Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

vayyyy ben bu lafları ödetmez miyim. bak şimdi çok fena gaza geldim. süper bir kankisin sen

Nasılda özendiriyorsunuz beni anlatamam. Şöyle elimden tutan bir kankam yok beni de birileri gaza getirsin

benim rakip akşam 5dk uğrayıp kaçıyo benide motive edin bana karşıda acımasız olun
Benim ne rakipten yana nede kankadan yana şansım var ona ne demeli

E-brulim ebruşum listeye girecek çıkacaklara baktın mı yeni üye davet edebiliyomuyuz
Kuzum benim gördüklerimi sizde görüyorsunuz, edersoy yok, hafize yok... Yani bunlar listeden çıkartılır mı bilmiyorum ama benim yerime birini çağırabilirsin ben listeye girmedende yarışırım.

Ya ben o kadar spor yapiyorm yemiyorum icmiyorum 100 200 gram fazla cıkıyorum anlamadım kaslarım falan mı ağırlasti ne oldu
Kaslardandır canım, spora yüklenince öyle oluyor bir süre ama sonra hem ince gözüküyorsun hemde kilon düşmeye başlıyor. Bu senin moralini bozmasın, şimdiki artılar sonra fazlasıyla yüzünü güldürecek

@hsevda benim kankam bende kankasızlık çekiyorummm
Ben senin manevi kankan olayım

O geliyo aklima ama insan tartiya cikinca bi morali bozuluyoo. btlbetul rakibem hadi bu hafta iyisin cumaya benden bi atak yok gibiii

Ahahhaha maalesef canim :))

hay Allah tüh...

bende sendeki azime hastayım betülcüm biz rakip olsaydık yıkılırdı buralar iki filin tepişmesi gibi

dimi yaaa sen uçup gittiğin için ben 70 lerde kaldım.... neyse belli mi olur bir gün yakalarım seni belki :))) o zaman kapışırız... şimdi kaçamağına kapışıyoruz unutma....

Ya ben o kadar spor yapiyorm yemiyorum icmiyorum 100 200 gram fazla cıkıyorum anlamadım kaslarım falan mı ağırlasti ne oldu

rakipçim hem yer hem spor yaparsan artılarda bulurusun kendini... az yiyip spor yapmak marifet...

O geliyo aklima ama insan tartiya cikinca bi morali bozuluyoo. btlbetul rakibem hadi bu hafta iyisin cumaya benden bi atak yok gibiii

nihahaa yermiyim ben bunları... içten çökertmeyi düşünüyorsun yemezleeer :))) dalalete düşmeem.... yeni yıla seksü giricem... muhtemelen ptt eşliğinde ama seksüüü :))) hayallerim var benim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…