İlgimi çekti, sadece 3. gün sabah et yenmesi biraz sorun olabilir?8. takımda gördüm
1. gün patates
2.gün sebze
3.gün et
4.gün meyve
5.gün yumurta
detaylar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.355416/
İlgimi çekti, sadece 3. gün sabah et yenmesi biraz sorun olabilir?
sevdim ben bunu :) hurma diyetine hiç benzemiyor zaten kilo vermemde durdu ben varım yani yaparsan8. takımda gördüm
1. gün patates
2.gün sebze
3.gün et
4.gün meyve
5.gün yumurta
detaylar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.355416/
sevdim ben bunu :) hurma diyetine hiç benzemiyor zaten kilo vermemde durdu ben varım yani yaparsan
Allahım dışarıdayım mutlaka güneş bana bişiy yaptı çok çok özür diliyorumm.
kepten benim rakibim semraanne ymiş feyza kankimmiş (ben aslında kanki diyecektim) bana ne oldu bilmiyorum semraanne nin pek sesi çıkmadığından olsa gerek böyle bir unutkanlık bir bilinç bulanıklığı oldu bendeaffedin. (rakibim görmese bari off silme tuşunuda bulamadım)
güneş kötü biri
Yüzüyodum gülüm yeni geldim eveee
Sen bna bakma yaptigim sporlar + olarak donuyo bana amaa göbegım bayagi gitti musait bi zamanda cekip aticam jilliancim sagolsunn
Hosbuldum :) iyiyim sen nasilsin ? Kilom mu :) hepsini geri aldim cunku bu sayfadan cok koptum en buyuk hatam bu oldu motivem dustu hep yedim pismanim hakime hanim.
Kilo alarak izinden donmek de ceza almak demek diye kurtulmaya calistim verip gelirim dedim ama benim ayaklarima bir seyler oldu kemigim kitirt ediyo ve ayakkabi giyerken sikistirdigi icinn bile aciyor dr a gittim kemiklerin normal dedi. Ama cok tuhaf cunku hergun baska bi eklem yerime agri giriyor. Hatta jillian yapayim dedim bir ay once ama yapamadim cunku ne ziplayabildim ne ayakta durabildim kas kremi suruyorum o da fayda ediyo gibi yapip so radan etkisiz hale geliyo. Bugunlerde ayaklarim daha iyi ama dizlerim ve sol omzum sorunlu. Dizimi pek bukemiyorum kopcak gibi oluyor. Dizime mr da cektiler ama bise cikmadi nasil is anlamiyorum. Ama leslie den olsun baslicam tekrar :)
Dimi ama
Spordan mi baska bir sorun mu var?
Bazen bende de oluyor o nedense....
Hosbuldum :) o saatte kimse yok diye cikmistim gun icinde de annemdeydim kislik hazirliklardan zaman bulamadim bakmaya :)
Kilolarimi geri aldigim icin bi dedim geri donme bu kacinci yani yeter artik rezil oluyksun dedim ama sonra dayanamadim cunku burdaki sohbetleri sizleri cok ozledim ve gercekten aradigimi farkettim. Dedim ne derlerse desinler ben yine de yazayim kizsalar da haklilar. İste boyle. Yani suanda ben donersem beni ne bekliyor bunu bi ogrenjp ona gore ya bjraz daha izinli sayilcam ya da iznimi bitirip gelicem ne yapmaliyim sizce kilo almis sekilde mi doneyim yoksa yarisa katilmadan burda bulunup izne ciktigm zamanki kiloma donunce mi geleyim?
kızlar ben haftaya 5te5 diyetini yapıcam..... bakalım etkili olcak mı....
8. takımda gördüm
1. gün patates
2.gün sebze
3.gün et
4.gün meyve
5.gün yumurta
detaylar
İlgimi çekti, sadece 3. gün sabah et yenmesi biraz sorun olabilir?
