Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allahım dışarıdayım mutlaka güneş bana bişiy yaptı çok çok özür diliyorumm.

kiz severim seni bisicik olmaz sen rakibini bulda aman

Yüzüyodum gülüm yeni geldim eveee
Sen bna bakma yaptigim sporlar + olarak donuyo bana amaa göbegım bayagi gitti musait bi zamanda cekip aticam jilliancim sagolsunn

kiz yuzmek ne guzel sikilastiriyordur bende bulabilsem kendime uygun bi yer yuzmeye gidicem ama ciks etrafimda yokk.

sen nereye gidiyorsun

tatlim ebrum vermis cevap. listeye girmedende gelebilirsin

kızlar ben haftaya 5te5 diyetini yapıcam..... bakalım etkili olcak mı....

8. takımda gördüm

1. gün patates
2.gün sebze
3.gün et
4.gün meyve
5.gün yumurta

detaylar

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.355416/

İlgimi çekti, sadece 3. gün sabah et yenmesi biraz sorun olabilir?

kizlar 5 te 5 diyetinden hep memnun kalanlari gördüm ama 1 gun boyunca ayni seyi yemek mide bulandiriyormus.
ben hic denemedim sadece duydum okudum

Yok bence kilodan degil agrilarim cunku 7 kilo vermistim ya ben o zamandan basladi agrim zaten once dizimde basladi dugunden sobra sag ayagima gecti gittim dr a bise yok dedi iki gun sonra sag ayagimda da basladi yani ben o gunlerde kilo vermeye devam ediyodum zaten. beni korkutan bu agrilarin yayilmasi.sag omzun ikisefer cok fena tutuldu kaldi mesela sanki omzuma biri oturmus gibi oluyordu ve zonkluyordu. Dediler ceyranda kalmissin. E simdi neden sol omzuma da ufaktan agri giriyor o zaman... Kolumu kaldiramiyorum yaa. Sag elime de oldu hatta bas parmagimin dip eklemine. Ama o kisa surdu.baska dr a da gitmedim zatendogruduzgun dinlemedi bile derdimi. Ayagim sisti diyorum cikar bakayim bile demiyo adam...

İyi senin agrilarinin sebebini sevdim :)))

Tamam o zaman ben yine aranjzasohbete doneyim :))) cumartesi de yesillik alayim pazardan eski guzel diyet menulerime doneyim :)))

bana sorun olmaz ben pis boğazım :)))
Güne neyle başlıyorsak onunla devam ediyoruz kısmını biraz açıklarmısın canım, mesela meyve gününde elma ile kahvaltı yapıyorsan sadece elma mı yiyeceksin bütün gün?

kizlar 5 te 5 diyetinden hep memnun kalanlari gördüm ama 1 gun boyunca ayni seyi yemek mide bulandiriyormus.
ben hic denemedim sadece duydum okudum
Kuzum bence o her insanda farklıdır, nasıl aynı yemeği ertesi gün asla yemem diyenler var bu da onun gibi bir şey. Belki de biraz psikolojik.

belkide ama butun bun ayni seyi yemek banada pek ic acici gelmiyor tabiki

Bende kilo verince diz ağrısı yaşadım bir süre, squat yapamıyordum sonra biraz daha kilo verince geçti şimdi rahatım şükür. Yani ne bileyim vücuda yük bindirilip indiriliyor belki ondandır diye düşünmüştüm?

Canım belki iltihaplanma vardır? Annemde kolunda aynı sorunu yaşadı, kaldıramıyordu senin anlattığın gibi. Iki kemik arasında su toplanmış o da iltihaba dönüşmüş üstüne birde kas yırtılması eklenince ameliyat kaçınılmaz oldu. En iyisi sen biran önce başka bir doktora daha görün ve ihmal etme.

Yaşasıııın :) o zaman tekrar hoşgeldin

tamam pazar başlayalım o zaman... doğru dedin.....

Sen takima dön ve menünü kilonu paylasmaya başla canım hem böylece daha çabuk kilo verirsin ayrıldığın kiloya dönünce listeye girersin tekrar.

Geziyor vucudumu ama. Ya ne bilim gidecegim dr da ilgilenmicek nasilsa diye gidesim grlmiyor. Doktorlar butavirlariyla hastaneden sogutuyor insani..

Tesekkur ederim hosbulduum :)

Geziyor vucudumu ama. Ya ne bilim gidecegim dr da ilgilenmicek nasilsa diye gidesim grlmiyor. Doktorlar butavirlariyla hastaneden sogutuyor insani..

Tesekkur ederim hosbulduum :)

Doktor olmadığım için bilemiyorum :) gerçekten git doktora, gerekiyorsa kapı kapı gez. Sağlığın elden giderse çok ararsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…