Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

activya süper işe yarıyor yahu.... ama çok pahalı yaa.... sporunu görünce ben köprüden atlamak istiyorum :)
evet ya herşey niye bu kadar pahalı ki (kafamda deli sorular)
ben atıcam kendimi asıl.. on bin adım yapacaktım leslie yapacaktım hiçbirini yapamadım. millet sporu çoğaltır ben azaltıyorum

bugünkü menüm
sabah
1 haş.yumurta
zeytin,peynir
domates,salatalık
2çay

öğle
1yeşil elma
1lokma muz

akşam
2 servis kaş.patatesli sulu köfte
1 tat.kaş.pilavcıkk

su
2.5lt

spor
jillian
30mekik

ayyy pilava baaak yazık bize yaaa varlık içinde yokluk çekiyoruz....

'allahım manken olmasamda olur. öyle 34 beden falan istemiyorum 38 olayım yeter.. (36 ya da hayır demem)' amin.

hadi hadi yeme bizi istemem yan cebime koy hesabı....

ben manken olmak istiyorum ... victorya secret bekle beni... boy fukarası olmayaydım eyiydi....

bayılırım sucuğa on numero menü, spor

evet ya herşey niye bu kadar pahalı ki (kafamda deli sorular)
ben atıcam kendimi asıl.. on bin adım yapacaktım leslie yapacaktım hiçbirini yapamadım. millet sporu çoğaltır ben azaltıyorum

sana ufak bi uyarı çekiim devam ettirebileceğin ölçülerde kal.... sonra gün gelir pes eder bırakırsan geri sarıyor vücut... ben 66 kilolardayken spor salonuna gidiyordum... çok güzel karın kaslarım vardı :)) şişkoydum ama baklavalarım güzeldi yani bırakıınca benim baklavalar oldu sana pelte.... yani bir ömür sürdürebileceğin hale getir bence... bazı günler dinlendir kendini... bunlar benim fikrim tabi...

patatesler hazır mıııı?

yarına hazır mıyıız?

sözünden cayan yok dimiii?

benim patatesler haşlanıyor... haşlansın soğusun ezecem onları karabiber kırmızı biber koyucam maydanoz dere otu top top yapçam hadi bakalım :)

çok mu yükleniyorum sence.. benimkide dedi kızım kafayımı yedin napıyosun dedi ama işte hırs ah bu hırs

158 boyla manken yapıyorlar mıydı ? öyleyse benide al

işte yani Allah vermemiş napalım buna şükür... yani ayıp ediyolar aslında iç çamaşırının boyla ne alakası var demiii :))) iç çamaşırı victorya secret mankeni yapıverselerdi beni nolurdu........ hobit gibi kalırdım onların yanında ayyy korkunç :)) vazgeçtim....

ahaha doğru diyorsun aslında. e sen zaten süpersin betülcüm. katılmamak mümkün değil :))

çok mu yükleniyorum sence.. benimkide dedi kızım kafayımı yedin napıyosun dedi ama işte hırs ah bu hırs

atıyorum şimdi iyi gidiyorsun eyvallah... 1 yıl boyunca aynı tempoda gidebilcen mi... 3 yıl sonra da devam edebilcen mi... bazı günler dinlendir vücudunu... inan o günlerde tartı bile sana sürpriz yapacak... her gün yapınca vücudun rutini haline geliyor....yemek içinde aynı şey hep aynı menüyle gidersen vücut bir süre sonra tepki vermiyor... bir gün kaçamak yapıyprsun ertesi gün eksileri görüyorsun şaşırıyorsun... kaçamaktan kastım oturup bir buzağı yemek değil tabi :) benim düşüncem vücut rutini sevmiyor...

o mankenler insanların algılarını bozuyor bence.. çoğu genç kadın onları görüp vücuduna bedenine küsüyor çok yanlış.. insan bedeniyle barışık olabileceği bir ayar tutturup kendini sevmeli.. uyuzum ben onlara ve bu ^'sadece zayıf kadın güzeldir' algısını yaratanlara

valla cnbce de görüyorum aklı başında olmaya çalışan bir insanım ama bunlar insansa ben neyim diyorum.... bazıları sırf kemik onları da beğenmiyorum... ama iç çamaşırı üzerimde öyle durmadığı sürece kendimi beğenmicem...

doğru diyosun bu hafta sadece yüzsem yeter bana mesela.. spor günlerini azaltmak faydalı olabilir haklısın.. 5te5i bitirince bir şaşırtayım bünyeyi ben.

ama işte hiçbir zaman öyle durmayacak.. sende hep mutsuz olacaksın işte bahsettiğim bu algı.. 20 kiloda versek 30da öyle durmayacak.. rabbim onlara bi boy vermiş. misal benim boyum kadar bacağı var arkadaşın. ee nasıl olcak bu işler.. demekki elimizdeki malzemeyi yontarak bişeyler çıkaracaz bizde. mecburuz yani..

Slm canlar.Nasilsiniz. benim yarın misafir var bütün gün temizlik pasta börek hazırlık vardı. Anca gelebildim. Eskiye bakamadım, anca yarın akşam misafirler gidince bakarım herhalde. Sabah erken uyanmaliyim. hemen menümü yazıp ben kaçar.
10.00 1 dilim peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek
13.00 1 kase cacik
16.00 2 parça tavuk göğşu
19.00 1 kurabiye
3 litre su
Temizlik spordan sayılır mı çünkü yürüyüşe cikacaktim ama vakit olmadı.
Öptüm iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…