kız hedefin bu hafta 65 miş benimde 65 hadi bakalım hangimiz başaracazteşekkür ederim canımmhepimizin olsun
nereye gitmiş duruyodur o giderse benimki giderablamla dünkü muhabbetimizi anlatıyım size abla bak göbeğim gitti diyorum ablamın tepkisi "Allah ım sana çok şükür" :)))) nasıl bezdirdiysem artık :))))
saaaapıııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kadıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn
nereye gitmiş duruyodur o giderse benimki gider
bize yakışmaz öyle nü tablolarıleyyn sanattt sanaat.... estetik :)))) beni de kimse anlamıyooo...... victorya secret diyoz bu ne anlıyo tııı tııı tııı........... alexandra ambrósio olsam böyle demezdiniz ama.... hııhhhh....
Günaydin kizlarr bugun nihayet evime geldim tabi 3 ayin biriktirdigi toz varr büyükk bi temizlik beni beklerr
gitmeeeee yürüyüşeee bu hafta beni geçersen vururum bak kendimi :ayyy benide bekliyor.... ama önce kahvemi içiciğim sonra yürüyüşe gidiciğim sonra gelip temizliğe geçiciğim.....
Vaaay yakışır rakbimeeayyy benide bekliyor.... ama önce kahvemi içiciğim sonra yürüyüşe gidiciğim sonra gelip temizliğe geçiciğim.....
kıskancım da kıskancımsağol tatlım motivasyonun için.... gitti işte çatlada patla :)) yok çok aşırı bir şişkinlik vardı ayaktayken göğüsslerimden ilerde duruyordu göbeğim... şimdi düz duruyor... ee tabiki fazlalık var onlarda gidecek.... kıskançççç....
bize yakışmaz öyle nü tablolarıdermişim , tamam sanat yapacaksan at bari bende isterim ama çamaşırlar deri olsun elinde kırbaç falan olsun
insanda biraz rakip ruhu olur köstek olurVaaay yakışır rakbimee
hahahah ,sapıklaştık mı newuu fantezi mi yapçez :))))) valla birzcık lkilo verdim o bile beni bu kadar memnun ettiyse ben 65 lere düşersem kendimin heykelini bile yaptırabilirim :))))
bende kendimi eva longoria ya benzetiyorumben dönyanın en gözel karısıyam :)))) moral motivasyon şart....
insanda biraz rakip ruhu olur köstek olur
olmalı , olacaklarrrrrrr ,herkes sana köstek olacakkk okadarherkez senin gibi fena mı :)))
bende kendimi eva longoria ya benzetiyorum
oooo güzel hatunmuş kııızzzz çabuk kilo ver..... çabık çabııık......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?