Bugünkü menüm
Sabah 08:30
Meyveli yoğurt
Öğlen 11:30-13:00
1 muz
1 elma
1 nektarin
Akşam 18:00
4 yk makarna
1 yk kıymalı mantarlı sos
1 tk parmesan peyniri
2 lt su
Spor: jillian L1/1
2 km yürüyüş
20 mekik (haldenlos'um için)
20 wide toe touch
10'ar ayakta popo hareketi
Jillian benimde bacaklarımı pert etti, ter içinde kaldım. Terlemeyi hiç sevmem ama spor yaparken terlemek beni azimlendiriyor, sanki akan her damlayla birlikte kilom gidiyormuş gibi mutlu oluyorum :)
Bu arada ben jillianın bazı hareketlerini yapmıyorum (mesela yerde yatarken dumbellarla aç kapa), onun yerine başka hareketler ekliyorum.
Harika olmuş tatlım :)
Jilliana bismillah dedik inşallah bu yoldan anlımızın akıyla geçeriz :)
Süper olmuş canım :) senin mezuniyet yakındır bu gidişle :)
Rus salatası mayonezli oluyor o da çok kalorili ama onun haricinde çok güzel olmuş canım :)
Şeftaliyle pideyi nasıl yedin kız :)))
Simiti görmezden geliyorum, harika olmuş :) hergün yüzmeye gidiyorsun galiba?
Kendi kendini depresyona sokmasana be yavrucum, gidecek o kilolar merak etme sadece biraz sabretmen gerekiyor. Ilerde bunları hatırlayıp güleceksin... Menün süper, sporunda aynen öyle :)
Sen onlara kulak asma, bilmeyene konuşması kolay... He de geç :)
Kurabiye hariç güzel onuda zıplarken yakarsın. Ayrıca iraden içinde seni kutluyorum canım, ben olsam 1 kurabiyeyle kalmazdı :)
az yiyorum canim siyah üzümü cok severim ama her gün az aza yiyorum bi günde cok yemektenseMenün güzel sadece üzümü cok yeme canim
Jillianin yapamamissin ama bos da durmamissin
kizzz yemeyi icmeyi kesmek olur mu sagliga zarar Allah muhafazagerçekten mi yaaa ben saplandım sanki 70 lerde hepten mi kessem yemeyi içmeyi hedefime varınca gene yerim :) deli çıkıcam valla...
tesekkürler canim seninki kadar olmasada idare ederçok hoş bir menü.... + spor maşallahhh kıskandım...
çok iyi canım özellikle önüne gelen yiyecekleri kısıtlayarak yiyebilmen çok iyi azmin için bravooİyi geceler kızlar bıgün biraz geç kaldım anneciğimin doğum günü vardı da :)
Sabah 8;30
1 salatalık
2 yumurtadan omlet
Öğle 1330
Tavuk ızgara
1 domates
Akşam 19 00
İskender ( sadece etlerini yedim)
20:00 1çatal doğum günü pastası
2 litre su yarım saat yürüyüş
Teşekkür ederim canım :) verdiğim kiloları geri almak istemiyorum :)) daha da veririz inşallah hep beraber :)çok iyi canım özellikle önüne gelen yiyecekleri kısıtlayarak yiyebilmen çok iyi azmin için bravoo
çok hafif olmuş canımm sporunda çok güzel. dün öyle yorgundum ki yazamadım. düşmek ümitsizlik yok.
birlikte bitireceğiz bu işi
valla iş işten geçtiarkadaşlar yine ben.
ankata "Evet" oyu kullanmanızı rica edecektim ben bi yanlışlık olmuş
Sabah merdivenlerden inerken benimde bacaklarim puding gibiydiherkese günaydın arkadaşlarr
hadi bismillah Allah utandırmasın diyelimben belki yatınca bacaklarım biraz daha geçer dedim ama halen ağrıyor bugün ne derece zorlayacak görücez bakalım aynennn senin gibi düşünüyorum canım normalde bende terlemekten nefret ederim ama amaç sağlığımız için olunca bende her zerre ter için mutlu oluyorum
dumbellarla neden aç kapa yapmadın ebruşum aslında kolay bir hareket ama tercih mi etmedin yoksa
sporun çok iyi canım yaaa maşallaah diğer hareketleri jiiliandan sonramı yaptın öncemi
menünde çok iyi tatlım bol meyveli bir gün olmuş
neyseki ben evet dedimvalla iş işten geçtibende mesajınında bir terslik olduğunu anladım ama hepten hayır ı işaretleyinide yanlış yazmamıştır dedim bende hayır dedim
Menün süper sevgili rakibimm ama beni gecersin bu hafta icin rahat etsin benim motor stop ettiiimenüm;
sabah :
1 hş yumurta
1 çorba kaşığı lor
ara 1 parça ananas
öğle kıymalı patlıcan yemeği (az yağlı az tuzlu)
ara 3 hurma+ duble kahve
akşam salata (bir parça peynir domates salatalık)
su : 3lt
yeşil çay : 2 bardak
spor : sabah 15 mekik
20 öne 20 geriye bacak hareketi
20 kol hareketi
akşam 20 dk jilllian
gitmiyor inatçı kilolar oturup hönkür hönkür ağlayasım geliyor(( ben altmışları göremicem mi... bir de onları verme derdi var ben daha göremedim bile.....
