Zaman çabucak geçecek, bir bakmissinki aylar ile birlikte kilolarda gitmiş ve herkes ne yaptın , cok zayifkamissin, yeter daha verme falan diyecek. Sadece azıcık daha sabırmenüm;
sabah :
1 hş yumurta
1 çorba kaşığı lor
ara 1 parça ananas
öğle kıymalı patlıcan yemeği (az yağlı az tuzlu)
ara 3 hurma+ duble kahve
akşam salata (bir parça peynir domates salatalık)
su : 3lt
yeşil çay : 2 bardak
spor : sabah 15 mekik
20 öne 20 geriye bacak hareketi
20 kol hareketi
akşam 20 dk jilllian
gitmiyor inatçı kilolar oturup hönkür hönkür ağlayasım geliyor(( ben altmışları göremicem mi... bir de onları verme derdi var ben daha göremedim bile.....
Zaman çabucak geçecek, bir bakmissinki aylar ile birlikte kilolarda gitmiş ve herkes ne yaptın , cok zayifkamissin, yeter daha verme falan diyecek. Sadece azıcık daha sabır
Zaman çabucak geçecek, bir bakmissinki aylar ile birlikte kilolarda gitmiş ve herkes ne yaptın , cok zayifkamissin, yeter daha verme falan diyecek. Sadece azıcık daha sabır
Ha ha ha :))))sonra bende terliğimi çıkarcam ağazlarına ağazlarına vurucam :))) siz benim neler çektiğimi biliyonuz mu dicem :)))
Harika olmuş tatlım :)iyi akşamlar kızlar
bugünkü menüm
sabah
1h.yumurta
zeytin,peynir
domates,2çay
ara
2ceviz
1çatal tavuk döner
1çay
akşam
1 tabak taze fasulye
1kase yoğurt
spor
jillian
25mekik(ebrucum senin için:))
yarım saat yürüyüş
su
2.5lt.
Süper olmuş canım :) senin mezuniyet yakındır bu gidişle :)menüm
sabah
yulaf+süt
ara
bir avuç ceviz
yeşil çay
öğle
zeytinyağlı fasülye
yoğurt
ara
elma
yeşil çay
akşam
5 köfte
1 enginar
2.5litre su
2soda
spor
30 dakika jillian
30 dakika trambolin
bütün gün ev temizliği
Rus salatası mayonezli oluyor o da çok kalorili ama onun haricinde çok güzel olmuş canım :)Menüm
10.00 2 dilim ekmek 2 dilim peynir5zeytin 2 yumurta domates salatalık
15.00 1 kase rus salatası
19.00 mercimek çorbası 1 dilim ekmek
3 litre su
1 saat yürüyüş
Şeftaliyle pideyi nasıl yedin kız :)))Kizlar intermetm bitti menümü yazip hemen cikacağim sonra herkese yorum yaparimm :))
Sabah 10 00
3 catal omlet
1 dilim tb ekmegi
1kk peynir
4 zeytin
1 bardak cay
1 isirik simit :))
Oglen 14 00
1 seftali
1 dilimm pide
Aksam 18 00
Izgara balik
Salata
21 00
1 bardak sütlü kahve
2 litre su
1 saat yuzmee
1 saat yuruyus
30 dk jillian
Kendi kendini depresyona sokmasana be yavrucum, gidecek o kilolar merak etme sadece biraz sabretmen gerekiyor. Ilerde bunları hatırlayıp güleceksin... Menün süper, sporunda aynen öyle :)menüm;
sabah :
1 hş yumurta
1 çorba kaşığı lor
ara 1 parça ananas
öğle kıymalı patlıcan yemeği (az yağlı az tuzlu)
ara 3 hurma+ duble kahve
akşam salata (bir parça peynir domates salatalık)
su : 3lt
yeşil çay : 2 bardak
spor : sabah 15 mekik
20 öne 20 geriye bacak hareketi
20 kol hareketi
akşam 20 dk jilllian
gitmiyor inatçı kilolar oturup hönkür hönkür ağlayasım geliyor(( ben altmışları göremicem mi... bir de onları verme derdi var ben daha göremedim bile.....
Sen onlara kulak asma, bilmeyene konuşması kolay... He de geç :)insanlardan uzak durmam lazım şu kilolar gidene kadar. inadına ısrar ediyolar... her kez prof bundan nolcak kkii diye zorluyorlar....
