canım karabugdayi nereden buluyorsun bende almak istiyorum ama çevremdeki marketlerde bulamadım
hee daha iyimiş 34 liracık :)))) kız ben hadımım diyorum sen kaç çocuğun var diyon...... benim sadık yarim karabuğdaydır... ona pahalı derdim ama en azından günlerce yiyiyorum....
Hey allahım yaşu an fakirlikten jillian yapıcam yazık değilmi bana zengin olsaydım kinoa yer zayıflardım......
teşekkür ederim canımm bende senin sporuna bayılıyorumSenin menülerine bayiliyorm ekran resmi cekip bnde uygulicam bi gün aynisini burda görürsen şaşmaaspor mükemmel bu aradaa
oyyy anam bu jillian ne zormuş 13 dk anca dayanabildim... öldürür bu gacı insanı... her zerremden ter fışkırıyor........
zaten şınav hiç çekemedim şlap diye yapıştım yere... kollarım beni taşımıyo....
vicdansızlar demek istiyoruummartizlik bizim işimiz... dün kinoa buldum.... 500 gr lık paket tahmin edin ne kadarrrr? 26 teee leeeee yuhhh dediiim........ yürü kızım dedim şeyda coşkunla aşık atmak kim sen kim.... yaaa yaaa gözlerim fiyatı görünce yerinden pörtledi...marketteki kameralar çektiyse çok eylenmişlerdir eminim.......
bedava versen yemem tipi hiç güven vermediBelki chia tohumu alternatif olabilirnetten bir bak istersen.
bozma kızın moralini destekleyici konuşbizimle değılsın.... yaaa ne biçim menü bunlarrr.... olmuyor böyle.....
hayırlı akşamlar kızlar benim düzenim pek yok bu ara ama düzene koyacam inşallah bu günde dışardaydık yememem gereken bişey yedim çok acıkmıştım ve 70in altına düşünce yicem demiştim
menüm
09.00
2çatal peynir
3 lokma ekmek
şekersiz cay
ara
3 çatal kavun
14.00
2 dilim pizza (normalde orta boy bitane bitirirdim)
2 dilim tavuk
4 5 parmak patates
20.30
az üzüm 1 nektarin
3 litreden fazla su
dısarda bol yürüdüm
bizimle değılsın.... yaaa ne biçim menü bunlarrr.... olmuyor böyle.....
vicdansızlar demek istiyoruumm
bozma kızın moralini destekleyici konuş
Bende ilk gün mahvolmustum ama birakma canim yavas yavas aciliyo kaslar inan yokuslari tel nefeste cikiyorum inanamiyo kimse. Az dayan inan cok faydasini goreceksinnoyyy anam bu jillian ne zormuş 13 dk anca dayanabildim... öldürür bu gacı insanı... her zerremden ter fışkırıyor........
Bende ilk gün mahvolmustum ama birakma canim yavas yavas aciliyo kaslar inan yokuslari tel nefeste cikiyorum inanamiyo kimse. Az dayan inan cok faydasini goreceksinn
O şınavda tamamen kalkmıyo galibaa tam olsa yapamam. Yerdeki bazi hareketler zor hele en son bisikleti hic yapamiyodum ama artik yapiyorm hic beklemezdim bnde kendimdenn :)) jumperjack den sonra ip atlama varya o cok yoruyo beniinasıl yani şınav çekebiliyor musun...... oluyo mu yani bravooo......... ve 30 dakka nasıl yapılır bu aaaa çok zor çook.....
O şınavda tamamen kalkmıyo galibaa tam olsa yapamam. Yerdeki bazi hareketler zor hele en son bisikleti hic yapamiyodum ama artik yapiyorm hic beklemezdim bnde kendimdenn :)) jumperjack den sonra ip atlama varya o cok yoruyo benii
Kaslarin agirlik yaptigini bilmiyordum valla yeni ogrendimHayırlı pazarlar
Canım bence en azından bir deneyebilirsin, belki kilo vermeni hızlandırır?
Evet onu diyorum... Ya elbette kimse böyle bir şakayı durup dururken yapmaz, psikolojik bir rahatsızlığı olduğu belli çünkü akıl sağlığı yerinde olan biri ölümün şakasının yapılmayacağının bilincindedir. Benim demek istediğim bdv'de öyle şeyler çok, biz bunları sürekli okusak bizimde psikolojimiz bozulur
Bende alayım ölçülerimi
Gülüm bak çoğu insan görüntüsünün farkında bile olmuyor, "zayıf gözüküyorum ben" diye kendilerini avutuyorlar. Sen ortada bir sorun olduğunun farkındasın ve bunu düzeltmek için elinden geleni yapıyorsun. O çekildiğin resimi silme, her motivasyonun düştüğünde kendini ve hedefini hatırlamak için bakarsın - sana amacını hatırlatır... Senin hırslı olduğundan hiç şüphem yok, jillianı baştan sona kadar, hiç bırakmadan yapacağına eminim. Bunun mükâfatını da alacaksın kuzum, spor esnasında döktüğün her ter damlası sana kilonda eksi olarak dönecek inşallah
Bu arada ilk başlarda görüntü olarak inceliyorsun ama kaslar ağırlaştığı için kiloda artış oluyor - bu bizi etkilemesin, birbirimizin moralini hep yüksek seviyede tutalım
ya betül sen komik bir kızsın yazılarını okudukça gülüyorumşu an fakirlikten jillian yapıcam yazık değilmi bana zengin olsaydım kinoa yer zayıflardım......
oyyy anam bu jillian ne zormuş 13 dk anca dayanabildim... öldürür bu gacı insanı... her zerremden ter fışkırıyor........
ama kanka faydalı yağlar değil miydi onlarkankaaa kuruyemiş cıssss..........
ama kanka faydalı yağlar değil miydi onlarkaratay öyle diyooo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?