Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

herkese günaydın arkadaşlarr

hadi bismillah Allah utandırmasın diyelim ben belki yatınca bacaklarım biraz daha geçer dedim ama halen ağrıyor bugün ne derece zorlayacak görücez bakalım aynennn senin gibi düşünüyorum canım normalde bende terlemekten nefret ederim ama amaç sağlığımız için olunca bende her zerre ter için mutlu oluyorum
dumbellarla neden aç kapa yapmadın ebruşum aslında kolay bir hareket ama tercih mi etmedin yoksa
sporun çok iyi canım yaaa maşallaah diğer hareketleri jiiliandan sonramı yaptın öncemi
menünde çok iyi tatlım bol meyveli bir gün olmuş

Menün güzel sadece üzümü cok yeme canim
Jillianin yapamamissin ama bos da durmamissin
az yiyorum canim siyah üzümü cok severim ama her gün az aza yiyorum bi günde cok yemektense
gerçekten mi yaaa ben saplandım sanki 70 lerde hepten mi kessem yemeyi içmeyi hedefime varınca gene yerim :) deli çıkıcam valla...
kizzz yemeyi icmeyi kesmek olur mu sagliga zarar Allah muhafaza
çok hoş bir menü.... + spor maşallahhh kıskandım...
tesekkürler canim seninki kadar olmasada idare eder

çok iyi canım özellikle önüne gelen yiyecekleri kısıtlayarak yiyebilmen çok iyi azmin için bravoo

Sabah merdivenlerden inerken benimde bacaklarim puding gibiydi
Bugün vücut daha bir alisik oldugu icin dünkü kadar zorlayacagini sanmiyorum ya bakalim
Canim o kol hareketinin yerine ben jj yaptim, daha etkili oldugunu düsündüm, birde benim üst tarafimda pek sorunum yok, daha fazla incelmesini de kücülmesini de istemiyorum

Mekigi önce cektim, wide toe touch hareketi jillian esnasinda yaptim, popo hareketini de sonra yaptim canim.

sabah uyandım karnım şiş ama nasıl bir şişkinlik beş aylık hamile gibiyim dün dümdüzdü.. adetim ondanmı bilmiyorum ama çok rahatsızım şişkinlik veya ödem için bildiğiniz uyguladığınız iyi bir yöntem varmı kızlar lütfen bir el atın keyfim kaçtı

Menün süper sevgili rakibimm ama beni gecersin bu hafta icin rahat etsin benim motor stop ettiii

Sporunuda menünüde çokk begendimm

Canim bulabilir misin bilmiyorm ama ısırgan otu tohumu super ödem atiyormuss

Menünede sporunada bayildimm az ve hafif olmus canim. Ben ilk gunlerde o hareketleri yapmaya calistim bacaklarimin agrisindan yuruyemedim simdi az az yapiyormm

Oyyy tatlilara bakk simlalin ilkkez kacamak yaptigini goruyorumm. Canim okadar tatli yiyince biraz spor yap ip falan atla sana tavsiyemm vicdanin bi nebze daha rahat uyursunn :))

Menün süper sevgili rakibimm ama beni gecersin bu hafta icin rahat etsin benim motor stop ettiii

60 ları gormeden rahat edebilmirem.... stop etmez motor devam.... ekşın ekşın kaldır totoyu.... var yaa omuzlarım göğüs kafesim dizlerim et kesmiş jillian yüzünden.... ona rağmen akşam gene yapmayı düşünüyorum yaniii bilmem anlatabiliyo muyum... bu ağrılara rağmen pes etmek yok.... sabah mekik yapamadım valla...

Sevgilim kankimm tebrik ediyormm menün süperr sporunada bayildim sekerimm :))

Haklisin canim bmde insallah jillianin 2. Leveline geccemm hadi bakalimm hakkimizda hayiirlissiii

Bazi arkadaslar maydanoz suyu iciyorlar, cok faydaliymis. Bozma moralini, siskinliginin sebebini biliyorsun en azindan...

Tatildeyim canım ondan gidiyorumm :)) bide misafirler geldi simdi onlari gezdiriyoruzz
Ne güzel, iyi tatiller canim :) hic yerinde durmuyorsun, bu sana tartida -eksi olarak dönecek :)

Menünede sporunada bayildimm az ve hafif olmus canim. Ben ilk gunlerde o hareketleri yapmaya calistim bacaklarimin agrisindan yuruyemedim simdi az az yapiyormm
Tesekkür ederim canim. Sporda birden yüklenmemek en dogrusu canim ama agridan dolayi da pes etmemek lazim. Agrinin üstüne gittikce agrilar geciyor. Ilk jilliandan sonra kilon ne durumdayi? Ben bugün baya bir arti gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…