Canım seninde bu hafta üçüncü cuman oluyor, diğer kaptanların onayıyla sende listeye girebilirsin. Benden geçerli not aldın :)Ben listeye girene kadar hedef kiloma ulaşıcam galiba
Ayy insallah canim onayini aldigim icin mutlu oldummm :))Canım seninde bu hafta üçüncü cuman oluyor, diğer kaptanların onayıyla sende listeye girebilirsin. Benden geçerli not aldın :)
aynı durumdayız tatlımm bende hem regl hem temizlik. neredeyse 7-8 saattir temizlik yapıyorum ancak bitti duşumu aldım şimdi yeşil çayımı içiyorum. inşallah sağlam kalori yakmışımdır neredeyse hiç oturmadım çok yorgunum her an bi köşede sızıp kalabilirimKizlar selammmm
Haftasonu istanbul disindaydim ve tel pek cekmiyordu o nedenle gelemedim.
Sabahtan beri temizlik yapiyorum cunku evde uzun zaman gecirebilecegim bir bugun vardi.
Bu sicakta ne regl nede temizlik cekilmiyor yahuu
dediğin gibi tatlım cumaya var daha sakın motivasyonunu kaybetme evet kilo verdikten sonra duruyor bir süre ama sonra birden iniyorsun biraz sabır ve sebat gerekiyor sadece. bu arada resimlerini görmüştüm çok güzel vermişsinSlm kızlar geçmişi okuyamadim dün misafirlerim vardı çok kalabalik menümü de yazamadım abartmadan yedim şimdide ben misafirlikteyim fırsat bulursam dünkü menulere Giz atacam
mom hati canım valla sen çokiyi gidiyorsun gerçekten ben iki günü batirdim resmen bugunde oldu kaçamak ama cumaya var daha birde ben epey bi kilo verdim suannkilo vermem durmus gibi ya
masallahiyi akşamlar kızlar
bugünkü menüm
sabah
1h.yumurta
zeytin,peynir
domates,2çay
ara
2ceviz
1çatal tavuk döner
1çay
akşam
1 tabak taze fasulye
1kase yoğurt
spor
jillian
25mekik(ebrucum senin için:))
yarım saat yürüyüş
su
2.5lt.
menüm
sabah
yulaf+süt
ara
bir avuç ceviz
yeşil çay
öğle
zeytinyağlı fasülye
yoğurt
ara
elma
yeşil çay
akşam
5 köfte
1 enginar
2.5litre su
2soda
spor
30 dakika jillian
30 dakika trambolin
bütün gün ev temizliği
Ayy sıcakta gerçekten hiç çekilmez ya. Kolay gelsin canım.
kolay gelsin canim temizlik deyince tirsiyorum artik bide reglle hic cekilmez
aynı durumdayız tatlımm bende hem regl hem temizlik. neredeyse 7-8 saattir temizlik yapıyorum ancak bitti duşumu aldım şimdi yeşil çayımı içiyorum. inşallah sağlam kalori yakmışımdır neredeyse hiç oturmadım çok yorgunum her an bi köşede sızıp kalabilirim
Ekmek olmadığından iyi olmuşmenüm
sabah
yulaf+süt
ara
bir avuç ceviz
yeşil çay
öğle
zeytinyağlı fasülye
yoğurt
ara
elma
yeşil çay
akşam
5 köfte
1 enginar
2.5litre su
2soda
spor
30 dakika jillian
30 dakika trambolin
bütün gün ev temizliği
Gece yemeği olacak gibiben hala esimin balik yapmasini bekliyorum aksam yemegi icin
Evet ya, biri sürekli yanımda, yiyecegimi miktarını hazirlasa sporu benimle yapsa vs.vs. bende veririm sende verirsin o da verir , herkes verir nokta.popkekin 10lu paketinde ki kücük keklerinden canim gercekten lokmalik
masallah masllah aksam benim sporumu göreceksiniz menü paylasiminda
onlar gibi yasam kocu özel diyetisyen su bu yok canim bizde bu kadarcik ancak
Oyy kiyamam rakibimee 2 3 gune geciyor canim biraz sabrett
betülll canım ya bende bugün ilk kez yaptım jillianı o squartmıdır nedir benide mahvetti ama benim en çok üst bacaklarım ağrıyor dizlerimi kırdığım an feci ağrıyo vallaa
Ben listeye girene kadar hedef kiloma ulaşıcam galiba
Kizlar intermetm bitti menümü yazip hemen cikacağim sonra herkese yorum yaparimm :))
Sabah 10 00
3 catal omlet
1 dilim tb ekmegi
1kk peynir
4 zeytin
1 bardak cay
1 isirik simit :))
Oglen 14 00
1 seftali
1 dilimm pide
Aksam 18 00
Izgara balik
Salata
21 00
1 bardak sütlü kahve
2 litre su
1 saat yuzmee
1 saat yuruyus
30 dk jillian
İyi iyi. PideKizlar intermetm bitti menümü yazip hemen cikacağim sonra herkese yorum yaparimm :))
Sabah 10 00
3 catal omlet
1 dilim tb ekmegi
1kk peynir
4 zeytin
1 bardak cay
1 isirik simit :))
Oglen 14 00
1 seftali
1 dilimm pide
Aksam 18 00
Izgara balik
Salata
21 00
1 bardak sütlü kahve
2 litre su
1 saat yuzmee
1 saat yuruyus
30 dk jillian
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?