....................
kizlar 5 te 5 diyetinden hep memnun kalanlari gördüm ama 1 gun boyunca ayni seyi yemek mide bulandiriyormus.
ben hic denemedim sadece duydum okudum
Yok bence kilodan degil agrilarim cunku 7 kilo vermistim ya ben o zamandan basladi agrim zaten once dizimde basladi dugunden sobra sag ayagima gecti gittim dr a bise yok dedi iki gun sonra sag ayagimda da basladi yani ben o gunlerde kilo vermeye devam ediyodum zaten.Elbetteee
Sağol canım bende iyiyim. Son pişmanlık fayda etmiyor güzelim, sıkı sıkı sarılıp kilolarından kurtulacaksın :) geçmiş olsun, başka bir doktorun fikrini de alsaydın? Ciddi bir şey değildir umarım :/
Kız ne oluyor sana böyle, enişte bey çürük çıktı bizim hanım diyecek
Canım bu ağrılar kilodan kaynaklanıyor olabilir belki?
Yok kız spordan ağırıyor her yerim :)))
Şimdiii zeynebe sorduğun soruya da cevap vereyim. Kilo almış olarak dönünce listeye giremiyorsun. Bence listeye girmek çok önemli değil, isteyen liste dışı da verir kilolarını. Listedeymiş gibi buraya katıl, menülerini paylaş, motivasyonunu artır ve kilolarından kurtul derim :)
Güne neyle başlıyorsak onunla devam ediyoruz kısmını biraz açıklarmısın canım, mesela meyve gününde elma ile kahvaltı yapıyorsan sadece elma mı yiyeceksin bütün gün?bana sorun olmaz ben pis boğazım :)))
Kuzum bence o her insanda farklıdır, nasıl aynı yemeği ertesi gün asla yemem diyenler var bu da onun gibi bir şey. Belki de biraz psikolojik.kizlar 5 te 5 diyetinden hep memnun kalanlari gördüm ama 1 gun boyunca ayni seyi yemek mide bulandiriyormus.
ben hic denemedim sadece duydum okudum
valla benim bünyem o kadar hassas değil... bir deniycem bakalım....
Güne neyle başlıyorsak onunla devam ediyoruz kısmını biraz açıklarmısın canım, mesela meyve gününde elma ile kahvaltı yapıyorsan sadece elma mı yiyeceksin bütün gün?
Kuzum bence o her insanda farklıdır, nasıl aynı yemeği ertesi gün asla yemem diyenler var bu da onun gibi bir şey. Belki de biraz psikolojik.
cumaya bitmiş olsa on numero olurdu yani tartı günü ya. pazar başlasak cumaya 5 gün bitmiş oluyor ama bir planın varsa pazarteside olur hertürlü varım. kilo vermemi hızlandırmam gerek geçen koskoca bir haftada 400gr verdim ya..pazartesi başlayalım ama uyarsa sana da...
Bende kilo verince diz ağrısı yaşadım bir süre, squat yapamıyordum sonra biraz daha kilo verince geçti şimdi rahatım şükür. Yani ne bileyim vücuda yük bindirilip indiriliyor belki ondandır diye düşünmüştüm?Yok bence kilodan degil agrilarim cunku 7 kilo vermistim ya ben o zamandan basladi agrim zaten once dizimde basladi dugunden sobra sag ayagima gecti gittim dr a bise yok dedi iki gun sonra sag ayagimda da basladi yani ben o gunlerde kilo vermeye devam ediyodum zaten.beni korkutan bu agrilarin yayilmasi.sag omzun ikisefer cok fena tutuldu kaldi mesela sanki omzuma biri oturmus gibi oluyordu ve zonkluyordu. Dediler ceyranda kalmissin. E simdi neden sol omzuma da ufaktan agri giriyor o zaman... Kolumu kaldiramiyorum yaa. Sag elime de oldu hatta bas parmagimin dip eklemine. Ama o kisa surdu.baska dr a da gitmedim zatendogruduzgun dinlemedi bile derdimi. Ayagim sisti diyorum cikar bakayim bile demiyo adam...
İyi senin agrilarinin sebebini sevdim :)))
Tamam o zaman ben yine aranjzasohbete doneyim :))) cumartesi de yesillik alayim pazardan eski guzel diyet menulerime doneyim :)))
Işte ondan diyorum ya her insan farklı diye. Beni rahatsız etmez hatta 3 gün bile aynı şeyi yerim :)))
belkide ama butun bun ayni seyi yemek banada pek ic acici gelmiyor tabiki
cumaya bitmiş olsa on numero olurdu yani tartı günü ya. pazar başlasak cumaya 5 gün bitmiş oluyor ama bir planın varsa pazarteside olur hertürlü varım. kilo vermemi hızlandırmam gerek geçen koskoca bir haftada 400gr verdim ya..
