Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gidemezsin tabiilk defa senin menün canımı çektirdi roka hariç hepsi sevdiğim şeyler.roka sanada çok acı gelmiyo mu
Deme kız, böyle birinin canını çektirince de kötü oluyorum
Yok canım roka acı gelmiyor daha doğrusu tek başına yemiyorum hiç. Pidenin arasına koydum köfte ve domatesle öyle tadını bastırıyorum. Rokayı yumurtayla da severim :)

Pideyi görmüyorum onun dışında bil proteinli yeşillikli süper bi menü olmus canım afiyet olsunn :)) jillian deneyimlerini de bi an önce bekliyorzz :))
Jilliandan hiç şüphem yok canım, gerçekten 4 elle sarılıp yaparsın süper sonuçlar alıyorsun :) bende inşallah güzel sonuçlar alırım.

Kız oraya fazla sarma, bir girdinmi çıkamazsın :)

Hoşgeldin canım, bir daha özletme kendini bu kadar :) menün güzel olmuş.

Dünde ben baķtım inanır misin şok oldum hep evli kadinlar ya yeni hamile yada dogum yapmis kocasi onu aldatiyo. Gercekten çok iğrenc insan kimseye güvenemiyo böyleleri yüzünden
Kendini ölü ilan eden üyenin topiğini de okudunuz mu? BDV de ne ararsan var, insana kafayı yedirtir bazı konular :)

Allah hayırlılarıyla karşılaştırsın bizi ,bizide kendi nefsimizden korusun korkunç şeyler
Amiiin :)

pizzayı kendin mi yaptın canım? Diyete uygun olması için lavaş ile pizza yapabilirsin.

kızlar bu arada ben hiç jillian yapmadım yapsam zorlarmı beni 4 ay olcak doğum yapalı sezeryan oldum
Jillianı bence zorlar canım, istersen karın hareketleri haricinde ki hareketleri yaparak deneyebilirsin. Yada tiffany rothenin mountain climber adlı videosuna bir göz at.

Bugünkü menüm
11.30: bir dilim peynir, salatalık
18.00: 2 etiform, bir sütlü kahve
20.00: bir kase çorba, yarım tabak tavuk sote, salata
22.00:bir avuç karışık kuru yemiş
Su: 2 lt
Az gibi geldi bana sanki canım?

MUH TE ŞEMMM :)

Insallahhh canim cok umitliyim hayatimda ilk defa boyle duzenli spor yapacagim
Pazartesi başlıyoruuuz :) heyecanlıyım baya... Ölçülerini al mutlaka.

Bugunku menum
Sabah
Has.yumurta
Zeytin,peynir
Domates
3cay

Ara
Dondurma
2ceviz ici

Aksam
1tabak etli taze fasulye
Yogurtlu semiz otu
Dondurma
1 meyveli soda

Spor
100 ipsiz atlama
25 mekik

Su
2.5 lt.
Dondurma tek öğün olabilirdi. Birde bu meyveli sodalar sağlıksızmış diye duydum var mı bir bilgin canım? Bende çok severim kirazlı yada limonlu :)

Bence bu gidişle sen burda çok kalmazsin, yani hiç ihtiyaç kalmaz
Ağzından bal damlıyor güneşcan :)

Menüm
11.00 1 dilim ekmek 2 dilim peynir7zeytin domates salatalık 1 küçük pancake Yoğurtlu havuç
17.00 yarim parça künefe
19.00 yoğurt kürü
3 litre su 1 buçuk saat yürüyüş
Künefesiz olsaymış keşke ama akşam bir şey yemeyerek dengelemişsin yine. Yoğurt küründende olumlu sonuç alırsın inşallah. Acının dokunmayacağını bilsem hemen bende başlardım.

