anlaştık.
şimdi biz bu ilk gün patatesi fırına verebiliyomuyuz mesela kumpir gibi. yada püre yapabiliyomuyuz light sütle falan bilgin varmı hani her öğün değişik yemiş oluruz diye düşündüm
HaklisinDoktor olmadığım için bilemiyorum :) gerçekten git doktora, gerekiyorsa kapı kapı gez. Sağlığın elden giderse çok ararsın.
evet ya doğru kalsın o. ama patates salatası falan olur dediğin gibi baharatlarla ben zaten patatesi her haliyle seven biriyim :))light süt veya yoğurt kullanabiliyormuşuz... bende fırınlamayı düşündüm... püre tereyağ ister o olmaz zannımca kaşar maşar sıkıntı olur ... kilo almayalım :))
Işte ondan diyorum ya her insan farklı diye. Beni rahatsız etmez hatta 3 gün bile aynı şeyi yerim :)))
evet ya doğru kalsın o. ama patates salatası falan olur dediğin gibi baharatlarla ben zaten patatesi her haliyle seven biriyim :))
Mezun olsanda persembe gününün anlam ve önemini kaybetmiyorsunuz kizlar.
Ben halaaaa persembeleri erken ve hafif geciririm 5bucukta pirasa yogurt ve 1 dilim tam b. ekmekimi yedim artik 1 lt su ve 1 yesilcay içerim misss
Bilmem aranizda benim gibi varmi ama ben persembe gunu misafir almamaya dikkat ederim tabi misafirlige gitmemeyede calisirim
Ay insallah canim. Ben tatildeyim yalova esenkoyde. Burda bircok bayanlara özel plaj var genellikle oraya gidiyorum canımkiz yuzmek ne guzel sikilastiriyordur bende bulabilsem kendime uygun bi yer yuzmeye gidicem ama ciks etrafimda yokk.
sen nereye gidiyorsun
maşallah resmi tören muamelesi yapıyorsun :))) iyimiş bende bu günü 5 te kapattım hayırlısıyla....
Ay insallah canim. Ben tatildeyim yalova esenkoyde. Burda bircok bayanlara özel plaj var genellikle oraya gidiyorum canım
bende hep oraya giderim tatlım neredeyse 20 senedir :) küçüklüğümden bu yana :) çok güzeldir esenköy tadını çıkarAy insallah canim. Ben tatildeyim yalova esenkoyde. Burda bircok bayanlara özel plaj var genellikle oraya gidiyorum canım
Yapmak isterim aslında ama bilemedim ki canım :) düşüneyim birazebruş sende mi yapçan kız... hadi pazar başlıyoruz....
Yapmak isterim aslında ama bilemedim ki canım :) düşüneyim biraz
Kızlar ya Amerikadan biri aradı beni çok tedirgin oldum ve sürekli bir kod içeren mesaj geliyor :/
Bugünkü menüm
10 00
Çay yarım dilim ekmek
Az peynir
1 çy kaşığı cokokrem
13 00
1 tabak makarna
Biraz turşu
2 kaşık yoğurt
Ara
3 top meyveli dondurma
17 30
1 kase ayran aşı
Yerim dilim ekmek
2 litre şu
200 ip
45 dakikada yuruyus
Bende oyle canim 94 den beri geliriz :))bende hep oraya giderim tatlım neredeyse 20 senedir :) küçüklüğümden bu yana :) çok güzeldir esenköy tadını çıkar
Her haltı yiyorlar artık ondan tedirgin oldum. Hacker falandır başıma dert açılır sonra uğraş dur...
ara operatörü tatlim.
Allahim ne panikatak insanlar olduk dimi herseyden nem kapar olduk Allah sonumuzu hayir etsin
Yapmak isterim aslında ama bilemedim ki canım :) düşüneyim biraz
Kızlar ya Amerikadan biri aradı beni çok tedirgin oldum ve sürekli bir kod içeren mesaj geliyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?