Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hee daha iyimiş 34 liracık :)))) kız ben hadımım diyorum sen kaç çocuğun var diyon...... benim sadık yarim karabuğdaydır... ona pahalı derdim ama en azından günlerce yiyiyorum....
Pahalıymış gerçekten o minicik şeylerin daha pahalı olacağını hiç düşünmemiştim...
şu an fakirlikten jillian yapıcam yazık değilmi bana zengin olsaydım kinoa yer zayıflardım......
Hey allahım ya kolay gelsin

çekersin çekersin yanlış yapmışsındır ,bende başta çekemedim yanlış yapıyomuşum iyi bak videoya ,yarım çekmeye çalış

vicdansızlar demek istiyoruumm

bizimle değılsın.... yaaa ne biçim menü bunlarrr.... olmuyor böyle.....

semoşum bakma sen bu cadıya sen düzelteceksin menülerini ben inanıyorum sana kuzum benim

Bende ilk gün mahvolmustum ama birakma canim yavas yavas aciliyo kaslar inan yokuslari tel nefeste cikiyorum inanamiyo kimse. Az dayan inan cok faydasini goreceksinn

Bende ilk gün mahvolmustum ama birakma canim yavas yavas aciliyo kaslar inan yokuslari tel nefeste cikiyorum inanamiyo kimse. Az dayan inan cok faydasini goreceksinn

nasıl yani şınav çekebiliyor musun...... oluyo mu yani bravooo......... ve 30 dakka nasıl yapılır bu aaaa çok zor çook.....

nasıl yani şınav çekebiliyor musun...... oluyo mu yani bravooo......... ve 30 dakka nasıl yapılır bu aaaa çok zor çook.....
O şınavda tamamen kalkmıyo galibaa tam olsa yapamam. Yerdeki bazi hareketler zor hele en son bisikleti hic yapamiyodum ama artik yapiyorm hic beklemezdim bnde kendimdenn :)) jumperjack den sonra ip atlama varya o cok yoruyo benii

O şınavda tamamen kalkmıyo galibaa tam olsa yapamam. Yerdeki bazi hareketler zor hele en son bisikleti hic yapamiyodum ama artik yapiyorm hic beklemezdim bnde kendimdenn :)) jumperjack den sonra ip atlama varya o cok yoruyo benii

benide şu ağarlıklarla çömelme perişan edişyo.... daha sonunu göremedim :)) 13. dakka da kaldım ben...

Kaslarin agirlik yaptigini bilmiyordum valla yeni ogrendimaynen birbirimize hep destek olursak isin sonundaki aynaya baktigimizda ki mutluluk paha bicilemez

şu an fakirlikten jillian yapıcam yazık değilmi bana zengin olsaydım kinoa yer zayıflardım......
ya betül sen komik bir kızsın yazılarını okudukça gülüyorum ama haklısın zengin olsaydık parayı düşünmeden daha hafif yararlı şeylerle beslenebilirdik hele ev hanımı olunca daha zor evdekilere yemek hazırla hazırla sonra içlerinden hangisi en hafif ne yesem diye düşünn durr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…