Yoğurt kürü şuan düzenli yaptigim bişey değil aslında, künefe sonrası pismanlikla yürüyüş daha etkili olur diye öncesinde yedim bugün. Ama acıya bayılırım ve cok sukur suan rahatsız da etmiyor. Devam ettirebilirim

aybalhatunu diyosun demi bende gidip başınız sağ olsun yazdım üzüldüm moralim bozuldu adama sabır için dua ettim felan , kadına içimden kötü bişey de diyemiyorum psikolojik sorunu olmasa yapmazdı diye düşünüyorum ,psikolojik rahatsızlıklar elinde olan şeyler değil

bugün ölçülerimi alacağım canım ayy bu arada dün akşam dışarıdaydık ebrucum eşimle kızımla neyse bir cafeye oturduk eşimin bir resmini çektim sonra o aldı teli bende seni çekeyim dedi adama üstten al resmi dedim gitmiş nerdeyse ayaklarım hariç çekmiş anam resme baktı şöyle bir ben ne yaptım dercesine ver bakim teli dedim bi baktım o göbek bel çevresi aman yarabbimm un çuvalı gibi mübarek kızdım iyi ki üstten çek dedik dedim az bi trip attım durumuma da çok üzüldüm ama geçecek biliyorum çevremde beni tanıyan herkeste sen hırslırısın verirsin diyor haydi bakalım yarın kolları sıvıyalımmm

meyveli sodalar hakkında da zararlımı hiç bilgim yok ama eminim vardır katkı maddesi,renklendirici hatta belki kansorejen etkisi bile vardır ama işte bende çok severim yazın sodayı özellikle sırma nın limonlusu bayılırımmm

elcağızlarımla yaptım az yağlı az tuzlu...

Bir parça ananas. Çok artizsin kankimsüper bi menu.

artizlik bizim işimiz... dün kinoa buldum.... 500 gr lık paket tahmin edin ne kadarrrr? 26 teee leeeee yuhhh dediiim........ yürü kızım dedim şeyda coşkunla aşık atmak kim sen kim.... yaaa yaaa gözlerim fiyatı görünce yerinden pörtledi...marketteki kameralar çektiyse çok eylenmişlerdir eminim.......

Bugünkü menüm
11.30: bir dilim peynir, salatalık
18.00: 2 etiform, bir sütlü kahve
20.00: bir kase çorba, yarım tabak tavuk sote, salata
22.00:bir avuç karışık kuru yemiş
Su: 2 lt

kankaaa kuruyemiş cıssss..........

Hayırlı pazarlar

Canım bence en azından bir deneyebilirsin, belki kilo vermeni hızlandırır?

Evet onu diyorum... Ya elbette kimse böyle bir şakayı durup dururken yapmaz, psikolojik bir rahatsızlığı olduğu belli çünkü akıl sağlığı yerinde olan biri ölümün şakasının yapılmayacağının bilincindedir. Benim demek istediğim bdv'de öyle şeyler çok, biz bunları sürekli okusak bizimde psikolojimiz bozulur

Bende alayım ölçülerimi
Gülüm bak çoğu insan görüntüsünün farkında bile olmuyor, "zayıf gözüküyorum ben" diye kendilerini avutuyorlar. Sen ortada bir sorun olduğunun farkındasın ve bunu düzeltmek için elinden geleni yapıyorsun. O çekildiğin resimi silme, her motivasyonun düştüğünde kendini ve hedefini hatırlamak için bakarsın - sana amacını hatırlatır... Senin hırslı olduğundan hiç şüphem yok, jillianı baştan sona kadar, hiç bırakmadan yapacağına eminim. Bunun mükâfatını da alacaksın kuzum, spor esnasında döktüğün her ter damlası sana kilonda eksi olarak dönecek inşallah
Bu arada ilk başlarda görüntü olarak inceliyorsun ama kaslar ağırlaştığı için kiloda artış oluyor - bu bizi etkilemesin, birbirimizin moralini hep yüksek seviyede tutalım

bizimle değılsın.... yaaa ne biçim menü bunlarrr.... olmuyor böyle.....

Belki chia tohumu alternatif olabilir netten bir bak istersen.

hee daha iyimiş 34 liracık :)))) kız ben hadımım diyorum sen kaç çocuğun var diyon...... benim sadık yarim karabuğdaydır... ona pahalı derdim ama en azından günlerce yiyiyorum....
canım karabugdayi nereden buluyorsun bende almak istiyorum ama çevremdeki marketlerde bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…