Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi aksamlar kızlarr
Bugünkü menüm
Sabah 10 00
2 catal menemen
3 catal peynir
3 zeytin
2 dilim tb ekmegi
1 bardak cay
Az salata

Öglen 15 30
1 muz
1 bardak süt

Aksam 18 30
3 kucuk parca gözleme
1 fincan cay
Salata
Bizimkiler buna cay sefasi muamelesi yapiyo ama ben aksam yemegi mevzusunu kapatmis bulunmaktayim :)) aksam kardesimin dogum gunu var 2 catalda pasta yerimm :)

1 saat bisiklet
1 saat yüzme
1 saat yürüyüs
30 dk jillian level 2
2 litre su

Ay insallah canim. Ben tatildeyim yalova esenkoyde. Burda bircok bayanlara özel plaj var genellikle oraya gidiyorum canım

heee sen tatilde misiin bende ne zengin gacı her gün havuzda bu hayatta yenilmez diyordum... ohh ohh tatil biticek yani.... benim gibi normal insan olcan :)))

bu nasıl menü hemde perşembe günü.... tüm kafiyemle kınıyorum seni... kınnnn.....

Makarnaya dikkat et canim kizlarda bni uyarmisti. Tursu seni şişirebilir dikkat et neyseki aksam sporun varr

çokokreme makarnaya 3 top dondurmaya takılmadın da turşuyu mu gördün :)))

menüm;

sabah : tavuk + 3 köz biber

ara : duble kahve

öğlen : tavuk + 3 köz biber

akşam : tavuk + yoğurt

Su: 3litre daha da içerim
Yeşil Çay : 2 bardak
Spor:
40 kol hareketi
120 jj
100 ip atlama
40 mekik

görüldüğü gibi ben sabahta et yiyebiliyorum :)) ayy gece yaptım tavuğu nasıl özendim bayadır menülerimde yoktu... sabah dayanamadım yedim :))

menüm;

sabah : tavuk + 3 köz biber

ara : duble kahve

öğlen : tavuk + 3 köz biber

akşam : tavuk + yoğurt

Su: 3litre daha da içerim
Yeşil Çay : 2 bardak
Spor:
40 kol hareketi
120 jj
100 ip atlama
40 mekik
Valla betul senle momhatiden bu menulerle iyi rakamlar bekliyorm baskada bisey demiyormm

Valla betul senle momhatiden bu menulerle iyi rakamlar bekliyorm baskada bisey demiyormm

bende kendimden beklerdim ama tartı benle aynı fikirde değil..... ben 70 küsur hedeflemiştim bir ara iner gibi oldum ama başladığım yere geri döndüm.... tartım bile benle dalga geçiyor...

Ahhahah yok kizzz bende markette kinoanin fiyatini görünce arkasina bakmadan kacanlardanin valla ctesi bitiyo ;(

bende zengin sandım seni ezikleniyom burda baştan söylesene hemşerim... havuz, fitness bilmem ne... hönk dedim matmazel villada yaşıyor zannımca dedim... bunun emrinde sebastianlarda vardır dedim.....

menüm
sabah
yulaf+süt

ara
bir avuç ceviz

öğle
köfte ızgara
ayran

akşam
yoğurtlu semizotu
bir közlenmiş patlıcan

ara
bir şeftali

3litre su
2soda
2kup yeşilçay

10bin adım
30 dakika jillian
30 dakika trambolin
3mil leslie (45 dak.)

mematicim çıtayı çok yükseltiyorsun hayır bir gün trambolinde bir zıplıcan uççan gitçen korkuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…