Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

anlaştık.
şimdi biz bu ilk gün patatesi fırına verebiliyomuyuz mesela kumpir gibi. yada püre yapabiliyomuyuz light sütle falan bilgin varmı hani her öğün değişik yemiş oluruz diye düşündüm

light süt veya yoğurt kullanabiliyormuşuz... bende fırınlamayı düşündüm... püre tereyağ ister o olmaz zannımca kaşar maşar sıkıntı olur ... kilo almayalım :))

light süt veya yoğurt kullanabiliyormuşuz... bende fırınlamayı düşündüm... püre tereyağ ister o olmaz zannımca kaşar maşar sıkıntı olur ... kilo almayalım :))
evet ya doğru kalsın o. ama patates salatası falan olur dediğin gibi baharatlarla ben zaten patatesi her haliyle seven biriyim :))

evet ya doğru kalsın o. ama patates salatası falan olur dediğin gibi baharatlarla ben zaten patatesi her haliyle seven biriyim :))

baharatlayıp fırına atıncada güzel oluyor... kızartmalık doğrayıp ama haşlama diyor haşlayalım :)) uslu kızlar olalım biz...

Mezun olsanda persembe gününün anlam ve önemini kaybetmiyorsunuz kizlar.

Ben halaaaa persembeleri erken ve hafif geciririm 5bucukta pirasa yogurt ve 1 dilim tam b. ekmekimi yedim artik 1 lt su ve 1 yesilcay içerim misss

Bilmem aranizda benim gibi varmi ama ben persembe gunu misafir almamaya dikkat ederim tabi misafirlige gitmemeyede calisirim

maşallah resmi tören muamelesi yapıyorsun :))) iyimiş bende bu günü 5 te kapattım hayırlısıyla....

maşallah resmi tören muamelesi yapıyorsun :))) iyimiş bende bu günü 5 te kapattım hayırlısıyla....

ahaha aynen oyle artik esimde alisti
bi aksam sefa sureceksek o cuma aksamlari olur

Ay insallah canim. Ben tatildeyim yalova esenkoyde. Burda bircok bayanlara özel plaj var genellikle oraya gidiyorum canım

ohhh ne guzelmiss keyfini cikar hergun 1 saat yuzsen sikilasirsin oda sana kilo vermesende görüntü olarak tatmin eder

Bugünkü menüm
10 00
Çay yarım dilim ekmek
Az peynir
1 çy kaşığı cokokrem
13 00
1 tabak makarna
Biraz turşu
2 kaşık yoğurt
Ara
3 top meyveli dondurma
17 30
1 kase ayran aşı
Yerim dilim ekmek
2 litre şu
200 ip
45 dakikada yuruyus

Yapmak isterim aslında ama bilemedim ki canım :) düşüneyim biraz
Kızlar ya Amerikadan biri aradı beni çok tedirgin oldum ve sürekli bir kod içeren mesaj geliyor :/

ara operatörü tatlim.
Allahim ne panikatak insanlar olduk dimi herseyden nem kapar olduk Allah sonumuzu hayir etsin

persembe gunu hic tursu olurmu bugun yedigin tursular yarin seni tirmala.
tursu odem yapar ve seni + gösterebilir bol su ic

ara operatörü tatlim.
Allahim ne panikatak insanlar olduk dimi herseyden nem kapar olduk Allah sonumuzu hayir etsin
Her haltı yiyorlar artık ondan tedirgin oldum. Hacker falandır başıma dert açılır sonra uğraş dur...

Yapmak isterim aslında ama bilemedim ki canım :) düşüneyim biraz

Kızlar ya Amerikadan biri aradı beni çok tedirgin oldum ve sürekli bir kod içeren mesaj geliyor :/

açma sakın kontürlerin gider... mesajlarıda açma akıllı telefonun varsa virüs içerebilir... amerikada tanıdığın varsa bilemiciğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…