Kurabiye hariç güzel onuda zıplarken yakarsın. Ayrıca iraden içinde seni kutluyorum canım, ben olsam 1 kurabiyeyle kalmazdı :)SElma kızlar
Bugünkü menu
Sabah
1 dilim kadar ekmek
Ara 1 Türk kahvesi
1 kurabiye
Öğle 1 kaşık pilav
2 catal tavuk eti
2 3 catal karnıyarık
Akşam
1 küçük tabak tavuk yemeği
3 4 kaşık yoğurt
2 litre su
50 dakika yürüyüş şimdi 200 ip atlayacam
Evet malesef rus salatası mayonezliydi ama azmiş mayonez oranı. Misafirlikteydim, ne pastalar börekler vardı da elimi bile surmedim. Bide o yapmadigin hareket arka omurlari çok rahatlatiyor ya,niye yapmiyorsunkiBugünkü menüm
Sabah 08:30
Meyveli yoğurt
Öğlen 11:30-13:00
1 muz
1 elma
1 nektarin
Akşam 18:00
4 yk makarna
1 yk kıymalı mantarlı sos
1 tk parmesan peyniri
2 lt su
Spor: jillian L1/1
2 km yürüyüş
20 mekik (haldenlos'um için)
20 wide toe touch
10'ar ayakta popo hareketi
Jillian benimde bacaklarımı pert etti, ter içinde kaldım. Terlemeyi hiç sevmem ama spor yaparken terlemek beni azimlendiriyor, sanki akan her damlayla birlikte kilom gidiyormuş gibi mutlu oluyorum :)
Bu arada ben jillianın bazı hareketlerini yapmıyorum (mesela yerde yatarken dumbellarla aç kapa), onun yerine başka hareketler ekliyorum.
Harika olmuş tatlım :)
Jilliana bismillah dedik inşallah bu yoldan anlımızın akıyla geçeriz :)
Süper olmuş canım :) senin mezuniyet yakındır bu gidişle :)
Rus salatası mayonezli oluyor o da çok kalorili ama onun haricinde çok güzel olmuş canım :)
Şeftaliyle pideyi nasıl yedin kız :)))
Simiti görmezden geliyorum, harika olmuş :) hergün yüzmeye gidiyorsun galiba?
Kendi kendini depresyona sokmasana be yavrucum, gidecek o kilolar merak etme sadece biraz sabretmen gerekiyor. Ilerde bunları hatırlayıp güleceksin... Menün süper, sporunda aynen öyle :)
Sen onlara kulak asma, bilmeyene konuşması kolay... He de geç :)
Kurabiye hariç güzel onuda zıplarken yakarsın. Ayrıca iraden içinde seni kutluyorum canım, ben olsam 1 kurabiyeyle kalmazdı :)
Mutlu güzel yılları olsun. Menü de iyiİyi geceler kızlar bıgün biraz geç kaldım anneciğimin doğum günü vardı da :)
Sabah 8;30
1 salatalık
2 yumurtadan omlet
Öğle 1330
Tavuk ızgara
1 domates
Akşam 19 00
İskender ( sadece etlerini yedim)
20:00 1çatal doğum günü pastası
2 litre su yarım saat yürüyüş
Sairin yazdigi siirler bir kac yazim hatasi disinda basarili olmus
Telasen en kisa sürede gecer insallah canimseninle kapismayi dört gözle bekliyorum, iyi olan kazansin
Neler yapacaksin bakalim? Ona göre bende ayak uydurayim sana
Az olmus biraz canim... Insallah seninde telasen biran önce gecer
Rabbim geride kalanlara sabir versin... Ölmüslerimizin ruhuna el fatiha...
