- 7 Eylül 2013
- 471
- 667
- 53
Aa hersey 13. Dkdan sonra basliyo noye biraktinkiibenide şu ağarlıklarla çömelme perişan edişyo.... daha sonunu göremedim :)) 13. dakka da kaldım ben...
Aa hersey 13. Dkdan sonra basliyo noye biraktinkii
fındık fıstık faydalı değil mi kihee detay vermemişin bilemediim... çiğ badem ceviz diyeydin eyiydi.... fındık fıstı geldi aklıma direk...
Kaslar şişince ağırlaşıyormuşuzKaslarin agirlik yaptigini bilmiyordum valla yeni ogrendimaynen birbirimize hep destek olursak isin sonundaki aynaya baktigimizda ki mutluluk paha bicilemez
Bende kendisinin yolunu gözlemekteyim
fındık fıstık faydalı değil mi ki
yok kız bir avuç bile yoktu yani. çoğunluk da fındık ve bademdeydibunlar kavrulmamış ve adetle yenirse evet oturup bir kase kavrulmuş etmiş yersen toto büyütmede çok faydalı olduğu söylenir ben diyenlerin yalancısıyım.....
yok kız bir avuç bile yoktu yani. çoğunluk da fındık ve bademdeydiama daha büyük bir sorunum var. almaya dan gelen misafirler dünyadaki çikolata çeşitlerinin her birinden getirmişler maşallah. bir de içinde fındıklı bitter var ama kabus olan çocukluğumun kahramanı sütlü bütün fındıklı çikolata. allahım tam nefis terbiyesi yapıyorum burada. yakında ererim ben
ben evlenmeyi düşünmüyorumkızım baak naapçaz biliyon mu hemen zayıflayıp zengin koca bulcaz bizi kinoalarla beslicek adam bulmamız lazım.... yoksa jilliamnla geçmez bu hayat :))
ben evlenmeyi düşünmüyorum
ederimo zaman bana dua et ayol ağzın boş durmasın... napçaz senin turşunumu kurcaz...bari kinoalı turşunu kurarım :)))
vayyyy ben bu lafları ödetmez miyim. bak şimdi çok fena gaza geldim. süper bir kankisin senseninle kanka olmak çok zor yahu..... şimdi diyorum ki keşke rakibim sen olsaydın nihahahaaa :))melanyfonik kız alamanya da akraban falan yok mu :)))
benim rakip akşam 5dk uğrayıp kaçıyo benide motive edinvayyyy ben bu lafları ödetmez miyim. bak şimdi çok fena gaza geldim. süper bir kankisin sen
benim rakip akşam 5dk uğrayıp kaçıyo benide motive edinbana karşıda acımasız olun
bugün ki bitteri yemeyecektimşöyle söyliim şekerim geçen hafta aramızdaki fark 6,5 kg imiş...
bu hafta aramızdaki fark 5,7
ensendeyim bilmem anlatabildim mi.....
bugün ki bitteri yemeyecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?