Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamlar yoğun bir haftasonu geçirdim geldim ama birazdan yine gitcem.
Çok sayfa geçmiş tabiki ama bu mesajı görünce yazdiklarimin yanlış anlaşılmış olduğunu farkettim. Yeni üyeleri listeye yazmiycam derken takımın kötü gidisatindan dolayı yazmiycam demedim. Yeni üyeler takima girebilmek için gösterdikleri çabayı takıma girdikten sonra bi kenara birakiyolar katılım ve paylaşım azalıyor manasinda yazmıştım. Yani deneme süresini uzun tutmak gerektigini düşünüyorum ve bu sayede sıkılıp gitmek isteyenler listeye girmeden gider takımda kalmak ve zayıflamak isteyenler listede olmasa bile kalırlar diye düşünüyorum.

amele yanığı mı dedi biriii.... işte o amele benim.... kollarım esmer boyun yüz kumral içlere doğru beyaz tenliyim......... kollar bana ait değil gibi baya bayaa :)

Kizlar cok karsilastik bu tip durumlarla, yeni üye takima motivasyonu tavan yapmis bir vaziyette geldi ama listeye alinir alinmaz bu motivasyon balonu patlatmiscasina söndü. Gonca kaptanimizin anlatmak istedigi de bu, vurdum duymaz üyeleri uzak tutmak icin deneme sürecinin uzatilmasi gerekli. Yoksa yeni üye listeye alinmayacak diye bir sey yok...
Bu hafta da haldenlos listeye giris yapacak insallah

amele yanığı mı dedi biriii.... işte o amele benim.... kollarım esmer boyun yüz kumral içlere doğru beyaz tenliyim......... kollar bana ait değil gibi baya bayaa :)
Carte Dorun cikolata karnavali gibisin demek ki

inanmıyorum yaaaa kescem kendimi sonunda........
Koca zengin olunca kinoali kahvaltilar bol oluyor... Gözü kör olsun zenginligin

Hava suan ki durumunu korumaya devam ederse yürüyüsüm yalan olacak önce kasip kavurup sonra da mübarek sel götürüyor...

canim edersoyu listeden cikartabilirim ama haldenlosu eklersem diger katilimi zayif olan arkadaslara haksizlik etmis olurum.

ARKADASLAR EDERSOY ARKADASIMIZIN DEVAMSIZLIGINI GORMEDEN RAKIP KANKI ESLESMESINE DAHIL ETTIGIM ICIN OZUR DILERIM GOZUMDEN KACMIS.
HAKSIZLIK ETMEK ISTEMEM O NEDENLE EDERSOYU LISTEDEN SILIYORUM BILGINIZE

Kizlar selammmm

Haftasonu istanbul disindaydim ve tel pek cekmiyordu o nedenle gelemedim.

Sabahtan beri temizlik yapiyorum cunku evde uzun zaman gecirebilecegim bir bugun vardi.
Bu sicakta ne regl nede temizlik cekilmiyor yahuu

Kizlar selammmm

Sabahtan beri temizlik yapiyorum cunku evde uzun zaman gecirebilecegim bir bugun vardi.
Ayy sıcakta gerçekten hiç çekilmez ya. Kolay gelsin canım.

Cumartesi yine de ucuz atlatmissin bence. Misafir söz konusu olunca zor oluyor çünkü. Pazarda gayet iyi. Umarım kek gerçekten küçüktür
popkekin 10lu paketinde ki kücük keklerinden canim gercekten lokmalik
masallah masllah aksam benim sporumu göreceksiniz menü paylasiminda

inanmıyorum yaaaa kescem kendimi sonunda........
onlar gibi yasam kocu özel diyetisyen su bu yok canim bizde bu kadarcik ancak

Kizlar selammmm

kolay gelsin canim temizlik deyince tirsiyorum artik bide reglle hic cekilmez

evet canım benim bir ayı geçti zaten yaa ama ne giriş yapacam bomba gibi bu sözümü unutmayınn

kızlar jilliandaki o ağırlıkla yapılan squarttan mütevellit kollarım ve göğüs kafesim et kesmiş kolumu kaldıramıyorum oyy oyy oooyyy........

betülll canım ya bende bugün ilk kez yaptım jillianı o squartmıdır nedir benide mahvetti ama benim en çok üst bacaklarım ağrıyor dizlerimi kırdığım an feci ağrıyo vallaa

Ben listeye girene kadar hedef kiloma ulaşıcam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…