok yagli degildir menun cok guzel olmus ama canim abarti birsey yok

Menun cok iyii canimm sporr cook daha iyii olmus

Dünde ben baķtım inanır misin şok oldum hep evli kadinlar ya yeni hamile yada dogum yapmis kocasi onu aldatiyo. Gercekten çok iğrenc insan kimseye güvenemiyo böyleleri yüzünden
Ayy cok merak ettim bende bir goz atayim oraya okur okur sonrada kocama sararim artikk

Bugunku menum
Sabah
Has.yumurta
Zeytin,peynir
Domates
3cay

Ara
Dondurma
2ceviz ici

Aksam
1tabak etli taze fasulye
Yogurtlu semiz otu
Dondurma
1 meyveli soda

Spor
100 ipsiz atlama
25 mekik

Su
2.5 lt.

Gayet güzel hem bol çeşit acikmamissindir, hem gözün de doymustur, hemde az az kararinda

Begendim tabiki

Bence bu gidişle sen burda çok kalmazsin, yani hiç ihtiyaç kalmaz

Yememek gereken demişsin zaten

Menüm
11.00 1 dilim ekmek 2 dilim peynir7zeytin domates salatalık 1 küçük pancake Yoğurtlu havuç
17.00 yarim parça künefe
19.00 yoğurt kürü
3 litre su 1 buçuk saat yürüyüş

Ohh ohh patates pizza valla özlemisim yaa insallah güzelce eritirsin canim nefsin körelmistir daha canin istemez insallahh :))

Menüm
11.00 1 dilim ekmek 2 dilim peynir7zeytin domates salatalık 1 küçük pancake Yoğurtlu havuç
17.00 yarim parça künefe
19.00 yoğurt kürü
3 litre su 1 buçuk saat yürüyüş
Bi künefe gördüm sankii :)) künefeyi yemesen cok mu az yemissin derdim ama künefe tamamladi :))

Bugünkü menüm
11.30: bir dilim peynir, salatalık
18.00: 2 etiform, bir sütlü kahve
20.00: bir kase çorba, yarım tabak tavuk sote, salata
22.00:bir avuç karışık kuru yemiş
Su: 2 lt
Güzel olmus canim afiyet olsun yanliz ben 11 30 dan 18 00 e kadar kuduruyorum acliktan sen dayaniyosun masallah :))

Senin menülerine bayiliyorm ekran resmi cekip bnde uygulicam bi gün aynisini burda görürsen şaşmaa spor mükemmel bu aradaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…