Sen takima dön ve menünü kilonu paylasmaya başla canım hem böylece daha çabuk kilo verirsin ayrıldığın kiloya dönünce listeye girersin tekrar.Hosbuldum :) iyiyim sen nasilsin ? Kilom mu :) hepsini geri aldim cunku bu sayfadan cok koptum en buyuk hatam bu oldu motivem dustu hep yedim pismanim hakime hanim.
Kilo alarak izinden donmek de ceza almak demek diye kurtulmaya calistim verip gelirim dedim ama benim ayaklarima bir seyler oldu kemigim kitirt ediyo ve ayakkabi giyerken sikistirdigi icinn bile aciyor dr a gittim kemiklerin normal dedi. Ama cok tuhaf cunku hergun baska bi eklem yerime agri giriyor. Hatta jillian yapayim dedim bir ay once ama yapamadim cunku ne ziplayabildim ne ayakta durabildim kas kremi suruyorum o da fayda ediyo gibi yapip so radan etkisiz hale geliyo. Bugunlerde ayaklarim daha iyi ama dizlerim ve sol omzum sorunlu. Dizimi pek bukemiyorum kopcak gibi oluyor. Dizime mr da cektiler ama bise cikmadi nasil is anlamiyorum. Ama leslie den olsun baslicam tekrar :)
Dimi ama
Spordan mi baska bir sorun mu var?
Bazen bende de oluyor o nedense....
Hosbuldum :) o saatte kimse yok diye cikmistim gun icinde de annemdeydim kislik hazirliklardan zaman bulamadim bakmaya :)
Kilolarimi geri aldigim icin bi dedim geri donme bu kacinci yani yeter artik rezil oluyksun dedim ama sonra dayanamadim cunku burdaki sohbetleri sizleri cok ozledim ve gercekten aradigimi farkettim. Dedim ne derlerse desinler ben yine de yazayim kizsalar da haklilar. İste boyle. Yani suanda ben donersem beni ne bekliyor bunu bi ogrenjp ona gore ya bjraz daha izinli sayilcam ya da iznimi bitirip gelicem ne yapmaliyim sizce kilo almis sekilde mi doneyim yoksa yarisa katilmadan burda bulunup izne ciktigm zamanki kiloma donunce mi geleyim?
Geziyor vucudumu ama. Ya ne bilim gidecegim dr da ilgilenmicek nasilsa diye gidesim grlmiyor. Doktorlar butavirlariyla hastaneden sogutuyor insani..Bende kilo verince diz ağrısı yaşadım bir süre, squat yapamıyordum sonra biraz daha kilo verince geçti şimdi rahatım şükür. Yani ne bileyim vücuda yük bindirilip indiriliyor belki ondandır diye düşünmüştüm?
Canım belki iltihaplanma vardır? Annemde kolunda aynı sorunu yaşadı, kaldıramıyordu senin anlattığın gibi. Iki kemik arasında su toplanmış o da iltihaba dönüşmüş üstüne birde kas yırtılması eklenince ameliyat kaçınılmaz oldu. En iyisi sen biran önce başka bir doktora daha görün ve ihmal etme.
Yaşasıııın :) o zaman tekrar hoşgeldin
Tamam canim bu arada ben de yag olcen tartidan aldim sanirim senindi demi fakir olan?Sen takima dön ve menünü kilonu paylasmaya başla canım hem böylece daha çabuk kilo verirsin ayrıldığın kiloya dönünce listeye girersin tekrar.
anlaştık.tamam pazar başlayalım o zaman... doğru dedin.....
Geziyor vucudumu ama. Ya ne bilim gidecegim dr da ilgilenmicek nasilsa diye gidesim grlmiyor. Doktorlar butavirlariyla hastaneden sogutuyor insani..
Tesekkur ederim hosbulduum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?