Çok sayfa geçmiş tabiki ama bu mesajı görünce yazdiklarimin yanlış anlaşılmış olduğunu farkettim. Yeni üyeleri listeye yazmiycam derken takımın kötü gidisatindan dolayı yazmiycam demedim. Yeni üyeler takima girebilmek için gösterdikleri çabayı takıma girdikten sonra bi kenara birakiyolar katılım ve paylaşım azalıyor manasinda yazmıştım. Yani deneme süresini uzun tutmak gerektigini düşünüyorum ve bu sayede sıkılıp gitmek isteyenler listeye girmeden gider takımda kalmak ve zayıflamak isteyenler listede olmasa bile kalırlar diye düşünüyorum.sevgili kaptanım. dün internetimde sorun olduğu için giremedim. hala da sorun var oradan buradan bağlanmaya çalışıyorum. ancak fikrimi ifade etmek isterim. takım ortalaması olarak yerlerdeyiz evet. ama yeni üye alımını durdurarak bu sorunu çözemeyiz sadece devam ettiririz. ben listeye yeni girmiş biriyim ve takımı yukarılarda görmek istiyorum. bunun yolu yeni ve aktif üyeleri listeye dahil etmek diye düşünüyorum. listeye dahil etmemek sadece yeni arkadaşlara değil listede olup gayret edenlere de haksızlık olur. açıkçası ben listeye yeni girecek üyeleri hevesle beklemekteydim ve oldukça hayal kırıklığına uğradım.ayrıca listeye girmeyi beklemek çok heyecan verici oluyor. kendimden biliyorum. listeye gireceğim hafta köyde olduğum için tartılamamıştım ve sırf listeye girmek için baskül arayarak köyü birbirine katmıştım yeni eklenecek arkadaşların da aynı duyguları paylaştığını düşünüyorum. tüm sınıfı sıra dayağına çekmenin bir anlamı yok bence saygılarımla....
Bende tam tersi ya kizariyorum ya beyaz kaliyoruminsanin bir amele yanigi olur kollari falan ama nerdeee banamisin demiyor Insanin önünde bu kadar güzel bir sebep varken insan tabi ki azimli olur. Önce citir olacaksin sonrada citir anne insallah Tamam cektigin mekik sayisini aksam bildirirsin, dermanim kalirsa bende yaparim
Wilma Elles dogumdan sadece 27 gün sonra, kadin artik ne yiyip ne iciyorsa...
Kizlar cok karsilastik bu tip durumlarla, yeni üye takima motivasyonu tavan yapmis bir vaziyette geldi ama listeye alinir alinmaz bu motivasyon balonu patlatmiscasina söndü. Gonca kaptanimizin anlatmak istedigi de bu, vurdum duymaz üyeleri uzak tutmak icin deneme sürecinin uzatilmasi gerekli. Yoksa yeni üye listeye alinmayacak diye bir sey yok...Selamlar yoğun bir haftasonu geçirdim geldim ama birazdan yine gitcem.
Çok sayfa geçmiş tabiki ama bu mesajı görünce yazdiklarimin yanlış anlaşılmış olduğunu farkettim. Yeni üyeleri listeye yazmiycam derken takımın kötü gidisatindan dolayı yazmiycam demedim. Yeni üyeler takima girebilmek için gösterdikleri çabayı takıma girdikten sonra bi kenara birakiyolar katılım ve paylaşım azalıyor manasinda yazmıştım. Yani deneme süresini uzun tutmak gerektigini düşünüyorum ve bu sayede sıkılıp gitmek isteyenler listeye girmeden gider takımda kalmak ve zayıflamak isteyenler listede olmasa bile kalırlar diye düşünüyorum.
Carte Dorun cikolata karnavali gibisin demek kiamele yanığı mı dedi biriii.... işte o amele benim.... kollarım esmer boyun yüz kumral içlere doğru beyaz tenliyim......... kollar bana ait değil gibi baya bayaa :)
Koca zengin olunca kinoali kahvaltilar bol oluyor... Gözü kör olsun zenginligininanmıyorum yaaaa kescem kendimi sonunda........
Hava suan ki durumunu korumaya devam ederse yürüyüsüm yalan olacakönce kasip kavurup sonra da mübarek sel götürüyor...
