anaaa maydanoz suyu kulaga pek hos gelmiyor canimallahım midem korkunç dediğin gibi şişkinlik için maydanoz suyu içeyim dedim kaynattım soğuttum diktim kafamaiçmemle lavaboya zor yetiştim ölüyorum. daha hiçbirşey yiyemem bugün hala tadı ağzımda. böyle şiş dolaşayım razıyım
canim acil tip teknikeriyim ben sinira gidiyoruz ambulansla nöbet tutuyorsun suriyeliler icinkiliste ne var ki :| çok cahal kaldım... sen doktor muydun?
allahım midem korkunç dediğin gibi şişkinlik için maydanoz suyu içeyim dedim kaynattım soğuttum diktim kafamaiçmemle lavaboya zor yetiştim ölüyorum. daha hiçbirşey yiyemem bugün hala tadı ağzımda. böyle şiş dolaşayım razıyım
canim acil tip teknikeriyim ben sinira gidiyoruz ambulansla nöbet tutuyorsun suriyeliler icin
Ohhh süper canim bos durmuyosun tebrikk ederimcanim spor salonu var belediyenin oraya haftada üc gün hocayla üc gün serbest calisiyorsun gayet uygun. yüzmeyi bende cok seviyorum gittigim yerde havuzda var en kisa zamanda baslamak istiyorum cünkü spor icn üyeligim eylülde bitecek sonrada yüzmeye gideyim diyorum
Canim menün ortada öyle asırı hic bisey yokk muhtemelen spordandir cogu kasi calistiriyor zaten jillianBenim fark 1 günde icinde +500icime ya spordan degilse korkusu düsünüyor
Neyse bozmayalim moralimizi eninde sonunda düsecek o rakamlar
Tedirgin olma canim insallah sagsalim dönersin tatlimmarkadaslar ayin 28inde kilise gidiyorum görevli olarak 10 gün sürecek görevimiz o süre zarfinda elimden geldigince ugramaya calisacagim ama orda durumlar nasil olur bilemiyorum duanizi esirgemeyin insallah sag salim geliriz
insallah canim sagolasinTedirgin olma canim insallah sagsalim dönersin tatlimm
sende öyle kanki masallah sporunu aksatmiyorsun menülerinde bi hayli iyi ee daha ne olsunOhhh süper canim bos durmuyosun tebrikk ederim
Çok geçmiş olsun niye öyle oldu ki? :/ yat dinlen bari biraz...allahım midem korkunç dediğin gibi şişkinlik için maydanoz suyu içeyim dedim kaynattım soğuttum diktim kafamaiçmemle lavaboya zor yetiştim ölüyorum. daha hiçbirşey yiyemem bugün hala tadı ağzımda. böyle şiş dolaşayım razıyım
ALLAH yardımcın olsun canım, sağ salim gider gelirsin inşallah. Burada izinli yazarız olmazsa seni.arkadaslar ayin 28inde kilise gidiyorum görevli olarak 10 gün sürecek görevimiz o süre zarfinda elimden geldigince ugramaya calisacagim ama orda durumlar nasil olur bilemiyorum duanizi esirgemeyin insallah sag salim geliriz
bende çoğundan fazlasını çalışmış galiba :))) inşallah öyledir canım, ne kadar size moralinizi bozmayın desemde sıkıcı bir durum.Canim menün ortada öyle asırı hic bisey yokk muhtemelen spordandir cogu kasi calistiriyor zaten jillian
tamam canim oradaki duruma göre yazarim artik telefondan girer yazarim ama tartilmak isini nasil yaparim bilmiyorum tartilacak yer varsa sikintim olmaz insallahALLAH yardımcın olsun canım, sağ salim gider gelirsin inşallah. Burada izinli yazarız olmazsa seni.
tatile mi gidiyor ders mi calisacak onun yokluguda zor olur haaaKızlarfyzanur bir süre izinli olacak...
masallah seni tebrik ediyorum ben sabahlari limonlu suyla iciyordum bi ara elma sirkesini canim dene bende ise yaramistiSelam kızlarr bugünkü menüm
Sabah 10 00
2 dilim domates
2 catal omlet
2 dilim tb ekmegi
2 catal peynir
1 bardak cay
3 zeytin
Öğlen 15 30
1 seftali
1armut
Aksam 19 00
3 dilim patlican 3 kofteden olusan patlican kebabi (şişte)
Yoğurt
Salata
1 saat yüzme
30 dk jillian
1 saat yürüyüş
2.5 litre su
Kızlar insallah yağ yakımı için elma sirkesine başlamayı düsünüyorum
Yine maşallahın var canım, harika olmuş :)Selam kızlarr bugünkü menüm
Sabah 10 00
2 dilim domates
2 catal omlet
2 dilim tb ekmegi
2 catal peynir
1 bardak cay
3 zeytin
Öğlen 15 30
1 seftali
1armut
Aksam 19 00
3 dilim patlican 3 kofteden olusan patlican kebabi (şişte)
Yoğurt
Salata
1 saat yüzme
30 dk jillian
1 saat yürüyüş
2.5 litre su
Kızlar insallah yağ yakımı için elma sirkesine başlamayı düsünüyorum
Sen iyi ol da en önemlisi o hatişim :)tamam canim oradaki duruma göre yazarim artik telefondan girer yazarim ama tartilmak isini nasil yaparim bilmiyorum tartilacak yer varsa sikintim olmaz insallah
Bir bilgim yok canım... Al bendende o kadartatile mi gidiyor ders mi calisacak onun yokluguda zor olur haaa
Iyi eğlenceler canım :)kizlar mangala gidiyoruz gelince yazarim insallah
Sabah merdivenlerden inerken benimde bacaklarim puding gibiydi
Bugün vücut daha bir alisikoldugu icin dünkü kadar zorlayacagini sanmiyorum ya bakalim
Canim o kol hareketinin yerine ben jj yaptim, daha etkili oldugunu düsündüm, birde benim üst tarafimda pek sorunum yok, daha fazla incelmesini de kücülmesini de istemiyorum
Mekigi önce cektim, wide toe touch hareketi jillian esnasinda yaptim, popo hareketini de sonra yaptim canim.
vaaay afiyt olsun çok yeme kızzzkizlar mangala gidiyoruz gelince yazarim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?