Sporunuda menünüde çokk begendimmSElma kızlar
Bugünkü menu
Sabah
1 dilim kadar ekmek
Ara 1 Türk kahvesi
1 kurabiye
Öğle 1 kaşık pilav
2 catal tavuk eti
2 3 catal karnıyarık
Akşam
1 küçük tabak tavuk yemeği
3 4 kaşık yoğurt
2 litre su
50 dakika yürüyüş şimdi 200 ip atlayacam
Canim bulabilir misin bilmiyorm ama ısırgan otu tohumu super ödem atiyormusssabah uyandım karnım şiş ama nasıl bir şişkinlik beş aylık hamile gibiyim dün dümdüzdü.. adetim ondanmı bilmiyorum ama çok rahatsızım şişkinlik veya ödem için bildiğiniz uyguladığınız iyi bir yöntem varmı kızlar lütfen bir el atın keyfim kaçtı
Tatildeyim canım ondan gidiyorumm :)) bide misafirler geldi simdi onlari gezdiriyoruzzŞeftaliyle pideyi nasıl yedin kız :)))
Simiti görmezden geliyorum, harika olmuş :) hergün yüzmeye gidiyorsun galiba?
Menünede sporunada bayildimm az ve hafif olmus canim. Ben ilk gunlerde o hareketleri yapmaya calistim bacaklarimin agrisindan yuruyemedim simdi az az yapiyormmBugünkü menüm
Sabah 08:30
Meyveli yoğurt
Öğlen 11:30-13:00
1 muz
1 elma
1 nektarin
Akşam 18:00
4 yk makarna
1 yk kıymalı mantarlı sos
1 tk parmesan peyniri
2 lt su
Spor: jillian L1/1
2 km yürüyüş
20 mekik (haldenlos'um için)
20 wide toe touch
10'ar ayakta popo hareketi
Jillian benimde bacaklarımı pert etti, ter içinde kaldım. Terlemeyi hiç sevmem ama spor yaparken terlemek beni azimlendiriyor, sanki akan her damlayla birlikte kilom gidiyormuş gibi mutlu oluyorum :)
Bu arada ben jillianın bazı hareketlerini yapmıyorum (mesela yerde yatarken dumbellarla aç kapa), onun yerine başka hareketler ekliyorum.
Oyyy tatlilara bakk simlalin ilkkez kacamak yaptigini goruyorumm. Canim okadar tatli yiyince biraz spor yap ip falan atla sana tavsiyemm vicdanin bi nebze daha rahat uyursunn :))bugünkü menüm
10.30: 1 dilim peynir, domates, salatalık
14.30: sütlü kahve
16.30: sütlü kahve, 6 etiform
19.00: 1 kase tarhana, 3 kaşık kuru fasulye, salata
21.00: 1 avuç kuru yemiş, 2 top dondurma, minicik baklava( bilincim yerinde değildi galiba, kendimi hangi camdan atsam diye düşünüyorum şu an)
su: iki litre
Menün süper sevgili rakibimm ama beni gecersin bu hafta icin rahat etsin benim motor stop ettiii
Sevgilim kankimm tebrik ediyormm menün süperr sporunada bayildim sekerimm :))benim menüm
sabah 09:30
iki dilim peynir
bi dilim karpuz
bi parca ekmek dört zeytin ve cay
17:00
bi miktar siyah üzüm
21:00
bi tane firinda levrek hic yag konulmamis
salata bi kase bol limonlu nar eksili
yaninda kendi yaptigim sekekriz visne suyu
bi kücük dilim tam bugday ekmegi
spor
4 km yürüyüs
bi saat plates
(maalesef alisveris telasi oldu bu gün jillian yapamadim )
su üc litre
Haklisin canim bmde insallah jillianin 2. Leveline geccemm hadi bakalimm hakkimizda hayiirlissiii60 ları gormeden rahat edebilmirem.... stop etmez motor devam.... ekşın ekşın kaldır totoyu.... var yaa omuzlarım göğüs kafesim dizlerim et kesmiş jillian yüzünden.... ona rağmen akşam gene yapmayı düşünüyorum yaniii bilmem anlatabiliyo muyum... bu ağrılara rağmen pes etmek yok.... sabah mekik yapamadım valla...
Bazi arkadaslar maydanoz suyu iciyorlar, cok faydaliymis. Bozma moralini, siskinliginin sebebini biliyorsun en azindan...sabah uyandım karnım şiş ama nasıl bir şişkinlik beş aylık hamile gibiyim dün dümdüzdü.. adetim ondanmı bilmiyorum ama çok rahatsızım şişkinlik veya ödem için bildiğiniz uyguladığınız iyi bir yöntem varmı kızlar lütfen bir el atın keyfim kaçtı
Ne güzel, iyi tatiller canim :) hic yerinde durmuyorsun, bu sana tartida -eksi olarak dönecek :)Tatildeyim canım ondan gidiyorumm :)) bide misafirler geldi simdi onlari gezdiriyoruzz
Tesekkür ederim canim. Sporda birden yüklenmemek en dogrusu canim ama agridan dolayi da pes etmemek lazim. Agrinin üstüne gittikce agrilar geciyor. Ilk jilliandan sonra kilon ne durumdayi? Ben bugün baya bir arti gördümMenünede sporunada bayildimm az ve hafif olmus canim. Ben ilk gunlerde o hareketleri yapmaya calistim bacaklarimin agrisindan yuruyemedim simdi az az yapiyormm
tesekkür ederim kankamSevgilim kankimm tebrik ediyormm menün süperr sporunada bayildim sekerimm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?