Amiiin
İyi geceler kızlar bıgün biraz geç kaldım anneciğimin doğum günü vardı da :)
Sabah 8;30
1 salatalık
2 yumurtadan omlet
Öğle 1330
Tavuk ızgara
1 domates
Akşam 19 00
canım aklımdan tam sen geçiyordun menünü gördüm:) sevdiceğin nasıl bakiimm. nasıl gidiyor askerlik olayları
Bugünkü menüm
Sabah 08:30
Meyveli yoğurt
Öğlen 11:30-13:00
1 muz
1 elma
1 nektarin
Akşam 18:00
4 yk makarna
1 yk kıymalı mantarlı sos
1 tk parmesan peyniri
2 lt su
Spor: jillian L1/1
2 km yürüyüş
20 mekik (haldenlos'um için)
20 wide toe touch
10'ar ayakta popo hareketi
Jillian benimde bacaklarımı pert etti, ter içinde kaldım. Terlemeyi hiç sevmem ama spor yaparken terlemek beni azimlendiriyor, sanki akan her damlayla birlikte kilom gidiyormuş gibi mutlu oluyorum :)
Bu arada ben jillianın bazı hareketlerini yapmıyorum (mesela yerde yatarken dumbellarla aç kapa), onun yerine başka hareketler ekliyorum.
Harika olmuş tatlım :)
Jilliana bismillah dedik inşallah bu yoldan anlımızın akıyla geçeriz :)
Süper olmuş canım :) senin mezuniyet yakındır bu gidişle :)
Rus salatası mayonezli oluyor o da çok kalorili ama onun haricinde çok güzel olmuş canım :)
Şeftaliyle pideyi nasıl yedin kız :)))
Simiti görmezden geliyorum, harika olmuş :) hergün yüzmeye gidiyorsun galiba?
Kendi kendini depresyona sokmasana be yavrucum, gidecek o kilolar merak etme sadece biraz sabretmen gerekiyor. Ilerde bunları hatırlayıp güleceksin... Menün süper, sporunda aynen öyle :)
Sen onlara kulak asma, bilmeyene konuşması kolay... He de geç :)
Kurabiye hariç güzel onuda zıplarken yakarsın. Ayrıca iraden içinde seni kutluyorum canım, ben olsam 1 kurabiyeyle kalmazdı :)
Menüm
10.00 2 dilim ekmek 2 dilim peynir5zeytin 2 yumurta domates salatalık
15.00 1 kase rus salatası
19.00 mercimek çorbası 1 dilim ekmek
3 litre su
1 saat yürüyüş
SElma kızlar
Bugünkü menu
Sabah
1 dilim kadar ekmek
Ara 1 Türk kahvesi
1 kurabiye
Öğle 1 kaşık pilav
2 catal tavuk eti
2 3 catal karnıyarık
Akşam
1 küçük tabak tavuk yemeği
3 4 kaşık yoğurt
2 litre su
50 dakika yürüyüş şimdi 200 ip atlayacam
Aferin canım sana, onca lezzet harikasının içinden sadece salata Yemen büyük başarıEvet malesef rus salatası mayonezliydi ama azmiş mayonez oranı. Misafirlikteydim, ne pastalar börekler vardı da elimi bile surmedim. Bide o yapmadigin hareket arka omurlari çok rahatlatiyor ya,niye yapmiyorsunki
Anneciğinin doğum günü kutlu olsun, Rabbim nice yıllar, uzun ömürler nasip etsin. Onu sizin başınızdan eksik etmesinİyi geceler kızlar bıgün biraz geç kaldım anneciğimin doğum günü vardı da :)
Sabah 8;30
1 salatalık
2 yumurtadan omlet
Öğle 1330
Tavuk ızgara
1 domates
Akşam 19 00
Eyvah eyvah senin koşuşturmacaların bir başladı mı zor bitiyorMidem için çok bile geldi ablamm biraz da evde olmayınca yiyemiyorum, o yüzden de olmuş olabilir :))
Bitti sayılırr çok şükür ablamm, düğünlerdeyim yinee2 gün üst üste düğüne gittim çok yorgunum 1 hafta kendime gelemem herhalde bir de eltimin doğum günü var onu da atlatırsam rahatlarımm
insanlardan uzak durmam lazım şu kilolar gidene kadar. inadına ısrar ediyolar... her kez prof bundan nolcak kkii diye zorluyorlar....
Aferin canım sana, onca lezzet harikasının içinden sadece salata Yemen büyük başarı
İlk jillian deneyimimde yapıyordum ama hiç bir etkisini görmedim
Anneciğinin doğum günü kutlu olsun, Rabbim nice yıllar, uzun ömürler nasip etsin. Onu sizin başınızdan eksik etmesin
Menün güzel olmuş, pastaya güzel karşı koymuşsun
Eyvah eyvah senin koşuşturmacaların bir başladı mı zor bitiyorALLAH yardımcın olsun ablam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?