Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

teşekkür ederim canım benim. hepimiz için inşallah yıllar aşk dolu olsun bi bakayım akşam dayanamazsam iznini değerlendiririm artık
Amin cümlemizin insallah canim
abartmadan degerlendirirsen sevinirim

sair baya sabirliydi canim misafirlere neler yaptim da kendim yemedim
ben bu gün platesime tekrar basliyorum canim ögleden sonra insallah bide gidis gelislerde toplam dört kilometre yürüyorum
Sairin sabrina masallah hep böyle iradeli olsun
Bende eve 2,5 km yürüyorum, aksam da jillian yapacagim yarim saat - seni gecemeyecegim ama olsun

Amin cümlemizin insallah canim
abartmadan degerlendirirsen sevinirim

Sairin sabrina masallah hep böyle iradeli olsun
Bende eve 2,5 km yürüyorum, aksam da jillian yapacagim yarim saat - seni gecemeyecegim ama olsun
evet canim simdi az uyuyayim ben nöbette cok yoruldum sonrada gelsin spor

Cumartesi yine de ucuz atlatmissin bence. Misafir söz konusu olunca zor oluyor çünkü. Pazarda gayet iyi. Umarım kek gerçekten küçüktür

Slm kızlar geçmişi okuyamadim dün misafirlerim vardı çok kalabalik menümü de yazamadım abartmadan yedim şimdide ben misafirlikteyim fırsat bulursam dünkü menulere Giz atacam
mom hati canım valla sen çokiyi gidiyorsun gerçekten ben iki günü batirdim resmen bugunde oldu kaçamak ama cumaya var daha birde ben epey bi kilo verdim suannkilo vermem durmus gibi ya

tünaydın arkadaşlar
bugün jilliana başladım saat 12 de yaptım ölüyorummm hemen bir duşa girdim çıktım ama inanın bacaklarım tutmuyor zor yürüyorum şu an hareketsizlik ne kötü şeymiş tabi ilk gün olduğu için çok zorlandım inşallah zamanla daha kolay gelir.
E-brulim canım akşammı yapacaksın sen?

3 gün icinde alisirsin tatlim... Ben suan iste oldugum icin aksam yapacagim

A
3 gün icinde alisirsin tatlim... Ben suan iste oldugum icin aksam yapacagim

inşallah canım çok zormuş valla seninde haberlerini bekleyeceğim bakayım zorlanackmısın çok resmimide çektim yandan göbişim ne kadar olduğuna bir baksana öncesi sonrası yapacağım bakalım ne kadar fark olacak

Aksam yaptiktan sonra mutlaka paylasirim canim
Paylasmiyormusun kiz resmini bizimle

Ne güzel kararmissin öyle Evet göbüs biraz var ama azimliyiz biz gidecek o göbüs Dermanin kaldiysa aksama birazda mekik cekersin sonra oldu bu is

sorma ya çok karardım zaten hemen bronzlaşabiliyorum ama bu kez bildiğin karardım aynen ben zaten azimliyimdir yeniden gebe kalabilmek çok çabuk vermeliyim kiloları tombişken hamile kalamam yoksa ne hale gelirim düşün.Çekerim tabi ne demek iyice bir dinleneyim mekik çocuk oyuncağı bunun yanında

Bende tam tersi ya kizariyorum ya beyaz kaliyorum insanin bir amele yanigi olur kollari falan ama nerdeee banamisin demiyor Insanin önünde bu kadar güzel bir sebep varken insan tabi ki azimli olur. Önce citir olacaksin sonrada citir anne insallah Tamam cektigin mekik sayisini aksam bildirirsin, dermanim kalirsa bende yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…