Amin cümlemizin insallah canimteşekkür ederim canım benim. hepimiz için inşallah yıllar aşk dolu olsunbi bakayım akşam dayanamazsam iznini değerlendiririm artık
Sairin sabrina masallahsair baya sabirliydi canim misafirlere neler yaptim da kendim yemedim
ben bu gün platesime tekrar basliyorum canim ögleden sonra insallah bide gidis gelislerde toplam dört kilometre yürüyorum
evet canim simdi az uyuyayim ben nöbette cok yoruldumAmin cümlemizin insallah canim
abartmadan degerlendirirsen sevinirim
Sairin sabrina masallahhep böyle iradeli olsun
Bende eve 2,5 km yürüyorum, aksam da jillian yapacagim yarim saat - seni gecemeyecegim ama olsun
Cumartesi yine de ucuz atlatmissin bence. Misafir söz konusu olunca zor oluyor çünkü. Pazarda gayet iyi. Umarım kek gerçekten küçüktürgünaydın kızlar cumartesı kayınvalıde hala teyze tam 13 kısı agırladım pazarda nöbete gittim simdi nöbet cıkışı hem cumartesi hem pazar menümü yazıyorum
cumartesi
sabah 11:00 (misafirlerin ıspartadan gelmesinş bekledim geç oldu kahvaltı)
ıkı dılım beyaz peynir bi kaşık tulum peyniri
domates salatalık
bi tatlı kasığı bel
iki dilim tam buğday ekmeği ( burada şair misafirlere yaptığı hamur kızartmasından nasıl yemediğini belirtmek istiyor)
14:00 bir miktar siyah üzüm
akşam 18:30
etliekmek bi adet bi ardak ayran salat (misafirleri yemeğe götürdük o sebepten bende yedim )
üç litre su
nerden baksanız dört saat yürüdüm
pazar
sabah 10:00
bi dilim peynir bi kaşık tulum peyniri
sıcak ekmeğin ucundan azıcık
domates salatalık
fırında patates bi orta boy kadar
zeytin dört tane
bi kaşık bal
öğlen yok çalışıyorduk fırsat olmadı
akşam 18:00
bi porsiyon bulguru az sebzesı bol kısır
iki bardak çay
bi tane küçük kek
21:30 iki dilim karpuz
su üç litre
spor nöbet tuttum
Değildi malesef ya. Arkadaşlarla waffle gittik, kendimi tuttum, bitki çayı istedim yoktu, yine en hafif o olur gibi geldikız senin menü benimkinden de beter. hiç bişi yememişsin. limonata şekersiz miydi diyim bari
tünaydın arkadaşlar
bugün jilliana başladım saat 12 de yaptım ölüyorummm hemen bir duşa girdim çıktım ama inanın bacaklarım tutmuyor zor yürüyorum şu an hareketsizlik ne kötü şeymiş tabi ilk gün olduğu için çok zorlandım inşallah zamanla daha kolay gelir.
E-brulim canım akşammı yapacaksın sen?
3 gün icinde alisirsin tatlim... Ben suan iste oldugum icin aksam yapacagimtünaydın arkadaşlar
bugün jilliana başladım saat 12 de yaptım ölüyorummm hemen bir duşa girdim çıktım ama inanın bacaklarım tutmuyor zor yürüyorum şu an hareketsizlik ne kötü şeymiş tabi ilk gün olduğu için çok zorlandım inşallah zamanla daha kolay gelir.
E-brulim canım akşammı yapacaksın sen?
3 gün icinde alisirsin tatlim... Ben suan iste oldugum icin aksam yapacagim
Aksam yaptiktan sonra mutlaka paylasirim caniminşallah canım çok zormuş valla seninde haberlerini bekleyeceğim bakayım zorlanackmısın çok resmimide çektim yandan göbişim ne kadar olduğuna bir baksana öncesi sonrası yapacağım bakalım ne kadar fark olacak
Mesaji yazdigin yerde dosya yükle butonu var oradan yükleyebilirsin canim.resim nasıl yüklüyoruz yaa
Ne güzel kararmissin öyle
Ne güzel kararmissin öyleEvet göbüs biraz var ama azimliyiz biz gidecek o göbüs Dermanin kaldiysa aksama birazda mekik cekersin sonra oldu bu is
Bende tam tersi ya kizariyorum ya beyaz kaliyorumsorma ya çok karardım zaten hemen bronzlaşabiliyorum ama bu kez bildiğin karardımaynen ben zaten azimliyimdir yeniden gebe kalabilmek çok çabuk vermeliyim kiloları tombişken hamile kalamam yoksa ne hale gelirim düşün.Çekerim tabi ne demek iyice bir dinleneyim mekik çocuk oyuncağı bunun yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?