- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
Deme kız, böyle birinin canını çektirince de kötü oluyorumgidemezsin tabiilk defa senin menün canımı çektirdi roka hariç hepsi sevdiğim şeyler.roka sanada çok acı gelmiyo mu
Yok canım roka acı gelmiyor daha doğrusu tek başına yemiyorum hiç. Pidenin arasına koydum köfte ve domatesle öyle tadını bastırıyorum. Rokayı yumurtayla da severim :)
Jilliandan hiç şüphem yok canım, gerçekten 4 elle sarılıp yaparsın süper sonuçlar alıyorsun :) bende inşallah güzel sonuçlar alırım.Pideyi görmüyorum onun dışında bil proteinli yeşillikli süper bi menü olmus canım afiyet olsunn :)) jillian deneyimlerini de bi an önce bekliyorzz :))
Kız oraya fazla sarma, bir girdinmi çıkamazsın :)forumda bir derdim var kısmına girdim okudukça millete kudurdum kudurdum çıktım o nasıl bi bölümdür ya , hele o evli olduğu halde başka kızla mesajlaşıyo diye dert yanmışlar, adamlara saydım saydım kudurdumdiyet kısmının dışında ki bölümler bana ters miş anladım
Hoşgeldin canım, bir daha özletme kendini bu kadar :) menün güzel olmuş.İyi akşamlar..
Günlerdir kaçaktım geri döndüm sonunda
İnternetsiz yaşıyorum diyebilirim kaç gündür, hiç vaktim olmuyordu..
Menüm
Kahvaltı yok (kaç gündür yapıyordum bugün fırsat olmadı)
Öğlen
1 dilim ekmekle et patates yemeği (6-7 küp et o kadar da patates)
Ara
1 dilim ekmek (alışverişten geldim ölüyordum açlıktan birşey bulamadım ekmek yedim)
Akşam
3 Izgara et, 1 domates
Ara
1 fincan çay
1lt su
Kendini ölü ilan eden üyenin topiğini de okudunuz mu? BDV de ne ararsan var, insana kafayı yedirtir bazı konular :)Dünde ben baķtım inanır misin şok oldum hep evli kadinlar ya yeni hamile yada dogum yapmis kocasi onu aldatiyo. Gercekten çok iğrenc insan kimseye güvenemiyo böyleleri yüzünden
Amiiin :)Allah hayırlılarıyla karşılaştırsın bizi ,bizide kendi nefsimizden korusun korkunç şeyler
pizzayı kendin mi yaptın canım? Diyete uygun olması için lavaş ile pizza yapabilirsin.hayırlı akşamlar kızlar benim düzenim pek yok bu ara ama düzene koyacam inşallah bu günde dışardaydık yememem gereken bişey yedim çok acıkmıştım ve 70in altına düşünce yicem demiştim
menüm
09.00
2çatal peynir
3 lokma ekmek
şekersiz cay
ara
3 çatal kavun
14.00
2 dilim pizza (normalde orta boy bitane bitirirdim)
2 dilim tavuk
4 5 parmak patates
20.30
az üzüm 1 nektarin
3 litreden fazla su
dısarda bol yürüdüm
Jillianı bence zorlar canım, istersen karın hareketleri haricinde ki hareketleri yaparak deneyebilirsin. Yada tiffany rothenin mountain climber adlı videosuna bir göz at.kızlar bu arada ben hiç jillian yapmadım yapsam zorlarmı beni 4 ay olcak doğum yapalı sezeryan oldum
Az gibi geldi bana sanki canım?Bugünkü menüm
11.30: bir dilim peynir, salatalık
18.00: 2 etiform, bir sütlü kahve
20.00: bir kase çorba, yarım tabak tavuk sote, salata
22.00:bir avuç karışık kuru yemiş
Su: 2 lt
MUH TE ŞEMMM :)menüm
sabah
iki yumurtayla otlu omlet
5 zeytin
salatalık
domates
ara
bir avuç kadar ceviz badem fındık
öğle
köfte ızgara
salata
ara
bir kase yoğurt
akşam
zeytinyağlı brokoli
yoğurt
2.5litre su
2soda
1sütlü kahve
spor
30 dakika trambolin
30 dakika jillian
1 mil leslie
Pazartesi başlıyoruuuz :) heyecanlıyım baya... Ölçülerini al mutlaka.Insallahhh canim cok umitliyim hayatimda ilk defa boyle duzenli spor yapacagim
Dondurma tek öğün olabilirdi. Birde bu meyveli sodalar sağlıksızmış diye duydum var mı bir bilgin canım? Bende çok severim kirazlı yada limonlu :)Bugunku menum
Sabah
Has.yumurta
Zeytin,peynir
Domates
3cay
Ara
Dondurma
2ceviz ici
Aksam
1tabak etli taze fasulye
Yogurtlu semiz otu
Dondurma
1 meyveli soda
Spor
100 ipsiz atlama
25 mekik
Su
2.5 lt.
Ağzından bal damlıyor güneşcan :)Bence bu gidişle sen burda çok kalmazsin, yani hiç ihtiyaç kalmaz
Künefesiz olsaymış keşke ama akşam bir şey yemeyerek dengelemişsin yine. Yoğurt küründende olumlu sonuç alırsın inşallah. Acının dokunmayacağını bilsem hemen bende başlardım.Menüm
11.00 1 dilim ekmek 2 dilim peynir7zeytin domates salatalık 1 küçük pancake Yoğurtlu havuç
17.00 yarim parça künefe
19.00 yoğurt kürü
3 litre su 1 buçuk saat yürüyüş