Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Zaman çabucak geçecek, bir bakmissinki aylar ile birlikte kilolarda gitmiş ve herkes ne yaptın , cok zayifkamissin, yeter daha verme falan diyecek. Sadece azıcık daha sabır

Zaman çabucak geçecek, bir bakmissinki aylar ile birlikte kilolarda gitmiş ve herkes ne yaptın , cok zayifkamissin, yeter daha verme falan diyecek. Sadece azıcık daha sabır

sonra bende terliğimi çıkarcam ağazlarına ağazlarına vurucam :))) siz benim neler çektiğimi biliyonuz mu dicem :)))

Bugünkü menüm

Sabah 08:30
Meyveli yoğurt

Öğlen 11:30-13:00
1 muz
1 elma
1 nektarin

Akşam 18:00
4 yk makarna
1 yk kıymalı mantarlı sos
1 tk parmesan peyniri

2 lt su
Spor: jillian L1/1
2 km yürüyüş
20 mekik (haldenlos'um için)
20 wide toe touch
10'ar ayakta popo hareketi

Jillian benimde bacaklarımı pert etti, ter içinde kaldım. Terlemeyi hiç sevmem ama spor yaparken terlemek beni azimlendiriyor, sanki akan her damlayla birlikte kilom gidiyormuş gibi mutlu oluyorum :)

Bu arada ben jillianın bazı hareketlerini yapmıyorum (mesela yerde yatarken dumbellarla aç kapa), onun yerine başka hareketler ekliyorum.

Harika olmuş tatlım :)
Jilliana bismillah dedik inşallah bu yoldan anlımızın akıyla geçeriz :)

Süper olmuş canım :) senin mezuniyet yakındır bu gidişle :)

Menüm
10.00 2 dilim ekmek 2 dilim peynir5zeytin 2 yumurta domates salatalık
15.00 1 kase rus salatası
19.00 mercimek çorbası 1 dilim ekmek
3 litre su
1 saat yürüyüş
Rus salatası mayonezli oluyor o da çok kalorili ama onun haricinde çok güzel olmuş canım :)

Şeftaliyle pideyi nasıl yedin kız :)))
Simiti görmezden geliyorum, harika olmuş :) hergün yüzmeye gidiyorsun galiba?

Kendi kendini depresyona sokmasana be yavrucum, gidecek o kilolar merak etme sadece biraz sabretmen gerekiyor. Ilerde bunları hatırlayıp güleceksin... Menün süper, sporunda aynen öyle :)

insanlardan uzak durmam lazım şu kilolar gidene kadar. inadına ısrar ediyolar... her kez prof bundan nolcak kkii diye zorluyorlar....
Sen onlara kulak asma, bilmeyene konuşması kolay... He de geç :)

Kurabiye hariç güzel onuda zıplarken yakarsın. Ayrıca iraden içinde seni kutluyorum canım, ben olsam 1 kurabiyeyle kalmazdı :)

Evet malesef rus salatası mayonezliydi ama azmiş mayonez oranı. Misafirlikteydim, ne pastalar börekler vardı da elimi bile surmedim. Bide o yapmadigin hareket arka omurlari çok rahatlatiyor ya,niye yapmiyorsunki

İyi geceler kızlar bıgün biraz geç kaldım anneciğimin doğum günü vardı da :)
Sabah 8;30
1 salatalık
2 yumurtadan omlet

Öğle 1330
Tavuk ızgara
1 domates

Akşam 19 00
İskender ( sadece etlerini yedim)

20:00 1çatal doğum günü pastası

2 litre su yarım saat yürüyüş

Mutlu güzel yılları olsun. Menü de iyi

Midem için çok bile geldi ablamm biraz da evde olmayınca yiyemiyorum, o yüzden de olmuş olabilir :))
Bitti sayılırr çok şükür ablamm, düğünlerdeyim yinee 2 gün üst üste düğüne gittim çok yorgunum 1 hafta kendime gelemem herhalde bir de eltimin doğum günü var onu da atlatırsam rahatlarımm

Allah uzun, sağlıklı ömür versin canım :)

Menün Az olmuş gibi geldii ..

Canım menün az geldi bana, ama spor süper olmuşş :))

Menüm
10.00 2 dilim ekmek 2 dilim peynir5zeytin 2 yumurta domates salatalık
15.00 1 kase rus salatası
19.00 mercimek çorbası 1 dilim ekmek
3 litre su
1 saat yürüyüş

Hımmm bak şimdi canım rus salatası çektii ama cısss
tine de yanında başka birşey yememen iyi olmuşş.. Ben onu bir de ekmekle seviyorum, ekmeksiz tadı olmuyor sankii
Gerisi güzelll :)

İyi olmuşş canımm :))

Evet malesef rus salatası mayonezliydi ama azmiş mayonez oranı. Misafirlikteydim, ne pastalar börekler vardı da elimi bile surmedim. Bide o yapmadigin hareket arka omurlari çok rahatlatiyor ya,niye yapmiyorsunki
Aferin canım sana, onca lezzet harikasının içinden sadece salata Yemen büyük başarı
İlk jillian deneyimimde yapıyordum ama hiç bir etkisini görmedim

Anneciğinin doğum günü kutlu olsun, Rabbim nice yıllar, uzun ömürler nasip etsin. Onu sizin başınızdan eksik etmesin

Menün güzel olmuş, pastaya güzel karşı koymuşsun

Eyvah eyvah senin koşuşturmacaların bir başladı mı zor bitiyor ALLAH yardımcın olsun ablam.

insanlardan uzak durmam lazım şu kilolar gidene kadar. inadına ısrar ediyolar... her kez prof bundan nolcak kkii diye zorluyorlar....

Hahahaa aynen dediğin gibi herkes profosör ama bilmedikleri, anlamadıkları alanlarda

Senin azmini kramaz hiç kimseee işte o kadarrr, boş ver bırak söylesinlerrr he he de geçç

Sağol ablammm..
Biliyorsun benii düğün sevmediğim halde dediğin gibi bir başladı mı zor bitiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…