boşuna sevinme ben yediklerimin kalorisini hesaplayarak yiyorum 1500 ü geçmiyor , diyetisyen 1500 kalori verdiyee tosunum sen yeee.......sen yedikçe güzelleşiyorsun :)))
boşuna sevinme ben yediklerimin kalorisini hesaplayarak yiyorum 1500 ü geçmiyor , diyetisyen 1500 kalori verdi
btlbetul bugün hangi sporları yaptın bakıyım sen ne kadar yaptıysan ben daha çok yapacam rapor ver
semraanne bak sağlam hazırlanıyorum bu hafta. bir spor bitiyor diğeri yeşil çaya yükleniyorum falan. ona göre yani dişli rakip isterimm
söylemezsen söylemerapor akşama çatla da patla..... gün daha bitmedi.... daha pazara gitçem ben..... kopya yook :))
Ahahhaha maalesef canim :))seninle kanka olmak çok zor yahu..... şimdi diyorum ki keşke rakibim sen olsaydın nihahahaaa :))melanyfonik kız alamanya da akraban falan yok mu :)))
bende sendeki azime hastayım betülcümidolüm benim.....örnek öğrenci....sınıf birincisi....
vayyyy ben bu lafları ödetmez miyim. bak şimdi çok fena gaza geldim. süper bir kankisin sen
Benim ne rakipten yana nede kankadan yana şansım var ona ne demelibenim rakip akşam 5dk uğrayıp kaçıyo benide motive edinbana karşıda acımasız olun
Kuzum benim gördüklerimi sizde görüyorsunuz, edersoy yok, hafize yok... Yani bunlar listeden çıkartılır mı bilmiyorum ama benim yerime birini çağırabilirsin ben listeye girmedende yarışırım.E-brulim ebruşum listeye girecek çıkacaklara baktın mı yeni üye davet edebiliyomuyuz
Kaslardandır canım, spora yüklenince öyle oluyor bir süre ama sonra hem ince gözüküyorsun hemde kilon düşmeye başlıyor. Bu senin moralini bozmasın, şimdiki artılar sonra fazlasıyla yüzünü güldürecekYa ben o kadar spor yapiyorm yemiyorum icmiyorum 100 200 gram fazla cıkıyorum anlamadım kaslarım falan mı ağırlasti ne oldu
Ben senin manevi kankan olayım@hsevda benim kankam bende kankasızlık çekiyorummm
Bende senin o zamannKaslardandır canım, spora yüklenince öyle oluyor bir süre ama sonra hem ince gözüküyorsun hemde kilon düşmeye başlıyor. Bu senin moralini bozmasın, şimdiki artılar sonra fazlasıyla yüzünü güldürecek
Ben senin manevi kankan olayım
O geliyo aklima ama insan tartiya cikinca bi morali bozuluyoo.Kaslardandır canım, spora yüklenince öyle oluyor bir süre ama sonra hem ince gözüküyorsun hemde kilon düşmeye başlıyor. Bu senin moralini bozmasın, şimdiki artılar sonra fazlasıyla yüzünü güldürecek
Teşekkür ederim canımBende senin o zamann
moralini bozmamaya çalış, sporun seni ne kadar fit yapacağını düşünO geliyo aklima ama insan tartiya cikinca bi morali bozuluyoo.btlbetul rakibem hadi bu hafta iyisin cumaya benden bi atak yok gibiii
Yok kankicim şimdilik herşey yolunda, sen ne durumdasın?E-brulim manevi kankim bugün bi kaçamak yapmadın umarımm :))
Ahahhaha maalesef canim :))
bende sendeki azime hastayım betülcümbiz rakip olsaydık yıkılırdı buralar iki filin tepişmesi gibi
Ya ben o kadar spor yapiyorm yemiyorum icmiyorum 100 200 gram fazla cıkıyorum anlamadım kaslarım falan mı ağırlasti ne oldu
O geliyo aklima ama insan tartiya cikinca bi morali bozuluyoo.btlbetul rakibem hadi bu hafta iyisin cumaya benden bi atak yok gibiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?