tadi nasil olur acaba ebrucum denedin mi hicZAYIFLATAN YEŞİL İÇECEK
Malzemeler:
Bir dilim ananas
2 adet salatalık
Yarım demet nane
Baş parmak büyüklüğünde zencefil
Hazırlanışı:
Bütün malzemeleri katı meyve suyu sıkacağından geçirin ve afiyetle için. Yaz ayları için de ideal olan bu içeceğin aynı zamanda serinletici etkisi de vardır. Ananasın yağ yakma ve salatalığın ödem attırma özelliği birleşince lezzetli bir şekilde kilo verilir.
Yok canim denemedim, zencefili biraz daha az tutarsak icilir hale gelir diye düsünüyorumtadi nasil olur acaba ebrucum denedin mi hic
ee deneyelim o zamanYok canim denemedim, zencefili biraz daha az tutarsak icilir hale gelir diye düsünüyorum
ayy yeşil içecekmiş sorry :))ZAYIFLATAN YEŞİL İÇECEK
Malzemeler:
Bir dilim ananas
2 adet salatalık
Yarım demet nane
Hazırlanışı:
Bütün malzemeleri katı meyve suyu sıkacağından geçirin ve afiyetle için. Yaz ayları için de ideal olan bu içeceğin aynı zamanda serinletici etkisi de vardır. Ananasın yağ yakma ve salatalığın ödem attırma özelliği birleşince lezzetli bir şekilde kilo verilir.
Olur canim deneyelim ama benim önce alisverise gitmem gerekiyoree deneyelim o zaman
Icime dogduysa demek kikız kalbin ne kadar temiz yarına yeşil mercimek yapayım diyordum :) şöyle ebru şallının tariflerinden bakayım hafif bir şeyler diyordum bu kadar olur yani :))
Bende yesilden yola ciktin sandimtarifi yeşil mercimek olarak okudum başlığı iyi mi :)))
ZAYIFLATAN YEŞİL İÇECEK
Malzemeler:
Bir dilim ananas
2 adet salatalık
Yarım demet nane
Hazırlanışı:
Bende yesilden yola ciktin sandim
Icime dogduysa demek kibenimde canimi cektirdin bak ama benimki yemez
Ananasi bende cok severim, parasini gectim kocaman seyi tek basina bitiremiyorum... Konserve olaydi böyle olmazdi :)ananas çok lezzetli biraz pahalı ama bir tane alıp bir hafta boyunca yiyorum.......
Bir tencere yesil mercimegi tek basina mi yiyeyim? Allah bilir ben mercimegi yerken o da karsima pizza falan yer :/kocalarınıza göre yaşamayın yahu yeşil mercimeği ebru şallı çok övdüydü.... yiyin diye...
Ananasi bende cok severim, parasini gectim kocaman seyi tek basina bitiremiyorum... Konserve olaydi böyle olmazdi :)
Bir tencere yesil mercimegi tek basina mi yiyeyim? Allah bilir ben mercimegi yerken o da karsima pizza falan yer :/
Kesinlikle haklisin, konservenin tek olumlu yönü uzun süre durmasi. Icine kim bilir neler koyuyorlar o kadar kalmasi icin - iyyykonserve mi nooo... konserveye karşıyım.... içine elli tane koruyucu katıyorlar... zaten yeterince hormonlu yediklerimiz bir de koruyucular eksik kalsın... kar kardır....
yarım ölçü yap fazlasını buzluğa at yemeğin olmadığı gün çıkarıp yersin... ee ben öliim o zaman her yemeği yalnız başıma yiyiyorum hiç yemek yapmamam lazım bu hesaba göre :)) pizza hee çok alçakça bir hareket bu :)
Kesinlikle haklisin, konservenin tek olumlu yönü uzun süre durmasi. Icine kim bilir neler koyuyorlar o kadar kalmasi icin - iyyy
Pizza sadece bir örnekti, daha neler neler olabilecegini saymiyorum bile
Bosver kiz kendin pisirip, tasirip, yiyorsun iste ne güzel. Karisanin yok, böyle diyette daha kolay oluyor.
Misafirden kacsam kocaya tutulurum, benim hic sansim yok :)))evet gel diyene gelemem işim var diyorum geliyorum diyene aaa ben evde yokum diyorum :))) rejim sürecinde insansız hava sahası yaratıyorum kendime :))
bugünkü menüm
10.30: 1 dilim peynir, domates, salatalık
14.30: sütlü kahve
16.30: sütlü kahve, 6 etiform
19.00: 1 kase tarhana, 3 kaşık kuru fasulye, salata
21.00: 1 avuç kuru yemiş, 2 top dondurma, minicik baklava( bilincim yerinde değildi galiba, kendimi hangi camdan atsam diye düşünüyorum şu an)
su: iki litre
gayet az yemissin salata göze batmadi o yüzden
masallah sen bu gidisle degil 60i 50yi bile görürsün
taze anne olarak gayet güzel yemissin
sevgili rakibem gözlerim acik kaldi resmen
annenin dogum günü kutlu olsun menün güzel olms
kayinvalide hatirina yedigin pilav azdir senin güzel olmus canim
saat 21 de yediklerin kafa karistirici ama baklava kücükse sorun yok afiyet olsun
benim menüm
sabah 09:30
iki dilim peynir
bi dilim karpuz
bi parca ekmek dört zeytin ve cay
17:00
bi miktar siyah üzüm
21:00
bi tane firinda levrek hic yag konulmamis
salata bi kase bol limonlu nar eksili
yaninda kendi yaptigim sekekriz visne suyu
bi kücük dilim tam bugday ekmegi
spor
4 km yürüyüs
bi saat plates
(maalesef alisveris telasi oldu bu gün jillian yapamadim )
su üc litre
Günaydin kizlar...
Uyku kadar tatli bir sey yok
Uykunuzun kiymetini bilin
Calar saat icat edeni el birligiyle dövebiliriz
Bak bak nasilda pilava laf edecegimi biliyor
Sen bir daha dügünlere gitme zaten sevmiyorsun
Baklava minicik oldugu icin ve normalinde hic kacamak yapmadigin icin göz yumabiliriz
Ama bugün biraz spor yapsan daha güzel olur tabi
Benimde bu sabah tartida ki rakami görünce agzim dahil gözlerim acik kaldi
Basimi alip nereye gideyim arkadasnerden geliyor simdi bu arti?
Menün güzel sadece üzümü cok yeme canim
Jillianin yapamamissin ama bos da durmamissin
Gülüm semraanne icin ekledigim videoda ki bazi hareketleri jillianda yapiyor. Ben onu bir ara sabah sporu niyetine yapiyordum ve gercekten etkili hareketler var... Senin spor hocanda jillandan kopya cekiyorsa demek
kırmazlar... aldım gazı :))
patates kızartması karpuz pilav pasta noluyooo olum orda......... olmamış otur sıfır....
kankaaa baklava dondurma ohh ohh ohhh nispet mi yapıyonuz yahu :))
gerçekten mi yaaa ben saplandım sanki 70 lerde hepten mi kessem yemeyi içmeyi hedefime varınca gene yerim :) deli çıkıcam valla...
çok hoş bir menü.... + spor maşallahhh kıskandım....
sanada hayırlı sanahlaaar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?