Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

anaaa maydanoz suyu kulaga pek hos gelmiyor canim

maydanoz sapı nı ye...

Ohhh süper canim bos durmuyosun tebrikk ederim

arkadaslar ayin 28inde kilise gidiyorum görevli olarak 10 gün sürecek görevimiz o süre zarfinda elimden geldigince ugramaya calisacagim ama orda durumlar nasil olur bilemiyorum duanizi esirgemeyin insallah sag salim geliriz
Tedirgin olma canim insallah sagsalim dönersin tatlimm

Çok geçmiş olsun niye öyle oldu ki? :/ yat dinlen bari biraz...

arkadaslar ayin 28inde kilise gidiyorum görevli olarak 10 gün sürecek görevimiz o süre zarfinda elimden geldigince ugramaya calisacagim ama orda durumlar nasil olur bilemiyorum duanizi esirgemeyin insallah sag salim geliriz
ALLAH yardımcın olsun canım, sağ salim gider gelirsin inşallah. Burada izinli yazarız olmazsa seni.

Canim menün ortada öyle asırı hic bisey yokk muhtemelen spordandir cogu kasi calistiriyor zaten jillian
bende çoğundan fazlasını çalışmış galiba :))) inşallah öyledir canım, ne kadar size moralinizi bozmayın desemde sıkıcı bir durum.

Selam kızlarr bugünkü menüm
Sabah 10 00
2 dilim domates
2 catal omlet
2 dilim tb ekmegi
2 catal peynir
1 bardak cay
3 zeytin

Öğlen 15 30
1 seftali
1armut

Aksam 19 00
3 dilim patlican 3 kofteden olusan patlican kebabi (şişte)
Yoğurt
Salata

1 saat yüzme
30 dk jillian
1 saat yürüyüş
2.5 litre su
Kızlar insallah yağ yakımı için elma sirkesine başlamayı düsünüyorum

ALLAH yardımcın olsun canım, sağ salim gider gelirsin inşallah. Burada izinli yazarız olmazsa seni.
tamam canim oradaki duruma göre yazarim artik telefondan girer yazarim ama tartilmak isini nasil yaparim bilmiyorum tartilacak yer varsa sikintim olmaz insallah

masallah seni tebrik ediyorum ben sabahlari limonlu suyla iciyordum bi ara elma sirkesini canim dene bende ise yaramisti

Yine maşallahın var canım, harika olmuş :)

tamam canim oradaki duruma göre yazarim artik telefondan girer yazarim ama tartilmak isini nasil yaparim bilmiyorum tartilacak yer varsa sikintim olmaz insallah
Sen iyi ol da en önemlisi o hatişim :)

tatile mi gidiyor ders mi calisacak onun yokluguda zor olur haaa
Bir bilgim yok canım... Al bendende o kadar

kizlar mangala gidiyoruz gelince yazarim insallah
Iyi eğlenceler canım :)

ebrucum ben ağrılardan inan bugün yapamadım baktım olmayacak bıraktım 1 gün ara vermiş oldum malesef ama inşallah ilk ve son olacak
bak seeenn demek üstten memnunsunnn şaka bi yana elbette sorunlu bölgen neresi ise oraya çalışman daha mantıklı en doğrusunu yapmışsın

menüm
sabah
yulaf+süt

ara
bir avuç fındık
yeşil çay

öğle
bir kase yoğurtlu haşlanmış kepekli makarna içine bir salatalık doğradım (haftalardır hiç ekmek yemediğimi farkettim neredeyse 3hafta olmuş canım hala istemiyor bende açığı böyle kapatayım dedim)
brokoli salatası

ara
bir elma
yeşil çay

akşam yok

şişkinliğim var diye maydanoz suyu içeyim dedim tadını bilmiyordum tabi bilince mide haşat oldu akşam yiyemedim

3litre su
2soda

spor
10bin adım (artık adımsayarım var)
50 squat
30 dakika jillian
30 dakika trambolin
1mil leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…