resmen cem yilmazin disi versiyonu gibisin haa süpersinevet gel diyene gelemem işim var diyorum geliyorum diyene aaa ben evde yokum diyorum :))) rejim sürecinde insansız hava sahası yaratıyorum kendime :))
insansiz hava sahasi süper fikir bana da lazim
betül buldum seni.
azerinle beraber kayboldun.
Canim ben ilk zamanlar cok az verdim 2 3 gun sabit kaldi simdi +100 200 gidiyo valla anlamis degilim bi ara size karnimi cekip atcam gobek bayagi gitti ama tartida artti ben anlamiyorm bi türlüüBazi arkadaslar maydanoz suyu iciyorlar, cok faydaliymis. Bozma moralini, siskinliginin sebebini biliyorsun en azindan...
Ne güzel, iyi tatiller canim :) hic yerinde durmuyorsun, bu sana tartida -eksi olarak dönecek :)
Tesekkür ederim canim. Sporda birden yüklenmemek en dogrusu canim ama agridan dolayi da pes etmemek lazim. Agrinin üstüne gittikce agrilar geciyor. Ilk jilliandan sonra kilon ne durumdayi? Ben bugün baya bir arti gördüm
sporla insan önceleri eksiyi göremiyor canim sikma caniniCanim ben ilk zamanlar cok az verdim 2 3 gun sabit kaldi simdi +100 200 gidiyo valla anlamis degilim bi ara size karnimi cekip atcam gobek bayagi gitti ama tartida artti ben anlamiyorm bi türlüü
canim güzel bi kahvalti yaptim bol su iciyorum incir ve ceviz yedim ara ögünde spora gidecvegim arkadasimi bekliyorum sen neler yaptin bakalimSaye- kankicim nasil gidiyo günün suyunu iç meyveni ye bol bol eksik etmee
Bende misafirlerden dolayi herseyden 1 catal alip kalkiyorum sofradan. Ama spora abandim canim yüzüyorum hergünn kolay gelsin sana spora nereye gidiyorsunncanim güzel bi kahvalti yaptim bol su iciyorum incir ve ceviz yedim ara ögünde spora gidecvegim arkadasimi bekliyorum sen neler yaptin bakalim
canim spor salonu var belediyenin oraya haftada üc gün hocayla üc gün serbest calisiyorsun gayet uygun. yüzmeyi bende cok seviyorum gittigim yerde havuzda var en kisa zamanda baslamak istiyorum cünkü spor icn üyeligim eylülde bitecek sonrada yüzmeye gideyim diyorumBende misafirlerden dolayi herseyden 1 catal alip kalkiyorum sofradan. Ama spora abandim canim yüzüyorum hergünn kolay gelsin sana spora nereye gidiyorsunn
Benim fark 1 günde icinde +500Canim ben ilk zamanlar cok az verdim 2 3 gun sabit kaldi simdi +100 200 gidiyo valla anlamis degilim bi ara size karnimi cekip atcam gobek bayagi gitti ama tartida artti ben anlamiyorm bi türlüü
hadi yuvana gel bakim kaçak.eneee basıldım :)
birazda bunların başını şişireyim dedim.... yaaa siteye ne yaptılarsa hiç bildirim gelmiyor... en son nerdeysem sadece oradan bildirim geliyor... aman iki dakka zayıfliim dedim şurda :)) dur geliim de akşam yapacaklarımın listesini atayım hemen.......
kiz sen nerelere takiliyorsun bakayimeneee basıldım :)
birazda bunların başını şişireyim dedim.... yaaa siteye ne yaptılarsa hiç bildirim gelmiyor... en son nerdeysem sadece oradan bildirim geliyor... aman iki dakka zayıfliim dedim şurda :)) dur geliim de akşam yapacaklarımın listesini atayım hemen.......
kiz sen nerelere takiliyorsun bakayim
temizlik gruplari mi o ne oluyor hic bilmiyorum hangi forumda o ne paylasiyorsunuztemizlik gruplarına :)) onun dışında 70 lerdeyim 60 lardayım 50 lerdeyim her diyet grubuna ayrıca sarkıyorum :) her yerden çıkabilirm :))
temizlik gruplari mi o ne oluyor hic bilmiyorum hangi forumda o ne paylasiyorsunuz
temizlik gruplari mi o ne oluyor hic bilmiyorum hangi forumda o ne paylasiyorsunuz
allahım midem korkunç dediğin gibi şişkinlik için maydanoz suyu içeyim dedim kaynattım soğuttum diktim kafamaBazi arkadaslar maydanoz suyu iciyorlar, cok faydaliymis. Bozma moralini, siskinliginin sebebini biliyorsun en azindan...
arkadaslar ayin 28inde kilise gidiyorum görevli olarak 10 gün sürecek görevimiz o süre zarfinda elimden geldigince ugramaya calisacagim ama orda durumlar nasil olur bilemiyorum duanizi esirgemeyin insallah sag salim geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?