Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ZAYIFLATAN YEŞİL İÇECEK

Malzemeler:

Bir dilim ananas
2 adet salatalık
Yarım demet nane
Baş parmak büyüklüğünde zencefil

Hazırlanışı:

Bütün malzemeleri katı meyve suyu sıkacağından geçirin ve afiyetle için. Yaz ayları için de ideal olan bu içeceğin aynı zamanda serinletici etkisi de vardır. Ananasın yağ yakma ve salatalığın ödem attırma özelliği birleşince lezzetli bir şekilde kilo verilir.

tadi nasil olur acaba ebrucum denedin mi hic

BU HATALAR KİLO ALDIRIYOR!

• Akşam sadece meyve yiyip yatmak.
  • Saat 6’dan sonra yemek yememek.
  • Kahvaltı, öğle gibi ana öğünleri atlamak.
  • Diyette hiç ekmek yememek.
  • Ara öğünler yapmamak.
  • Yüksek karbonhidratlı besinleri diyette çok sık tüketmek.
  • Pilav, makarna, tatlı, mantı, çorba ve börek gibi yemekleri aynı öğünde bir arada tüketmek.
  • Kuruyemiş, kuru meyve gibi gıdaları gereğinden fazla tüketmek.
  • Light gıdaları kilo aldırmaz düşüncesi ile fazla miktarda tüketmek

ayy yeşil içecekmiş sorry :))

ananas çok lezzetli biraz pahalı ama bir tane alıp bir hafta boyunca yiyorum.......

ananas çok lezzetli biraz pahalı ama bir tane alıp bir hafta boyunca yiyorum.......
Ananasi bende cok severim, parasini gectim kocaman seyi tek basina bitiremiyorum... Konserve olaydi böyle olmazdi :)

kocalarınıza göre yaşamayın yahu yeşil mercimeği ebru şallı çok övdüydü.... yiyin diye...
Bir tencere yesil mercimegi tek basina mi yiyeyim? Allah bilir ben mercimegi yerken o da karsima pizza falan yer :/

Ananasi bende cok severim, parasini gectim kocaman seyi tek basina bitiremiyorum... Konserve olaydi böyle olmazdi :)

Bir tencere yesil mercimegi tek basina mi yiyeyim? Allah bilir ben mercimegi yerken o da karsima pizza falan yer :/

konserve mi nooo... konserveye karşıyım.... içine elli tane koruyucu katıyorlar... zaten yeterince hormonlu yediklerimiz bir de koruyucular eksik kalsın... kar kardır....

yarım ölçü yap fazlasını buzluğa at yemeğin olmadığı gün çıkarıp yersin... ee ben öliim o zaman her yemeği yalnız başıma yiyiyorum hiç yemek yapmamam lazım bu hesaba göre :)) pizza hee çok alçakça bir hareket bu :)

Kesinlikle haklisin, konservenin tek olumlu yönü uzun süre durmasi. Icine kim bilir neler koyuyorlar o kadar kalmasi icin - iyyy

Pizza sadece bir örnekti, daha neler neler olabilecegini saymiyorum bile
Bosver kiz kendin pisirip, tasirip, yiyorsun iste ne güzel. Karisanin yok, böyle diyette daha kolay oluyor.

evet gel diyene gelemem işim var diyorum geliyorum diyene aaa ben evde yokum diyorum :))) rejim sürecinde insansız hava sahası yaratıyorum kendime :))

Akşam dayaklık etmişsin kendini

Canım pilavı görümcemden, pastası kayınvalidemdenn valla ucuz atlattım Pilav gerçekten çok azdı, bir de masada sade su olmayınca yiyemedim, genelde boğazıma tıkanır yemekler, sofrada da gazlı meyve suları vardı onları ben içmiyorum, sevmem.. pilav tabakta kaldı anlıyacağın

İyi olmuş canım :)

Çok azdı ama toplasam 5-6 altı yemek kaşığı olurdu belki
Ama gerçekten sevmiyorum, arkadaşlarımın da olacağını bildiğim için gidiyorum, yoksa kimse evden çıkaramaz benii

Tamam sustum bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…