Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaslarin agirlik yaptigini bilmiyordum valla yeni ogrendimaynen birbirimize hep destek olursak isin sonundaki aynaya baktigimizda ki mutluluk paha bicilemez
Kaslar şişince ağırlaşıyormuşuz
inşallah canım, hep destek tam destek
buradan rakibim edersoy a sesleniyorum. kız neredesin? kendi kendime mi yarışacağım ben.
Bende kendisinin yolunu gözlemekteyim edersoy kankasız koyma beni buralarda
@hsevda sende meydanı bana bırakma, tek başına yarışmak hiç zevkli değil.

bunlar kavrulmamış ve adetle yenirse evet oturup bir kase kavrulmuş etmiş yersen toto büyütmede çok faydalı olduğu söylenir ben diyenlerin yalancısıyım.....
yok kız bir avuç bile yoktu yani. çoğunluk da fındık ve bademdeydi ama daha büyük bir sorunum var. almaya dan gelen misafirler dünyadaki çikolata çeşitlerinin her birinden getirmişler maşallah. bir de içinde fındıklı bitter var ama kabus olan çocukluğumun kahramanı sütlü bütün fındıklı çikolata. allahım tam nefis terbiyesi yapıyorum burada. yakında ererim ben

seninle kanka olmak çok zor yahu..... şimdi diyorum ki keşke rakibim sen olsaydın nihahahaaa :)) melanyfonik kız alamanya da akraban falan yok mu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…