Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allahım dışarıdayım mutlaka güneş bana bişiy yaptı çok çok özür diliyorumm.
kepten benim rakibim semraanne ymiş feyza kankimmiş (ben aslında kanki diyecektim) bana ne oldu bilmiyorum semraanne nin pek sesi çıkmadığından olsa gerek böyle bir unutkanlık bir bilinç bulanıklığı oldu bende affedin. (rakibim görmese bari off silme tuşunuda bulamadım)
güneş kötü biri

melanyfonik nerdesin huuuuuu... yarın er meydanına hazır mısın? çok yüzdün bu hafta... bakalım nolucek....
Yüzüyodum gülüm yeni geldim eveee
Sen bna bakma yaptigim sporlar + olarak donuyo bana amaa göbegım bayagi gitti musait bi zamanda cekip aticam jilliancim sagolsunn

Hoşgeldin yeni gelin nerdesin kız sen bir gittin gelmek bilmedin? Nasılsın bakalım? Her şey yolundadır umarım? Kilon ne durumda merak ediyorum
Hosbuldum :) iyiyim sen nasilsin ? Kilom mu :) hepsini geri aldim cunku bu sayfadan cok koptum en buyuk hatam bu oldu motivem dustu hep yedim pismanim hakime hanim.
Kilo alarak izinden donmek de ceza almak demek diye kurtulmaya calistim verip gelirim dedim ama benim ayaklarima bir seyler oldu kemigim kitirt ediyo ve ayakkabi giyerken sikistirdigi icinn bile aciyor dr a gittim kemiklerin normal dedi. Ama cok tuhaf cunku hergun baska bi eklem yerime agri giriyor. Hatta jillian yapayim dedim bir ay once ama yapamadim cunku ne ziplayabildim ne ayakta durabildim kas kremi suruyorum o da fayda ediyo gibi yapip so radan etkisiz hale geliyo. Bugunlerde ayaklarim daha iyi ama dizlerim ve sol omzum sorunlu. Dizimi pek bukemiyorum kopcak gibi oluyor. Dizime mr da cektiler ama bise cikmadi nasil is anlamiyorum. Ama leslie den olsun baslicam tekrar :)
Ne izinmiş mübarek
Dimi ama
Kizlar bacaklarim bugün daha da kötü, yürürken nasil aciyor anlatamam
Halbuki ben bugün düzelir diye düsünüyordum
Spordan mi baska bir sorun mu var?
O degilde ben bugün doymuyorum ona ne yapacagiz?
Bazen bende de oluyor o nedense....

hoşgeldin efsuncum ama sadece selam verip çıkmışssın

Nasıl gidiyor evlilik kilo durumun nasıl dönmeyi düşünmüyormusun bakım sen ?

Hosbuldum :) o saatte kimse yok diye cikmistim gun icinde de annemdeydim kislik hazirliklardan zaman bulamadim bakmaya :)
Kilolarimi geri aldigim icin bi dedim geri donme bu kacinci yani yeter artik rezil oluyksun dedim ama sonra dayanamadim cunku burdaki sohbetleri sizleri cok ozledim ve gercekten aradigimi farkettim. Dedim ne derlerse desinler ben yine de yazayim kizsalar da haklilar. İste boyle. Yani suanda ben donersem beni ne bekliyor bunu bi ogrenjp ona gore ya bjraz daha izinli sayilcam ya da iznimi bitirip gelicem ne yapmaliyim sizce kilo almis sekilde mi doneyim yoksa yarisa katilmadan burda bulunup izne ciktigm zamanki kiloma donunce mi geleyim?

Hoşgeldin hemşom selam verip kacmissin nasıl gidiyor hayat.
Hosbuldum :) evet kimse yoktu o saatte diye cikmistim. Hayat guzel tum gun evde vKit gecip gidiyor. Uc tane de kusum var ablasi onlarla oyalaniyorum :))))
Senin mesjini da alintilamistim ama bas kod kismini silmisim yanlislikla ondan tekrar alintiladim :)
Ust mesajimda bir sorum var bana yardimci olabilir misin ne yapmam gerektigi konusunda

Kızlar kiloda + görene ceza varmiydiii
Elbetteee

Sağol canım bende iyiyim. Son pişmanlık fayda etmiyor güzelim, sıkı sıkı sarılıp kilolarından kurtulacaksın :) geçmiş olsun, başka bir doktorun fikrini de alsaydın? Ciddi bir şey değildir umarım :/

Kız ne oluyor sana böyle, enişte bey çürük çıktı bizim hanım diyecek

Canım bu ağrılar kilodan kaynaklanıyor olabilir belki?

Yok kız spordan ağırıyor her yerim :)))

Şimdiii zeynebe sorduğun soruya da cevap vereyim. Kilo almış olarak dönünce listeye giremiyorsun. Bence listeye girmek çok önemli değil, isteyen liste dışı da verir kilolarını. Listedeymiş gibi buraya katıl, menülerini paylaş, motivasyonunu artır ve kilolarından kurtul derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…