Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

saaaapıııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kadıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn

leyyn sanattt sanaat.... estetik :)))) beni de kimse anlamıyooo...... victorya secret diyoz bu ne anlıyo tııı tııı tııı........... alexandra ambrósio olsam böyle demezdiniz ama.... hııhhhh....

nereye gitmiş duruyodur o giderse benimki gider

sağol tatlım motivasyonun için.... gitti işte çatlada patla :)) yok çok aşırı bir şişkinlik vardı ayaktayken göğüsslerimden ilerde duruyordu göbeğim... şimdi düz duruyor... ee tabiki fazlalık var onlarda gidecek.... kıskançççç....

leyyn sanattt sanaat.... estetik :)))) beni de kimse anlamıyooo...... victorya secret diyoz bu ne anlıyo tııı tııı tııı........... alexandra ambrósio olsam böyle demezdiniz ama.... hııhhhh....
bize yakışmaz öyle nü tabloları dermişim , tamam sanat yapacaksan at bari bende isterim ama çamaşırlar deri olsun elinde kırbaç falan olsun

bize yakışmaz öyle nü tabloları dermişim , tamam sanat yapacaksan at bari bende isterim ama çamaşırlar deri olsun elinde kırbaç falan olsun

wuu fantezi mi yapçez :))))) valla birzcık lkilo verdim o bile beni bu kadar memnun ettiyse ben 65 lere düşersem kendimin heykelini bile yaptırabilirim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…