Evde zaten jilliana sözüm varevinde yap sporunu sende nabalım :)
Günaydın kızlar
Evet canım eşimle yürüdük, yalnız da yürümüşlüğüm var ama sıkıcı oluyorbende teşekkür ederim
Çok sevindim canım benim
Hadi bakalım inşallah öyle olur tatlım
ÖNÜMÜZDE KI HAFTA ISMIMIZI ILK ÜÇTE GÖRMEK ISTIYORUM KIZLAR
Ellerine emeğine sağlık kuzum. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsuninşallah bu sayede motivasyonumuz tavan yapar ve kilolarımızdan en kısa sürede kurtuluruz. Saye- rakibecim sana başarılar dilerim, cumaya iyi olan kazansın bir daha eksik menü görmek istemiyorum hatişim
@edersoy kankicim şuan varlığından eser yok, inşallah en kısa zamanda takıma dönersin.
Edit: zeynebim edersoy ile haldenlosun yerini değiştirebilirmiyiz? Edersoy hiç gelmiyor...
Canım benhaldenlos ile pazartesi başlıyorum, istiyorsan sende katılabilirsin bize
Benimde en büyük korkum busen benim içimi okuyorsun Feyza, bundan sonra derdimi sana anlattıracağım
Ayy sıcakta gerçekten hiç çekilmez ya. Kolay gelsin canım.Kizlar selammmm
Haftasonu istanbul disindaydim ve tel pek cekmiyordu o nedenle gelemedim.
Sabahtan beri temizlik yapiyorum cunku evde uzun zaman gecirebilecegim bir bugun vardi.
Bu sicakta ne regl nede temizlik cekilmiyor yahuu
popkekin 10lu paketinde ki kücük keklerinden canim gercekten lokmalikCumartesi yine de ucuz atlatmissin bence. Misafir söz konusu olunca zor oluyor çünkü. Pazarda gayet iyi. Umarım kek gerçekten küçüktür
masallah masllah aksam benim sporumu göreceksiniz menü paylasimindaA
inşallah canım çok zormuş valla seninde haberlerini bekleyeceğim bakayım zorlanackmısın çok resmimide çektim yandan göbişim ne kadar olduğuna bir baksana öncesi sonrası yapacağım bakalım ne kadar fark olacak
inanmıyorum yaaaa kescem kendimi sonunda........
kolay gelsin canim temizlik deyince tirsiyorum artik bide reglle hic cekilmezKizlar selammmm
Haftasonu istanbul disindaydim ve tel pek cekmiyordu o nedenle gelemedim.
Sabahtan beri temizlik yapiyorum cunku evde uzun zaman gecirebilecegim bir bugun vardi.
Bu sicakta ne regl nede temizlik cekilmiyor yahuu
Gerçekten kücükmüşpopkekin 10lu paketinde ki kücük keklerinden canim gercekten lokmalik
masallah masllah aksam benim sporumu göreceksiniz menü paylasiminda
onlar gibi yasam kocu özel diyetisyen su bu yok canim bizde bu kadarcik ancak
Kizlar cok karsilastik bu tip durumlarla, yeni üye takima motivasyonu tavan yapmis bir vaziyette geldi ama listeye alinir alinmaz bu motivasyon balonu patlatmiscasina söndü. Gonca kaptanimizin anlatmak istedigi de bu, vurdum duymaz üyeleri uzak tutmak icin deneme sürecinin uzatilmasi gerekli. Yoksa yeni üye listeye alinmayacak diye bir sey yok...
Bu hafta dahaldenlos listeye giris yapacak insallah
Carte Dorun cikolata karnavali gibisin demek ki
Koca zengin olunca kinoali kahvaltilar bol oluyor... Gözü kör olsun zenginligin
Yürü be kim tutar senievet canım benim bir ayı geçti zaten yaa ama ne giriş yapacam bomba gibi bu sözümü unutmayınn
Oyy kiyamam rakibimee 2 3 gune geciyor canim biraz sabrettkızlar jilliandaki o ağırlıkla yapılan squarttan mütevellit kollarım ve göğüs kafesim et kesmiş kolumu kaldıramıyorum oyy oyy oooyyy........
kızlar jilliandaki o ağırlıkla yapılan squarttan mütevellit kollarım ve göğüs kafesim et kesmiş kolumu kaldıramıyorum oyy oyy oooyyy........
Ben listeye girene kadar hedef kiloma ulaşıcam galibaKizlar cok karsilastik bu tip durumlarla, yeni üye takima motivasyonu tavan yapmis bir vaziyette geldi ama listeye alinir alinmaz bu motivasyon balonu patlatmiscasina söndü. Gonca kaptanimizin anlatmak istedigi de bu, vurdum duymaz üyeleri uzak tutmak icin deneme sürecinin uzatilmasi gerekli. Yoksa yeni üye listeye alinmayacak diye bir sey yok...
Bu hafta dahaldenlos listeye giris yapacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?